والا با این سرعت که نت داره میشه با 2 مگ هم همون 30 تا دانلود میکنی ! قیمتش خوبه؟
والا با این سرعت که نت داره میشه با 2 مگ هم همون 30 تا دانلود میکنی ! قیمتش خوبه؟
سرعت برا من اوکی هست و مشکلی نداره ولی سرعت صفحه باز کردن افتضاح
نامحدود 128 . نه هزار و نهصد تومان . همون ده تومن میشه
مخابرات اوایل خیلی خیلی خوب بود ولی متاسفانه الان به شدت بد شده و سرعت بیش از حد پایین هست
معنی واقعی اینترنت پارس انلاین هست
دیگه باید از مخابرات رفت
من خودم پارس انلاین بودم . مثلا شما انتظار داری 128 نامحدود ماهیانه پارس انلاین که قیمتش ( 20 و خورده ای هزار تومنه ) با 128 نا محدود مخابرات که 10 هزار تومنه یکی باشه ؟؟ معلومه پارس انلاین سرعتش بیشتره ولی یه عیب بزرگ داشت که من از توش اومدم بیرون اونم این بود که اگر بعد از 5 روز تمام شدن اینترنت تمدید نمیکردی مینداختنت بیرون و به خاطر همین من نموندم / سرعت پارس تو روز عالیه ولی تو شب طبیعی میشه . تازه یه قانونی که درباره 128 نامحدود هست شما تو 128 سرعتت 100 کیلو بایت هست که واقعا باید 15 باشه اما خیلی بالاتره و 100 هست اما این سرعت تا زمانی دوام میاره که شما کمتر از _( نمیدونم 12 بود یا 20 گیگ ) دانلود کنی اگر از این مقدا بیشتر شد سرعتت بر میگرده به 15 واقعی
تازه من دوسال بود که اونجا بودم سال 89 90 . اینقدر انواع و اقسام سرویس ها و ترافیک اضافه داشت که نگو .
الان مثلا اگر ترافیکت تموم شد میتونی 1 و 5 گیگ و بالاتر بخری اونموقع 2 گیگ هم بود همینطور اشتراکاتش واقعا زیاد بود که الان شدیدا محدودش کردن ( منظور از نظر زمان و مقدار ترافیک و سرعته )
تازه الان برو تاپیک پارس هنلاین تو همین سایت بخوت . همشون ازش مینالن .
Last edited by Hamed-M1; 19-10-2012 at 21:02.
مشکل مخابرات پشتیبانی ضیعف و نداشتن اطلاعات کافی قسمت پشتیبانی و فنی اون هستش و پشت گوشت انداختن کار ها امروز فردا کردنشون هست که واقعا رو اعصابه به شدت
نمیدونم چرا همون موقع که سرعت دانلودم رو چک میکنم رو 120 هست خیلی از سایت ها رو مثل هلو باز میکنه ولی بعضی از سایتایی که منم اتفاقا خیلی بهشون نیاز دارم
با مکس 15 دقیقه تا نیم ساعت میان بالا
نمیدونم شاید مشکل از سایته ولی وقتی میرم از کافی نت سر کوچه که وایمکس ایرانسل داره راحت همین سایتا رو باز میکنه
................
الان هم بیشترین مشکل این سایت های دانلود فیلم و سریال هستن که تقریبا تمامشون پولی شدن یا اگر هم رایگان باشه لینک بهت میده وقتی میری واسه دانلود میزنه بالای 200 یا 500 یا 600 مگ نمیتونی مجانی دانلود بکنی
دیگه باید واقعا دست به جیب شد
البته زیاد پولی چیزی نیست (بیشترین بین 3.5 تا 7 هستن)
ولی اخه ادم اون چیزی رو که نیاز داره همه اش تو یه سایت نیست
ما که امروز مشکلی نداشتیم . دیروز برای چند ساعت سرعت کم بود
سرعت دانلود الان شدیدا افت کرده .....
من که تو طول روز اصلا دانلود نمیکنم حتی یه فایل 10 مگی
چون بیش از 12 ساعت یه دم وب سنگین باز میکنم حجمم خودش خورده میشه
...............
ساعت 6 دانلود رایگان تمومه دیگه اره؟
وقتی که دارم یه فایلی رو دانلود میکنم مثلا از 300 مگ 290 مگش رفته ولی ساعت 6 رو رد میکنه واسه اون 10 مگ اضافی کل 300 مگ رو از ترافیک کم میکنه
نمیدونم چرا ؟
اخه فقط 10 مگ اون تو ساعات عادی دانلود شده
کسی تا حالا به همچین مشکلی برخورد کرده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)