تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 138 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

واقعا مسخرست. یک فصل دیگه باید تمدید میکردن قراردادشو تا سال دیگه تو لباس چلسی از فوتبال خداحافظی کنه. از تیاگو که بهتره که رفتن دنبالش و میتونست با تجربه بالاش، جوون های تیم رو هدایت کنه. سال دیگه هم جان تری میره، اصلا از این کار باشگاه خوشم نیومد. حداقل امیدوارم جانشین های خوبی برای کول و لمپارد بگیرن نه عتیقه هایی مثل تیاگو و فیلیپه لوییز رو. اینها هم از آرسنال یاد گرفتن که بازیکن بالای سی سال رو به سختی تمدید قرارداد میکنن، حالا خوبه مورینیو همیشه ونگر رو مسخره میکنه اونوقت خودش، کارهای ونگر رو تقلید میکنه.

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

موزینیو تو رفتن لمپارد دخالتی نداشته
    همه میدونن مورینیو و لمپاد چقدر با هم صمیمی بودن
    لمپارد اگه یادت باشه قرار بود فصل قبل بره ولی مورینیو اونو نگه داشت و ابراموویچ هم راضی شد
    ولی امسال دیگه سر مبلغ قرارداد و حقوق نتوست با مدیرای باشگاه کنار بیاد و این اصلا ربطی به شخص مورینیو نداره
    شما علم غیب داری که میگی مورینیو دخالتی نداشته؟ قطعا اگه مورینیو میخواست، لمپارد تو تیم میموند. مورینیو یکی از موذی ترین آدم های روی زمین هستش،توی هیچ کدوم از حرفهاش صداقت نیست، فقط میخواد اخبار رو منحرف کنه. اتفاقا یکی از خواسته های مورینیو این بوده که باشگاه رو از بازیکن هایی که از دوره اولش تو چلسی بودن خالی کنه که داره به این هدفش هم میرسه. فقط تری مونده.

3. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

شما علم غیب داری که میگی مورینیو دخالتی نداشته؟ قطعا اگه مورینیو میخواست، لمپارد تو تیم میموند. مورینیو یکی از موذی ترین آدم های روی زمین هستش،توی هیچ کدوم از حرفهاش صداقت نیست، فقط میخواد اخبار رو منحرف کنه. اتفاقا یکی از خواسته های مورینیو این بوده که باشگاه رو از بازیکن هایی که از دوره اولش تو چلسی بودن خالی کنه که داره به این هدفش هم میرسه. فقط تری مونده.
    شما علم غیب داری که میگی تقصیر مورینیو بوده؟
    من از رو تخیلات خودم حرف نمیزنم و از روی حرفای شخص مورینیو صحبت میکنم اینکه شما این نظرو داری واسه خودت محترمه ولی خوب نمیشه از روی نظر شخصی نظر داد
    مورینیو اگه میخواست باشگاه از بازیکنای سابقش خالی بشه همین کارو پارسال انجام میداد و قرارداد هارو تمدید نمیکرد
    اینم از اون حرفای معروف شما بود

5. این کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

7. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

شما علم غیب داری که میگی تقصیر مورینیو بوده؟
    من از رو تخیلات خودم حرف نمیزنم و از روی حرفای شخص مورینیو صحبت میکنم اینکه شما این نظرو داری واسه خودت محترمه ولی خوب نمیشه از روی نظر شخصی نظر داد
    مورینیو اگه میخواست باشگاه از بازیکنای سابقش خالی بشه همین کارو پارسال انجام میداد و قرارداد هارو تمدید نمیکرد
    اینم از اون حرفای معروف شما بود
    پارسال فقط قرارداد لمپارد تمدید شد، اشلی کول و جان تری از قبل قرارداد داشتن و ربطی به مورینیو نداره. به قول شما اگه پارسال هم به خاطر اصرار مورینیو، قرارداد لمپارد تمدید شده، خب امسال هم میتونست اصرار کنه اگه واقعا میخواستش.
    حالا نکته مهمتر از رفتن اینا اینه که قراره جاشونو بازیکن های داغونی مثل تیاگو و فیلیپه لوییز بگیرن!!!!!!!! فیلیپه لوییز یه بازیکن خیلی معمولیه، سنش هم که بالاست، اگه سن بالا هم میخواد میتونه لیتون بینس اورتون رو بگیره نه لوییز رو.

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

متن خداحافظی اسطوره فراموش نشدنی امیدوارم هر کجا که بازی میکنی موفق باشی همچنین تو زندگی شخصیت
    کل خاطرات این 13 سال از جلو چشمم گذشت
    فرانک لمپارد سرانجام بعد از 13 سال حضور، جدایی خود را از چلسی تایید کرد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، لمپارد که همراه با انگلیس در اردوی جام جهانی به سر می برد، به گفته بسیاری از خبرگزاری ها به نیو یورک سیتی امریکا خواهد پیوست.

لمپارد 13 سال در چلسی حضور داشت و 648 بازی برای آی ها انجام داد و با 211 گل زده برترین گلزن تاریخ چلسی شد.

در دوران حضورش در چلسی موفق شد لیگ برتر، لیگ قهرمانان، اف ای کاپ، لیگ اروپا، لیگ کاپ و جام خیریه را بالای سر ببرد.

لمپارد در بیانیه ای اعلام کرد: "وقتی 13 سال پیش به این باشگاه فوق العاده آمدم، هرگز باور نمی کردم اینقدر خوش شانس باشم که این همه بازی کنم و از حضور در موفقیت های فراوانی لذت ببرم."

"این باشگاه بخشی از زندگی من شده پس باید از خیلی ها تشکر کنم که این فرصت را به من دادند. اول از همه، کن بیتس کسی که با خرید من که بازیکن جوانی بودم ریسک بزرگی کرد، بدون او چنین تجربه ای را آغاز نمی کردم."

"دوم از رومن آبراموویچ ممنونم کسی که باشگاه ما را نگه داشت و توانست به سطحی بالاتر ببرد. تمایش او برای رساندن باشگاه به سطح اول جهان در همه القا شده است."

"از همه مربی ها و کم کها که به من کمک کردند تا فوتبالم پیشرفت کند. از همه آن ها درس گرفته ام. از هم تیمی های فوق العاده ام تشکر می کنم. خوش شانس بوده ام که با آن ها تمرین کردم و کنارشان برای مدتی طولانی توپ زدم. نه فقط به خاطر فوتبالشان، بلکه به خاطر دوستی."

"دوست دارم تشکری ویژه از عوامل پشت صحنه باشگاه و کارمندان آن داشته باشم، کسانی که جام را بالای سر نمی برند ولی بدون آن ها باشگاه نمی تواند کار کند."

"باشگاه رو به جلو حرکت خواهد کرد، به عنوان یک عضو چلسی، هیچ شکی در کیفیت بازیکنانی که اینجا هستند ندارم، آن ها با موفقیت ادامه خواهند داد، همانطور که ما در گذشته از این موفقیت ها لذت بردیم."

"در پایان و مهم تر از همه، می خواهم از هواداران چلسی تشکر کنم کنم. باور دارم که آن ها بهترین هواداران فوتبال در جهان هستند. از وقتی که آمدم از من حمایت کردید. نه فقط روی زمین چمن، بلکه در لحظاتی سخت در زندگی شخصیم همیشه پشتم بودید. هرگز فراموش نمی کنم."

"افتخار می کنم که لحظاتی خاص با شما سپری کرده ام. بولتون، آمستردام، مونیخ...این لیست را همینطور می توانم ادامه دهم و ما به عنوان یک تیم هرگز نمی توانستیم این دست آورد ها را بدون شما داشته باشیم."

"هر چالشی که پیش روی من باشد، همیشه کنار شما خواهم بود و چلسی خانه من است و در قلبم باقی خواهد ماند. امیدوارانه به زودی شما را خواهم دید تا درست خداحافظی کنم. به خاطر همه خاطرات از شما ممنونیم، به تاریخ سازی ادامه دهید

10. 6 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من واقعا هیچ حرفی برای گفتن ندارم
    کجاش خنده داره؟!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

پارسال فقط قرارداد لمپارد تمدید شد، اشلی کول و جان تری از قبل قرارداد داشتن و ربطی به مورینیو نداره. به قول شما اگه پارسال هم به خاطر اصرار مورینیو، قرارداد لمپارد تمدید شده، خب امسال هم میتونست اصرار کنه اگه واقعا میخواستش.
    حالا نکته مهمتر از رفتن اینا اینه که قراره جاشونو بازیکن های داغونی مثل تیاگو و فیلیپه لوییز بگیرن!!!!!!!! فیلیپه لوییز یه بازیکن خیلی معمولیه، سنش هم که بالاست، اگه سن بالا هم میخواد میتونه لیتون بینس اورتون رو بگیره نه لوییز رو.
    دوست عزیز اینقدر عجول نباش خواهشا اینا بیشترش شایعس تا بازیکنی با پیراهن چلسی عکس نگیره اون بازیکن چلسی نیست
    این چند وقته کل بازیکنای دنیارو اسمشونو جلوی چلسی اوردن
    پارسال خبر از اومدن کاوانی و فالکاو بود که اخرش یه پیر مرد گیرمون اومد

13. 3 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

فابرگاس در يک قدمي چلسي

روزنامه‌ "الموندو دپورتيو" از پيوستن سسک فابرگاس به چلسي قبل از جام جهاني 2014 خبر داد.

فرانک لمپارد، ها‌فبک با سابقه چلسي پس از 13 فصل اين تيم را ترک کرد تا مسئولان اين باشگاه لندني به دنبال جذب جانشيني مطمئن براي او باشد.

روزنامه‌ "الموندو دپورتيو" گزارش داد: فابرگاس که در حال حاضر در لندن به سر مي‌برد با مسئولان باشگاه چلسي مذاکره داشته و توانسته به توافقات اوليه دست يابد.

اين روزنامه‌ اعلام کرد قرارداد فابرگاس با چلسي پيش از جام جهاني امضا شود.

فابرگاس پيش از حضور در بارسلونا چند فصل در تيم آرسنال بازي کرد. او از تيم‌هاي منچسترسيتي ، آرسنال، چلسي و ليورپول براي فصل آينده پيشنهاد داشته است.

فابرگاس فصل گذشته دو بار پيشنهاد پيوستن به منچستريونايتد را رد کرد.

varzesh3

15. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

موندم که مورینیو چجوری میخواد با فابرگاس کار کنه. همین چند وقت پیش فابرگاس به مورینیو گفته بود که خفه شو!! اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •