تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 444 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خیلی تشکر
    ریت بازیکنای اینتر رو نسبت به عملکرد فصل قبل طراحی کردن اگه زمستون آپدیت بیاد مثلا بهتر میشه مثلا آلوارز باید ریتش بالای 83 باشه یا مثلا کواچیچ
    كواچيچ كه ذخيرس..اما ريت گوارين خيلي مسخرس..٨٥ بايد ميشد

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

2. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

البته من زیاد فیفا 13 با کرک نرفتم اما سیو کریر فکر کنم همون کتلت میشه .
    نه دیگه رسمی نیست . EA فیفا 11 رو واسه پی سی پچ رسمی میداد و بعد از اون یعنی از فیفا 12 به بعد فقط با اریجین اپدیت میشه . گروه هایی مثل ریلودد و اسکیدرو و ... هم میگیرن تمام فایلهایی که اپدیت شده رو به همراه کرک جدید با هم یه جا به عنوان اپدیت رلیز میکنن . واسه همینه که حجمش از اپدیت رسمی بیشتره .
    بعضی وقتها اریجین فیفا رو مثلا 50 مگ اپدیت میکنه و بعد اپدیت غیر رسمی هم با حجم مثلا 1 گیگ رلیز میشه .
    برای استفاده از ارجین(مثلا برای دانلود خود بازی و آپدیتها) باید سریال اورجینال یا اکانت خاصی داشت؟
    سلام؛
    طوری می‌فرمایید تبانی که انگار کار بدی کردند!
    خب تبانی میشه دست به یکی کردن دیگه طور خاصی نگفتم
    در رابطه با تهیه نسخه اورجینال،با دوستانی که استفاده از نسخه کرکی رو توجیه کردند موافقم.بهمون دلایلی که دوستان گفتند.
    --------------------
    این وسط یه سری افراد سوجو(در سایتهای خارجی) اومدن برای ارائه کرک کردن فیفا 14،راه حلهایی روی یوتیوب گذاشتن،وقتی میری سایتشون طرف مجبور میشه اول یکی از محصولات تبلیغاتی اون سایت رو بخره تا تازه دانلود شروع بشه!!!!!!!
    قربون همون اسکیدرو با باگهاش و البته ریلودد دوست داشتنی

4. 4 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان من ميتونم از محيط لايو بازي رو بخرم مه راحت به انلاين پسس دسترسي داشته باشم و بازيمم اصل باشه؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

برای استفاده از ارجین(مثلا برای دانلود خود بازی و آپدیتها) باید سریال اورجینال یا اکانت خاصی داشت؟

خب تبانی میشه دست به یکی کردن دیگه طور خاصی نگفتم
    در رابطه با تهیه نسخه اورجینال،با دوستانی که استفاده از نسخه کرکی رو توجیه کردند موافقم.بهمون دلایلی که دوستان گفتند.
    --------------------
    این وسط یه سری افراد سوجو(در سایتهای خارجی) اومدن برای ارائه کرک کردن فیفا 14،راه حلهایی روی یوتیوب گذاشتن،وقتی میری سایتشون طرف مجبور میشه اول یکی از محصولات تبلیغاتی اون سایت رو بخره تا تازه دانلود شروع بشه!!!!!!!
    قربون همون اسکیدرو با باگهاش و البته ریلودد دوست داشتنی
    اریجین مثل استیمه . نمیدونم با استیم کار کردی یا نه . وقتی یه اکانت اریجین که همینطوری مجانی میسازی میری توی اریجین و یه کد یا همون سی دی کی رو که خریدی توی ارجیین redeem اش میکنی یعنی میدی بهش و اون هم اجازه دانلود بازی رو بهت میده . وقتی بازی دانلود و نصب شد دیگه از توی خود اریجین بازی رو اجرا میکنی و خودش هر وقت لازم بشه اپدیت میکنه . اریجین و استیم در واقع بستری هستن برای خرید و انلاین بازی کردن بازی ها و ارتباط با گیمرهای دیگه .

7. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

این کار نمیکنه؟ کامنتا که احتمالا فیکن، اما یه جا طرف اینو معرفی کرده بود، طرف مقابل تشکر کرده بود و این حرفا.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه سالمه که استفاده کنیم تا کرک های معتبر.
    Last edited by mj94; 25-09-2013 at 20:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست گلم شرکت سازنده وقتی ما رو آدم حساب نمیکنه ما چکار کنیم؟ اونا که خارج هستن و میتونن راحت بخرن با دلار و یورو. میان کرک میسازن براش و کرک میکنن. اونوقت ما. که عضو کپی رایت هم نیستیم! شما اگر اینطوریه باید ویندوز و تمام بازی های روی سیستم ات روبزاری کنار با لینوکس Supertux بازی کنی عجب حرف هایی میزنن بعضی ها.

تا حالا فکر کردی چرا ما رو آدم حساب نمیکنه ؟ من فکر میکنم مهمترین دلیلش اینه که خودمونم خودمونو آدم حساب نمیکنیم...
    اگه کسی برای خودش شخصیت قائل باشه قطعا دیگران هم براش شخصیت قائل میشن....رعایت نکردن کپی رایت هم به نظر یه نوع بی شخصیتی به خودمونه....برای همینه که باید حسرت داشتن لیگ ایران تو فیفا رو داشته باشیم...چون فقط کپی میکنیم...

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اره باو . تغییرات قشنگ دیده میشه . برای مثال پارسال بعد از اپدیت 1.7 بازی خیلی از قبل روون تر شد و گیم پلی هم حتی جوری شد که بازیکنها کمتر زیر توپ میرفتن موقع توپهای هوایی .
    این تغییر رو من از اون اپدیت به بعد قشنگ حس کردم و یکی از اشناهامون هم که اومد خونمون گفت که چقدر بازی فرق کرده چون اون نسخه اولیه رو داشت و 4 دور کریر رو تا اخر رفته بود و وقتی میومد خونه ما خوب نمیتونست بازی کنه .

حرفات کاملا درسته و درست نیست که مایی که پولی نمیدیم بابت بازی همون بازی رو بازی کنیم که یکی دیگه رفته واسش 30 40 دلار خرج کرده . من خودم هم از 12 به بعد ارجینال گرفتم بعد از یه مدتی که کرک زدم به بدن

ولی این یه طرف قضیه است . طرف دیگه قضیه رو هم باید دید . یه چندتا نکته میخوام بگم که چرا این کار رو ما دزدی نمیدونیم و به نظرم کاملا هم حق داریم .

1.تهیه بازی ارجینال برای pc بازهای ایرانی به مراتب سخت تر از خارجیهاست . شما نگاه کن در کشوری که اینترنت ذغال سنگیش فقط شبها رایگانه چجوری میشه از پس این همه حجم به راحتی بر اومد . 7 8 گیگ که بازی رو باید بگیری . کلی هم اپدیت وسطا میاد که اگه روز بخوای بازی کنی باید از حجم روزانه ات بزنی و ...
    ولی این دلیل خیلی باعث نمیشه ادم نره سمت نسخه ارجینال . چون بالاخره راههایی هست که این حجم ها رو دور زد . یعنی اگه پولشو داشته باشی غمی نیست .

2.با فرض اینکه ما پول داشته باشیم و راحت هم بازی رو تهیه کنیم . اما وقتی میبینیم که یکی تو خارج میاد اندازه ما پول میده واسه بازی و امکانات بیشتری میگیره این هم باید حساب کرد . الان وضعیت نت ایران جوریه که اکثرا نمیشه با خارجی ها خوب بازی کرد و حتی مود pro club هم کلا تعطیله واسه ماها . کلی از این امکانات هست که ما ایرانی ها به خاطر وضعیت نت نمیتونیم ازش بهره مند بشیم و همون امکاناتی هم که داریم بعضی مواقع مشکل داره .

3.نکته سوم مربوط به نسخه کرکیه . کی گفته کسی که میره پول میده واسه بازی همون بازی ای رو بازی میکنه که یکی دیگه رفته کرکیش رو بازی میکنه . خوبه که والا همه امکانات انلاین بازی به کل قطعه واسه نسخه کرکی . دیگه فیفا بدون انلاین که مزه ای نداره . فوقش ادم تا یکی دو ماه cpu رو تحمل میکنه . پس کسی که یه ماه صبر میکنه تا نسخه کرکی بیاد و با همون امکانات محدود بازی میکنه هم با توجه به دو نکته بالا که گفتم میشه بهش حق داد .

4.مهمترین دلیل که باعث میشه به این عمل به عنوان دزدی نگاه نکنیم اینه که وقتی یه نفر از خونه کسی سرقت میکنه به صاحب خونه ضرر میزنه و خودش سود میکنه . ولی استفاده از نسخه کرکی نه که باعث نمیشه به صاحب اثر ضرر وارد بشه بلکه تشویق و تبلیغی هم هست واسه خرید ارجینال بازی . جدیدا هم توی سایت اسکیدرو که میری واسه هر بازی نوشته که اگه خوشتون اومد از بازی از تولیدکنندگان حمایت کنید و نسخه ارجینال رو بخرید .
    پول مهم ترین دلیلیه که ملت ما کپی رایت رو رعایت نمیکنن . چون اگه به فرض نسخه کرکی رو هم نگیرن نمیتونن هم ارجینال بخرن . پس وقتی میبینن با گرفتن نسخه کرکی ضرری به تولیدکننده نمیزنن میرن سمت کرک .

البته اینا بیشتر در مورد فیفا و بازی هایی بود که قسمت انلاینش زمین تا اسمون فرق میکنه . ولی در کل دقیقا حق با شماست در صورتی که قانون کپی رایت اجرا بشه توی مملکت و از اون طرف پولها اینقدر بی ارزش نباشن و ارزون تر باشه خوب چه بهتر ادم نسخه اصل بگیره .
    به نظرم کار خوبیه که این گروه ها کمی انصاف داشته باشن و خودشون کرک رو دیر بدن بیرون . چون خیلی وقتها شرکتها نسخه pc رو به خاطر رعایت نکردن کپی رایت چندماه دیر تر میدن بیرون . یه بدبخت هم که بخواد ارجینال بخره باید صبر کنه .

دوست من ، نظر شخصی بنده اینه که خیلی از حرف هامون توجیه...مگه میشه ما کپی کنیم و شرکت ضرر نکنه ؟ وقتی ما کپی نکنیم،شرکت سود میکنه پس این یعنی کپی کردن ما هم یعنی ضرر برای اونا...

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من و شما چاره ی دیگه ای داریم ؟؟
    اینم در نظر داشته باشید که اونا رو بازار کشور ما هیچ حسابی نمی کنن ، اصلا در نظر نمی گیرن مارو ، پس خرید بازیه کرکی تو ایران هیچ ضرری به اونا نمی زنه

چرا چاره ای نداریم ؟ راحت میتونیم به یه سایت ایرانی رجوع کنیم و اریجینال بخریم،خواستی پ خ بده تو آدرس سایت رو بهت بدم...در مورد ضرر کردن فیفا یا نه هم تو پست قبلی در جواب دوستمون توضیح دادم...

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

چرا چاره ای نداریم ؟ راحت میتونیم به یه سایت ایرانی رجوع کنیم و اریجینال بخریم،خواستی پ خ بده تو آدرس سایت رو بهت بدم...در مورد ضرر کردن فیفا یا نه هم تو پست قبلی در جواب دوستمون توضیح دادم...
    بله راحت میتونیم بخریم. بعدشم راحت آنلاین بازی کنیم! اینترنتمون هم که ماشالله 100 مگابیت هست سرعت فضاییه. انگاری داری LAN بازی میکنی
    شما داری از نگاه خودت به قضیه نگاه میکنی. من دارم قضیه رو از نگاه شرکت سازنده می بینم. شرکتی که بازاری در یه کشور نداره.براش چه فرقی داره که حالا کسی بخره محصولش رو یا نخره و کرک کنه. که اتفاقا در بعضی موارد این کرکی استفاده کردن به سود شرکت سازنده هست. چون باعث محبوبیتش میشه و بعدا ممکنه استفاده هایی براش داشته باشه.
    Last edited by pcsoft; 25-09-2013 at 20:50.

13. 3 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نمیدونم چرا دوستان حق و حقدار رو فقط توی خرید گیم میدونن !
    اگه بخوایم اینطوری حساب کنیم شما باید از ویندوزی که روی سیستمت نصب میکنی تا آنتی ویروس - فوتوشاپ - پلیر - دانلود منیجر و .... همگی رو با پرداخت هزینه تهیه کنی تا به اون کمپانی ضرر نزنی .
    حالا خودتون حساب کنین قیمت تنها چند نسخه نرم افزار چقدر میشه .... بعد قیمت تک تک نرم افزارهای دیگه ای که نصب میکنین رو هم اضافه کنین .

پس اگه قراره برای پشتیبانی از کمپانی ها هزینه پرداخت کنیم این باید شامل همه موارد بشه ... نه فقط گیم .
    حالا کسی هست که حاضر باشه همچین هزینه ای بکنه ؟!

بقیه دوستان هم لطف کنن بحث مواد مخدر و کراک رو خارج از تاپیک دنبال کنن .
    همین مونده که تاپیک فیفا 14 برای همچین مواردی قفل بشه !!!

دوست گل من
    من رو سیستمم فوتوشاپ ندارم ولی آنتی ویروسم،پلیرم،IDM ام،خود ویندوزم و بازی هایی که بازی میکنم همشوووووون اریجینالن
    حتی فیفا 14 ای رو که منتظرم کرکش بیاد به خاطر اینه که این 1 ماه سرگرم باشم تا اینکه PS4 و FIFA SOCCER NEXT GEN بیاد تا همون روز اول بخرم و بازی کنم...
    من حتی آلبوم خواننده های مجاز هم که میاد دانلود میکنم گوش میدم ولی فرداش سی دی ش رو میخرم و میشکونم میندازم دور
    قبول دارم اگه بخوای همه چیت اریجینال باشه،هزینه ی زیادی لازمه،کسی منکر این نیست ولی من فکر میکنم هزینه ی زیاد نباید توجیهی باشه برای زیر پا گذاشتن کپی رایت
    البته قبول دارم مثلا همین فیفا 14 اریجینالش واسه پی سی اقلا 100 تومنی آب میخوره و ای کاش سایت های ایرانی که اریجینال میفروشن،یه مقدار قیمت های پایین تری میدادن تا بضاعت همه اجازه اریجینال خریدنشو بده...
    من خودم تا همین 2 3 سال پیش همه چیم کپی بود،یکی این حرف ها رو بهم زد،دیدم خدایی راست میگه...و دیگه سعی کردم اریجینال بگیرم...
    زیاد در مورد این مساله حرف زدیم...ببخشید سرتونو درد آوردم،ته دلم مونده بود اگه نمیگفتم اذیت میشدم...

15. 5 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •