یه تحقیقی در باره هدستهای jebra انجام بدین
یه تحقیقی در باره هدستهای jebra انجام بدین
برای مطمعن شدن از قیمت باهاشون تماس بگیرین .اگه همچنان همون قیمت بود خرید کنین.البته این دو هدفون در یک سبک نیستن و نمیشه با هم مقایسشون کرد و اینکه مگه قیمت k404 چند هست که میخواین بودجتون رو افزایش بدین و v-jays تهیه کنین؟
محتوای مخفی: ویرایش:قیمت داخل ایران دو تا از هدفون های موجود در مقایسۀ آخر
Last edited by rave-87; 20-10-2012 at 14:11.
میشه آدرس اون سایت رو هم بدید.
مرسی
من همچنان منتظر موندم...و صدای اتوبوس رو تحمل میکنم...
هدفون soundmagic e10 رو چند هفته پیش یکی از دوستان به قیمت 65 هزار تومن تهیه کردن، صدای گرم و بیس گرمی داره
در مقابل قیمتش خیلی خوبه (با توجه به اینکه مثل اینکه ep630 نزدیک 60 تومن شده) اگر تونستید مدل soundmagic e30 مدل ارتقاع یافتۀ همین e10 و با مقداری بیس کمتر هستش
سلام
یه هدفون میخوام در حد 50 , 60 تومن که کیفیت صداش و بیسش عالی باشه.توگوشی و غیر اونم فرقی نمیکنه.
soundmagic e10 اصلا تو اصفهان جایی نیست...e30 هم همینطور...
شانس من...
با سلام
من قبل از عید امسال با دوستانی مثل رضا امیدو عزیز که در همین تایپیک صحبت می کردم و ازشون مشاوره میخواستم به دوتا هدفون رسیدم یکی klipesh s4 بود و دیگری audio technica m50 خب متاسفانه با این وضع دلار دیگه اصلا با قیمت قبلیشون پیدا نمیشن.(کسی هست که قیمت ارجینال این دوتا مدل رو بدونه؟) بودجه حداکثر 200 هست.برام کیفیت صدا،جزئیات وباس بیشتر مهمه.سبک خاصی گوشی نمیدم.برای بازی هم از هدفون میخوام استفاده کنم.پیشنهاد شما چیه؟
دوستان این سه مدل چطورن؟ akg k99 ،akg k77 ، akg k44 میشه به طور دقیق و کامل توضیح بدین؟تفاوت ها شون در چیه؟
از هدفون های تو گوشی چه ودلی رو پیشنهاد می کنید؟
با تشکر فراوان
Last edited by gadogar13; 21-10-2012 at 15:56.
هر سه مدل akg صدای مانیتور و تقریبا فلتی دارن که بنسبت مدلشون ارتقا یافته مدل دیگه هستن.بطور دقیق و کامل نمیتونم توضیح بدم ولی در حالت کلی تفاوت k44 و k99 تو شفافیت و تفکیک صدا و حجم و soundstage باز هست.k77 هم بین این دو مدل هست با همون امضا صدا و مشخصه های صوتی.
از هدفونهای داخل گوشی هم audio technica ck55m و akg k370 پیشنهاد میشه ولی نمیشه مقایسه ای بین این داخل گوشی ها و فول سایز ها انجام داد.
با بودجه مورد نظر k99 پیشنهاد میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)