خداییش خیلی رو داری!
ضمنا این خواسته شما بر خلاف قوانین انجمنه.
امیدوارم ناظمین در اسرع وقت باهاتون برخورد کنن.
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
خداییش خیلی رو داری!
ضمنا این خواسته شما بر خلاف قوانین انجمنه.
امیدوارم ناظمین در اسرع وقت باهاتون برخورد کنن.
سلام
فکر نکنم طرز برخوردت درست باشه در ضمن این که تو آرزو کنی با من برخورد کنن یا نکن فکر نکنم تو حیطه وظایف شما باشه و مورد بعد اینکه من فقط میخواستم بدونم آیا راهی هست که بشه هک کرد یا نه ؟
اگر اطلاعات دارید لطف میکنید در اختیار قرار میدید اگر ندارید که هیچ ..........
![]()
عزیزم آرزو که حیطه وظایف نداره
آرزو بر جوانان ....
ضمنا خودت هم می دونی که قانون اجازه نمی ده توضیحی داده بشه در مورد هک کردن افراد ...
پس جدال نکن با واقعیت.
با سلام.
با اجازه از اساتید بزرگ شبکه منم یادگیری شبکه رو تازه شروع کردم. خیلی خوبه که یک همچین انجمن تخصصی راه بیافته.
پیشنهاد خیلی خوبیه
همه جای دنیا هم دوره های آموزشی هک قانونی برگزار می شه (همین جا توی ایران هم داریم)
فکر نمی کنم آموزش اش مشکلی داشته باشه
سلام.
من دنبال نرم افزار netope میگردم. لطفا یه کمکی بکنید.
(لطفا rapidshare نباشه)
ممنون.
سلام من یک مبتدی تازه واردم که میخام بهم جند تا سایت فیلتر شکن معرفی کنین و بگین چه طوری باهاشون کار کنم در ضمن اونها چه طوری ازادن اما سایتهای معمولی نیستن مرسی از همتون
سلام.
چطوری میشه چه با سرور اختیار کلاینت ها رو زیاد یا کم کرد؟
مثلا اگه برنامه ای روی سرور نصب کردیم روی همه کامپیوترای دیگه که وصل به شبکه هستن ( کلاینت ها) بتونیم اجراش کنیم؟
ممنون
سلام.نميگم راجع به بحث هاي تخصصي بحث نشه اما اين دوستمون كه اولين تاپيك رو گذاشتن احساس كردم ميشه ما هم توش 1ذره پيشرفت كنيم(البته من تازه عضو شدم اما تاپيك هارو از اول كه خوندم اميدوار كننده بود)
به نظرم اشكالي نداره اگه كسي چيزي بلده به قولتون رو اينترنت پابليش كنه.البته نه هر نوع دانسته اي اما ديگه بحث هاي پايه اي شبكه كه اين حرفارو نداره!!
خلاصه اينكه منم راجع به dns,forest,root,.....اينجور اصطلاحات چيزي نميدونم
خوشحال ميشم اگه دوستان منبعي معرفي كنن كه به قدر كافي معتبر و به درد بخور باشه يا لااقل توضيحاتي راجع به پايه شبكه بدن.مرسي
اگه فقط راجع به اینا که گفتی مطلب می خوای کتاب اینفرا مایکروسافت خوبه تو همین انجمن هم بچه ها زحمت کشیدن گذاشتن windows server 2003 network infrastructure فصل 4 و 5 و 6 اش کامل درباره dns هست
خوب هم گفته
http://www.icefile.info/index.php?page=main&id=8e6bc2257&name=0735622884.r ar
Last edited by undertaker_ss; 08-10-2009 at 19:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)