تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 148 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

اگه میخوایم بخریم با این بازاری که روز به روز به لطف تیمهای اسکناسی خرابتر میشه باید سر کیسه رو شل کنیم
    فابرگاس واقعا توی پست هافبک وسط یه چیز دیگه اس

بازی دیشب بارسا رو دیدم از وقتی فابرگاس اومد وسط جای ژاوی
    بارسا یه شکل دیگه بازی کرد

منم دوست دارم با قیمت خیلی مناسب به تیم بیاد اما اگر راضی بشن به فروشش به نظر من این قیمت براش خوبه
    قیمت کاوانی و فالکائو رو ببین اونم فصل پیش همه چیز دستت میاد

فابرگاس و ماتا پشت سر رونی و فن پرسی مربع خوف ناکی میشه
    درسته.اما خب باید کاروالیو و کروس رو هم بگیریم.خیلی خط هافبک غولی میشه
    ---
    شایعه شده نانی با 5 میلیون(!!) راهیه یوونتوس میشه!
    مضخرفترین بازیکن الان 10 میلیون پولشه بعد نانی 5 میلیون؟

2. 6 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

به لطف مویس به تیمی تبدیل شدیم که باید منت یه بازیکن متوسط مثل فابرگاس بکشیم و با قیمتی که لیاقتش رو نداره بخری....

این همه بازیکن جوون و با استعداد بودن پارسال براشون خرج نکرد و ضررشو هم دید حالا امسال ببینیم مربی جدید چیکار میکنه.....

ولی به نظرم فابرگاس به دردمون نمیخوره....

4. 6 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مدیر نقل و انتقالات منچستر در حال حاضر چه شخصیه ؟ مگه میخوان لوکا مودریچ بخرن که 55 تا میخوان بابتش بدناون از شاهکارشون در خرید فلایینی با قیمتی که اصلن ارزشش نداشت اینم از جریان سسککاوانی هم که خبرش بود اونم قیمتش خیلی بالا بود با خرید همین 2تا بازیکن بودجه تیم تمام میشه که هر چند احتمال خرید کاوانی خیلی ضعیفه-حتمن خط دفاعی تیم هم نیاز به هیچ تقویتی نداره
    Last edited by clau; 04-05-2014 at 19:51.

6. 6 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه manxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Guess

پيش فرض

مدیر نقل و انتقالات منچستر در حال حاضر چه شخصیه ؟ مگه میخوان لوکا مودریچ بخرن که 55 تا میخوان بابتش بدناون از شاهکارشون در خرید فلایینی با قیمتی که اصلن ارزشش نداشت اینم از جریان سسککاوانی هم که خبرش بود اونم قیمتش خیلی بالا بود با خرید همین 2تا بازیکن بودجه تیم تمام میشه که هر چند احتمال خرید کاوانی خیلی ضعیفه-حتمن خط دفاعی تیم هم نیاز به هیچ تقویتی نداره
    جالبه هر دوتاشون هم بالای 27 سال سن دارن و با توجه به پستی که بازی می کنن، نهایت تا 30 سالگی بتونن در سطح بالا بازی کنن تازه اگر مصدومیت تو این مدت سراغشون نیاد.
    آزارد مثل اینکه میخواد از چلسی جدا بشه، گزینه ی خوبی هست به نظرم.

8. 4 کاربر از manxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

کلا از موقعی که وودوارد شده مدیر نقل و انتقالات، باشگاه خیلی تو نقل و انتقالات ضعیف عملکرده !!
    اون از فصل پیش که فقط فلینی رو خریدن و آخرشم بدلیل خراب بودن دستگاه فکس کونترائو نیومد !!

این فصلم برای خرید بازکنای جدید، قیمتای فضایی در نظر گرفتن به جای دادن 50 تا برا کاوانی یا 55 تا برا فابرگاس، 50 تا بدن هازارد رو بگیرن !

این قیمت فروش نانی هم شاهکاریه واسه خودش !

تیم فصل بعد منچستراز دیدگاه دیلی میل

محتوای مخفی: عکس 

10. 7 کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

خیلی رویایی به نظر میرسه این دیدگاه دیلی میل

خرید کاوانی و مولر و کوروس و هوملس به همین راحتی ها هم نیست . مگه بودجه باشگاه چقدره

به نظرم برای فصل بعد از این لیست در بهترین حالت لوک شاو و مولر و هوملس و شاید کاوالهو به تیم اضافه بشن . کاوانی و کروس اگر قرار باشه به فروش برسن تیمای دیگه هم حتمآ دست به جیب خواهند شد

هر چند با وجود رونی خرید مولر توصیه نمیشه و مولر هم دوارن افتشو سپری می کنه به جاش می توننن دراکسلر شالکه رو با قیمت کمتر خرید. همچنین لوک شاو که اورا هست و حداقل یه فصل دیگه رو جا داره . هوملس و کوروس عالین و قطعآ به درد تیم می خورند

12. 5 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

درسته که تمام این خریدها ممکنه رخ نده اما درنظر بگیرید که با بودجه 200 میلیونی میشه یه همچین تیمی درست کرد.
    خرید فلینی هم تقصیر ایجنتهای یونایتد نبود و خود مویس میخواستش اما از عدم توفیق در سایر نقل و انتقالات،کاملا تقصیر مسئولان بود هرچند که خرید ماتا یکمی جبرانش کرد

فن خال هم فقط جام جهانی رو باید از یونایتد دور باشه و پس از اون دیگه با هاند کاری نخواهد داشت
    چیزی که قبلا هم گفته بودم احتمال رخ دادنش زیاده یعنی انتخاب کلایورت به عنوان دستیار اول و گیگز به عنوان دستیار دوم
    بنظر من گیگز نباید یونایتد رو ترک کنه و پس از رفتن فن خال میتونه یه مربی رویایی برای منچستر بشه

متاسفانه ر هر سه خط باید خریدهای خوبی داشته باشیم.دفاع وسط که از نون شب همک واجب تر شده،در دفاع چپ،اگه شاو رو بخریم عالیه چون مطمئنا در آینده به بازیکن بزرگی تبدیل خواهد شد
    هافبکها هم که نیاز به تحول کلی دارن
    در خط حمله هم باید دو مهاجم آماده و سطح اول داشته باشیم.با فرض بازگشت فن پرسی به اوج،نیاز به یک مهاجم دیگه هم هست که البته صرفا نباید مهاجم ایستا باشه و باید قابلیت این رو داشته باشه که در خط هافبک هم موثر باشه
    Last edited by mohammad_87; 05-05-2014 at 23:07.

14. 8 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

البته شاو دفاع چپه!!

Sent from my MT25i using Tapatalk

16. 3 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ویدیچ امشب با هواداران منچستریونایتد خداحافظی می‌کند

کاپیتان منچستریونایتد امشب در آخرین حضور خود در اولدترافورد با هواداران خداحافظی خواهد کرد.

نمانیا ویدیچ که ژانویه 2005 از اسپارتاک مسکو راهی منچستریونایتد شد، هشت سال و نیم در این تیم ماند تا پنج قهرمانی در لیگ برتر انگلیس و یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا در کارنامه‌اش ثبت شود.
    ویدیچ در گفت‌وگو با دیلی اکسپرس گفت: به هیچ وجه پشیمان نیستم. همواره صد در صد توانم را در همه دیدارها برای منچستریونایتد گذاشتم.
    بدون شک حضور در این باشگاه بهترین دوران فوتبال حرفه‌ای من است. هشت سال فوق العاده داشتم. البته بهتر است بگویم هفت سال فوق العاده چون امسال به هیچ وجه خوب نبودیم.
    پس از پایان قراردادم با منیچستریونایتد دیگر علاقه‌ای برای ماندن در لیگ انگلیس ندارم زیرا در این کشور تنها باشگاهی که دوست دارم برای آن به میدان بروم یونایتد است.
    خوش شانس بودم که سال‌ها عضوی از این باشگاه بودم. خاطره‌های خوبی دارم. فکر نمی‌کردم بتوانم در دوران حضورم در این باشگاه 15 جام قهرمانی کسب کنم.
    وی افزود: با الکس فرگوسن که بزرگترین مربی است کار کردم. چیزهای زیادی از او یاد گرفتم. نه تنها در داخل زمین بلکه در خارج از زمین نیز از او آموختم.
    باشگاه به شکلی است که شما حس می‌کنید اعضای یک خانواده هستید. این یک تجربه عالی برای من بود.
    ویدیچ با حضور در دیدار هال سیتی، بازی شماره 299 خود با پیراهن منچستریونایتد را انجام خواهد داد.
    او امشب در اولدترافورد با هواداران این تیم خداحافظی خواهد کرد و در دیدار هفته آینده این تیم مقابل ساوتهمپتون آخرین بار با پیراهن شیاطین سرخ در میدان حضور می‌یابد
    .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by Ali*Reza; 06-05-2014 at 16:13.

18. 6 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

الان فقط باید تمرکزشون بزارن رو هوملز و کاوانی مخصوصا کاوانی که عالی به نظر میرسه....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •