بازی این همه مشکل بزرگ و کوچیک داره شما میری به مربی گیر میدی ؟ همه دوست دارن بازی بی عیب و نقل باشه ولی این همه مشکل رو شما ازش چشم پوشی کردی چسبیدی به مربی
بازی این همه مشکل بزرگ و کوچیک داره شما میری به مربی گیر میدی ؟ همه دوست دارن بازی بی عیب و نقل باشه ولی این همه مشکل رو شما ازش چشم پوشی کردی چسبیدی به مربی
یکی از بزرگترین باگای این ورژن آفساید گیریشه و این که بازیکنا خیلی زیاد تو آفساید میرن![]()
ایرادای بازی و قبلا گفتم. منظور من واقع گرایی بازی بود که گفتم تو فوتبال واقعی نمیبینیم که مربی کل بازی و ایستاده باشه. یا مثلا یک مشکل دیگش اینکه کمک داور بعد از سوت داور پرچم آفساید و بالا میبره که واقعا خنده داره!
تو این نسخه اگه دقت کرده باشین بعد از زدن گل داور کمک وارد زمین میشه و یه طواف میکنه![]()
یکی از موردایی که میتونه کمک بالایی کنه حالت auto sliding هست که اگه روی hard بزارین معمولا توی توپگیری اثر خوبی داره
و برای حمل توپ هم اگه قلق بیاد دستون دکمه L2یا همون RT خیلی تاثیرگذاره
من هنوز دنبال یه راه برای درست کردن پاس توی عمقم حالا جالبه که L1+Y مثله قبله ولی Yخالی که زمینی هست سخت میشه توی عمق فرستاد واسه مهاجم البته شایدم واقعیتر شده
متاسفانه رنگ لباس یه عده تیمها خوب نیست
من پچ را نصب کردم بازیکنان درست شدند
شما باید پاس را پر کنید
اگه قدرتش کم باشه به هدف نمیرسه
اوضاع پاس توی عمق واقعا درام هست!
آرزو شد دیگه!!!!!!!!!!!!
داداش من خودم بازیم با پاس تو عمقه و پاسام خیلی عالی میرن
فکر می کردم مسترلیگ این شماره نسبت به قبل تغییر کرده و به واقعیت نزدیکتر شده ولی بعد از اینکه اونو حدود 4 فصل با چلسی رفتم به این نتیجه رسیدم که این بخش جهش خاصی نسبت به قبل نداشته و بیشتر همون حالت آرکید و فان رو داره!
من اگه هم بعضی وقتا اونو میرم به خاطر اینه که یه سری رکورد عجیب بزنم که اونم دیگه کم کم یه چیز تکراری میشه
ترکیب اصلیم به این صورته:
بازیکنای روی نیمکت هم دست کمی از اینا ندارن و جالبه رونی و اینیستا رو به تازگی فروختم که بهشون توی تیمای دیگه بیشتر بازی برسه!
یه چیزی که برای من عجیبه اینه که چرا واقعا باید بازیکنا اینقدر زیاد پیشرفت کنن اونم در همه ability ها. یعنی مثلا بازیکنی در پست دفاع راست مثل Azpilicueta تقریبا همه ability های اون نزدیک 90 یا بالاتره که با این overall که داره در حال حاضر این فوتبال ششمین بازیکن برتر دنیا و میشه گفت با اختلاف بهترین دفاع راست تاریخه! بازیکنایی مثل Hazard و Fabregas هم که کلا به نظر می رسه که به ترتیب دو بازیکن برتر تاریخن!
جالبه یه بار مسترلیگ رو با فعال کردن گزینه بازیکنای کلاسیک شروع کردم تا ببینم overall اون بازیکنا چنده که دیدم بیشترین اونا مثلا زیدان بود با 99 یا ماردونا با 97 !
یعنی به طور خلاصه میشه گفت که بازی سبک تخیلی خودشو هنوز حفظ کرده![]()
بچه ها من پچ زیر را نصب کردم :
PESEdit 2013 Patch 1.2
این پچ dlc 2 را هم داره و نصب میکنه
ولی حس میکنم توپگیری کمی ضعیفتر شده
حالا نمیدونم شاید هم اشتباه میکنم
Last edited by golmohammadi; 19-10-2012 at 16:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)