كواچيچ كه ذخيرس..اما ريت گوارين خيلي مسخرس..٨٥ بايد ميشد
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
كواچيچ كه ذخيرس..اما ريت گوارين خيلي مسخرس..٨٥ بايد ميشد
برای استفاده از ارجین(مثلا برای دانلود خود بازی و آپدیتها) باید سریال اورجینال یا اکانت خاصی داشت؟
خب تبانی میشه دست به یکی کردن دیگه طور خاصی نگفتم
در رابطه با تهیه نسخه اورجینال،با دوستانی که استفاده از نسخه کرکی رو توجیه کردند موافقم.بهمون دلایلی که دوستان گفتند.
--------------------
این وسط یه سری افراد سوجو(در سایتهای خارجی) اومدن برای ارائه کرک کردن فیفا 14،راه حلهایی روی یوتیوب گذاشتن،وقتی میری سایتشون طرف مجبور میشه اول یکی از محصولات تبلیغاتی اون سایت رو بخره تا تازه دانلود شروع بشه!!!!!!!
قربون همون اسکیدرو با باگهاش و البته ریلودد دوست داشتنی
دوستان من ميتونم از محيط لايو بازي رو بخرم مه راحت به انلاين پسس دسترسي داشته باشم و بازيمم اصل باشه؟
اریجین مثل استیمه . نمیدونم با استیم کار کردی یا نه . وقتی یه اکانت اریجین که همینطوری مجانی میسازی میری توی اریجین و یه کد یا همون سی دی کی رو که خریدی توی ارجیین redeem اش میکنی یعنی میدی بهش و اون هم اجازه دانلود بازی رو بهت میده . وقتی بازی دانلود و نصب شد دیگه از توی خود اریجین بازی رو اجرا میکنی و خودش هر وقت لازم بشه اپدیت میکنه . اریجین و استیم در واقع بستری هستن برای خرید و انلاین بازی کردن بازی ها و ارتباط با گیمرهای دیگه .
این کار نمیکنه؟ کامنتا که احتمالا فیکن، اما یه جا طرف اینو معرفی کرده بود، طرف مقابل تشکر کرده بود و این حرفا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سالمه که استفاده کنیم تا کرک های معتبر.
Last edited by mj94; 25-09-2013 at 20:36.
تا حالا فکر کردی چرا ما رو آدم حساب نمیکنه ؟ من فکر میکنم مهمترین دلیلش اینه که خودمونم خودمونو آدم حساب نمیکنیم...
اگه کسی برای خودش شخصیت قائل باشه قطعا دیگران هم براش شخصیت قائل میشن....رعایت نکردن کپی رایت هم به نظر یه نوع بی شخصیتی به خودمونه....برای همینه که باید حسرت داشتن لیگ ایران تو فیفا رو داشته باشیم...چون فقط کپی میکنیم...
دوست من ، نظر شخصی بنده اینه که خیلی از حرف هامون توجیه...مگه میشه ما کپی کنیم و شرکت ضرر نکنه ؟ وقتی ما کپی نکنیم،شرکت سود میکنه پس این یعنی کپی کردن ما هم یعنی ضرر برای اونا...
چرا چاره ای نداریم ؟ راحت میتونیم به یه سایت ایرانی رجوع کنیم و اریجینال بخریم،خواستی پ خ بده تو آدرس سایت رو بهت بدم...در مورد ضرر کردن فیفا یا نه هم تو پست قبلی در جواب دوستمون توضیح دادم...
بله راحت میتونیم بخریم. بعدشم راحت آنلاین بازی کنیم! اینترنتمون هم که ماشالله 100 مگابیت هست سرعت فضاییه. انگاری داری LAN بازی میکنی
شما داری از نگاه خودت به قضیه نگاه میکنی. من دارم قضیه رو از نگاه شرکت سازنده می بینم. شرکتی که بازاری در یه کشور نداره.براش چه فرقی داره که حالا کسی بخره محصولش رو یا نخره و کرک کنه. که اتفاقا در بعضی موارد این کرکی استفاده کردن به سود شرکت سازنده هست. چون باعث محبوبیتش میشه و بعدا ممکنه استفاده هایی براش داشته باشه.
Last edited by pcsoft; 25-09-2013 at 20:50.
دوست گل من
من رو سیستمم فوتوشاپ ندارم ولی آنتی ویروسم،پلیرم،IDM ام،خود ویندوزم و بازی هایی که بازی میکنم همشوووووون اریجینالن
حتی فیفا 14 ای رو که منتظرم کرکش بیاد به خاطر اینه که این 1 ماه سرگرم باشم تا اینکه PS4 و FIFA SOCCER NEXT GEN بیاد تا همون روز اول بخرم و بازی کنم...
من حتی آلبوم خواننده های مجاز هم که میاد دانلود میکنم گوش میدم ولی فرداش سی دی ش رو میخرم و میشکونم میندازم دور
قبول دارم اگه بخوای همه چیت اریجینال باشه،هزینه ی زیادی لازمه،کسی منکر این نیست ولی من فکر میکنم هزینه ی زیاد نباید توجیهی باشه برای زیر پا گذاشتن کپی رایت
البته قبول دارم مثلا همین فیفا 14 اریجینالش واسه پی سی اقلا 100 تومنی آب میخوره و ای کاش سایت های ایرانی که اریجینال میفروشن،یه مقدار قیمت های پایین تری میدادن تا بضاعت همه اجازه اریجینال خریدنشو بده...
من خودم تا همین 2 3 سال پیش همه چیم کپی بود،یکی این حرف ها رو بهم زد،دیدم خدایی راست میگه...و دیگه سعی کردم اریجینال بگیرم...
زیاد در مورد این مساله حرف زدیم...ببخشید سرتونو درد آوردم،ته دلم مونده بود اگه نمیگفتم اذیت میشدم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)