تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 468 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با درود
    چند سوال داشتم که ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی بفرمایند :
    1- چرا در هنگام نصب kis2013 محل نصب نرم افزار از کاربر پرسیده نمیشه ؟

2-لطفا کاربرد گزینه مشخص شده در شکل زیر توضیح بدید :

3-با توجه به عمل جعل "امضای دیجیتال" توسط برخی مخربها آیا توصیه میکنید تیک یا علامت گزینه "trust applications with digital signature" برداشته شود یا خیر ؟

4-فایلهای آلوده به بدافزار که توسط کسپرسکی پاک شده تا چه مدت بعد قابل Restore و بازیابی هستند ؟
    5- در زبانه های file aniti virus و web anti virus و mail anti virus (در ناحیه protection center) اگر هوش مصنوعی را روی حالت deep scan تنظیم کنیم آیا منجر به ایجاد هشدارهای کاذب نمیشود ؟ و یا اصولا چنین حالتی را توصیه میکنید و مفید فایده خواهد بود یا صرفا موجب اتلاف منابع سیستمی خواهد شد ؟
    6- تنظیمات پیشفرض کسپرسکی (به ویژه در زمینه تهدیدات اینترنتی) تا چه حد کاراست ؟
    7-قبل از کوچ به kis2013 ماه‏ها بود که با استفاده از یک کلید "یک ساله" از kis2012 استفاده میکردم آیا احیانا برای خلاصی از دردسر جایگزین کردن کلیدها در هر ماه چنین کلیدی برای 2013 در دسترس هست ؟

باسپاس
    سلام
    سوالهای ,3,5,6,7, در صفحه قبل توسط دوست عزیزمون عباس پاسخ داده شد .
    سوال 1. نمیدانم!
    سوال 2.
    در انتی ویروس کسپر قابلیتی وجود داره به نام Scan of compound files این قسمت کارش اینه که میاد فایلهایی که کدهای دیگری در اونها ترکیب و یا ضمیمه شدن رو اسکن میکنه
    یکی از روشها الوده سازی اینه که میان کدهای مخرب رو به صورت پنهان در فایلهای archive جاسازی میکنن که بعد از باز شدن موجب الودگی میشه
    یا ماکروهایی که در نرم افزار مایکروسافت افیس استفاده میشه یا ضمیمه های ایمیل و یا شی متصل به فایل دیگه ای که ممکنه بعد از بازشدن کد مخربی بر روی سیستم شما اجرا کنه
    طبیعتا در زمان اسکن باعث تاخیر درباز شدن این برنامه ها میشه. خوب حالا برگردیم به عکسی که شما از تنظیمات کسپر گذاشتید:
    اگر قسمت Extract compound files in the background تیک نداشته باشه همه فایلهای ترکیبی رو اسکن میکنه که باعث تاخیر در باز شدن این فایلها میشه
    اگر تیک رو بزنی فایلهای بزرگتر از حجم انتخابی شما اسکن نمیشن
    امیدوارم درست بیان کرده باشم

سوال 4 . با اجازه
    در تنظیمات پیشفرض 30 روز مشخص شده
    تنظیمات باز کنید در سربرگ جعبه زرد در قسمت Reports and Quarantine میتونید زمان افزایش بدید

دوستان فراموش کردم بپرسم که چطور میشه قسمتهای بلاک شده در ناحیه protection center در بخش detailed report را از حالت بلاک خارج کرد
    این قسمت فقط از واقعی که در سیستم در حال اتفاقه گزارش ثبت میکنه لازم نیست کاری انجام بدید

( یا اینکه اصولا چطور میشه کل فهرست برنامه های شناسایی شده و بلاک شده (یا موارد trusted و غیره) ریست و پاک کرد به طوری که همانند اولین بار که کسپر نصب میکنیم با اجرای هر برنامه اقدام به پویش و شناسایی و دسته بندی مجدد برنامه ها بکنه)
    در قسمت اپلیکیشن کنترل میتونی لیست برنامه ها رو پاک کنی تا بعد از اجرای مجدد دوباره کسپر اونا رو برسی کنه و در گروهای تعیین شده قرار بده .

2. 3 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان کسپر 2013 من پیغام اپدیت دیتا بیس را میده ولی وقتی مزنم اپدیت نمیشه !

4. این کاربر از ferdfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من از اینترنت سکریتی2013 استفاده میکنم مشکلی دارم اینه که هر چی آپدیت انجام میدم برای چند لحضه سبز بهد دوباره قرمز یا زرد میشه لطفا اگه کسی از دوستان چیکار کنم تا این مشکل حله بشه ممنون میشم با تشکر

6. این کاربر از sohiel742 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام ببخشید اگر سوال هام زیاد هستش :

سلام

من نسخه 2012 رو دارم آپ هم هستش سوالم اینه که چرا بار اول که میخواستم آپ کنم تقریبا چند ساعتی طول کشید ولی بعد از بار اول هر بار تو 15 مین آپ میشه ؟
    سلام
    این طبیعیه بار اول حجم زیادی از اپدیتها رو دریافت میکنه اما بعدش فقط اپدیتهای جدید دریافت میکنه که حجم کمتری دارن

2012 با نسخه 2013 خیلی فرق داره از نظر شناسایی ویروس و ... ؟

از نظر دیتابیس که فرقی با هم ندارن اما در نسخه 2013 از تکنولوزیهای محافظتی بهتری استفاده شده توصیه میشه از اخرین نسخه استفاده کنید

چطوری به آنتی ویروس بگیم که به بعضی از برنامه ها گیر نده و پاکشون نکنه (یه آموزش کامل واسه این ویروس یاب نیستش) ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این ویروس win32.sality.gen چه نوع ویروسی هستش و کارش چیه که هر جا میریم اینم هستش (چه صدمه ای به سیستم میزنه ) ؟
    این ویروس میاد خودشو به فایلهای exe در سیستم میچسبونه و اونها رو الوده میکنه و یه دفعه میبینی کل سیستمت الوده شده

چرا وارد بعضی از سایت های دانلود برنامه که میخوام بشم که مثلا سایت معروفی هم هستش ارور میده و نمیزاره وارد اون سایت بشم ؟ مثلا الان همین تاپیک که تو فروم خودمون هستش رو ویروس یاب محترم نمیزاره که باز بشه ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به خاطر اینه که این سایتها کلیدهای غیر قانونی کسپر منتشر میکنن و این شرکت برای جلوگیری از این کار اقدام به مسدود کردن این سایتها میکنه
    شما اخرین صفحه تاپیک کرک سریال باز کنید مشکلی نداره

حجم Kaspersky Lab\AVP12 به 5.24 GB رسیده جریانش چیه اگر همین جوری ادامه پیدا کنه که کل درایو c پر میشه ؟
    این پوشه قرنطینه کسپره میتونی وارد قرنطینه بشی و فایلها رو پاک کنی البته اول مطمن شوید اشتباها فایلی رو قرنطینه نکرده باشه

8. 3 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من از اینترنت سکریتی2013 استفاده میکنم مشکلی دارم اینه که هر چی آپدیت انجام میدم برای چند لحضه سبز بهد دوباره قرمز یا زرد میشه لطفا اگه کسی از دوستان چیکار کنم تا این مشکل حله بشه ممنون میشم با تشکر
    سلام
    مطمین شوید تاریخ و ساعت سیستم شما تنظیم باشه

صفحه اول کسپر باز کنید در قسمت protection status کلیک کنید دلیل هشدارهای کسپر میتونید ببینید
    یا عکسی از این قسمت بزارید تا بهتر مشخص بشه مشکل شما چیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من kis 2013 رو نصب کردم.فعلا که 30 روزه هست.ولی آپدیتش خیلی کم سرعته و با سرعت 7-8 کیلوبایت دانلود میکنه وسطش هم قطع میشه.در حالیکه سرعت دانلودم 120 هست.راهی هست این با نهایت سرعت آپدیت بشه؟
    با v.p.n هم وضعیت همین بود.
    سرعت دریافت اپدیت کسپر یه مقدار پایینه کاری نمیشه کرد

البته ممکنه سرعت اینترنت شما هم پایین باشه که دیگه بدتر
    اون 120 هم به نظر میاد سرعت شما با برنامه های دانلود منیجر باشه

11. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

دوستان کسی اطلاع داره که در پیور 3 قابلیت سیو کردن آپدیتها در خود نرم افزار وجود داره یا نه

آخه کار با این نرم افزار کاسپر یه خرده تو حال آدم میزنه و گاهی هم آپدیت نمیکنه
    سلام

امیر جان

در این مورد اطلاعی ندارم اما به نظر میاد این قابلیت از نسخه های خانگی حذف شده باشه حالا ببینیم چی میشه

13. این کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان کسپر 2013 من پیغام اپدیت دیتا بیس را میده ولی وقتی مزنم اپدیت نمیشه !
    تاریخ و ساعت و زون تایم سیستم (تهران ) رو تنظیم کنید

مطمین شوید کلید شما بلاک نشده باشه

تیک پروک سی سرور در تنظیمات اپدیت بردارید و دوباره اقدام کنید
    Last edited by kases; 01-12-2012 at 14:00.

15. 3 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من با برنامه اپدیتر کسپر 2013 رو اپدیت کردم ازش یه کپی هم بهم داد ولی ورژن آپدیت کسپر منو از 7.200و خورده ای اوردش کرد 6.9000 خورده ای .. این یعنی چی ؟
    سلام

یعنی این که دیتابیس کسپر بهینه شده مشکلی نیست
    مثلا به جای اینکه امضاهای متعدد از مخربها رو وارد دیتابیس کنند میان یک امضا که میتونه چند نمونه رو با هم تشخص بده رو جایگزین میکنن تا حجم دیتابیس کم بشه

17. 5 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

این فیلم آموزشی که کاربر گرامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار داده لینکش کار نمیکنه !! ؟ میشه این آپ هایی که شده تا الان رو به نسخه 2013 هم انتقال داد ؟ و چه طوری ؟

با تشکر
    سلام رفیق.من لینک رو چک کردم مشکلی نداره.راحت دان میشه
    موفق باشی

19. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •