تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 396 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان تو فیفا مثله ساکر نمیشه صورت خودمونو طراحی کنیم ؟ منظورم با نرم افزار خود فیفا یا از طریق وارد کردن عکس ؟ طراحی تو فیفا سخته البته شاید برای من سخته اگر کسی اطلاعاتی داره در این باره بگه لطفا ؟؟؟ یه نرم افزاری من تو سایت ea فکر میکنم دیدم که که واسه طراحی صورت بود چه جوری میشه باهاش کار کرد ؟ اسمشم فکر کنم game face بود
    اولا باید بازیت ارجینال باشه . بعدش توی خود بازی که یک VP میسازی میتونی بگی به جای صورت ساختگی Game Face ات رو روش بزاره . توی سایت EA که رفتی توی قسمت Game Face هم میتونی عکست رو بزاری و هم میتونی یه چهره ساختگی درست کنی(مثل چهره های توی Sims) یعد توی بازی که بگی Download Game Face خودش میره به جای صورت بازیکنت قرار میده . من راستیتش با عکس امتحان نکردم ولی ساختنش رو ساختم .

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

واقعا بازی شاهکار شده بخصوص انلاینش دیگه معرکه هست طبق قرار ترکیب بازی ذخیره میشه و دیگه از نو ترکیب رو نمیچینم که خدا ثوابشون رو بنویسه با این کارشون فیفا 12 منو داغون کرده هنوز وقت نکردم برم بخش اولتیمیت تیمش ببینم چطوریه ولی واقعا خیلی عالی شده
    با بعضی از بازیکن ها میخوام استپ هوای انجام بدم مثل قبل دقیق نیست و بعضی هاشون لو میدن و دریبل ها هم خیلی روبه واقعیت ا گذاشته واقعا عالی شده

3. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

واقعا بازی شاهکار شده بخصوص انلاینش دیگه معرکه هست طبق قرار ترکیب بازی ذخیره میشه و دیگه از نو ترکیب رو نمیچینم که خدا ثوابشون رو بنویسه با این کارشون فیفا 12 منو داغون کرده هنوز وقت نکردم برم بخش اولتیمیت تیمش ببینم چطوریه ولی واقعا خیلی عالی شده
    با بعضی از بازیکن ها میخوام استپ هوای انجام بدم مثل قبل دقیق نیست و بعضی هاشون لو میدن و دریبل ها هم خیلی روبه واقعیت ا گذاشته واقعا عالی شده
    داداش یه سوال
    منو ی بازی طبق معمول همون کاکا هست؟

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

داداش یه سوال
    منو ی بازی طبق معمول همون کاکا هست؟
    خیر مسی هست

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

نوکرشم
    راستی
    چهره ی بازیکنا نسبت به 2012 چقدر تغییر کرده؟

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

طبق معمول اکثر بازیکنایی که چهرشون درست شده بود همونجورین. یه سری تیمای لیگ انگلیس که پارتنری با فیفا دارن فیسای جدید براشون درست شده.
    طبق تریلر های فیفا، بایرن هم یه سری فیس جدید داره( امیدوارم کروس هم یکیشون باشه)

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نمیشه VP فیفا 12 رو وارد 13 کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بچه ها من دوستم خارج زندگی می کنه می تونه برام اونجا فیفا رو بخره سرچ کردم این لینک و پیدا کردم از اینجا میشه سی کی رو خرید ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا بهتر بگم دوستم تو انگلیس زندگی می کنه از کجا می تونه با قیمت مناسب آنلاین برام سی دی کی بخره
    Last edited by rose_cute720; 03-10-2012 at 21:59.

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خب الان دیدم. خیلی اقایی، دستت درد نکنه.
    فقط یه سوال. همه بازیکنای چلسی همینان؟ منظورم اینه که بین هیلاریو و رومئو بازیکن دیگه ای جا نیفتاده؟

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولا باید بازیت ارجینال باشه . بعدش توی خود بازی که یک VP میسازی میتونی بگی به جای صورت ساختگی Game Face ات رو روش بزاره . توی سایت EA که رفتی توی قسمت Game Face هم میتونی عکست رو بزاری و هم میتونی یه چهره ساختگی درست کنی(مثل چهره های توی Sims) یعد توی بازی که بگی Download Game Face خودش میره به جای صورت بازیکنت قرار میده . من راستیتش با عکس امتحان نکردم ولی ساختنش رو ساختم .
    من ساخت چهره رو تست کردم. واقعا نتیجه فراتر از انتظارم بود. فکر کنم اگر عکس خوبی در شرایط نور و زاویه مناسب گرفته بشه و دقت کافی برای ساختن چهره به خرج داده بشه، نتیجه یه چیز بسیار عالی در بیاد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •