آقا در حد یک نیمه خیلی زود قضاوت نمیکنی؟
جفتشون خوبن وگرنه انقدر طرفدار نداشتن...من خودم وقتی تک نفره میخوام بازی کنم فیفا و وقتی میخوام با کسی بازی کنم پس بازی میکنم و جفتشونو واقعا خوشم میاد
آقا در حد یک نیمه خیلی زود قضاوت نمیکنی؟
جفتشون خوبن وگرنه انقدر طرفدار نداشتن...من خودم وقتی تک نفره میخوام بازی کنم فیفا و وقتی میخوام با کسی بازی کنم پس بازی میکنم و جفتشونو واقعا خوشم میاد
دیگه بیشتر نمیتونستم بازی کنم آخه داشتم بالا میاوردم
باگ های دیدم تو فیفا که به پس امیدوار شدم
چهره ها رو که اصلا نمیشه تشخیص داد کریس رونالدو رو یه لحظه فکر کردم سیدوکیتاس![]()
من تازه pes نصب کردم و یدونه جوی استیک vira 911 دارم چطوزی می تونم 2 نفره بازی کنم یعنی یک نفر کی بورد یه نفر جوی استیک؟ توی فیفا جوی استیک که وصل می کنی راحت میشه بازی کرد ولی pes رو تنظیماتشو بلد نیستم اصلا هم 2 تا دسته نشون نمیده ...اگه میشه راهنمایی کنید ... ممنون
با سلام به تمام pes بازهای عزیز. این نظرات که در پایین میاد,کاملا شخصی و اصلا اصراری به درست بودنش. بهترین pes تاریخ این سری از بازیهارو دارم بازی میکنم. کاملا بازیکنها در اختیارتن. این تویی که اونهارو هدایت میکنی,بسته به تواناییت میتونی بازیکنان حریف رو دریبل بزنی. با توانایی خودت باید دفاع کنی. راستش گاهی اوقات اون کارای تیمی که مد نظرم هست رو انقدر خوب توی زمین اجرا میکنم که احساس میکنم دارم یک فوتبالی واقعی رو هدایت میکنم. یک سری پاسکاریها در جهت پیدا کردن یک روزنه و بعد یک پاس تو در دقیقا به جایی که مد نظرته و یه گل زیبا. واقعا لذت بخشه. دیگه نمیتونی با گرفتن x بری توی پای حریف و راحت توپ بگیری باید به موقع x بزنی تا خطا ندی. این چیزها بیشتر در بازیهای دو نفره به نظرم رسیدند. نمیدونم شاید من اشتباه کنم اما معتقدم دروازهبانها از دوره های گذشته هم ضعیفترند یا حداقل اصلا بهبود پیدا نکردند. واقعیتش انقدر دارم لذت میبرم دوست دارم همچنان بازی کنم تا بیشتر با بازی آشنا بشم. فعلا همینها به نظرم رسید و گفتم.
کاملا قبول دارم توی بازیهای تک نفره هوش مصنوعی بازی خیلی هوای حریفو داره.اما توی بازیهای دو نفره من تقریبا راحت دفاع میکنم.توی تک نفره چون زیاد بازی نکردم نمیتونم نظر بدم اما خدایی روی سوپر استار اونم با بازیکنهای مستر لیگ آدم روانی میشه
دوستان سلام
من نسخه ی pc بازی رو نصب کردم کمی کیفیت بازی مات بود که با اون پچی که توی سایت pesbaz بود مشکلم حل شد حالا کیفیتش شده هولو
نسخه ی xbox 360ش رو هم گرفتم یکم گرافیکش ماته ، نمیشه کاریش کرد؟ نسخه ی انگلیسیش برای xbox360 نمیاد؟
توی PES نتونستم مستر لیگ رو خوددم بازی کنم
خودش نتیجه رو اعلام میکنه
واسه همه همینجوریه یا تنظیمات خاصی داره؟
نه اینطوری نیست و تنظیمات خاصی هم نداره
البته یه قسمت به نام Club Boss هست که مدیر باشگاه میشی و نمیتونی خودت بازی کنی
شما دقیقتر تو ضیح بده تو چه قسمتی رفتی تا اگه تونستم راهنماییت کنم
اره منم همین قسمت رفتم![]()
منظورت همون قسمت Club Boss هست دیگه؟ البته باید قبلا انلاکش کرده باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)