تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 720 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233633 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

اگه بین دو سایز 42 و 50 اینچ مجبور به انتخاب باشیم قطعا 50 اینچ بهتره. تلویزیون بزرگ باشه بهتر از اینه که کوچیک باشه.

تنها مسئله ای که هست بیشتر شدن نویز تو حالت SD است و باید از تلویزیون فاصله بیشتری گرفت. یه راه حلی برای این موضوع به ذهنم رسیده. استفاده از آمپلی فایرهای پایونیر با قابلیت Upscaling 1080p. مدلی که مد نظرمه VSX-1019 است با قیمت 580 . میشه گیرنده ----s و ----t (----- زمینی و ماه.وا.ره) را با HDMI بهش وصل کرد و از آمپلی فایر داد به تلویزیون و تنظیمات آمپلی را گذاشت روی 1080p.

من خودم تا حالا قابلیت Upscaling 1080p این مدلها را امتحان نکرده ام. کسی از دوستان تجربه یا اطلاعاتی در باره این چیزا داره؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بطور کلی آیا وسیله برای Upscaling غیر از آمپلی فایر هست؟ مثلا ما.هوا.ره یا پلیر با ورودی HDMI برای این کار؟
    اگه بشه شبکه های تلویزیونی SD را Upscale کرد با کیفیتی هم که پلاسما بخصوص V20 داره خیلی تصویر باید توپ بشه.

2. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aliitaly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

البته خیلی ها اول میگند 50 بزرگه اما بعدا پشیمون میشند ...
    به نظر من هم اقا مهرداد درست می گه من هم اول مگفتم 50 بزرگه ولی بالاخره تصمیمم رو گرفتم و 50 خریدم و الان که فکر می کنم میبینم اگه 42 خریده بودم 100% الان پشیمون بودم و به خودم میگم ای کاش این مدل 54 هم داشت چون اگه داشت حتما می خریدم

4. 2 کاربر از aliitaly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز Alucard میشه نظرتون رو راجبه Lg PK550 بدونم و یه مقایسه با V20 داشته باشید

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

بطور کلی آیا وسیله برای Upscaling غیر از آمپلی فایر هست؟ مثلا ما.هوا.ره یا پلیر با ورودی HDMI برای این کار؟
    اگه بشه شبکه های تلویزیونی SD را Upscale کرد با کیفیتی هم که پلاسما بخصوص V20 داره خیلی تصویر باید توپ بشه.
    به کار بردن اسم آمپلی فایر برای این وسیله البته زیاد صحیح نیست اسم صحیحتر این دستگاه AV Receiver هست که یکی از کارهایی که انجام میده آمپلی فای کردن سیگنالهای آنالوگ هست در مورد سیگنالهای دیجیتال هم کلمه Regenerate به جای آمپلی فای صحیحتر هست.
    هر دستگاهی که خروجی HDMI داشته باشه خودش کار Upscaling رو انجام میده اما باید دقت کنید که دستگاههارو درست Setup کنید چون اگر پلیری که به AV ----- متصل میشه خروجی 1080p ارائه بده آپ اسکیلر AV ----- رو Bypass میکنه یا دور میزنه.
    مثلا اگر ----- م.ا.ه.... خروجی HDMI داشته باشه کانالهای SD رو خودش Upscale و Deinterlace میکنه و پردازنده HDTV و یا AV ----- رو دور میزنه و از کار میندازه برای همین خیلی وقتها با وجود خریدن یک AV ----- گرون قیمت تفاوتی در کیفیت تصویر از سورسهایی که خروجی HDMI دارن دیده نمیشه که عمدتا دلیلش رعایت نکردن همین مسائل هست.

دوست عزیز Alucard میشه نظرتون رو راجبه Lg PK550 بدونم و یه مقایسه با V20 داشته باشید
    پلاسمای PK550 یکی از بهترین خریدها در بین پلاسماها هست که با توجه به قیمتش چیز بیشتری به شما عرضه میکنه و بعضی از کالیبراتورهای حرفه ای به پنلهای پلاسمای LG به خاطر تنظیمات گسترده ای که در منوهای پنل هست علاقه زیادی دارن و عنوان میکنن که بعد از اینکه این پنلها فول کالیبره بشن میتونن تصویر بهتری نسبت به اکثر برندها داشته باشن در مورد مقایسه اون با V20 میشه به کنتراست و بازتولید رنگ مشکی ضعیفتر اشاره کرد من خودم این مدل و PK750 از ال جی رو در بین پلاسماها چیزی مابین G10 و V20 پاناسونیک میدونم ( نظر شخصی)

7. 7 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

[COLOR="Purple"]دوستان من الان مدت زیادی که منتظر امدن تاویزیون 3بعدی vt20 البته از نمایندگی رسمی پاناسونیک ولی خسته شدم انقدر منتظر مندم امروز رفته بود بیرون یک جا تلویزیون 3 بعدی فلیپس مدل 8605 46 اینچ البته ال ای دیش تعریف می کرد می خواستم بدونم دوستان ازتلویزیون های سه بعدی فلیپس خبری دارن COLOR]
    کد:
    ظاهران این مدلش رو تو ایران برای فروش امده
    Last edited by hamidrezars; 26-01-2011 at 00:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

جناب Alucard آیا با توجه به اینکه 80 درصد کانالهای فعلی sd هستند و کیفیت قابل قبولی هم ندارند آیا در حال حاضر کسانی که عمدتا از این کانالهای اس دی استفاده میکنند براشون خرید تلویزیون بالای 42 رو پیشنهاد میدید.

راستش یکی از دوستان میخواد v20 پنجاه اینچ بخره ولی من بهش میگم که42 بخره بهتره میخواستم شما راهنماییمون کنید

راستی شما خودتون هم v20 چهل و دو دارین؟

ببخشید اگه فضولی کردم

من خودم 42 دارم

10. این کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

منم یه سوال دارم شبیهه سوال مهدی
    تفاوتی بین تصویر v20 42 و v20 50 هست ؟
    تو چه مواردی ااینچ بالاتر به دارد میخوره؟ تو چه مواردی اینچ پائینتر؟
    Last edited by psychoplatoon; 26-01-2011 at 01:23.

12. 2 کاربر از psychoplatoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

دوستان خیلی سوال خوبی پرسیدید. من هم منتظر جواب استاد Alucard به این سوالم.

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان شما اگر انقدر فاصله تو خونه میتیونید از TV بگیرید با سورس SD مشکلی ندارید با هر سایزی . تو این فاصله هایی که نوشته تصوایر SD یکسان به نظر میان

کد:
    برای 50 حد اقل 6 فوت باید فاصله بگیرید از tv

15. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

6 Feet یعنی چند متر؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •