با سلام ببخشید اگر سوال هام زیاد هستش :
سلام
من نسخه 2012 رو دارم آپ هم هستش سوالم اینه که چرا بار اول که میخواستم آپ کنم تقریبا چند ساعتی طول کشید ولی بعد از بار اول هر بار تو 15 مین آپ میشه ؟
سلام
این طبیعیه بار اول حجم زیادی از اپدیتها رو دریافت میکنه اما بعدش فقط اپدیتهای جدید دریافت میکنه که حجم کمتری دارن
2012 با نسخه 2013 خیلی فرق داره از نظر شناسایی ویروس و ... ؟
از نظر دیتابیس که فرقی با هم ندارن اما در نسخه 2013 از تکنولوزیهای محافظتی بهتری استفاده شده توصیه میشه از اخرین نسخه استفاده کنید
چطوری به آنتی ویروس بگیم که به بعضی از برنامه ها گیر نده و پاکشون نکنه (یه آموزش کامل واسه این ویروس یاب نیستش) ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ویروس win32.sality.gen چه نوع ویروسی هستش و کارش چیه که هر جا میریم اینم هستش (چه صدمه ای به سیستم میزنه ) ؟
این ویروس میاد خودشو به فایلهای exe در سیستم میچسبونه و اونها رو الوده میکنه و یه دفعه میبینی کل سیستمت الوده شده.gif)
چرا وارد بعضی از سایت های دانلود برنامه که میخوام بشم که مثلا سایت معروفی هم هستش ارور میده و نمیزاره وارد اون سایت بشم ؟ مثلا الان همین تاپیک که تو فروم خودمون هستش رو ویروس یاب محترم نمیزاره که باز بشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خاطر اینه که این سایتها کلیدهای غیر قانونی کسپر منتشر میکنن و این شرکت برای جلوگیری از این کار اقدام به مسدود کردن این سایتها میکنه
شما اخرین صفحه تاپیک کرک سریال باز کنید مشکلی نداره
حجم Kaspersky Lab\AVP12 به 5.24 GB رسیده جریانش چیه اگر همین جوری ادامه پیدا کنه که کل درایو c پر میشه ؟
این پوشه قرنطینه کسپره میتونی وارد قرنطینه بشی و فایلها رو پاک کنی البته اول مطمن شوید اشتباها فایلی رو قرنطینه نکرده باشه