تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 624 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

خسته نباشي
    اين همه توضيح داد در موردش باز اين چه سئواليه ميپرسي.
    پروويژن تنها يه player هست. همين و بس. هيچ ويژگي كه ارزش 30 هزار تومن خرج بيشتر كردن رو داشته باشه نداره.
    مشكلاتي هم كه ايشون گفتن مشكل نيست: مثلا اينكه xvision از HD ساپورت نميكنه. مگه برنامه تلوزيون HD كه بخواد پول بيشتر بگيره و ساپورت كنه؟؟؟ كانال هاي HD ماهواره هم كارتي هستن از پس تكنولوژيش گرونه.چه برسه به ايران كه بخواد كانالاش رو HD كنه
    یه سوال : واقعا نداشتن خروجی HDMI در ست تاپ باکس ایکس ویژن تاثیری رو کیفیت تصویر دریافتی نداره؟
    هرچند که میگن تصاویر ارسالی ایران full hd نیست .

ولی مثلا وقتی قراره یه السیدی فول اچ دی بهش وصل کنیم بهتر نیست از پروویژن استفاده کنیم که خروجی HDMI داره؟ احتمالا با اینکه تصویر ارسالی فول اچ دی نیست استفاده ار خروجی HDMI باز یکم تصویر رو بهتر نمیکنه؟

یه دوستی یه جا گفته بود (استفاده از قابلیت Upscaling و دیدن تصاویر روی 720P یا 1080P در بهبود کیفیت تصاویر SD موثر است)
    حالا قابلیت upscaling در ست تاپ باکس xvision که خروجی HDMI نداره هم هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ProGamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یه سوال : واقعا نداشتن خروجی HDMI در ست تاپ باکس ایکس ویژن تاثیری رو کیفیت تصویر دریافتی نداره؟
    هرچند که میگن تصاویر ارسالی ایران full hd نیست .

ولی مثلا وقتی قراره یه السیدی فول اچ دی بهش وصل کنیم بهتر نیست از پروویژن استفاده کنیم که خروجی HDMI داره؟ احتمالا با اینکه تصویر ارسالی فول اچ دی نیست استفاده ار خروجی HDMI باز یکم تصویر رو بهتر نمیکنه؟

یه دوستی یه جا گفته بود (استفاده از قابلیت Upscaling و دیدن تصاویر روی 720P یا 1080P در بهبود کیفیت تصاویر SD موثر است)
    حالا قابلیت upscaling در ست تاپ باکس xvision که خروجی HDMI نداره هم هست؟
    نه عزيز. اونور هم جواب دادم. ولي هيچ تاثيري نداره
    مگه ايكه تلوزيون فيلمي با كيفيت HD پخش كنه. كه به هيچ عنوان همچين چيزي امكان پذير نيست. حالا 100 نفر هم بيان بگن تلوزيون داره HD ميشه، من به شما قول ميدم كه اين اتفاق نيافته
    آخه national Geography بايد كلي پول بدي كهHD ببيني بعد ايران بياد تصاويرشو HD كنه؟؟؟!!!
    هر دستگاهي كه upscaling داشته باشه وقتي به TV وصل ميشه، تلوزيون خودش اون upscalin رو غير فعال ميكنه و تغييرات لازم رو اعمال ميكنه. پس upscaling يه ويژگي مسخرس كه هر دستگاهي داشته باشه يا نداشته باشه مهم نيست. فقط جنبه تبليغاتي داره

3. این کاربر از ProGamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

هر دستگاهي كه upscaling داشته باشه وقتي به TV وصل ميشه، تلوزيون خودش اون upscalin رو غير فعال ميكنه و تغييرات لازم رو اعمال ميكنه. پس upscaling يه ويژگي مسخرس كه هر دستگاهي داشته باشه يا نداشته باشه مهم نيست. فقط جنبه تبليغاتي داره
    پس بنابر این کیفیت پخش تصویر پروویژن و ایکس ویژن کاملا مساویه ، فقط میمونه امکانات جانبیش که اونم ضبط زمانبندی شده ی تصاویر هست که ایکس ویژن داره فقط ، ریموت ایکس ویژن هم که قویتره ،
    آپدیت ایکس ویژن هم که راحت تره ، قیمتشم که کمتره ، گارانتیشم که معتبر تره ، ولی پلییر پروویژن قوی تره ،
    پس در کل انگار ایکس ویژن بهتره ، چون زمانبندی ضبط تصاویر فکر کنم زیاد به کار بیاد

5. این کاربر از EhsanEricsson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس بنابر این کیفیت پخش تصویر پروویژن و ایکس ویژن کاملا مساویه ، فقط میمونه امکانات جانبیش که اونم ضبط زمانبندی شده ی تصاویر هست که ایکس ویژن داره فقط ، ریموت ایکس ویژن هم که قویتره ،
    آپدیت ایکس ویژن هم که راحت تره ، قیمتشم که کمتره ، گارانتیشم که معتبر تره ، ولی پلییر پروویژن قوی تره ،
    پس در کل انگار ایکس ویژن بهتره ، چون زمانبندی ضبط تصاویر فکر کنم زیاد به کار بیاد
    در ایکس ویژن برای گرفتن تصویر بهتر روی ال سی دی از کامپوننت به جای AV استفاده کنید (به خاطر تجربه شخصی که داشتم میگم)

7. 2 کاربر از saeedraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ProGamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بچه ها یکی ممکنه به من بگه من اگه بخوام یه گیرنده ی دیجیتال واسه lg lh500 بگیرم ، چی بگیرم خوبه؟ حدود قیمتم بگید مرسی.

ربطي به تلوزيونتون نداره.
    شما هر چي بگيري به LCD ميخوره. ولي افرادي كه CRT دارن بايد xvision بگيرن . چون provision پورتشو نداره كه به crt وصلبشه. (اگر اشتباه ميكنم تذكر بدن دوستان)

قابل توجه دوستان در اصفهان

صدا وسیمای اصفهان یک فرستنده 50 کیلو وات در پل خواجو نصب کره وفعلا 6 کانال تلویزیونی و 2 کانال رایویی جوان وپیام بر روی آن پخش میشود
    ولی طی اطلاعاتی که دیروز از یکی از عوامل پخش set box در اصفهان گرفتم دو فرستنده 200 کیلو وات در منطقه کوهپایه اصفهان در حال نصب است که در نتیجه تا 1 ماه آینده تمام کانالهای استانی و سراری در بیشتر مناطق استان قابل دریافت خواهد بود

من خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو در اصفهان خریدم 79 تومان و تصویری که میده مثل ماهواره میمونه
    ممنون از اطلاع رسانيت. بيشتر استانها به صورت آزمايشي شروع به پخش كردن. و به زودي دوستاني كه --- دارن ميتونن برنامه همه استانها رو ببينن.
    ولي آنچه كه به صورت رسمي اعلام شده : تهران و كرج
    اگر در ساير شهرستانها هستيد و گاهي تصوير فريز ميشه يا ميره، به گيرنده مربوط نيست. علت اينه كه شما سيگنال ها به صورت آزمايشي هستن و گاهي تغييراتي ميكنن

سلام خدمت دوستان
    من یک گیرنده ECHOLINK 280 گرفتم
    می خواستم بدونم کسی لینک برای اپدیتش می شناسه
    اگر کسی هم در مورد این مدل سوالی داشت در خدمتیم
    من این مدل رو 80 گرفتم در مورد مشخصاتش هم این که
    عکس و MP3 پخش می کنه با فرمت TS ,PS ضبط می کنه همون فرمت هم پخش می کنه فرمتای دیگم پخش نکرد
    شما با اين قيمت خوب xvision ميگرفتي كه گارانتيشم معتبر باشه

اگه نظر منو بخوای و همچینن اگه تو بودجه‌ای 250 هزار تومانی داری که میگمEAGET M890 HD PVR 1080P بگیر که عالیه و هر جور فرمتی که بخوای پخش میکنه و در ضمن گیرنده دیجیتال هم داره در صورتی هم که یه چیز خوب با قیمت مناسب میخوای ایکس ویژن ساخت مادیران با قیمت 79 هزار تومانی رو بگیر
    موافقم. در setop-box هاي داخلي xvision از همه بهتره

من هم معتقدم که تلویزیون ایران عمرا hd بشه ..چون به شدت هزینه این کار بالاست و بر فرض محال هم که طی مثلا 5 سال اینده شد ..چی و ادم میخواد hd ببینه ..مسابقه شموشک با پیام مشهد ! یا تصویر مق ام عظم ا --ادم بعضی از تصاویر رو هر چه بی کیفیت تر ببینه بهتره
    کانال های اچ دی ماهواره ای هم فعلا خیلی کم هستند و البته بسیار گرون قیمت ..حالا چه جوری انتظاری دارین که ایران بیاد اچ دی پخش کنه!

**
    البته بحث پخش اچ دی صدا و سیما با قابلیت پخش فیلم اچ دی از رو کول دیسک یا هارد اکسترنال فرق می کونه که ایکس ویزن در این مورد هر دو رو نداره ولی گویا دوستان از کیفیت پخش اچ دی پرو ویژن هم چندان راضی نیستن ..

**
    گذشته از مساله نه چندان کاربردی hd در ایران - برخی اشکالات نرم افزاری و سخت افزاری تو ایکس و پرو هست که من واسه ایکس رو گفتم یه ادم بی طرف هم پیدا شه ..مزایا و معایب پرو یا جم یا هر مارک دیگه ای که خریده بگه ..باعث راهنمایی بیشتر دوستان میشه
    1- مرسي از اطلاع رسانيت در باره كيفيت ها
    2- ممنون از داوري بي طرفت

من خودم پروويژن دارم ولي از خروجي HDMI و مدياپليرش که بگذريم کلا تفاوت اساسي با بقيه نداره... اگر تلويزيونت LCD هست حتما پروويژن بگير ... اگر LCD نيست و نيازي به مديا پليرش هم نداري ايکس ويژن بگير... کلا همشون يه کوفتن! چيني!
    موافقم

در ایکس ویژن برای گرفتن تصویر بهتر روی ال سی دی از کامپوننت به جای AV استفاده کنید (به خاطر تجربه شخصی که داشتم میگم)

چه جالب . اينو نميدونستم

9. این کاربر از ProGamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ربطي به تلوزيونتون نداره.
    شما هر چي بگيري به LCD ميخوره. ولي افرادي كه CRT دارن بايد xvision بگيرن . چون provision پورتشو نداره كه به crt وصلبشه. (اگر اشتباه ميكنم تذكر بدن دوستان)

چه جالب . اينو نميدونستم
    اگر منظورتون از پورتی که به CRT بخوره AVهست که پروویژن هم پورت AV داره و اگر منظورتون پخش از طریق خروجی آنتن هست که هیچ کدوم این قابلیت رو ندارند

================================================== ====

در مورد پورت کامپوننت هم وقتی من ایکس ویژن رو به ال سی دی از طریق پورت AV وصل کردم مخصوصا در مورد منوها اگر دقت کنید اولش یک مقدار پخش هست (ناواضح) و بعد از مدتی کوتاه واضح میشه در مورد پروویژن هم از طریق پورت AV دقیقا به همین شکل هست اما وقتی با کامپوننت دستگاه رو متصل کنید همچین اتفاقی نمیوفته اگر به منوها خوب دقت کنید مخصوصا وقتی که در منوها با کلید بالا و پایین کار میکنید یا دکمه INFO رو میزنید اگر مدت کوتاهی روی همون گزینه بمونید این موضوع رو میتونید مشاهده کنید.

اما در مورد تلویزیونهای CRT و یا قدیمی کلا این مشکل وجود نداره

**نمیدونم تونستم خوب توضیح بدم یا نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه regedit021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran city

13

اگر منظورتون از پورتی که به CRT بخوره AVهست که پروویژن هم پورت AV داره و اگر منظورتون پخش از طریق خروجی آنتن هست که هیچ کدوم این قابلیت رو ندارند

================================================== ====

در مورد پورت کامپوننت هم وقتی من ایکس ویژن رو به ال سی دی از طریق پورت AV وصل کردم مخصوصا در مورد منوها اگر دقت کنید اولش یک مقدار پخش هست (ناواضح) و بعد از مدتی کوتاه واضح میشه در مورد پروویژن هم از طریق پورت AV دقیقا به همین شکل هست اما وقتی با کامپوننت دستگاه رو متصل کنید همچین اتفاقی نمیوفته اگر به منوها خوب دقت کنید مخصوصا وقتی که در منوها با کلید بالا و پایین کار میکنید یا دکمه INFO رو میزنید اگر مدت کوتاهی روی همون گزینه بمونید این موضوع رو میتونید مشاهده کنید.

اما در مورد تلویزیونهای CRT و یا قدیمی کلا این مشکل وجود نداره

**نمیدونم تونستم خوب توضیح بدم یا نه
    كاملا موافقم!
    اما اگر كابلhdmiوصل بشه كه ديگه مي تركونه وبهتر از اين هم نمي شه!(البته در پرو ويژن)

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

كاملا موافقم!
    اما اگر كابلhdmiوصل بشه كه ديگه مي تركونه وبهتر از اين هم نمي شه!(البته در پرو ويژن)
    ولی یکی یجا گفت :

(( با استفاده از کابل HDMI جزئیات تصویر بیشتر نمایان خواهند شد و این در انتقال تصویر سورس های بی کیفیت مثل کانالهای تلویزیون باعث آزار خواهد شد تا لذت بیشتر چون تصویر ارسالی با کیفیت و سایز پایین ارسال میشه و شماهنگام استفاده از کابل HDMI در حقیقت به افزایش شارپنس تصاویر بی کیفیت کمک کردید .

راه حل این مسئله هم استفاده از کابل Component هستش که تصویر رو با شارپی کمتر و نرمتر پخش میکنه ، و شما یه راه ساده هم دارید برای اینکه دقیقا متوجه منظور بنده بشوید ، دستگاههای DVD-PLAYER که پورت خروجی HDMI دارند رو با یک فیلم و تلویزیون ثابت بوسیله هر دو کابل Component و HDMI تست کنید و با نمایش فیلم DVD ببینید که کیفیت خروجی کدوم بهتره ( باز هم تاکید میکنم که برای سورس های با سایز تصویر پایین و بیت ریت پایین این قضیه صدق میکنه )
    کیفیت و بیت ریت تصویر کانالهای سیما از فیلمهای DVD بالاتر که نیست بلکه بسیار پایین تره ، پس با تست بالا متوجه میشید که تصویر Settopbox با خروجی HDMI چه خواهد بود . ( نهایتا کابل Component مفیدتر خواهد بود))

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از EhsanEricsson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كاملا موافقم!
    حقیقتش من خودم ایکس ویژن دارم اما یکی از فامیلها که اسرار به خرید پروویژن داشت من براش پروویژن گرفتم و یک کابل HDMI سونی که مدلش یادم نیست چون جعبه سیم رو این فامیل ما همون روز شوت کرده بیرون فقط فکر کنم عدد آخرش 20 یا 25 بود و سرش هم طلایی رنگ هست و دستگاه رو بوسیله این کابل به تلویزیون وصل کردم ولی کیفیت تصویر به شدت از ایکس ویژن پایینتر بود من که نفهمیدم مشکل از کابل بود یا دستگاه اما همون تلویزیون رو با ایکس ویژن و کابل کامپوننت امتحان کردیم تصویر بسیار بهتر بود اون هم دستگاه خودش رو با کامپوننت وصل کرد و کابل رو هم به خودم پس داد

***چند جا کابل رو نشون دادم گفتند از بهترین نوعهای کابل HDMI هست
    Last edited by saeedraz; 03-05-2010 at 14:20.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی یکی یجا گفت :

(( با استفاده از کابل HDMI جزئیات تصویر بیشتر نمایان خواهند شد و این در انتقال تصویر سورس های بی کیفیت مثل کانالهای تلویزیون باعث آزار خواهد شد تا لذت بیشتر چون تصویر ارسالی با کیفیت و سایز پایین ارسال میشه و شماهنگام استفاده از کابل HDMI در حقیقت به افزایش شارپنس تصاویر بی کیفیت کمک کردید .

راه حل این مسئله هم استفاده از کابل Component هستش که تصویر رو با شارپی کمتر و نرمتر پخش میکنه ، و شما یه راه ساده هم دارید برای اینکه دقیقا متوجه منظور بنده بشوید ، دستگاههای DVD-PLAYER که پورت خروجی HDMI دارند رو با یک فیلم و تلویزیون ثابت بوسیله هر دو کابل Component و HDMI تست کنید و با نمایش فیلم DVD ببینید که کیفیت خروجی کدوم بهتره ( باز هم تاکید میکنم که برای سورس های با سایز تصویر پایین و بیت ریت پایین این قضیه صدق میکنه )
    کیفیت و بیت ریت تصویر کانالهای سیما از فیلمهای DVD بالاتر که نیست بلکه بسیار پایین تره ، پس با تست بالا متوجه میشید که تصویر Settopbox با خروجی HDMI چه خواهد بود . ( نهایتا کابل Component مفیدتر خواهد بود))

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اين حرفي كه نقل قول كردي كاملا درسته.
    ببين دوست من. وقتي ميخان يه سيستم كامپيوتر ميبندن و ميخوان براش مانيتور بگيرن، با توجه به كارت گرافيكش مانيتور ميگيرن. چون اگه كارت كرافيك خيلي خوب نباشه ولي مانيتور HD باشه ، اونقت همه چيز خيلي ريز نمايش داده ميشه و شما مجبوري رزولوشن مانيتور رو بياري پايين تا به كارت گرافيكت بخوره.
    اين --- هم دقيقا همين سيستمه.
    اگر فرستنده صدا و سيما تصويري كه رزولوشن 720 داره پخش كنه (كه فكر نميكنم 720 هم باشه حتي) و شما يه گيرنده رزولوشن 1080 بهش وصل كني تصاوير در تلوزيونت رنجه ميشه يا به اصطلاح دوستمون شارپ ميشه خيلي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •