تو دیتا یوزیج بیشترین استفادرو tethering & portable hotspot داشته
همینطوریم داره بیشتر میشه
محدودشم کردم
تو دیتا یوزیج بیشترین استفادرو tethering & portable hotspot داشته
همینطوریم داره بیشتر میشه
محدودشم کردم
سلام.
گوشیتون رو بصورت هات اسپات کردید و یک یا چند سیستم دیگه دارن استفاده میکنن از اینترنتتون.![]()
سلام.
من اگه بخوام اینترنت از رایتل بگیرم اگه از طریق سایت رایتل اقدام کنم میتونم مبلغ تغرفه رو از کارت عابر بانک کم میکنه؟ (یعنی از شارژم کم نکنه.)
سلام بله میشه
[QUOTE=AryanLand;8091393]سلام.
گوشیتون رو بصورت هات اسپات کردید و یک یا چند سیستم دیگه دارن استفاده میکنن از اینترنتتون.[/QUOT
البته من برای هات اسپات پسورد گذاشته بودم الانم سیمکارتو از گوشی دراوردم انداختم تو مودم دارم میرم ولی بازم داره کم میکنه
بدیهیه که دیوایسایی که به هات اسپات وصلن دارن استفاده میکنن، اگر کامپیوتر دارید، ببینید چه برنامه ای داره میکشه، ویندوز آپدیت، آپدیت ویروس کش یا ... یا اینکه حتی ویروسی باشه و ویروس دیتا بگیره. اگر تلفن/تبلت باشه که نباید انقدر زیاد حجم بگیره امام بازم چک کنید.
نه هیچ برنامه ای نیست
من با ایرانسل میرم اینطوری نمیشه فقط رایتل این مشکلو داره
سلام
کسانی که تو مازندران رایتل دارن افت سرعت ندارید؟از روزی که برف اومده و درجه هوا منفی شده خیلی سرعتم اومده پایین در حد 128 شده!!!!با این که آنتنم پره!آیا علتش سرمای هواست یا ممکنه مودم یا لپ تاپ مشکلی پیدا کرده باشه؟
وضع هوا تو ارتباط های بی سیم تاثیر مستقیم میذاره. اما سرعت قبلیتون چقدر بوده که تا این حد کم شده!؟
سرعتم همیشه فیکس 512 بود(دانلود ثابت 66)اما الان وقتی وصل میشم اوایلش خوبه بعد کم میشه و به 20 میرسه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)