سلام
1.آیا فرقی بین آپدیت 6.0 به 6.1 با نصب 6.1 و کپی آپدیتهای قبلی هست؟
2.در ویندوز 8 آیا شما فایلهایی رو با کومودو مسدود کرده اید تا از آپدیتهای بک گراند جلوگیری کنه؟
سلام
1.آیا فرقی بین آپدیت 6.0 به 6.1 با نصب 6.1 و کپی آپدیتهای قبلی هست؟
2.در ویندوز 8 آیا شما فایلهایی رو با کومودو مسدود کرده اید تا از آپدیتهای بک گراند جلوگیری کنه؟
Last edited by mohammad_87; 20-04-2013 at 02:40.
سلام
داخل رول های فایروال، رولی وجود داره به نام Metro Apps. ( درقسمت Application Rules) که فکر میکنم به صورت پیش فرض به برنامه های مترو اجازه ارسال و دریافت میده. این رول رو پیدا و حذفش کنین یا اینکه رول رو به بلوک کردن تغییر بدین. یک رول دیگه هم Windows System Applications هست این رو هم حذف کنین یا بلوک کنین. به نظر من حذف کردنش بهتر هست چون بعضی مواقع برای کرک بعضی برنامه ها، نیازه که شما بصورت دستی فرمان بدید. ( مثل کرک آفیس KMS)
Last edited by pcsoft; 20-04-2013 at 08:25.
نه فرقی با هم ندارن... براحتی میتونی از آبدیت های قبلی استفاده کنی... نصبش هم شبیه همدیگه است.
سلام
برخلاف خواست قبلی خودم icis رو پاک کردم و حالا avira رو نصب کردم و فایر وال comoodo حالا مشه لطفا نحوه آپدیت آفلاین فایروال comoodoرو بگید.
سلام دوست لنوو ایی. فایروال نیازی به آپدیت نداره. مگر آپدیت های خود برنامه.![]()
تشکر دوسته من
حالا من روی لپ تابم eset +COMODO Firewall
و روی کامپیوتر خونه COMODO Firewall+avira رو دارم ترکیب خوبیه البته تاچند ماهه دیگه eset هم به کمودو تغییر پیدا میکنه.(دوسته لنوویی من در جریانی که چرا)![]()
این فایل ها رو چیکار کنم
svchost.exe
csrss.exe
ekrn.exe
svchost بلوک نکن چون اینترنت قطع میشه.
csrss فکر نمیکنم نیازی به اینترنت داشته باشه.
Ekrn: پروسه ESET هست و من چون NO32 استفاده نمیکنم نمیدونم از این پروسه اقدام به آپدیت میکنه یا egui.exe
لطفا پاک شود...............................
Last edited by 775e; 20-04-2013 at 10:18.
ممنون.با این کار آپدیت ویندوز که مسدود نمیشه؟من توی تنظیمات خود ویندوز،انتخاب و دانلود آپدیتهارو دستی کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)