تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 133 از 328 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

فکر نکنم کلی باشه هاااااا اکثر مردا دوست دارن همسر کوجکتر یا فوقش همسن باشه
    به نظرم همسن سن بودن زوجین میتونه از بزرگ بودن زوجه از زوج خطرناکتر باشه...

معمولا تو این شرایط یه مسابقه بین زوجین اتفاق می افته بابت اینکه کدومشون بهتر میفهمند و درکشون بیشتره...

رئیس بازی دراوردن برای هم میتونه بعدها دردسرساز باشه

2. 9 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

به نظرم همسن سن بودن زوجین میتونه از بزرگ بودن زوجه از زوج خطرناکتر باشه...

معمولا تو این شرایط یه مسابقه بین زوجین اتفاق می افته بابت اینکه کدومشون بهتر میفهمند و درکشون بیشتره...

رئیس بازی دراوردن برای هم میتونه بعدها دردسرساز باشه
    این قضیه بستگی به طرز تفکر انسان ها داره، ماهیت انسان این نیست که معمولا دوست داشته باشه مسابقه بده و فقط زمانی خبری از مسابقه نیست که سن یکی بطور محسوس از دیگری بیشتر باشه و یکی توان مسابقه نداشته باشه. تیپ های خاصی از افراد هستن که توان زندگی در یه رابطه مساوی رو ندارن و اون تیپ در هر سن و سالی که نسبت به شریکشون باشن مشکلات خودشون رو پدید میارن.

4. 13 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من فعلاً نمی‌توانم ازدواج کنم چون :

شرایط مالی‌ام برای یک زندگی دو نفره کافی نیست!

اگر یکی از هدف‌های ازدواج تولید مثل باشه و ادامه نسل باشه من علاقه‌ایی به داشتن بچه ندارم!

6. 12 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

عاقا از دواج سنتی خوبه یا اینکه فرد خودش جفت خدشو پیدا کنه ؟

وقتی صحبت از ازدواج سنتی میشه اینا تو ذهن من میاد ندیده و نشناخته به دلیل سلاح دیدن پدر و مادر باید دختر رو انتخاب کرد . هر چند ظاهر خوب که حق مرد است نداشته باشد اما به دلیل اجبار پدر و مادر باید تن به ازدواج با ان دختر را داد .

مگه پدر مادر میخوان یک عمر با دختر زندگی کنند که دختر رو انتخاب میکنند برای پسر ؟؟؟؟؟ نظر شما چیه ؟!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

وقتی صحبت از ازدواج سنتی میشه اینا تو ذهن من میاد ندیده و نشناخته به دلیل سلاح دیدن پدر و مادر باید دختر رو انتخاب کرد . هر چند ظاهر خوب که حق مرد است نداشته باشد اما به دلیل اجبار پدر و مادر باید تن به ازدواج با ان دختر را داد .

مگه پدر مادر میخوان یک عمر با دختر زندگی کنند که دختر رو انتخاب میکنند برای پسر ؟؟؟؟؟ نظر شما چیه ؟!
    به نظر من تو جامعه ما ترکیب سنتی/مدرن جواب میده یعنی پسر از دختر خواستگاری کنه و بعد این دو نفر بتونند در یک فاصله 6-5 ماهه هر تعداد بار که میخواهند همدیگر را ببینند و با هم در مورد روحیات و خواسته‌ها و انتظارات شان صحبت کنند و اگر واقعاً به این نتیجه رسیدند که برای هم مناسب‌اند ازدواج کنند!

این که پسر خواستگاری کنه باعث میشه که ماجرای سوء استفاده جنسی و یا یک مدت با دختر بودن و رها کردن‌اش پیش نیاد (یعنی وقت گذرانی هدف از رابطه نباشه!) و بحث‌ها از موضوع شناخت و ازدواج خارج نشه!

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

یا شما تصور اشتباهی از ازدواج سنتی دارید یا ازدواج سنتی ما یکم مدرن تره
    اینجا پدر و مادر (بیشتر مادر) دختر رو انتخاب میکنن و بعد اگر پسر پسند کرد باقی ماچرا یعنی پدر و مادر اینجا مثل فیلتر عمل میکنن و تصمیم نهایی با دختر و پسر هست.
    برای دختر همه همین طوره. مادر پسر وقتی یکی رو پیدا میکنه و پسر هم اوکی میده، مادر میره جلو و برای خواستگاری اجازه میگیره. پدر و مادر دختر هم اگه ایرادی نبینن اجازه میدن. از اینجا به بعد دختر و پسر همدیگه رو میبینن و حرف میزنن و تصمیم نهایی رو خودشون میگیرن
    تو خونواده ما که اینطوریه
    Last edited by Shadow-Man; 01-10-2013 at 11:50.

10. 3 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

بعد این دو نفر بتونند در یک فاصله 6-5 ماهه هر تعداد بار که میخواهند همدیگر را ببینند
    به نظرم 6 ماه خیلی طولانیه و احساسات غلبه میکنه به روابط منطقی...

12. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

14. 5 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

حرف این 5-6 ماه ارتباط شد یاد یه یه عزیزی افتادم که بهش گفتیم ارتباط و اینا قبل از ازدواج تا چه حد خوبه ، خودت برات نورمال چقدره ، گفت :" خب اصولا باید یه مدتی باهاش زندگی کنم ، حالا پنج شیش ماه یا بیشتر ، بعدش ازدواج میکنیم اگه خوب بود "
    یعنیا اول زندگی میکنه بعد ازدواج

اینچیزی که دوستمون گفتن خیلی منطقی به نظر میاد ولی تو ایران عملی نیست ، حس کن بری شیش ماه با یه دختر رابطه داشته باشی بعد بخوایین بگین " با هم تفاهم نداشتیم جدا شدیم " ذهن و منطق کاملا قبول میکنه ولی جامعه نه ....

16. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

حرف این 5-6 ماه ارتباط شد یاد یه یه عزیزی افتادم که بهش گفتیم ارتباط و اینا قبل از ازدواج تا چه حد خوبه ، خودت برات نورمال چقدره ، گفت :" خب اصولا باید یه مدتی باهاش زندگی کنم ، حالا پنج شیش ماه یا بیشتر ، بعدش ازدواج میکنیم اگه خوب بود "
    یعنیا اول زندگی میکنه بعد ازدواج

اینچیزی که دوستمون گفتن خیلی منطقی به نظر میاد ولی تو ایران عملی نیست ، حس کن بری شیش ماه با یه دختر رابطه داشته باشی بعد بخوایین بگین " با هم تفاهم نداشتیم جدا شدیم " ذهن و منطق کاملا قبول میکنه ولی جامعه نه ....
    البته شاید منطق پسرها این رو قبول کنه
    ولی کمتر دختری پیدا میشه که صرف نظر از جامعه بخواد با منطق این موضوع رو بپذیره
    چون دخترها دنبال 1 تکیه گاه مطمئن هستند براشون سخته بخوان چند تا تکیه گاه رو امتحان کنند ببینند کدوم مطمئن تره

18. 3 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •