تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 139 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 1385

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تونی آدامز:
    خرید رونی برای آرسنال خطرناک است!

وین رونی قصد دارد منچستریونایتد را ترک کند و گفته می شود در صورتی که آرسنالی ها با دستمزد مورد نظر او موافقت کنند، مشکلی برای پیوستن به این باشگاه ندارد.

ملت ایران: تونی آدامز، کاپیتان سابق آرسنال، به این باشگاه هشدار داد که خرید وین رونی، مهاجم منچستریونایتد، می تواند بسیار خطرناک باشد.

وین رونی قصد دارد منچستریونایتد را ترک کند و گفته می شود در صورتی که آرسنالی ها با دستمزد مورد نظر او موافقت کنند، مشکلی برای پیوستن به این باشگاه ندارد.

علیشیر عثمانوف، دومین سهامدار بزرگ باشگاه آرسنال، هم به تازگی با ستایش این ملی پوش انگلیسی گفته بود که خرید او می تواند موفقیت بزرگی برای این باشگاه لندنی باشد.

اما آدامز در گفتگو با تاک اسپورت گفت:" صادقانه بگویم؛ تصور نمی کنم وین رونی بتواند با شرایط آرسنال سازگار شود. به نظر من، خطر او می تواند بسیار خطرناک باشد.

فکر نمی کنم تنها مسائل مالی مطرح باشد. بلکه باید رفتار و ذهنیت او را هم در نظر گرفت.لندن جو متفاوتی دارد. فکر می کنم آرسنال نیاز به بازیکنان متفاوتی دارد.

فکر می کنم تردیدی نیست که وین یک سوپراستار است و من خیلی دوست دارم او به آرسنال بیاید. او از تکنیکی بی نقص است اما من در مورد شرایط ذهنی او مطمئن نیستم.

می دانم که سرالکس در چند سال اخیر برای مهار او فوق العاده کار کرد و مطمئنم که ونگر هم می تواند با او کار کند اما، راستش را بگویم خیلی هم مطمئن نیستم. اگر من بودم، پولم را برای خرید رونی خرج نمی کردم."

..

این ستاره 24 ساله تابستان گذشته از دورتموند به منچستریونایتد پیوست اما نتوانست انتظارات را برآورده کند.

سایت گل- شینجی کاگاوا، ستاره ژاپنی منچستریونایتد، تایید کرد که در اولین فصل حضورش در الدترافورد، روزهای سختی را پشت سر گذاشت.

این ستاره 24 ساله تابستان گذشته از دورتموند به منچستریونایتد پیوست اما نتوانست انتظارات را برآورده کند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" با همه انتظاراتی که خودم داشتم، دوران سختی را پشت سر گذاشتم. من از بازی های خودم برای تیم اصلا راضی نیستم. آنقدر که می خواستم گلزنی نکردم و از ناحیه زانو هم دچار مصدومیت شدم.

علی رغم این که قهرمانی در لیگ برتر فوق العاده بود. اما احساس نمی کنم به همه چیزهایی که می خواستم، دست پیدا کردم.

برای من شخصا، این فصل خوبی نبود."
    کاگاوا فصل گذشته 26 بازی برای منچستریونایتد انجام داد و 6 بار موفق به گلزنی شد

..

ديدارهاي مرحله مقدماتي ليگ قهرمانان اروپا روز دوشنبه سوييس، مقر اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) برگزار شد.

تيم هايي چون سلتيک گلاسکو، باته بوريسف و دينامو زاگرب در دور دوم مرحله مقدماتي ( ديدارهاي رفت 16 و 17 و 23 و 24 ژوئيه ) به ميدان مي روند.

تيم هاي پيروز در دور سوم با تيم هايي بزرگي چون آرسنال، آ ث ميلان و شالکه رقابت خواهند کرد.

ديدارهاي دور سوم نهم اوت قرعه کشي مي شود (رفت 20 و 21 و برگشت 27 و 28 اوت).

تيم هاي پيروز 29 اوت در قرعه کشي مرحله گروهي در کنار تيم هاي مطرحي چون بايرن (قهرمان اروپا)، دورتموند، بارسلونا، رئال مادريد، منچستر يونايتد و منچستر سيتي، پاري سن ژرمن، مارسي، يوونتوس و ناپولي شرکت خواهند کرد.

مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا 17 و 18 ستپامبر و ديدار فينال 24 مه در ليسبون (پرتغال) برگزار مي شود.

2. 6 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

دوستان
    کسی یه خبری درست از رونی داره؟
    این همه شایعه!
    و این که رونی قیمتش توی مارکت جهانی 60 میلیون هست!
    چرا پیشنهاد ها 30-40 میلیون یورو هست؟!
    ---------------------------------------
    منچستر هم پیشنهاد 50 میلیون پوندی به ناپولی برای جذب کاوانی داده

4. 5 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

دوستان
    کسی یه خبری درست از رونی داره؟
    این همه شایعه!
    و این که رونی قیمتش توی مارکت جهانی 60 میلیون هست!
    چرا پیشنهاد ها 30-40 میلیون یورو هست؟!
    ---------------------------------------
    منچستر هم پیشنهاد 50 میلیون پوندی به ناپولی برای جذب کاوانی داده
    اخرین اخبار که اینا بودن :

معاوضه رونی با رونالدو +70 میلیون یورو
    بارسا مشتری تازه وین رونی

6. 5 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

سلام
    اینو تو فیس بوک دیدم... باحاله:
      محتوای مخفی: RVP 

In an interview for Inside Utd , RVP picked his 20 favourite moments that came out from his first season at Utd. Have a look :

1. Old Trafford arrival “I remember I was very excited on this day. I was buzzing about this new challenge. I was living off the adrenaline!”

2. First training session “Training started late while I finished a few medical tests before I could officially train. I couldn't wait to get out on the pitch, though.”

3. First game (Everton 1 United 0) “I came on with a tough 20 minutes to go at Everton. Even though we lost it was still a great day. I was proud to make my début.”

4. Home début (United 3 Fulham 2) “It was a dream start, scoring after 10 minutes. What a day. I played 90 minutes but I admit I struggled after an hour!”

5. Hat-trick hero (Southampton 2 United 3) “A crazy game but we never gave up. I apologised in the dressing room for my penalty miss. It was a great win, it felt significant.”

6. Anfield winner (Liverpool 1 United 2) “This time, I made sure of my penalty. It was great to score the winner. I didn’t have my best game but it felt good to beat Liverpool.”

7. Euro double (Cluj 1 United 2) “It was a fantastic Wazza pass for my second at Cluj. The keeper came towards me and I just guided it past him. It spun into the net beautifully.”

8. Take it to the Bridge (Chelsea 2 United 3) “I love playing against Chelsea and I’ve scored all my goals against them at Stamford Bridge. It’s a great place to play, and win.”

9. Gunner get you (United 2 Arsenal 1) “A weird day. I should’ve scored two. I’d never played against a former team so scoring was strange. But you have a job to do.”

10. Derby day (Man City 2 United 3) “Wayne and I discussed what to do at the free-kick. Shoot or cross? My shot deflected off the wall past Hart. You can’t get luckier than that!”

11. Hammer blow (West Ham 2 United 2) “A late goal. Giggsy’s pass was unbelievable. I didn’t break stride. I had a good first touch and decent finish to earn a replay.”

12. Earn your Spurs (Spurs 1 United 1) “It was snowing, cold and they nicked a draw. I scored from Cleverley’s great cross, but it’s the result I remember more.”

13. Toffees broken (United 2 Everton 0) “My goal was a bit lucky to make it 2-0. It went in and we were relieved because we’d of what happened in the 4-4 draw the year before.”

14. Real deal (Real Madrid 1 United 1) “One of football’s most iconic stadiums; my first time there. We had chances to win (including me) and we needed to win really.”

15. Hard to take (United 1 Real 2) “A harsh red card for Nani. It was a blow, everything up to that moment was right. Everyone got behind us and the atmosphere was electric.”

16. Stoked to score (Stoke 0 United 2) “The lads gave me stick for my celebration but I wanted to share the moment. Sir Alex has been a joy to work with.”

17. Cheering on Spurs “I cheered for Spurs against City. Can you believe it? An ex-Arsenal player wanted Spurs to win! We knew the title was one game away.”

18. That goal (United 3 Villa 0) “It was instinct. I looked up and thought: ‘This ball is so nice. It’s too beautiful to take a touch’. Everything was exactly as I wanted it to be.”

19. Trophy time “This is for the fans, players and staff. What I really like is it’s made so many people happy. Kids, babies, women, men – they’re all so happy.”

20. Awards night “Winning [Player of the Year] is fantastic. Being involved with the guys has made such an impact on me. They’re a pleasure to work with.”

راستی صحت داره شماره 14 شماره این فصل والنسیاس؟
    + از ابن قضایا پیرامون رونی و نانی خسته کننده شده... امیدوارم سریعتر تیاگو قطعی بشه.

8. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

راستی صحت داره شماره 14 شماره این فصل والنسیاس؟
    + از ابن قضایا پیرامون رونی و نانی خسته کننده شده... امیدوارم سریعتر تیاگو قطعی بشه.
    آره صحت داره
    این احتمال اومدن رونالدو رو زیاد میکنه
    شایدم میخوان بدن به تیاگو این شماره رو

10. 6 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

چیچا چند میپوشه؟شاید 9 بپوشه!
    تیاگو پست دقیقش چیه؟

12. 6 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

چیچا چند میپوشه؟شاید 9 بپوشه!
    تیاگو پست دقیقش چیه؟
    هافبک تهاجمی
    احتمال فروش اندرسون هم هست!
    شماره 8 رو تصاحب کرده!:|

14. 7 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

مگه تیاگو قطعی شده؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

نه هنوز قطعی نشده!
    This week's rumours

Arriving
    Andrea Ranocchia (Inter Milan)
    Fredy Guarin (Inter Milan)
    Ezequiel Garay (Benfica)
    Edinson Cavani (Napoli)
    Thiago Alcantara (Barcelona)
    Jonathan Espericueta (Tigres)
    Jason (Levante)
    Marco van Ginkel (Vitesse Arnhem)
    Leaving
    Michele Fornasier (Modena)
    Frederic Veseli (Middlesbrough)
    Nemanja Vidic (AC Milan)
    Luke Giverin (Crewe)

17. 9 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

به گقته ی دیلی میل رونالدو سه روز دیگه با مسئولان یونایتد دیدار داره!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

19. 5 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •