آره قیمتی که واسه ماشین داده خیلی وسوسه کنندست
دوستان اگه بهترین راه واسه در رفتن از این کارو میدونن بگن ممنون از شما دوستای گلم
آره قیمتی که واسه ماشین داده خیلی وسوسه کنندست
دوستان اگه بهترین راه واسه در رفتن از این کارو میدونن بگن ممنون از شما دوستای گلم
اگر روی سند ماشین بتونید یه وکالتنامه محضری بگیرید
که تمام انتقالات و مسئولیت های سند در رهن شرکت به شما تعلق بگیره
فکر نمیکنم هیچ مشکلی پیش بیاد
و اینکه مقداری از پول ماشین بمونه سر سند
از بین ماشینهای خارجی بین 10 تا 13میلیون میشه یه مورد مناسب با امکانات مناسب و فراوانی قطعه چه مدلی رو پیشنهاد می کنید.
مثلا تویوتا کرونا ، کریسیدا یا کرولا 1992 خوبه؟ از دوو سیلو بهترن
تویوتا کرونا مدل 92 تا 13 میلیون تومان پیدا میشه که از نظر فنی سالم باشه و بدنه هم شرایط خوبی داشته باشه
تویوتا کریسیدا هم مدل 92 با همین شرایطی که گفتم میتونی پیدا بکنی البته شاید 1 میلیون تومان گرون تر باشه
این خودروها رو بیشتر تو جمعه بازارهای خودرو میارن اونجا بازم بهتر میشه انواع مختلفش رو دید.
سلام پژو 405 بی رنگ مدل 83 بنزین سوز مشکی متالیک فنی سالم رینگ اسپرت چنده؟![]()
پژو 405 GLX مدل 83 قیمت حدود 12 میلیون تومان
محمد جان با رینگ اسپرت این قیمت هست یا بدون رینگ؟ آخه حدودا یه تومن پول رینگ و لاستیک اسپرتش میشه؟
دوست عزیز ارزش خودرو همون حدود 12 تومن هست که گفتن. و لوازم اضافی هیچ تاثیری تو ارزش خودرو نداره. می تونید بگید لوازم رو بردارن. قیمت رینگ و بقیه لوازم رو اما اگه می خواید می تونید بپردازید. گرچه مرسوم نیست. فقط قیمت خودرو در معاملات ذکر می شه.
من یدونه پراید تحویل اسفند پیش ثبت نام کردم اگر انصراف بدم و مثلا ماشینی با مشخصات زیر بخرم اشتباه کردم. لطفا مشاوره بدید
1381 ، دوو ، سیلو
قیمت : 13,600,000 تومان كاركرد : 150000 كیلو متر رنگ خارجی : خاکستری رنگ داخلی : -
تاریخ آگهی : امروز استان : تهران تـلـفــن : 000000000
توضیحات : رنگ دودي متاليک - فني و بدنه سالم - ديدني - يکسال بيمه کامل 9 سال تخفيف - سند تک برگ - مقطوع
دوستان من میتونم با 10 تا 13 تومن یه 206 کارکرده بگیرم؟
صرفه میکنه که بخرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)