تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 602 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اقا من هر چی بیشنر تو انجمن می چرخم بیشتر گیج می شم. اول هفته دارم می رم هدست بخرم هنوز به نتیجه نرسیدم. یه هدست وایرلس می خوام که کیفیت پخش خوبی داشته باشه. همینطور میکرفونش درست و حسابی باشه. بودجه حداکثر 150 تومن.
    یه تحقیقی در باره هدستهای jebra انجام بدین

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    هدفون V-Jays رو تو یکی از سایتا پیدا کردم 150 میفروشه حالا بنظرتون ارزششو داره بیشتر هزینه کنم و به جای K404 اینو بگیرم ؟؟؟
    قیمتش همینه یا کمتره ؟؟؟

ممنون
    برای مطمعن شدن از قیمت باهاشون تماس بگیرین .اگه همچنان همون قیمت بود خرید کنین.البته این دو هدفون در یک سبک نیستن و نمیشه با هم مقایسشون کرد و اینکه مگه قیمت k404 چند هست که میخواین بودجتون رو افزایش بدین و v-jays تهیه کنین؟

3. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

محتوای مخفی: ویرایش:قیمت داخل ایران دو تا از هدفون های موجود در مقایسۀ آخر 
    امروز مصادف با 29 مهر قیمت دو عدد از هدفون های موجود در این مقایسه رو از نمایندگی های داخل ایرانشون جویا شدم:
    ie8 به قیمت 1230 درهم که با درهم 960 تومن میشد 1180800 تومن و ex1000 که همین امروز یکی از دوستان با قیمت 630 هزار تومن از ایران رهجو خریداری کردن، با توجه به اینکه ex1000 موجود در ایران رهجو ورژن ژاپنی هستش، قیمتی که دارن میدن فوق العاده عالی و یکجورایی رویایی هستش
    Last edited by rave-87; 20-10-2012 at 14:11.

5. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه HusseinR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    هدفون V-Jays رو تو یکی از سایتا پیدا کردم 150 میفروشه حالا بنظرتون ارزششو داره بیشتر هزینه کنم و به جای K404 اینو بگیرم ؟؟؟
    قیمتش همینه یا کمتره ؟؟؟

ممنون
    میشه آدرس اون سایت رو هم بدید.
    مرسی

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام.

میخوام یه هدفون in ear بگیرم...
    انتظاراتم:میخوام صدای بیرون رو تا حدی بگیره...چون تو اتوبوس صدای موتور اتوبوس کمی اذیتم میکنه...واسه همین in ear میخوام...
    صدایی که من میخوام بیس خوب ولی نه خیلی زیاد ( مطلوب)و جزئیات رو واضح پخش کنه...(این خیلی مهمه)ولی اصلا حرفه ای نیستم...با همین صدای هدفون خود htc desire s و با کمی تنظیم کلی لذت میبرم ولی چون in ear نیست کمی صدای محیط اذیتم میکنه...همه جور سبکی گوش میکنم به جز متال
    بودجه هم بیشتر 100 نشه دیگه...
    ممنون از همه...
    من همچنان منتظر موندم...و صدای اتوبوس رو تحمل میکنم...

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من همچنان منتظر موندم...و صدای اتوبوس رو تحمل میکنم...
    هدفون soundmagic e10 رو چند هفته پیش یکی از دوستان به قیمت 65 هزار تومن تهیه کردن، صدای گرم و بیس گرمی داره

در مقابل قیمتش خیلی خوبه (با توجه به اینکه مثل اینکه ep630 نزدیک 60 تومن شده) اگر تونستید مدل soundmagic e30 مدل ارتقاع یافتۀ همین e10 و با مقداری بیس کمتر هستش

9. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    یه هدفون میخوام در حد 50 , 60 تومن که کیفیت صداش و بیسش عالی باشه.توگوشی و غیر اونم فرقی نمیکنه.

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

هدفون soundmagic e10 رو چند هفته پیش یکی از دوستان به قیمت 65 هزار تومن تهیه کردن، صدای گرم و بیس گرمی داره

در مقابل قیمتش خیلی خوبه (با توجه به اینکه مثل اینکه ep630 نزدیک 60 تومن شده) اگر تونستید مدل soundmagic e30 مدل ارتقاع یافتۀ همین e10 و با مقداری بیس کمتر هستش
    soundmagic e10 اصلا تو اصفهان جایی نیست...e30 هم همینطور...
    شانس من...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

با سلام
    من قبل از عید امسال با دوستانی مثل رضا امیدو عزیز که در همین تایپیک صحبت می کردم و ازشون مشاوره میخواستم به دوتا هدفون رسیدم یکی klipesh s4 بود و دیگری audio technica m50 خب متاسفانه با این وضع دلار دیگه اصلا با قیمت قبلیشون پیدا نمیشن.(کسی هست که قیمت ارجینال این دوتا مدل رو بدونه؟) بودجه حداکثر 200 هست.برام کیفیت صدا،جزئیات وباس بیشتر مهمه.سبک خاصی گوشی نمیدم.برای بازی هم از هدفون میخوام استفاده کنم.پیشنهاد شما چیه؟

دوستان این سه مدل چطورن؟ akg k99 ،akg k77 ، akg k44 میشه به طور دقیق و کامل توضیح بدین؟تفاوت ها شون در چیه؟
    از هدفون های تو گوشی چه ودلی رو پیشنهاد می کنید؟

با تشکر فراوان
    Last edited by gadogar13; 21-10-2012 at 15:56.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام
    من قبل از عید امسال با دوستانی مثل رضا امیدو عزیز که در همین تایپیک صحبت می کردم و ازشون مشاوره میخواستم به دوتا هدفون رسیدم یکی klipesh s4 بود و دیگری audio technica m50 خب متاسفانه با این وضع دلار دیگه اصلا با قیمت قبلیشون پیدا نمیشن.(کسی هست که قیمت ارجینال این دوتا مدل رو بدونه؟) بودجه حداکثر 200 هست.برام کیفیت صدا،جزئیات وباس بیشتر مهمه.سبک خاصی گوشی نمیدم.برای بازی هم از هدفون میخوام استفاده کنم.پیشنهاد شما چیه؟

دوستان این سه مدل چطورن؟ akg k99 ،akg k77 ، akg k44 میشه به طور دقیق و کامل توضیح بدین؟تفاوت ها شون در چیه؟
    از هدفون های تو گوشی چه ودلی رو پیشنهاد می کنید؟

با تشکر فراوان
    هر سه مدل akg صدای مانیتور و تقریبا فلتی دارن که بنسبت مدلشون ارتقا یافته مدل دیگه هستن.بطور دقیق و کامل نمیتونم توضیح بدم ولی در حالت کلی تفاوت k44 و k99 تو شفافیت و تفکیک صدا و حجم و soundstage باز هست.k77 هم بین این دو مدل هست با همون امضا صدا و مشخصه های صوتی.
    از هدفونهای داخل گوشی هم audio technica ck55m و akg k370 پیشنهاد میشه ولی نمیشه مقایسه ای بین این داخل گوشی ها و فول سایز ها انجام داد.
    با بودجه مورد نظر k99 پیشنهاد میشه.

14. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •