تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 752 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233633 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

هدست میخوای ؟ ... یعنی برای کامپیوتر میخوای فقط ؟! چه طور شد از ایرفون پریدی به هدست ؟...
    من قیمت هدست ندارم ...
    تا 70 هدفون اگه میخوای میتونم باز بهت پی اکس 100 رو پیشنهاد بکنم میدونی چرا چون واقعا هم برای خونه و هم برای بیرون مناسب هست جدا از نظر تفکیک پذیری و کیفیت صدای اون بسیار راحت هست روی سر و مناسب برای حالت های مختلف هم هست! ... یه کیف مخصوص هم داره که میتونی به راحتی هدفونت رو حمل کنی ....

2. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

نه آخه به قول دوستمون هواسم نبود زدم هدفون خودمو درست کردم!!!
    ولی خیلی وقت پیش دنبال یه هدست خوب بودم. هدستی که واقعا بشه روش حرفه ای حساب بازی کرد نه از این 10 تومنی اشغالا!
    من تا 15 تومن هم پول واسه هدست دادم ولی واقعا اصلا هیچی نبود!
    یعنی نمیشد حتی اندازه 15 تومن روش حساب کرد!!

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من رو که يادتونه ؟!​
    ميخواستم هدفون بخرم و تا به يک هدفون از سنهايزر هم رسيدم که 230 بود ...

حالا ديگه ميخوام بخرم ولي بودجه حدود 80 تومنه ...

ترجيحا Open ...

نميخوام بحث هاش رو دوباره باز کنم Open/Closed ها رو باز کنم ولي طب تعريفي که تو ذهن من توسط نوشته هاي شما دوستان ايجاد شده Open به مدل هايي ميگن که معمولا باس و کلا براي تمامي ريتم ها کار خوبي رو نشون ميدن و فکر ميکنم اين به خاطر اينه که چون صدا قراره به بيرون هم شنيده بشه و فقط به گوش شنونده نميرسه آسيب وارد نميکنه ... ولي بر عکس توي Close به دليل اينکه طراحي بدنه طوريه که صدا بيرون نميره براي اينکه به گوش آسيب نرسه باس و اينطور چيزاش کمي ... :دي

راستش من هم نميدونم تعريفم درسته يا نه ...

به هر حال ...
    ممنون ميشم کمکم کنيد ...

بعد يک سوال مهم که قبلا هم گفتم ...

من الان سيستم صوتي 5.1 دارم ... که توي ويندوز هم بدين شکل تنظيمه و همه چيز داره کار ميکنه ... حالا من اگر هدفون رو تهيه کنم براي صدايي که از هدفون مياد و 2 کاناله است (البته توي هدفون اين کانال معناي خاصي نداره فکر کنم ...) چطور ميتونم صداي درست رو بشنوم با توجه به اينکه تنظيمات ويندوز بر حسب 5.1 ست شده ...

اصلا من بايد به کجا وصل کنم جک هدفون رو ؟​
    بعد ميتونم اون صداي سوراند 5.1 فيلم ها و بازي ها و ... رو داشته باشم ؟

جدا از همه چيز ... من بعضا ميخوام هم اسپيکر و هم هدفون هر دو با هم کار کنند و صدا پخش کنند ... و البته نميخوام صداي ناقص داشته باشم ...

فکر کنم دغدغه ذهني من رو متوجه باشيد با توضيحاتم ...

و در آخر بايد اضافه کنم که مدل هاي Creative و البته Sennheiser رو که با شناختم ازشون خيلي خوشم اومد رو در اوليت قرار ميدم ...

ممنون ميشم کمکم کنيد ...
    Last edited by Benygh; 26-05-2010 at 23:41.

داره خودمونی میشه holow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض کمک

سلام
    یه هدفون میخاستم بهم معرفی کنید که حداکثر 30تومن باشه .
    من بیشترevanescence و پاپ گوش میدم.
    یه سوال دیگه
    من چنتایی موزیک با پسوند flac تو پلیرم که سانسا هستش ریختم ولی اصلا تفاوتی احساس نمیکنم
    پلیرم ضعیفه یا هدفونم ؟(البته هدفونم ماله گوشی نوکیاست)

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

جواب میلاد :
    ببین من متوجه نشدم تو هدست میخوای یا هدفون این2 باهم فرق دارن اخه تو هر پست یه چیزی گفته شده!
    الان شما هدفون میخوای هدست میخوای یا ایرفون میخوای تا چقدر میتونی بودجه بذاری و ملاکت چی هست اینارو بگو تا راهنمایی کنیم !
    ....................
    جواب Beny : سلام خوبی ببین هدفون های open از نظر اعتدال صدا و باس به مراتب از هدفون های closed بهتر هستن ولی هدفون های Closed صدا در اون ها ایزوله هست و به درد بیرون میخورن ! بله در هدفون های باز هم صدا به بیرون نشت میکنه و یه عیب محسوب میشه و مهم هم نیست ! ...
    در مورد اسیب زدن هر نوع هدفونی و هرنوع سیستمی میتونه اسیب بزنه اما نحوه استفاده درست مهم هست که باعث میشه اسیبی به گوش وارد نکنه و از اونجایی که هدفون های open صدا و باس بهتر و معتدل تری دارن میشه گفت نسبت به هدفون های بسته فشار کمتری وارد میکنن چون صداشون ایزوله شده نیست !
    *راستی شما نگفتی فول سایزمیخوای یا on the ear میخوای؟ اگه بتونی کمی بیشتر هزینه کنی میتونی از سن هایزر مدل های HD 485 , 555 رو مدنظرت بگیری !
    ...
    در مورد سوال دوم رو کیس کامپیوتر یه پورت 3.5 میلیمتری هست حال پشت کیس یا جلوی کس رو هردو تست کن و من خودم وقتی وصل میکنم اتوماتیک منوی صدا با توجه به نوع و نرم افزار کارت صدات باز میشه و میتونی گزینه هدفون رو تیک بزنی تا enable بشه و کار کنه برای من به این شکل هست شما هم یه تستی بکن نتیجه رو اعلام کن ...
    ................

جواب HOLOW : به به Evanescence هم گوش میدی حال کردم باهات(امسال البوم جدیدشون هم میاد ! خوب سبکش Alternative Rock/Metal هست ... )
    تو 30 تومن تو کریتیو میتونی EP-630 رو انتخاب کنی که من خودم این مدل رو دارم و شده به طور متداول تا 4 ساعت باهاش اونسنس گوش بدم(قیمت هم حدود 20تومن هست!) مدل بعدی هم Ex-35 از سونی هست اون مدل هم مدل تایید شده و خوبی هست قیمتش هم حدود 28 تومن هست ... که هر دو مدل in-ear و closed هستن و صدای ایزوله ای هم دارن ...

7. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

درسته . آره من هدفون In ear میخواستم و الان 630 رو دارم که گفتم زدم درستش کردم!
    ولی خوب الان احساس میکنم واسه تو خونه هم یه چیزی میخوام. من سیستم صوتی کامپیوترم فوق العاده هست. ولی خوب متاسفانه نمیتونه حتی نصف هم بکنم بس که بیس و صداش بلنده! گفتم یه هدست خوب بگیرم وا واقعا بدون دردسر بتونم لذت موسیقی رو احساس کنم!
    من روی این یه مقوله ( صدا ) اصلا خسیس نیستم و خیلی هم خرج میکنم!!! حدودا تا 200 تومن!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    میخوام یک هدفون بگیرم{روی گوش } میخوام کمکم کنید
    1. چه مارکی بگیرم که کیفیت ساخت خوبی داشته؟
    2. برای فیلم و موسیقی میخوام
    3.میخوام برای دیدن فیلم از تلوزیون هم استفاده کنم در نتیجه میخوام کابلش بلند باشه یا راهی وجود داره که وقتی میخوام برای تلوزیون استفاده کنم سیمش رو به تبدیل یا چیزی شبیه اون وصل کنم تا مشکلم حل بشه{نمیخوام چیز بهتری رو برای اینکه کابلش کوتاه تره کنار بذارم}
    4 من میخوام تا 40 تومن هزینه کنم و بیشتر هم نمیدم و ممنون میشم اگر تا همین قیمت کمکم کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

من اطلاعاتی زیاد درباره هدست ندارم ولی کریتیو تو سایتش مدل هایی داره میتونی اون ها رو ببینی ولی اگه هدفون میخوای
    من جای تو بدونم بدون شک hd555 رو از سن هایزر انتخاب میکردم که خودم صداش رو شنیدم و از نظر باس و صدای استریو و تفکیک و اعتدال صدا واقعا فوق العاده هست قیمتش هم تو نمایندگیش اخرین بار 140 تومن بود و کم هم گیر میاد ! ...
    میتونی بررسی های این هدفون رو هم بخونی ...( در ضمن من خودم به شخصه صداش رو تست کردم !)

داره خودمونی میشه holow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جواب HOLOW : به به Evanescence هم گوش میدی حال کردم باهات(امسال البوم جدیدشون هم میاد ! خوب سبکش Alternative Rock/Metal هست ... )
    تو 30 تومن تو کریتیو میتونی EP-630 رو انتخاب کنی که من خودم این مدل رو دارم و شده به طور متداول تا 4 ساعت باهاش اونسنس گوش بدم(قیمت هم حدود 20تومن هست!) مدل بعدی هم Ex-35 از سونی هست اون مدل هم مدل تایید شده و خوبی هست قیمتش هم حدود 28 تومن هست ... که هر دو مدل in-ear و closed هستن و صدای ایزوله ای هم دارن ...
    حال دادی داداش داشتم افسردگی میگرفتم
    سونی رو گرفتم چون اینجا راحتر گیر میومد

viva evanescence , viva emy lee

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من جای تو بدونم بدون شک hd555 رو از سن هایزر انتخاب میکردم که خودم صداش رو شنیدم و از نظر باس و صدای استریو و تفکیک و اعتدال صدا واقعا فوق العاده هست قیمتش هم تو نمایندگیش اخرین بار 140 تومن بود و کم هم گیر میاد ! ...
    سلام
    اين نمايندگي دقيقا کجاست ؟!

احيانا اين پست نيست ؟!

من با اينجا تماس گرفتم ... گفتند موجودي ندارند و تا يک ماه مياد دستشون قيمت رو هم 170 دادند !

جاي هست که موجودي داشته باشه ؟! با همون قيمت پايين البته :دي

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به هر حال ... من هم همين انتخاب رو کرده بودم ... HD555 خيلي تعريفش رو تو فروم هاي خارجي شنيدم ...

در مورد :

در مورد سوال دوم رو کیس کامپیوتر یه پورت 3.5 میلیمتری هست حال پشت کیس یا جلوی کس رو هردو تست کن و من خودم وقتی وصل میکنم اتوماتیک منوی صدا با توجه به نوع و نرم افزار کارت صدات باز میشه و میتونی گزینه هدفون رو تیک بزنی تا enable بشه و کار کنه برای من به این شکل هست شما هم یه تستی بکن نتیجه رو اعلام کن ...
    بايد تست کنم ...
    نميدونم چرا ديگه اين سوال رو از من نميپرسه فکر کنم غيرفعالش کرده بودم:دي

به هر حال ممنونم که وقت ميذاريد ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •