تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 263 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

داره خودمونی میشه amink2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام
    به همه و ممنون از دوستی که این تاپیک را باز کرده

اقا ما بعد از این همه امار گیری 4540s رو خریدیم

یک روزه که خریدم
    ولی متاسفانه به یک مشکل بر خوردم اونم اینه که شارژ باطری خیلی زود خالی میشه طوری که شارژ گوشیم با این همه بازی که انجام میدم پایدارتره
    من لپ تاپ رو روشن کردم و بدون این که کاری زیادی انجام بدم ظرف 1 یک ساعت 45 دقیقه شارژ ان به اتمام رسید و سیستم خاموش شد

خواستم بدونم ایا مشکل از باطری هست یا من بلد نیستم و باید تنظیماتی رو اعمال کنم

هم چنین دوستان با تجربه بگن
    چراغی که مربوط به شارژ می باشد عمل کرد رنگ هاش چی هست( یعنی چراغ سفید که میشه یعنی چی و نارنجی یعنی چی و این که بعد از چراغ سفید، چراغ خاموش میشه )

سوال:
    اگر مشکل از باطری باشه ، من باید فقط باتری رو به گارانتی ارسال کنم یا لپ تاپ رو بطور کامل ؟
    در ضمن من وقتی نور نمایشگر رو کم میکنم و بعدش اگر سیستم restart کنم ایا تنظیم نور باید به حالت زیاد در بیاد( نوره صفحه زیاد باشه ) یا باید طبق میزانی که روشنایی رو تعیین کردم باشه (ویندوز 8 هست) ؟

دوستانی که 4540s سریی که بلوتوث و حسگر انگشت داره رو دارند ممنون میشم یکی لطف کنه لیست تمام درایور هایی که برای این سری می باشد و بایست نصب بشند رو بده
    چون من طبق گفته یکی از دوستان درایور ها رو دانلود کردم ولی در دیوایس منیجر باز بخش هایی که علامت زرد ؟ می باشد وجود داره که نیاز به نصب درایور می باشد تا این موارد از بین بره

و سوال اخر تا به کسی روی این لپ تاپ هارد ssd نصب کرده ؟

2. این کاربر از amink2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه greywarden90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

راجع به رنگ چراغها :
    اگه بعد از اتصال به برق زرد شد یعنی در حال شارژ شدن هست و اگه رنگ چراغ سفید شد یعنی شارژ کامل شده و میتونید از برق جدا کنید .

4. 2 کاربر از greywarden90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

ممنون از شما
    چقدر طول میشه باطری کامل پر بشه چون من بعد از تقریبا 1 ساعت شارژ باتری پر شد و چراغ خاموش شد در حالی که فروشنده به من گفت تا 11 ساعت بزار توی شارژ بمونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

ممنون از شما
    چقدر طول میشه باطری کامل پر بشه چون من بعد از تقریبا 1 ساعت شارژ باتری پر شد و چراغ خاموش شد در حالی که فروشنده به من گفت تا 11 ساعت بزار توی شارژ بمونه
    سلام

مبارک باشه دوست عزیز .
    فروشنده منظورش برای بار اول بوده که 11 ساعت هم نیاز نیست .حداکثر 8 ساعت .
    باطریش معمولا 1 ساعت / 1:30 طول میکشه تا پر شه . برای من تقریبا 3 ساعت میزنه باطریش ( در حال متصل به اینترنت ) .

برنامه AIDA64.Extreme.Edition.3.00.2500 رو بگیر و نصب کن ، ببین میزان فرسودگی باطریت چقدر هست . ( طبیعتا باید 0 باشه . چون تازه خریدی لپ تاپو )
    فرسودگی باطری لپ تاپ داداشم ( بعد 3 سال ) 43% هست .

7. 2 کاربر از emadd69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام

مبارک باشه دوست عزیز .
    فروشنده منظورش برای بار اول بوده که 11 ساعت هم نیاز نیست .حداکثر 8 ساعت .
    باطریش معمولا 1 ساعت / 1:30 طول میکشه تا پر شه . برای من تقریبا 3 ساعت میزنه باطریش ( در حال متصل به اینترنت ) .

برنامه AIDA64.Extreme.Edition.3.00.2500 رو بگیر و نصب کن ، ببین میزان فرسودگی باطریت چقدر هست . ( طبیعتا باید 0 باشه . چون تازه خریدی لپ تاپو )
    فرسودگی باطری لپ تاپ داداشم ( بعد 3 سال ) 43% هست .
    ممنون از شما (شرمنده در حال حاظر من قادر به زدن ایکون تشکر نیستم چون در حال حاضر برام فعال نیست به خاطر پست هام)

الان چک کنم ببینم چی میشه

ما که شانس نداریم
    هر وقت هرچی گرفتیم یک چیزش بود
    راستی درایور هایی که باید نصب کرد که تمام موارد نصب نشده در دیوایس منیجر از بین بره رو میشه لطف کنید بگید

9. این کاربر از amink2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

wear level رو زده 0%
    همینه دیگه ؟

11. این کاربر از amink2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ممنون از شما (شرمنده در حال حاظر من قادر به زدن ایکون تشکر نیستم چون در حال حاضر برام فعال نیست به خاطر پست هام)

ما که شانس نداریم
    راستی درایور هایی که باید نصب کرد که تمام موارد نصب نشده در دیوایس منیجر از بین بره رو میشه لطف کنید بگید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بله همون هستش
    Last edited by Captain; 04-10-2013 at 14:06.

13. 3 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sajad_samavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

سلام
    به همه و ممنون از دوستی که این تاپیک را باز کرده

اقا ما بعد از این همه امار گیری 4540s رو خریدیم

یک روزه که خریدم
    ولی متاسفانه به یک مشکل بر خوردم اونم اینه که شارژ باطری خیلی زود خالی میشه طوری که شارژ گوشیم با این همه بازی که انجام میدم پایدارتره
    من لپ تاپ رو روشن کردم و بدون این که کاری زیادی انجام بدم ظرف 1 یک ساعت 45 دقیقه شارژ ان به اتمام رسید و سیستم خاموش شد

خواستم بدونم ایا مشکل از باطری هست یا من بلد نیستم و باید تنظیماتی رو اعمال کنم

هم چنین دوستان با تجربه بگن
    چراغی که مربوط به شارژ می باشد عمل کرد رنگ هاش چی هست( یعنی چراغ سفید که میشه یعنی چی و نارنجی یعنی چی و این که بعد از چراغ سفید، چراغ خاموش میشه )

سوال:
    اگر مشکل از باطری باشه ، من باید فقط باتری رو به گارانتی ارسال کنم یا لپ تاپ رو بطور کامل ؟
    در ضمن من وقتی نور نمایشگر رو کم میکنم و بعدش اگر سیستم restart کنم ایا تنظیم نور باید به حالت زیاد در بیاد( نوره صفحه زیاد باشه ) یا باید طبق میزانی که روشنایی رو تعیین کردم باشه (ویندوز 8 هست) ؟

دوستانی که 4540s سریی که بلوتوث و حسگر انگشت داره رو دارند ممنون میشم یکی لطف کنه لیست تمام درایور هایی که برای این سری می باشد و بایست نصب بشند رو بده
    چون من طبق گفته یکی از دوستان درایور ها رو دانلود کردم ولی در دیوایس منیجر باز بخش هایی که علامت زرد ؟ می باشد وجود داره که نیاز به نصب درایور می باشد تا این موارد از بین بره

و سوال اخر تا به کسی روی این لپ تاپ هارد ssd نصب کرده ؟
    دوست عزیز سلام ...

همانظور که دوستان فرمودند باتری حول و حوش یک ساعت و نیم زمان میبره تا فول شارژ بشه ؛ و در وضعیتی که نور صفحه رو بالاترین مقدار ممکن باشه ، از WIfi هم استفاده بشه اقلا نزدیک به دوساعت و نیم تا 3 ساعت باید دوام بیاره .. ( آمار حدودی است ؛ در مواردی بوده که من بیش از سه ساعت هم رو باتری با لب تاپ کار کردم )

لب تاپتون گارانتی کجاست ؟! اگه مادیران هستش که همون باتریش رو بفرستین کفایت میکنه

اگر تنظبمات مربوط به روشنایی تصویر رو در تنظیمات انجام داده باشین و Apply کرده باشین ، ماندگار میشه و با ریست ویندوز از بین نمیره ؛ اگر میخواین به حالت پیش فرض برگرده restore to default رو از همون تنظیمات انتخاب کنید .

برای بلوتوث هم بستگی به چیپستش داره ! اگر یه عکس از بخش network دیوایس منیجرتون بزارین دقیق تر میشه کمک کرد ...** ضمن اینکه اون علامت های زرد ( درایور های نصب نشده ) هم میشه تشخیص داد و راهتماییتون کرد .

و اما واسه فینگر یا حسگر اثر انگشت (( با توجه به نوع ویندوزتون درایورها رو دانلود کنید ! 32 بیت یا 64 بیت ؟! ))

ابتدا باید برنامه نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کنید ... سیستم ریست میشه ! سپس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب کنید ... حال از کنار ساعت در Taskbar برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو باز کنید و با توجه به wizard اثر انگشتون رو به برنامه معرفی کنید و استفاده کنید

*** برای استفاده از امکان تشخیص چهره دوربین در برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛؛ شما باید برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود و نصب نمایید .
    Last edited by sajad_samavi; 04-10-2013 at 17:18.

15. 2 کاربر از sajad_samavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sajad_samavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

ما که شانس نداریم

چه نا امید :(
    نه دوست عزیز لب تاپتون چیزیش نیست .. خیالت راحت .. من این اطمینان رو بهت میدم که همه چیش اوکی می باشد

درایورهای مورد نیاز رو که پس از نصب ویندوز نیاز به نصب دارن ، در پست 1029 خدمت دوستان معرفی کردم .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا یه عکس از دیوایس منیجرتون بزارین و هر کدام از بخش ها رو که فکر میکنید نیاز به تشریح داره بفرمایید تا راهنماییتون کنیم .. موید باشید

17. 2 کاربر از sajad_samavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    موقع پخش ویدئو صدا نداریم! همه درایورها نصب هستند
    چه کنیم؟؟

19. این کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •