تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 249 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

حمله ی بسیار شدید دایی به احمدی نژاد

سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران در مورد برکناری‌اش از این تیم گفت: «همه می‌دانستند که احمدی‌نژاد من را از تیم ملی کنار گذاشت.»

به گزارش” بوتیا” علی دایی در واکنش به صحبت‌های محمد علی‌آبادی، رئیس کمیته ملی المپیک و رئیس پیشین سازمان تربیت بدنی وقت در خصوص چگونگی حضور او در تیم ملی به عنوان سرمربی و چگونگی برکناری‌اش، آخرین وضعیت پرونده تبانی در فوتبال، کشیده شدن این بحث به کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، وضعیت تیم ملی فوتبال ایران پیش از دیدار با تایلند، حضور بازیکنان دورگه و اروپایی در تیم ملی و … صحبت‌های زیر را انجام داد.
    * علی‌آبادی در مصاحبه ای اعلام کرده که برکناری علی دایی از تیم ملی فوتبال ایران به عنوان سرمربی با نظر احمدی‌نژاد رئیس جمهور سابق بوده است.
    - همه دیدید بعد از چند سال حرف‌های من درست از آب درآمد. من در برنامه ۹۰ هم گفتم که علی‌آبادی من را به تیم ملی آورد و فدراسیون در این خصوص کاره‌ای نبود. با یک جلسه که در ورزشگاه آزادی برگزار شد من سرمربی تیم ملی شدم و غیر از آن هیچ جا نرفتم. یادم نمی‌رود، در تمرین سایپا بودم که کفاشیان بارها به من زنگ زد و من نمی‌توانستم پاسخگو باشم. پس از آن مدیرعامل وقت سایپا به من گفت کفاشیان تماس گرفته است. با او که تماس گرفتم گفت علی آبادی با تو کار دارد. بعد از صحبت با علی آبادی در دفتر آذری مدیریت ورزشگاه آزادی با هم قرار گذاشتیم و در این مورد صحبت کردیم.
    * خیلی‌ها در آن زمان هم معتقد بودند برکناری دایی ورزشی نبوده است.
    - احمدی‌نژاد من را از تیم ملی برکنار کرد و حالا بعد از چند سال، گذشت زمان همه چیز را نشان داد. البته شاید قسمت و صلاح من این بوده و خدا می‌خواسته که از تیم ملی بیرون بیایم. حالا معلوم می‌شود که چه کسی در تلویزیون حرف راست زد و چه کسانی به مردم دروغ گفتند. تمام برنامه‌های زنده موجود است که علی دایی حقایق را اعلام کرد اما همان زمان آنقدر خرده گرفتند و فدراسیون جلسه تشکیل داد اما در نهایت مشخص شد که همه این کارها “کشک” بوده است.
    * فکر می‌کنید پرونده ناپاکی فوتبال ایران هم چنین سرانجامی پیدا کند؟
    - بله، آقایان نمی‌توانند کاری‌ انجام دهند و بگویند امثال دایی دروغ می‌گوید. خدا را شکر سالم زندگی کرده‌ام و هیچ احدی نمی‌تواند حرفی برای گفتن داشته باشد. در این پرونده هم همه چیز مشخص است.
    * اتفاقات چند وقت اخیر فوتبال ایران باعث شده تا کمیسیون اصل ۹۰ مجلس هم به این مسائل ورود کند.
    - امیدوارم درست و حسابی وارد این مسئله شوند و درست پیگیری کنند وگرنه هر کمیسیونی می‌تواند وارد شود. به عقیده من باید به سالم‌سازی فوتبال کمک کنند. حرف و بحث ما این نیست که فقط در داوری فوتبال مشکل وجود دارد، مطمئناً در جامعه مربیان هم این مسائل موجود است و آدم متخلف داریم. در فدراسیون فوتبال تا دل‌تان بخواهد اینگونه موارد وجود دارد، در سازمان لیگ و مسئولان برگزاری مسابقات هم به این صورت. باید اینها پاک‌سازی شود.
    * اگر از شما دعوت شود برای بررسی پرونده به مجلس بروید این کار را انجام می‌دهید؟
    - ابتدا باید ببینم آقایان دنبال چه چیزی هستند، بعد از آن تصمیم می‌گیرم.
    * تیم ملی فوتبال ایران در آستانه دیدار با تایلند قرار دارد. وضعیت ملی‌پوشان را چطور ارزیابی می‌کنید؟
    - متاسفانه بعد از صعود به جام جهانی نه اردویی برگزار شد و نه بازی تدارکاتی داشتیم که همین موضوع می‌تواند نقطه ضعف تیم ملی باشد اما تیم ما آنقدر بازیکن خوب دارد که نه تنها مقابل تایلند در تهران به مشکلی بر نمی‌خورند که حتی می‌توانند با اختلاف گل خوب این تیم را شکست دهند. تیم ملی آنقدر بازیکن بزرگ و کادر فنی حرفه‌ای دارد که بتواند پیروز این دیدار شود. قطعاً مسابقه با تایلند می‌تواند برای ما هم جنبه تدارکاتی داشته باشد و هم جنبه رسمی.
    * در اردوی جدید تیم ملی دانیال داوری و استیون بیت آشور حضور دارند، آنهم در شرایطی که خیلی از کارشناسان منتقد حضور بازیکنان دورگه و اروپایی در تیم ملی هستند. به نظر شما تاثیر این بازیکنان در صعود به جام جهانی چقدر بوده است؟
    - مطمئناً اینطور است. هم قوچان‌نژاد و هم دژاگه در کنار دیگر بازیکنان از ارکان صعود تیم ملی به جام جهانی بودند و همه با هم تلاش کردند. من مخالف این نیستم که چرا بازیکنان دورگه در تیم ملی بازی می‌کند مگر تیم‌هایی مانند آلمان و ایتالیا اینگونه بازیکنان را ندارند؟ باید کمی در مورد این مسائل حرفه‌ای فکر و از این بازیکنان استفاده کنیم. البته این دلیل نمی‌شود که لیگ خودمان را فراموش کنیم. به نظر من اگر بازیکنی در لیگ ایران هم‌سطح چنین بازیکنانی است باید او در اولویت باشد و از توانایی‌های‌اش استفاده کنیم.
    * بعد از گذشت ۴،۵ ماه از صعود تیم ملی به جام جهانی خیلی‌ها هنوز اعتقاد دارند شانس عامل صعود ما به برزیل بوده است.
    - هر طوری بوده ما به جام جهانی صعود کرده‌ایم و این مسئله باعث خوشحالی مردم شده است. شاید در این قضیه شانس دخیل بوده باشد اما مطمئن باشید شما اگر سعی و تلاش نکنید و زحمت نکشید شانس هم به شما روی نمی‌آورد. ما پیش از بازی با کره جنوبی ۲ بازی حساس را با پیروزی پشت سرگذاشتیم. اگر در صعود به جام جهانی شانس دخیل باشد که بوده است شانس زمانی به آدم رو می‌کند که سعی و تلاشش را انجام داده باشد.
    * به عنوان کاپیتان و سرمربی پیشین تیم ملی دوست دارید تیم کشورمان در جام جهانی با چه قرعه‌ای روبه‌رو شود؟
    - شرایط خیلی سخت است. اصلاً ایران به هر تیمی بخورد شرایط بازی فرق می‌کند. راه حل این مسئله یک برنامه‌ریزی بلند مدت است که البته با توجه به زمان اندکی که تا شروع مسابقات جام جهانی باقی مانده به نظرم به هیچ جایی نمی‌رسیم.

2. 8 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

الان اخبار شبکه ورزش گفت که قرارداد حدادی فر تا اخر نیم فصل هست و در پایان نیم فصل میتونه به تیم دیگه ای بره!!!عجیبه که این خبر رو هیچ خبرگذاری کار نکرده

+

تهديد محسن قهرماني به افشاگري سایر ؟
    قهرماني:؛ خیلی‌ها را با خودم پایین می‌کشم!

ماجراي تباني در فوتبال ايران به مراحل حساس خود نزديك شده و داور تعليق شده خط و نشان جالبي براي همتايان خود كشيده است.

به نوشته قانون؛ قطعی شدن محرومیت محسن قهرمانی و کنار گذاشته شدن او از جامعه داوری پایان کار این پرونده جنجالی نخواهد بود.

محسن قهرمانی پس از اعلام محرومیتش و مباحثی که در برنامه 90 در خصوص تبانی او با باشگاه راه آهن مطرح شد با هیچ رسانه ای مصاحبه نکرده و گفته می شود امیدوار است این رای توسط کمیته انضباطی یا شورای اسیناف شکسته شود.

قهرمانی در تماس با کمیته داوران و دو نفر از مدیران بلندپایه فدراسیون فوتبال تهدید کرده چنانچه او را به این شکل از جامعه داوری دور کنند تمام مسائلی که درباره جامعه داوری ایران و مدیران فدراسیون می داند را با سند و مدرک رو خواهد کرد.

قهرمانی معتقد است در داوری ایران فقط پای او در این مسائل گیر نبوده و اگر بنا بر محرومیت باشد خیلی های دیگر هم باید تقاص پس بدهند.
    افشاگری محسن فهرمانی چه بسا فوتبال ایران را با یک تعطیلی مقطعی مواجه کند. دقیقا به همین دلیل بود که حجت الاسلام علیپور به بدنساز پرسپولیس گفته بود باید این موضوع را در یک دایره محدود جمع و جور کنیم.

گفته می شود برخی از مدیران فدراسیون هم در جریان رشوه گیری داوران بوده و هستند و به قول معروف «گر پرده برافتد نه تو مانی و نه من».

تهدید عجیب از سوی محسن قهرمانی؛ خبری که تکذیب نشد!

پرسپولیس نیوز : در شرایطی که پیش‌بینی می‌شد خبر تهدید شدن علیپور از سوی محسن قهرمانی تکذیب شود، این اتفاق رخ نداده است.

پس از اینکه اعلام شد محسن قهرمانی از سوی کمیته رسیدگی به تخلفات حرفه ای فوتبال تا اطلاع ثانوی از کلیه فعالیت ها محروم است، نقل قولی عجیب منتسب به این داور مطرح شد.

از قول قهرمانی عنوان شد که اگر وی را محروم کنند خیلی های دیگر را نیز با خود به پایین خواهد کشید و به این شکل علیپور (رئیس کمیته رسیدگی به تخلفات حرفه ای فوتبال) را تهدید کرد.

پیش بینی می شد این خبر از سوی قهرمانی تکذیب و یا با واکنش علیپور مواجه شود اما عجیب است که با وجود گذشت یک هفته از انتشار این خبر، هیچ واکنشی از سوی این دو نفر انجام نشد.

به نظر می رسد این تهدید، واقعا صورت گرفته است چرا که در غیر این صورت تاکنون از سوی قهرمانی تکذیب می شد.
    Last edited by aluminum; 14-10-2013 at 22:34.

4. 5 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

با توجه به اینکه شاید اخر هفته دسترسی مناسبی به اینترنت نداشته باشم جمع بندی هفته دوازدهم رو زودتر انجام دادم.
    بهترین بازکن از نظر دوستانی که نظر دادن سید صالحی شد که برای بار اول بود تونسته نظر دوستان رو جلب کنه(البته یکی دو هفته رو نرسیدم هنوز جمع بندی کنم)

هفته دوازدهم
    بهترین: سید صالحی بدترین: نوروزی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by aluminum; 14-10-2013 at 22:37.

6. 4 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تنخواه یه باشگاه رو دادن به سرباز !!!!! اونم رابطه زد با یه کارمند خانم !!!!! حالا اون سرباز راست راست داره میگرده !!! چکیده چرندیات نود ! یه بچه شد یه شبه همه کاره فساد فوتبال ! رئیسی کیا هم شر زیاد گفت !! صورت مسئله رو پاک کرد ! صحبت سر خرید داور از طرف تیمها نیست که چرت میگن ! سر خرید از طرف افراده نه همون باشگاه مقابل که بازی براشون در میاد

انشاا... همه اسامی در بیاد توی این سرعت لاک پشتی بررسی ها چه پرسپولیسی چه غیرش

8. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دیگه توی این همه هیاهو کم کم میشه بعضی چیزار رو تشخیص داد

تنخواه یه باشگاه رو دادن به سرباز !!!!! اونم رابطه زد با یه کارمند خانم !!!!! حالا اون سرباز راست راست داره میگرده !!! چکیده چرندیات نود ! یه بچه شد یه شبه همه کاره فساد فوتبال ! رئیسی کیا هم شر زیاد گفت !! صورت مسئله رو پاک کرد ! صحبت سر خرید داور از طرف تیمها نیست که چرت میگن ! سر خرید از طرف افراده نه همون باشگاه مقابل که بازی براشون در میاد
    البته مهم هم نیست که یه بچه باشه یا یه سرباز به قول علی دایی کلید مسئله باشگاه راه آهن همین آقا بود
    مدیر عامل یا مربی یا سرپرست یه تیم که نمیره خودش پول بریزه به حساب طرف
    یکی مثل همین عکاس رو اجیر میکنن که اگه یه مرد پیدا بشه و همین سر نخ رو دنبال کنه راحت همه چیز مشخص میشه

من دیشب خیلی چیزا رو متوجه شدم مهمترینش اینه که خود دایی هم گفت
    حالا که میخوان غرق بشن میخوان هر جوری شده دایی رو هم بکشونن پایین
    قشنگ معلوم بود که دارن داستانسرایی میکنن اون مرتضی کریمی که کلی توی حرفاش تناقض بود

نیت افراد هم داره کم کم مشخص میشه

مثلا بخش زیادی از دلایل درخواست دایی از مسئولای رده بالای کشور برای حل مسئله روشن شد
    دایی میدونه که مسئله تا کجا عمق داره و به کیا میکشه
    پای دو سه تا تیم بزرگ گیره اساسی پای دربی میاد وسط
    خیال من بشخصه از بابت دایی راحته ایشالا در آینده خیال بقیه هم راحت میشه
    برای فهمیدن اینکه چه کسی راست میگه کافیه به پیشنهادایی که میدن و سرانجام اون پیشنهاد توجه کنید
    اگر پیشنهاد دایی رو قبول کنن و مثلا وزارت اطلاعات ورود کنه این عکاس عزیز باشگاه راه آهن همینجوری که جلوی میکرفون خبرنگار نود حرف میزنه جلوی اونام حرف میزنه؟
    خب معلومه که باز به قول دایی گناهای دوران جوونیشون رو هم اعتراف میکنن
    خیلی جالبه طرف برای یه خانم توی باشگاه راه آهن مزاحمت ایجاد کرده بعد مدیرعامل راه آهن میگه به خاطر آرامش دایی اخراجش کردم
    .....................

اما حرف اصلی و مهمترین کار که باشگاه پرسپولیس و رویانیان باید انجام بدن(یه مدیریت علمی و بر اساس منطق و منافع تیمی باید اینجوری عمل کنه)

باید با اراده قوی ماجرای سالهای گذشته رو پی گیری کنه(چه در سطح داوری و چه در سطح مدیریتهای پشت پرده و حتی استفاده از جمبل و جادو) خیلی هستن بخصوص موارد زیر:

1- گرفتن اون پنالتی کاملا مسخره در دقیقه 90 بر علیه پرسپولیس در نیمه نهایی جام حذفی در ورزشگاه آزادی به سود سپاهان به داوری قهرمانی
    2- ماجرای آفساید گرفتن گل سالم محمد نوری توسط یه کمک داور معلوم الحال
    3- ماجرای تغییر ناگهانی زمان دیدار دربی در جام حذفی و البته پرونده دوپینگ که یکی از بزرگترین پرونده هایی بود که به حرفه ای ترین شکل ماست مالی شد
    4- داستان آب های آلوده در اصفهان که آدم اخلاق مداری مثل مهدوی کیا ( رفته قاطی نوجوونا شده دمش گرم به امام حسین اسطوره حقیقی پرسپولیس هستش همه دارن تو سر و کول هم میزنن این رفته بین نوجوونا دنبال عشقش ) هم تاییدش کرد و باز ماست مالی شد و جالبه مثل همین ماجرا که الان دارن خود دایی که توی این مسئله ضرر کرده رو متهم میکنن خود باشگاه پرسپولیس و بازیکناش رو به اشکال مختلف متهم کردن
    5- دربی فصل پیش با قضاوت کسی که دیگه برای همه مشخص شده پول گرفتن کارش هستش
    6- بازی رفت با سپاهان در این فصل

حالا کار رویانیان و باشگاه پرسپولیس چیه؟
    اینکه بدون نگاه به اسامی، حتی کادر فنی تیم از جمله دایی، بدون هراس فقط و فقط دنبال منافع باشگاه باشه و دعا میکنم اینجوری باشه
    چون اینجوری که معلومه توی این سالها اساسی در حقمون ظلم کردن
    اونم سر بازیهای حساس که یا آخرش جام بوده یا بازی شش امتیازی بوده

Last edited by +ali; 15-10-2013 at 13:14.

10. 3 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

کمک داور جنجالی فوتبال: 16 میلیون و ال سی دی 50 اینچ گرفتم ،گل پرسپولیس را قبول نکردم!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - مرتضی کریمی، کمک داور جنجالی فوتبال که با حضور در ستاد رسیدگی به تخلفات حرفه ای فوتبال ناگفته های زیادی را برملا کرده است باعث شده تا پای امیر قلعه نویی هم در ماجرای رشوه به داوران به میان بیاید.
    به گزارش خبرنگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، شنیده ها حاکی از این است که او تاکید کرده در اسفند سال 87 ،منصور عظیمی با او در ساختمان "آ اس پ" قرار ملاقات گذاشته و پیشنهاد داده تا بازی استقلال و ذوب آهن را برای آبی پوشان در بیاورد!
    البته او مدعی شده این پیشنهاد را قبول نکرده است و به درخواست دوست قلعه نویی جواب منفی داده است.البته درست 2 روز بعد محسن قهرمانی برای اولین و آخرین بار در لیگ ایران خطای 6 ثانیه عیسی اندوی،دروازه بان وقت ذوب آهن را درون محوطه جریمه گرفت تا آبی پوشان با همان خطا و گلی که روی آن به ثمر رساندند برنده بازی شوند.
    مورد دیگری که مرتضی کریمی افشا کرده به بازی پرسپولیس و سپاهان در بهار سال 86 باز می گردد که باز هم با قضاوت قهرمانی پرسپولیس در بازی نیمه نهایی جام حذفی با 4 گل از سپاهان شکست خورد و پرونده مصطفی دنیزلی در آن مقطع در پرسپولیس بسته شد.
    اما مهم ترین اعتراف مرتضی کریمی به قضاوت بودار و پر حرف و حدیث خودش در بازی رفت دربی استقلال و پرسپولیس در لیگ دهم(فصل90-89) مربوط می شود که با پرچم نادرستش گل سالم محمد نوری را آفساید اعلام کرد.او تاکید کرده از یکی از دوستان نزدیک پرویز مظلومی در خیابان نظام آباد مبلغ 16 میلیون تومان به علاوه یک دستگاه تلویزیون ال سی دی 50 اینچ گرفته تا کاری کند در آن بازی سرخپوشان بازنده شوند!
    انتهای پیام

12. 7 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کمک داور جنجالی فوتبال: 16 میلیون و ال سی دی 50 اینچ گرفتم ،گل پرسپولیس را قبول نکردم!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - مرتضی کریمی، کمک داور جنجالی فوتبال که با حضور در ستاد رسیدگی به تخلفات حرفه ای فوتبال ناگفته های زیادی را برملا کرده است باعث شده تا پای امیر قلعه نویی هم در ماجرای رشوه به داوران به میان بیاید.
    به گزارش خبرنگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، شنیده ها حاکی از این است که او تاکید کرده در اسفند سال 87 ،منصور عظیمی با او در ساختمان "آ اس پ" قرار ملاقات گذاشته و پیشنهاد داده تا بازی استقلال و ذوب آهن را برای آبی پوشان در بیاورد!
    البته او مدعی شده این پیشنهاد را قبول نکرده است و به درخواست دوست قلعه نویی جواب منفی داده است.البته درست 2 روز بعد محسن قهرمانی برای اولین و آخرین بار در لیگ ایران خطای 6 ثانیه عیسی اندوی،دروازه بان وقت ذوب آهن را درون محوطه جریمه گرفت تا آبی پوشان با همان خطا و گلی که روی آن به ثمر رساندند برنده بازی شوند.
    مورد دیگری که مرتضی کریمی افشا کرده به بازی پرسپولیس و سپاهان در بهار سال 86 باز می گردد که باز هم با قضاوت قهرمانی پرسپولیس در بازی نیمه نهایی جام حذفی با 4 گل از سپاهان شکست خورد و پرونده مصطفی دنیزلی در آن مقطع در پرسپولیس بسته شد.
    اما مهم ترین اعتراف مرتضی کریمی به قضاوت بودار و پر حرف و حدیث خودش در بازی رفت دربی استقلال و پرسپولیس در لیگ دهم(فصل90-89) مربوط می شود که با پرچم نادرستش گل سالم محمد نوری را آفساید اعلام کرد.او تاکید کرده از یکی از دوستان نزدیک پرویز مظلومی در خیابان نظام آباد مبلغ 16 میلیون تومان به علاوه یک دستگاه تلویزیون ال سی دی 50 اینچ گرفته تا کاری کند در آن بازی سرخپوشان بازنده شوند!
    انتهای پیام
    اون 6 ثانیه رو یادمه چون داداشمم پیشم بود و داد و بیداد میکرد از خوشحالیش !! ولی حالا اون بازی تاثیری داشته برای اس اس !؟ چه ربطی داشت به قلعه نوعی ؟

----------------------------

اگه سندیت داشته باشه پس اسم پرویز ک گ !! هم اومده وسط ! هفته دیگه نود باز هم یه اسم دیگه اضافه میشه به اون چنتا اسم ! فقط چرا علیپور دست دست کرد برای بررسی پول دهنده و گیرنده ؟ وقتی استعلام کردن و دیدن پول منتقل شده !!!!!!!!!! اسمشون هم پس در اومده ! اسم اون زنه هم پس دراومده ! جالبترین حرف اینه که کریمی میگه ابروی زنه بازی شده !

تاکم میارن چنگ میزنن به دین و مذهب و امام و ائمه ... مسلمون باشرف انسان >> اون موقع که میگفتی پول حلال بردی سر سفرت و بچت حلال خوره !!! الان این چند میلیون حلال بود یا حروم ؟! حالا که داره قهرمانی به همراه دوستش کریمی به باتلاق فرو میرن بیان همه رو با هم غرق کنن همون حرفی که قهرمانی زد !

===============

14. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

انتهای پیام
    الان چه ربطی به امیر قلعه نوعی داشت من نمیدونم....
    والا اگه بخوایم همین جوری رو هوا نظر بدیم علی دایی سر دسته کل قضایا هست
    اما چیزی که مشخصه مقامات بالایی نمیخوان خیلی چیزا رو بشه.... فقط یه چیزی واسم سواله اقای علیپور خودشون مورد دارن این وسط ...ایا صلاحیت رسیدگی به همچین پرونده بزرگی رو دارن یا نه؟ اصن حسه خوبی نسبت بهش ندارم...

16. این کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

الان چه ربطی به امیر قلعه نوعی داشت من نمیدونم....
    والا اگه بخوایم همین جوری رو هوا نظر بدیم علی دایی سر دسته کل قضایا هست
    اما چیزی که مشخصه مقامات بالایی نمیخوان خیلی چیزا رو بشه.... فقط یه چیزی واسم سواله اقای علیپور خودشون مورد دارن این وسط ...ایا صلاحیت رسیدگی به همچین پرونده بزرگی رو دارن یا نه؟ اصن حسه خوبی نسبت بهش ندارم...
    نتیجه گیریتون طی چی بود !؟ که دایی سردسته است ؟ حالا اطرافیانش چرا ولی خودش؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ یه مورد از ایشون پیدا نشده در عوض آقایون دیگه از هم کلی آتو دارن که کم کم دارن رو میکنن ! چه مدیر چه سرپرست چه داور چه کمک چه عکاس چه لیدر و ....
    یه جورایی همه درگیر هستند و شاید این همه بیشتر از اونچیزی باشن که اسمشون رسانه ای میشه و داره هی بهشون پرداخته میشه ! یه سرچی زدم این در اومد و دلیل اختلاف احتمالی علیپور و قلعه نوعی :
      محتوای مخفی: در متن  
    امیر قلعه‌نویی که این روزها با حضور در مجلس شورای اسلامی شهادت می‌دهد که فوتبال ایران پاک است و مشکل فساد ندارد، بارها و بارها علیه داوری و دست‌های پشت پرده حرف زده است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شهرخبر: چند روز پیش امیر قلعه نویی در مصاحبه ای مدعی شد که فوتبال ما جزو پاک ترین فوتبال های جهان است. اولین سوالی که به ذهن فوتبال دوستان می رسد این است که چرا امیرخان در مدتی کوتاه تغییر عقیده داده است؟! او که همیشه مدعی تبانی در فوتبال بوده چه اتفاقی افتاده که او اکنون تغییر موضع داده است؟ آیا دست های پشت پرده هم در سکوت قلعه نویی نقش دارند؟!
    قلعه نویی و دست های پشت پرده
    او که خودش مخترع اصطلاح دست های پشت پرده بود و همیشه مصاحبه های جنجالی از فساد در فوتبال داشته اما به یک باره از نظر مرد همیشه شاکی فوتبال، فوتبال ایران جزو پاک ترین فوتبال های جهان شده است! قلعه نویی در یکی از مصاحبه هایش به طور صریحی اعلام کرد که :"یک بنده خدایی روز اول ماه رمضان به من زنگ زد و گفت که در یک محفلی بودم یک سری از آقایان آنجا بودند و گفتند که امسال می خواهیم قلعه نویی را فوتبالی زمین بزنیم. این بنده خدا که اسمی از او نمی برم، گفته حاضر است این مطلب را در 90 یا رادیو ورزش هم بگوید و هم شهادت بدهد."
    سرمربی آبی های پایتخت همچنین با بیان اینکه "این چه فلسفه نخبه کشی در کشور است؟!"، اضافه کرده است: "آقایان حتی در سازمان های امنیتی علیه من تبلیغات منفی کرده اند که فلانی بنز سوار می شود و برج می سازد. جرم من این است که در این مملکت بنز سوار می شوم! مشکل آقایان این است که نمی خواهند امیر قلعه¬ نویی موفق باشد!"
    دقیقا دو ماه پیش بود که امیر قلعه نویی در خصوص مافیا و قراردادهای پشت پرده افشاگری کرد به گفته او سناریویی در فوتبال ایران وجود دارد که از یک جایی به بعد جلوی پیشرفتشان را میگیرند!امیر خان بارها اعلام کرده بود حتی حاضر است مافیای فوتبال را به همه نشان دهد از نظر او مافیا در همه جای فوتبال رخنه کرده است از وارد کردن لباس و توپ های بی کیفت لیگ گرفته تا قهرمانی تیم هایی که امیر قلعه نویی روزگاریی مربی آن تیم ها بوده است.حالا با توجه به اظهارات قبلی امیر قلعه نویی و اظهارات اخیرش در مورد فوتبال پاک و اینکه فقط 3 درصد فوتبال ناپاک است. آیا پای همه ی اهالی فوتبال در تبانی گیر است؟!
    دعوای امیر و شیخ فدراسیون
    و اما مشکلات علیپور و امیر قلعه‌نویی خیلی جدی‌تر از آن چیزی است که در ابتدا به نظر می‌رسید.جدال رسانه ای علیپور و قلعه نویی از مناظره معروف بین این دو شروع شد. اما این بار که علی دایی در مورد داوری دست به افشاگری زد شعله هایی جنگ بین این دو دوباره برافروخته شد، علیپور در آخرین مصاحبه اش اظهار کرده است که چیزهایی از قلعه نویی میدانند که اگر بگوید سیل خواهد آمد!امیر قلعه نویی هم علیپور را متهم به گرفتن کت و شلوار و عسل کرده است! اما گویا علیپور شمشیر را از رو بسته است و چندین بار تاکید کرده است به خاطر حفظ آرامش استقلال فعلا سکوت می کنم و دوستان بتازند اما قطعا بعد از بازی استقلال حرفهایی دارم که با سند و مدرک بیان می کنم. حالا بعد از بازی استقلال است و باید منتظر ادامه جدال علیپور و قلعه نویی باشیم.
    قلعه نویی و حاشیه های مجلس
    حضور امیر قلعه نویی هم در مجلس حاشیه های زیادی به همراه داشت. امیر قلعه‌نویی که این روزها با حضور در مجلس شورای اسلامی شهادت می‌دهد که فوتبال ایران پاک است و مشکل فساد ندارد، بارها و بارها علیه داوری و دست‌های پشت پرده حرف زده است. در این میان علیپور در اظهار نظر باور نکردنی این مساله را مورد انتقاد قرار داد و گفت:"مجلس از دعوت چهره‌های مساله‌دار پرهیز کند. افراد پاک می‌توانند به حل این پرونده کمک کنند." اگر چه امیر قلعه نویی به یک باره خود را از هیایوی تبانی کنار کشیده است و مدام در مصاحبه هایش به پاک بودن فوتبال اشاره میکند اما ظاهرا پای او هم به این جنجال کشیده خواهد شد!
    امیر قلعه نویی که حتی مدعی بود فردوسی پور یکی از عوامل نابودی فوتبال ایران است، حداقل در 7بار ادعای فساد و تبانی در فوتبال را مطرح کرده است. اما او اکنون می گوید فوتبال ایران از پاک ترین های فوتبال جهان است! آیا به صرفه نیست که او حرفی بزند؟ به راستی آتش تبانی دامان چه کسانی را خواهد گرفت؟

اینکه علیپور یه روز بیاد توی 20.30 در مورد سیل بگه خودش میدونه بدون سند میشه افترا و بار حقوقی داره پس باید دلیل داشته باشه و اینکه قلعه نوعی هم ماجرای کت و شلوار و عسل رو میکنه پس اون هم با توجه به دونستن بار حقوقی میدونه که باید دلیل باشه ! جفتشون چیزی رو نفی نکردن فقط الان توی سایتها اخباری در میاد که قلعه نوعی چرخش قابل تاملی داشته و فوتبال ایران رو پاک دونسته !!!! یه هجمه ای راه افتاده که با رسانه ای شدنش و تکرار مکرراتش توی برنامه زنده حالا حالا نمیشه ماست مالیش کرد ! یه وقتایی توی خفا یه کارایی میشد کرد و سرپوش گذاشت ولی الان ....

فک نکنم کسی ناراحت بشه از اینکه ته ماجرا پای کسایی بیاد وسط چه از دوتیم پایتخت باشن چه تیمای صنعتی .... همه دوست دارن چیزی که راه افتاده تهش معلوم بشه

یه سری مسایل رو در مورد قهرمانی که واضح بود که اشتباهاتش تاثیر گذاره روی خیلی تیمها فقط نه برا ما ! رد گل و پنالتی اخراجاش کارت زرد دادناش !! خیلی جاهارو هم میگفت من گوشم تیزه یا لب خونی کردم زارت بازیکن مینداخت بیرون !

اونچه که مهم بوده یکی از معضلات داوری از جامعه داوری داره میره کنار که باعث خوشحالی خیلی از بازیکنا و تیمهاست حالا چه پولخور باشه چه نباشه چون اولین داوره ایرانه که اشتباههای تاثیرگذار فراوانی توی بازیا داره بهتره دیگه نباشه : خودش کار رو راحت کرد و با این بی ابرویی داره میره ! گار کرد که دوستای نزدیکش هم اعتراف کردن و حالا پروندش سنگین تر از گذشتست!

=======================

فیفا 14 بازیکن السالوادور را مادام‌العمر محروم کرد

سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۴۵
    فدراسیون بین‌المللی فوتبال، فیفا، 14 بازیکن تیم فوتبال السالوادور را به دلیل دست داشتن در تبانی برای مادام‌العمر محروم کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
    این بازیکنان در چهار بازی ملی از جمله شکست 2 بر یک مقابل آمریکا در دیداری دوستانه در سال 2010 و علاوه بر این باخت 5 بر صفر مقابل مکزیک در گلد کاپ سال 2011 دست داشته‌اند. فیفا همچنین دو بازیکن دیگر استرالیا را به مدت 6 و 18 ماه محروم کرده است. فدراسیون فوتبال السالوادور پیش از این در ماه سپتامبر 14 بازیکن نامبرده را برای مادام‌العمر محروم کرده بود.

فیفا چه راحت میفهمه ولی آقایون یه ماهه نمیفهمن !!

18. 5 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

....

رفتار صدا سیما و 90 هم خیلی جالبه عادل خان همش صحبت از اسم های بزرگ میکنه ولی برنامش محدود به یه عکاس و کار چاق کن خورده پا میکنه ... الان که اسم محسن قهرمانی هست خیلی راحت میشه دست گذاشت رو بازی هایی که کلا نتیجشون عوض کرد ولی عادل خان فعلا گیر کردن روی اقای اکبری
    خودش همش میگه ما نباید این قضیه به یه دایره کوچیک محدود کنیم ولی فعلا تبانی تو فوتبال ایران شده مرتضی کریمی - اکبری - مولایی و قهرمانی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

چند سال پیش پرویز سیار تنها کارشناس درست حسابی داوری مملکت اومد رسما تو صداسیما گفت که تو فوتبال تبانی هست و از علی خسروی هم اسم برد ولی تنها عکس العمل در قبال حرفای این آقا ممنوع التصویر شدنش تو تلویزیون بود
    اون موقع هم همه سکوت کردن الان هم علی دائی بحثی راه انداخته که به ضرر خیلی هاست و میخوام با محروم کردن چند تا ادم کوچیک قضیه ماست مالی کنن بره
    Last edited by kasra_khan2003; 15-10-2013 at 21:57. دليل: صحبت درباره تیم حریف

20. 4 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •