تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 269 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

با درخواست قلعه‌نويي صورت گرفت
    داود حقي از امروز در تمرين استقلال

هافبک سابق تيم پيکان از امروز در تمرينات استقلال شرکت کرد.

داود حقي بازيکن سال گذشته تيم پيکان از امروز در تمرين استقلال شرکت کرده است.

اين بازيکن طبق خواسته امير قلعه نويي در تمرين آبي پوشان شرکت کرده و در صورت تاييد سرمربي آبي پوشان با اين تيم قرارداد امضا مي کند.

به گزارش فارس

2. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گزارش تصویری سالگرد مادر گرانقدر امیر فلعه نویی

محتوای مخفی: تصاویر 

واقعا سخته
    Last edited by kasra_khan2003; 07-10-2013 at 19:42. دليل: قراردادن تصاویر در اسپویلر

4. 14 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

ســـلطـــان علـــی جبــــاری : استــــقـلال لیـــاقـــت فیــــنالیســــت شـــدن در آسیــــا را داشــــت اما با کمی بدشانسی از رسیدن به این مهم بازماند. البته که حضور در بین 4 تیم اتفاق کمی نبود اما چون انتظارات از تیم بزرگ استقلال، بالاست طبیعی بود که همه منتظر فینالیست شدن این تیم در آسیا باشیم.

کانون هواداران باشگاه استقلال

6. 10 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این 4 تا اشتباهه تاریخی محسن قهرمانی به ضرره استقلال بوده..

استقلال – سایپا سال 1382 : رونمایی از گوش های شنوای محسن قهرمانی
    لیگ سوم در ایستگاه سوم. دو تیم استقلال و سایپا با قضاوت محسن قهرمانی به مصاف هم رفتند.دقیقه 60 بازی این محسن قهرمانی بود که در حرکتی عجیب دست به جیب پشتش برد و کارت قرمز را به علیرضا نیکبخت واحدی- ستاره آن روزهای استقلال- نشان داد. تصمیم جنجال سازی که باعث شد تا محسن قهرمانی نامش بر سر زبان بیفتد. از آن روز بود که یک داور چهره شد. نامش بارها و بارها بر سر زبان ها چرخید. او همان هفته در برنامه نود پرده از رازی برداشت که تا سال ها سوژه خوبی برای گزارشگران تلویزیون بود. او در برنامه نود اعلام کرد گوش های فوق العاده قوی ای دارد و حرف های بازیکنان را از فاصله دور می شنود.ادعایی که هیچوقت صحت و سقم ان به صورت علمی ثابت نشد. اما باعث جنجال های زیادی شد.
    استقلال- سپاهان سال 1383 : توصیه جنجال ساز
    یک سال بعد باز هم کارت قرمز محسن قهرمانی جنجالی دیگر را در لیگ رقم زد.رضا غیاثی ریئس وقت کمیته داوران- ترجیح داده بود بازی حساس استقلال و سپاهان را به شاگرد جوانش بسپارد. او قبل از بازی به قهرمانی توصیه کرده بود قوانین را کامل اجرا کند و به بازیکنان سخت بگیرد. در یک صحنه علی سامره بعد از اینکه قهرمانی سوتش را به نشانه آفساید به صدا در آورد شوت محکمی به سمت دروازه زد. این آقای داور بود که توصیه استاد و ریئسش را عمل کرد و او را با کارت زرد جریمه کرد. کارت زردی که او را دو اخطاره می کرد و بلافاصله کارت قرمز آقای داور را جلوی چشمان بهت زده اش می دید.سامره ادعا می کرد در شلوغی فریاد تماشاگران صدای سوت داور را نشنیده اما جنجال بزرگ در راه بود. همان هفته محسن قهرمانی در برنامه نود از ریئسش گله کرد که از او حمایت نکرده. چرا که غیاثی ادعا کرده بود رفتار قهرمانی بچه گانه بود و نمی بایست به سامره اخطار می داد. او دومین جنجال داوری اش را اینگونه رقم زد.
    استقلال – سایپا سال : 1385 : همیشه پای گوش یک داور درمیان است
    باز هم گوش های شنوای آقای داور جنجال دیگری به پا کرد. بازی استقلال و سایپا دو سال بعد از اخراج جنجالی نیکبخت اینبار نوبت سیاوش اکبرپور بود تا قربانی گوش های شنوای محسن قهرمانی شود. او در حالی که بازی در جریان بود بدون اینکه خطایی رخ داده باشد بازی را قطع کرد و به سمت سیاوش اکبرپور رفت و کارت قرمزش را به او نشان داد. باز هم همان توجیه همیشگی. قهرمانی ادعا کرد باز هم گوش هایش به وظیفه تاریخی خود عمل کرده و شنیده که اکبرپور به او توهین کرده. اما قسمت جالب نمایشنامه هنگامی بود که این داور از وسط زمین به سمت نیمکت سایپا دوید و دروزاه بان ذخیره سایپا را اخراج کرد. گوش های آقای داور در حالی که 60 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی فریاد می زدند از فاصله 50 متری صدای دروازه بان ذخیره سایپا را شنیده بود. بعد از ان بازی بود که قهرمانی ادعا کرد او حتی از پشت دیوار هم می تواند پچ پچ دیگران را بشنود.
    استقلال - سپاهان هفته نخست لیگ یازدهم ؛ اعتراف کمیته داوران به اشتباه قهرمانی
    اخراج نادرست‌ هافبک استقلال از سوی کمیته تأیید شد. مسئولان تیم استقلال پس از اعلام نظر چند پیشکسوت داوری مبنی بر اشتباه محسن قهرمانی، داور دیدار استقلال مقابل سپاهان، اعتراض رسمی خود را به کمیته داوران اعلام و مسئولان در کمیته داوران و سرپرست کمیته، اعتراض باشگاه استقلال را اصولی و درست اعلام کردند. مسئولان در کمیته فنی پس از بازبینی فیلم دیدار آبی‌ها در مقابل سپاهان اعلام کردند،‌ اخراج اسماعیل شریفات، هافبک استقلال از زمین مسابقه به هیچ وجه کار درستی نبوده و محسن قهرمانی، داور این دیدار درباره این صحنه کاملا اشتباه کرده که سوت خود را به صدا درآورده است.

8. 9 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با درخواست قلعه‌نويي صورت گرفت
    داود حقي از امروز در تمرين استقلال

هافبک سابق تيم پيکان از امروز در تمرينات استقلال شرکت کرد.

داود حقي بازيکن سال گذشته تيم پيکان از امروز در تمرين استقلال شرکت کرده است.

اين بازيکن طبق خواسته امير قلعه نويي در تمرين آبي پوشان شرکت کرده و در صورت تاييد سرمربي آبي پوشان با اين تيم قرارداد امضا مي کند.

به گزارش فارس
    این دیگه کیه بابا؟؟!!این آقا خیلی وقته دوران فوتبالش تموم شده... واقعا نمی دونم چرا باید دنبال بازیکنایی برن که فوتبالشون تموم شده و حتی تیم های دوجه دوم هم خواهان جذبشون نیستن...
    اگه هافبک بازیساز می خوان ، برن دنبال یکی مثل محسن مسلمان...

10. 6 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

خوب دوستان يه بررسي بکنيم تک تک بازيهايي که توي ليگ برتر داريم ...

اميدوارم هر چي سريعتر بازيهاي معوقه رو انجام بديم و به جايگاه اصليمون يعني صدر جدول برسيم . بازيهايي که در آخر نيم فصل داريم اکثرا با تيمهاي بالاي جدوله ( البته بالاي جدول با اختلاف 1 امتياز !!) به نظر من اين خيلي خوبه .

اگه مثل بازيهاي آسياييمون بازي کنيم بدون اغراق تا آخر فصل هم حتي يه دونه باخت نداريم !! اما اينها اما و اگره ... من به شما قول ميدم هيچ وقت بازيي که استقلال مقابل سئول انجام داد رو توي ليگ ايران جز بازيهاي مهمش با تراکتور و فولاد و سپاهان نخواهيد ديد ! تازه توي بازيهاي مهم هم نصف استقلال آسيا رو ميبينيد ... دليلش هم قبلا گفتم . پس بايد اين فکر رو از خودمون دور کنيم و نيايم بگيم چون توي آسيا طوفاني بازي ميکرديم الان توي ليگ تيما رو 4 تايي ميکنيم ... نه از اين خبرا نيست !!

اما ما يک چهارم تيممون توي آسيا هم بازي کنيم باز هم کلاس فوتبالمون 2 برابر نسبت به کل ليگ ايران بالاتره ! توي هر رده بهترين بازيکن تاريخ ليگ برتر رو داريم و اصلا قابل قياس با خيلي تيما نيستيم . البته اگر مغرور نشيم و به قول قلعه نوعي فقط کيلوها من توي زمين نفرستيم ...

توي خط دروازه عقاب آسيا رو داريم . توي خط دفاع منتظري بهترين دفاع حال حاضر ليگ ايران رو داريم . دفاع راست خسرو بهترين دفاع راسته فوتبال ايرانو داريم . هافبکامون که ديگه ستون هاي تيم ملي هستن . فرهاد هم که اون جلو حسرت تمام تيماي ليگ برتر و الگوي تمام مهاجماي ليگ ايرانه و واقعا حقش بود توي بهترين تيم هاي اروپايي بازي کنه اصلا سطح فوتبالش به ليگ ايران نميخوره !! در مقابل فرهاد اسم بقيه مهاجماي ليگ رو ميچينم واقعا خندم ميگيره پس ما نگرانيي بابت قهرماني توي ليگ نبايد داشته باشيم مگر اتفاقات ماورا طبيعي از جمله کسر امتياز , اشتباهات فاحش داوري و زمين هاي فاجعه تيم هاي شهرستاني !! اين اتفاقات از تيم ما برداشته بشه با اختلاف 10 اميتازي قهرمان ميشيم شک نکنيد من همون چند ماه پيش قهرماني اين فصل رو تبريک گفتم

خيلي از دوستان فکر ميکنن استقلال فقط و فقط توي هافبک بازيساز مشکل داره اگه جباري بود الان قهرمان آسيا هم بوديم !! اما من اينجوري فکر نميکنم . استقلال الان فاحش ترين اشتباهاتش روي خط دفاعي هست ! جز منتظري تک تک دفاع هامون دارن سوتي هاي افتضاحي ميدن و دليل حذف از آسيا و بعضي از باخت ها غير از اشتباهات داوري همين اشتباهات دفاعي ما بوده نه نبود جباري !

شما ميبينيد ما مقابل سئول يکي از بهترين تيم هاي آسيا 18 19 تا موقعيت توي بازي خلق ميکنيم !! اين يعني از لحاظ بازي سازي مشکل داريم ؟! اما توي بازي رفت 2 تا گل فاحش از اشتباه دفاعي و توي بازي برگشت هم باز 1 گل فاحش از اشتباه دفاعي ميخوريم ! پس اگه مشکل دفاعي ما حل بشه تيممون هيچ چيزي نميخواد ... اما واقعا من نميدونم اين خط دفاعي چش شده ؟

منتظري که اگه نبود ما کلا به نظرم دفاع نداشتيم ! که اينم نيم فصل شايد بره . صادقي که يکي از عوامل مستقيم صعود تيم ايران به جام جهاني بود الان چرا اينقدر سوتي ميده و بد بازي ميکنه ؟ يه سري از بازيکنا سوتي ميدن مثل حنيف يا خسرو که توي بازي با سپاهان سوتي داد اما يه سري بازيکنا بد بازي ميکنن ! صادقي از اون بازيکنايي بوده که کلا توي اين فصل براي ما بد بازي کرده ! هميشه جا مونده هميشه دريبل خورده هميشه کند بوده ... به چه دليل ؟

بيک زاده هم هيچچچچ وقت بازيکني نبوده که کسي بخواد روش حساب کنه !! بگير نگير داره . يا تو حمله عاليه يا تو دفاع يا کلا تعطيله ! نشد يه بار اين توي تمام نقاط زمين عالي باشه !

يکي از دلايل اين دفاع ضعيف برداشته شدن منتظري از عمق دفاع و فيکس کردن عمران زاده و صادقي با همديگس !! از زماني که حمودي رفته خسرو خيلي تنها شده و بدترين ارنج گذاشتن جفت خسرو - پژمان هست که هم پژمان رو از عمق دفاع دور ميکنه هم هيچچچچچ کارايي نداره !! يا بايد به عابديني بازي بده يا اکبرپور ! توي بازي با سئول نيمه دوم ديديم که براي اولين بار اکبرپور رفت سمت راست و يکي از بهترين بازيهاي اين چند سالش رو کرد اونم بدون خسرو !! حالا فکر کنيد با هم فيکس شن شايد نتيجه بده . بهتر از اينه که ما عمق رو از منتظري خالي کنيم و جفتش کنيم با خسرو و هيچچچ وقت هم جواب نده !

پژمان نوري هم يه جايي بايد بازي کنه و اينقدر جاي بازيش رو عوض نکنن ! يا دفاع چپه يا هافبک دفاعيه يا هافبک هجوميه ! بابا سوپرمنه مگه ؟ بهترين پستش به نظر من هافبک هجوميه . ما براي دفاع چپ و هافبک دفاعي اينقدري بازيکن داريم که پژمان رو نفرستيم اونجاها ...

بهترين ترکيب براي اين بازيهاي پيش رو به نظر من اين ترکيبه :

رحمتي

بيک زاده ----- صادقي ---- منتظري ---- عابديني

نکونام-----

------تيموريان

ساموئل ---------- اکبرپور ---------- حيدري

قاضي ( برهاني )

يا

رحمتي

نيکبخت ----- صادقي ----- منتظري ------ حيدري

نکونام ------

----- تيموريان

ساموئل -------- نوري ----------- اکبرپور

قاضي ( برهاني )

قاضي يا برهاني مهم نيست از نظر من اگه ما ارنج دفاعي و هافبکمون رو درست بچينيم مهاجمامون همشون خوبن فرق نداره کدومو بذاريم . حتي نظري !! فرهاد هم که نيمه دوم مياد و طوفان به پا ميکنه و نشون ميده غيرت به تيم و اسطوره بودن يعني چي !

نيکبخت توي اون چند بازي که اومد نشون داد شم گلزنيش نسبت به بيک زاده خيليييي بهتره يه تيرک زد چند تا شوت عالي زد فقط سانتر هاش رو بايد بيشتر کار کنه . اما مهمترين عاملي که من روش تاکيد دارم در عمق بودن منتظريه . اصلا نبايد ذوج وسطمون حنيف - صادقي باشه و منتظري بره راست ! پژمان بايد وسط باشه و براي خسرو يا عابديني رو بذاره طبق ترکيب اول . يا اکبرپور رو طبق ترکيب دوم . نياز به هيچچچچ بازيکني هم توي هيچ پستي براي تقويت نداريم !! بهترين ها رو داريم فقط بايد به بهترين شکل بچينيم همين ...

در کل به نظر ژنرال احترام ميذارم به هر حال نزديک ترين فرد به تيم سرمربي هست و ما فقط از دور ميبينيم و نظر ميديم . شايد خيلي از حقيقت ها رو ما نميبينيم !

محتوای مخفی: سالگرد فوت مادر ژنرال 
    سالگرد فوت مادر ژنرال رو هم دوباره تسلیت میگم . یه سری از افرادی که توی این عکس ها هستند واقعا لطف میکنن توی اینجور مراسم ها شرکت میکنن . کسایی مثل طالبلو , علی دایی , علی پروین , رویانیان و امین منوچهری واقعا کارشون جای تحسین داره

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

این دیگه کیه بابا؟؟!!این آقا خیلی وقته دوران فوتبالش تموم شده... واقعا نمی دونم چرا باید دنبال بازیکنایی برن که فوتبالشون تموم شده و حتی تیم های دوجه دوم هم خواهان جذبشون نیستن...
    اگه هافبک بازیساز می خوان ، برن دنبال یکی مثل محسن مسلمان...

نمیدونم اینا کین دیگه امیرخان میاره استقلال اون از نیکبخت اینم از این خیلی تیم جوونه ، هر چی پا به سن گذاشتس میاره تو تیم

یادش بخیر یه زمانی تیم امیدهایی داشتیم هر وقت به مشکل میخوردیم بازیکنان خوبی بهمون میداد اما الان....

13. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

حمله تند اکبرپور به صادقی: نکونام باید درباره تیم ملی حرف بزند نه صادقی!/ حرف‌های صادقی از روی خامی است/ صادقی باید بداند بعد از تیم ملی در استقلال بازی می‌کند/ تیم ملی ارث پدری نیست

محتوای مخفی: متن خبر 
    این نوع صحبت‌های صادقی درست نیست و تعجب می‌کنم او این چنین صحبت کرده است. من بازیکن قدیمی استقلال هستم و هر جایی منافع تیمم به خطر بیفتد از آن دفاع می‌کنم.

سایت گل- پس از مصاحبه‌ی امیرحسین صادقی در اردوی تیم ملی مبنی بر اینکه کسانی که در تیم ملی جا ندارند می‌گویند شانسی به جام جهانی رفتیم, سیاوش اکبرپور به دفاع از رحمتی برخواسته و به امیرحسین صادقی هشدار داد علیه کاپیتان تیمش صحبت نکند و جو باشگاه را خراب نکند.
    اکبرپور در این خصوص در ابتدا گفت: به نظرم کسی که باید در مورد تیم ملی صحبت کند جواد نکونام است نه امیرحسین صادقی. من در مورد رحمتی حرف می‌زنم چون اگر به عقب برگردیم می‌بینیم او در چند بازی به تیم ملی کمک کرد. تیم ملی مدیون رحمتی است. باز هم تاکید می‌کنم کسی که باید درباره تیم ملی و شانسی رفتنش به جام جهانی صحبت کند جواد نکونام است نه امیر حسین صادقی. این نوع پاسخ دادن‌ها جالب نیست و صادقی نباید درباره رحمتی اظهار نظر کند
    . اکبرپور با عنوان اینکه صادقی اشتباه کرده است که این صحبت‌ها را کرده گفت: صحبت‌های صادقی از سر خامی است. او هم‌تیمی من است و اگر صحبتی انجام می‌دهم برای دفاع از تیم و باشگاهم است. فرقی نمی‌کند چه کسی این صحبت‌ها را انجام داده است. صادقی باید بداند بعد از تیم ملی در باشگاه بزرگی به نام استقلال بازی می‌کند و نباید کارمان را سخت کنیم. تیم ملی ارث پدری کسی نیست.

در پایان اکبرپور گفت: زمان علی دایی خیلی به تیم ملی دعوت می‌شدم چون به من علاقه داشت. آیا درست بود حرف بزنم و بگویم وحید هاشمیان که از تیم ملی دور مانده نباید در مورد تیم ملی صحبت کند؟ ما ایرانی هستیم و بلدیم به بزرگ‌ترها احترام بگذاریم. این نوع صحبت‌های صادقی درست نیست و تعجب می‌کنم او این چنین صحبت کرده است. من بازیکن قدیمی استقلال هستم و هر جایی منافع تیمم به خطر بیفتد از آن دفاع می‌کنم.

واقعا این علاقه زیاد بازیکنان به مصاحبه کردن و حرف زدن در ایران بسیار بده، اخه چه لزومی داره هم تیمی ها بهم تیکه بندازن و یکی دیگه هم بیاد دفاع کنه از یکی دیگه، به نظرم این ایستادن بازیکنای یک تیم مقابل هم دیگه تاثیر خیلی بدی رو میذاره توی تیم از هماهنگی های وسط بازی بگیر تا اتفاقات تمرینات و اردو ها.
    البته که قلعه نویی مربی نیس که بذاره این جور مسائل در تیمش شکل بگیره و قطعا برخورد خواهد کرد.

فرهاد هم که اون جلو حسرت تمام تيماي ليگ برتر و الگوي تمام مهاجماي ليگ ايرانه و واقعا حقش بود توي بهترين تيم هاي اروپايي بازي کنه اصلا سطح فوتبالش به ليگ ايران نميخوره !! در مقابل فرهاد اسم بقيه مهاجماي ليگ رو ميچينم واقعا خندم ميگيره
    فکر نکنم اینطور باشه ،به نظرم مجیدی این فصل جز چند بازی فرم خوب سابق رو نداشته ، و اون تاثیر گذاری قبل رو در دقایق حضور نسبت به فصل پیش که خیلی خوب بود رو نداشته .
    یکم از شدت علاقه در نظرات کم بشه می تونه تاثیر مثبتی رو منطقی بودن صحبت ها داشته باشه، کما اینکه واقعا از چندین نکته پستتون لذت بردم عزیز

15. 4 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر نکنم اینطور باشه ،به نظرم مجیدی این فصل جز چند بازی فرم خوب سابق رو نداشته ، و اون تاثیر گذاری قبل رو در دقایق حضور نسبت به فصل پیش که خیلی خوب بود رو نداشته .
    فرهاد مجیدیو میگی دیگه؟
    311 دقیقه در لیگ بازی کرده و 3 گل زده در صورتی که تا الان بیشترین گل زده 6 تا بوده که اونا هم همیشه فیکسن

پریرا 1037 دقیقه بازی و 6 گل زده
    شهباززاده 990 دقیقه و 6 گل زده

حالا 4 گله ها

میداودی 894 دقیقه و 4 گل
    رحمانی 970 دقیقه 4 گل
    انصاری فرد 848 دقیقه 4 گل
    سیدصالحی 1034 دقیقه 4 گل
    رجب زاده 923 دقیقه 4 گل

مجیدی 311 دقیقه 3 گل

این امار اگه فوق العاده نیست پس چیه؟ در ضمن 1 پنالتی هم گرفته
    فرهاد 90 دقیقه بازی کنه خستگی روی عملکردش تاثیر میذاره و تمرکزشو میگیره....باید همون 1 نیمه بازی کنه و کارشو انجام بده
    عملکرد فوق العادش در بازیهای اسیایی هم که دیگه نیاز به یاداوری نداره....فقط بازیش جلو بوریرامو به یاد بیارید که چه جوری نیمه دوم با تاثیرش بازیو در اون سطح در زمین حریف واسه استقلال دراورد
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 08-10-2013 at 16:23.

17. 11 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

پيشنهاد غيررسمي اف‌سي‌سئول به قاضي

سرمربي تيم فوتبال اف‌سي‌سئول خواهان به خدمت گرفتن محمد قاضي براي فصل آينده است.

محمد قاضي که در ديدار برگشت نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا گل دوم آبي‌پوشان را به اف‌سي‌سئول به ثمر رساند، مورد توجه چويونگ‌سو سرمربي اف‌سي‌سئول براي فصل آينده قرار دارد.

چويونگ‌سو از مولينا هافبک تيم خود خواست که پس از بازي رفت و به هنگام بازگشت به ايران نظر قاضي را براي حضور در ليگ کره جويا شود و اين بازيکن پس از پايان ديدار با استقلال در راهروهاي رختکن با محمد قاضي صحبت کرد و از اظهار تمايل سرمربي سئول براي به خدمت گرفتن مهاجم استقلال در فصل آينده خبر داد.

مکالمات اين دو بازيکن تا رختکن استقلال ادامه داشت ولي قاضي پاسخي به آنها نداده است.

مولينا هافبک کلمبيايي تيم اف‌سي‌سئول زماني که قاضي در ذوب‌آهن حضور داشت در فينال ليگ قهرمانان آسيا در تيم سئونگ‌نام کره بازي مي‌کرد و از اين بازيکن براي چويونگ‌سو تعريف و تمجيد کرد.

به گزارش فارس

پ. ن : ببینید حاجی و امیر خان چیکار میکنند بازیکن نیمکت نشین را میگیرن و لژیونرش میکنند
    Last edited by 30vil; 08-10-2013 at 12:55.

19. 11 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •