واسه من فرسودگی رو 7% زده که چند روز گرفتم و میزان گرمای CPU هم 48و49 هست چیز خاصی هم اجرا نمیشه و فقط سمت چپ لب تاپ گر میشه سمت راستش گرم نمیشه
واسه من فرسودگی رو 7% زده که چند روز گرفتم و میزان گرمای CPU هم 48و49 هست چیز خاصی هم اجرا نمیشه و فقط سمت چپ لب تاپ گر میشه سمت راستش گرم نمیشه
با کدوم برنامه نگاه کردی ؟ همین که چند صفحه پیش لینکش رو گذاشتم ؟ آخه این عکسی که من گذاشتم مربوط به ورژن 1.15 برنامه هست اما اون لینکی که گذاشتم ورژنش جدیدتری هست - 1.18 -
ورژن جدیدتر یه خورده اطلاعات بیشتری رو به نمایش در میاره
نمیدونم چرا کسایی که این مدل لپ تاپ رو دارن همه باتری هاشون استهلاک دارههمه هم میگن چندروزه خریدیم !!
لپ تاپ من HP ProBook 450 که 40 روزه خریدمش روزی هم بالای 10 ساعت تو برقه و داره برام کار میکنه هنوز استهلاکش صفر هست
یه جای کار میلنگه
دما هم تو کارای عادی 48 یا 49 خیلی زیاده برای من وقتی Pes 2013 بازی میکنم میرسه به این دما
پس لطفا چند تا لپ تاپ با گرافیک gtx. معرفی میکنین؟قیمتشم اگه بیشتر باشه عیب نداره.ممنون از راهنماییتون![]()
منم با اینکه چهار روزه که گرفتمش و از وقتی هم که گرفتمش همه ش به برق وصله 4 درصد باطری ش مستهلک شده
دماش هم وقتی هیچ کاری باهاش نداری روی 40 هستش اگر بازی کنی باهاش می ره تا هفتاد و حتی بالاتر
![]()
دمای CPU که مناسب هست تو تصویری که گذاشتی با 4 هسته
، راستی وقتی گراف دومت هم تو کاربیادمثلا موقع بازی کردن برنامه دمای اون رو هم مینویسه
آقا برای دیدن درصد استهلاک باتری این برنامه هم هست ، اسمشم BatteryCare هست در ضمن درجه حرارت پردازنده و هارد دیسک رو هم نمایش میده
البته تو لپ تاپ من که نتایجش با CPUID HW یکی بود
فکر میکنم بهتره زیاد به این wear level نشون داده شده توسط این برنامه ها توجه نکنید.چون مال من دیشب 6 درصد نشون میدادند و امروز شده 5 درصد !
دوستان برای بلوتوث هر 2 تا درایور Qualcomm و Intel باید نصب بشن ؟ من هر 2 تا رو دارم و مشکل دارم باهاش شاید یکی رو نصب کنم درست بشه ؟
خوب من الان فقط Qualcomm رو ریختم روی ویندوزی که به خاطر یه مشکل دیگه عوض کرده بودم و مشکلی نداره ! ویندوز 8.1 Pro هست
با یه لپ تاپ دیگه pair کردم و یه فایل هم از اون فرستادم و با این دریافت کردم
سلام دوستان
من بین این لپ تاپ و lenovo y510p موندم!
من دقیقا سر برج میخوام یکی از این 2 مدل رو بخرم ولی گیر کردم کدوم رو بخرم؟!
این لپ تاپ ارزش 700 هزار تومن بیشتر هزینه کردن رو داره؟؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)