عزيز شما كه گفتي من هم امروز رفتم پرسيدم اصفهان گفت نداريم ولي بخوايند ميتونيم براتون بياريم با اين قيمت كه گفتم ضمنا يكي ديگشون هم بود داشت ولي مي گفت : 140 تومن ...نوشته شده توسط Gabana
قربانت شهريار![]()
عزيز شما كه گفتي من هم امروز رفتم پرسيدم اصفهان گفت نداريم ولي بخوايند ميتونيم براتون بياريم با اين قيمت كه گفتم ضمنا يكي ديگشون هم بود داشت ولي مي گفت : 140 تومن ...نوشته شده توسط Gabana
قربانت شهريار![]()
خوب عزیز مننوشته شده توسط G A B R I E L
این موردی که شما پیشنهاد می دی اصلا تو بازار نیست !!
چرا دقت نمی کنید .
--------
شهریار جان من که به شما گفتم تو بازار نیست ولی شما اصلا دقت نمی کنی .
خواهشا سیستم می خواید ببندید یکم دقت به خرج بدید
اساسي داري كمك مي كنيا اسمت چيه من با نام كاربري عادت ندارم صدا بزنم ؟نوشته شده توسط G A B R I E L
قربانت شهريار
علي جان شما هم يكي بيشتر دقت كن ببين من چي ميگم من گفتم امروز ولي من با شما ديشب حرف زدم ؟!؟!؟!؟نوشته شده توسط Gabana
بله گفتم چه جوري كه ؟
شاد و پيروز باشي شهريار![]()
بابا جان شما که خودت بازاری ها رو می شناسی
برو ببین روش نوشته revision 2.0 بعد بگو پیدا کردم
ok ؟
ضمنا مگه تموم پيشنهاد هايي كه ما مي ديم توي بازار هست ؟
ما ميايم بهترين انتخاب ها را مي ديم ممكنه اون وقت نباشه و ممكنه هفته بعد باشه !!! البته طبق حرفايي كه خودم هم زدم طبق اينكه كه به بازار نگاه كنيم اين هم هست ...
قربانت شهريار
چشم علي جون فردا ميرم ببينم ولي اگه طرف اورد از توي انبار من مي بينم اگه منو بعدش به عنوان مردم آزاري يا رواني نگيره !!!
شوخي كردم ...باشه اگه فردا رسيدم ميرم ...
ضمنا شما نمي توني ريتينگ به مادربورد بدي ؟
قربانت شهريار
واقعا که ...نوشته شده توسط Shahryar_NEO
یعنی شما فکر می کنی آدمی که می خواد سیستم ببنده واسه چی می گه به شما که سیستم پیشنهاد بدید ؟
واسه روز مبادا که نمی خواد !!!
واسه الان می خواد نه واسه هفته بعد ....
الانم که میگم شما با من بحث می کنی ..
خودت نبودی که می گفتی Core 2 تا 1 سال دیگه جا نمی افته ؟
خوب حالا برید Core 2 پیشنهاد بدید
اوكي !!!!!!!
علي جان چرا ... ميكني ...
عزيزم صبر داشته باش به ميز مذاكره بيا ...
علي جون شما كه اينقدر پستا را دقيق مي خوني نديدي كه آخرش چي گفتم :
1- طبق حرفاي خودم بايد بازاري نگاه كرد ...
2- ريتينگ مي دوني چه جوري مي دند ؟ بيا زا يك تا ده يه امتياز به اين مادربورد كه معرفي كردم بده...
موفق و پيروز باشي
شهريار
ضمنا كيانوش جان ...
عزيزم من شما را ميشناسم به نظر من همون 939 را بنداز با توجه به موقعيتي كه داري ...شما نيازي نه به اي ام 2 و نه به كر ديو داري و ضمنا شرايطت هم نمي خوره...
قربانت شهريار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)