4300مگ؟10 پارت؟نه آقا باید حجمش حدود 300 مگ باشه فقط هم 1 فایل هست نه 10 تا! حتی بعد از اکسترکت، شما آپدیت رو ریختید تو فلش و به تلویزیون زدید و بهتون پیغام ورژن جدید داد و شما ok کردید؟بعد از آپدیت باید تلویزیون ری استارت بشه، شد؟
4300مگ؟10 پارت؟نه آقا باید حجمش حدود 300 مگ باشه فقط هم 1 فایل هست نه 10 تا! حتی بعد از اکسترکت، شما آپدیت رو ریختید تو فلش و به تلویزیون زدید و بهتون پیغام ورژن جدید داد و شما ok کردید؟بعد از آپدیت باید تلویزیون ری استارت بشه، شد؟
تا حالا کسی تو 42lm76100 حس کرده صدا و تصویر باهم هماهنگ نیست؟
داداش آپدیت 340 مگ بود درسته . آپدیت شد ریست هم شد درست
منظورم از 4300مگ اون فایل مستند بی بی سی هست planet erth
که 10 پارت بود . این همه دانلود کردم که رو تی وی ببینیم لذت ببریم ولی ماگه فایل نامعتبر !
mkv های دیگه رو پخش میکنه . ولی این و نمیدونم چرا ایراد میگیره
منم همين سوال رو دارم ؟
شما هم دقیقا تو همین مدل میگی؟
آها معذرت میخوام من فکر کردم دارید آپدیت تی وی رو میگید، اگه پخش نمیکنه که باید صبر کنید آپدیت های جدیدتر بیاد تا درست شه،یه راه دیگه هم دارید میتونید فرمت فایل رو به پسوند های دیگه مثل mp4 ,avi و ... تغییر بدید ببینید میخونه یا نه،فرمودید تو کامپیوتر راحت نشون میده؟واسه اطمینان یه بار هم به جای اینکه فیلم رو share کنید رو تی وی، بریزیدش رو فلش یا هارد اکسترنال بعد به تلویزیون متصلش کنید ببینید پخش میکنه یا نه، واسه خود من این مشکل پیش اومده بود که با share پخش نمیکرد ولی ریختم تو فلش پخش کرد!یه احتمال دیگه هم هست و اون اینکه چون فیلم های hd از بیت ریت بالای تصویری برخوردارن (مثلا 13 مگ در ثانیه) و همچنین چون وایرلس قدرت انتقال داده بالایی نداره ، تو انتقال تصویر به تی وی کم میاورده و تی وی نمیتونسته پخش کنه فایل رو
Last edited by fb.atheist; 22-03-2013 at 02:51.
ممنونم داداش
رو فلش هم ریختم نشد
آره خیلی حجمش بالاس همش 1 ساعته ولی 4 گیگ حجم داره
فکر میکنم فرمت رو عوض کنم بهتره شاید جواب گرفتم
==================================
ضمنا در 76100 تا حالا ندیدم صدا و تصویر نا هماهنگ باشن
سلام
شما اسم فايل رو به movie.mkv تغيير بده ببين پخش ميكنه.
اسمشم تغییر دادم نخوند
کردمش AVI خوند ولی یه خورده کیفیت کم شد
===============================
دوستان امشب کمی دقت کردم متوجه شدم صدا در کانالای دیجیتال یکم عقبه . مدل76100
دوستان در پستای بالا درست میگفتن
کاش فقط کانال دیجیتال بود!!
رو فیلمها هم همینطوره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)