تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 280 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

منم نمیدونستم که الونگ تو استقلاله تا اسمش رو شنیدم شک کردم گفتم شاید یکی دیگه باشه تا چهرش رو دیدم که دیدم اره همون الونگه آخه تا حالا هیچ جایی نشنیده بودم که استقلال این بازیکن رو خریده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

توی سایت گل از الونگ یه مصاحبه کوتاه گذاشتند که گفته امروز به عنوان بازیکن تستی بازی کرده تا کادر فنی بازیش رو زیر نظر بگیره و هنوز با استقلال قرارداد امضا نکرده.
    اما توی بازی امروز معلوم شد که میثاق هنوز هم که هنوزه برای خروج روی سانترها مشکل داره و نمونش همون توپی بود که حنیف زد توی گل.چند لحظه بعدش هم دوباره همون اشتباه رو انجام داد که به خیر گذشت.
    به قولی دروازه بان خوب از نون شب هم برای تیم واجب تره.
    ممدوتال یه چیزایی نشون داد اما همینکه مزدک ازش تعریف میکرد پرسپولیس گل میخورد اونم از جانب بازیکنی که تال باید تحت نظر میگرفتش.فکر کنم به تعریف حساسیت داره.

3. 2 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

الونگ رفته بوده تست بده گفتن بیا بازی کن؟!؟
    چی بگیم والله؟!؟

5. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

آخه مگه میشه یه بازیکن آزاد باشه و به راحتی بیاد برای یه تیم بازی کنه ؟
    درسته بازی یه جورایی دوستانه بود اما قانون نداره ؟ اینجوری باشه خب پرسپولیس هم می تونست بازیکن بیاره دیگه.چه میدونم مثلا محسن خلیلی و نیکبخت و کسای دیگه رو ...

7. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مهم ترین اتفاق دربی 72/ بعد از ربع قرن، یک بازیکن دو گل زد!

از سال 1354 تاکنون هیچ بازیکن استقلالی موفق به زدن 2 گل به پرسپولیس در یک بازی نشده است!

سایت گل- شاید خیلی از هوادران دو تیم و تماشاگران دربی ،آخرین باری که یک بازیکن موفق به زدن دو گل در دربی شده است را به یاد نیاورند. در این سال های اخیر دربی آنقدر حساس و کم گل بوده است که کمتر بازیکنی موفق به زدن دو گل در آن شده است. در دربی 72 هادی نوروزی بازیکن پرسپولیس بعد از 25 سال رکوردشکنی کرد و موفق به زدن 2 گل در دربی شد. آخرین بار این اتفاق در دربی 27 در سال 1365 روی داده بود که شاهرخ بیانی بازیکن پرسپولیس در برد 3- صفر سرخپوشان دو بار دروازه استقلال را گشوده بود!
    اما جالب تر اینکه نوروزی هم مثل شاهرخ بیانی گل اول خود را از ضربه پنالتی به ثمر رساند و جالب تر اینکه فاصله بین دو گل او 40 دقیقه بود، همانظور که فاصله دو گل شاهرخ نیز 40 دقیقه بود! نوروزی در دقایق 6 و 46 گلزنی کرد و بیانی در دقایق 12 و 52.
    آخرین باری که یک بازیکن استقلال موفق به زدن دو گل در یک بازی مقابل پرسپولیس شده است، به سال 1354 برمی گردد که غلامحسین مظلومی در پیروزی 3-1 استقلال موفق به زدن دو گل شد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Last edited by گرافيكار; 08-11-2011 at 03:42.

9. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

این روزها طرفدارای استقلالی از کوچیک تا بزرگشون معتقدن استقلال با تیم دئمش در این بازیها شرکت کرده
    من هم قبول دارم
    اما وقتی قبول کنیم تیمی سرشار از ستاره و بازیکن مثل استقلال که حمودی و الونگ رو روی نیمکت داره با غیبت بازیکنای اصلیش تیم دومش رو روونه این مسابقات کرده
    باید قوبل کنیم که پرسپولیس که دوست دشمن معتقدن بازیکن باکیفیت خیلی کم داره با غیبت بازیکنای اصلیش با تیم سومش تو این مسابقات شرکت کرده
    (من اعتراف میکنم نمیدونستم الونگ در تیم استقلاله به نظر من هنوز از خیلی از هافبک دفاعی ایران بهتره یه جورایی نمیشه اصلا توپ رو ازش گرفت
    واقعا عجیبه که استقلال این همه بازیکن خریده عجیب به این خاطر که احساس میشه به بعضیهاشون مثل همین الونگ و حمودی یا ولید نیازی نداشتن الونگ و حمودی که در غیاب بازیکنای اصلی استقلال ذخیره بودن اگر در پرسپولیس بودن در حضور بازیکنای اصلی هم صد در صد ثابت بازی میکردن
    با توجه به این نکات میشه فهمید واقعا حکایت استقلال و پرسپولیس حکایت دارا و نداره)
    پرسپولیس کمی باهشوتر بود با دو سه گل اختلاف بازی رو میبرد
    در کل یه دربی بود برای پر کردن اوقات فراغت
    کلا از نظر دوستان استقلالی تیمشون تنها تیمیه که خدا دوستش داره و از طرف خدا حمایت میشه
    1-آبی:درسته که تیم نیمکت خوبی داره اما این دلیل نمیشه!
    وقتی شما 50%تیمت رو نداشته باشی مجبور میشی بازیکنانی رو بیاری توی ترکیب که میشه گفت با ترکیب اصلی غریبه هستن.منظورم اینه که کمتر کنار هم قرار گرفتن و کاملا ناهماهنگ خواهند بود.پس این یه ضعف محسوب میشه درسته؟
    2-قرمز:کلا پرسپولیس استاد خرید بازیکن بی کیفیت و ....مثال هم تا دلت بخواد فراوان داریمکه این مسئله براتون باید یه عادت شده باشه!به قول میناوند(خدابیامورز)من نمیدونم این بازیکنان رو از کجا میارن اینجا!
    3-سبز:یه جور حرف میزنی علی رضا جان که انگار ما یه مالک به اسم موراتی داریم ومالک باشگاه شما هم مش غضنفره!خب فدات بشم هردوتا تیم دولتی وتقریبا با یه میزان بودجه حمایت میشن.بحث بحث مدیریتیه جانم.بعدش بگو مظلوم نمایی
    4-صورتی:کلا به غیر از علی کریمی و یه زمانی هم کاویانپو(اگه درست بگم)دیگه بازیکن خلاق در پرسپولیس نبوده،نیست و فکر کنم نخواهد بود!نبود خلاقیت=کم هوشی
    5-زرد:کاملا موافقم.
    6-جگری:هرچی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم جون علی رضا
    پ ن:تمام مطالب فوق نظر شخصی بوده ونیت توهین نداشته ایم.مرسی.

11. 5 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alex110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سر داستان شيث رضايي و محمد نصرتي بايد بگم
    كار اين دو خيلي بد و اشتبا بود ولي
    مطمئنا الان پشيمان ترين كسان خودشان هستند
    بايد بگم ما ايراني ها عادت داريم به لگد زدن زمين خورده ها دوست داريم يكي تا زمين خورد كاري كنيم تا هرگز نتونه بلند بشه
    پس كجاست اوني مردانگي كه سعدي ازش دم مي زد
    مردي نبود فتاده اي پاي زدن گر دست فتاده اي بگيري مردي
    حالا تمام مشكلات ما ورزش ما شده همين قضيه اين دو و تمام ناكمامي ها و مشكلات به گردن اين دو افتاده
    تا كي بايد قرباني بدهيم ورزش ما بيمار هست ولي با محروم كردن اينها چيزي درست نمي شود
    يادم مياد مجاهد خذيراوي كه در بيست سالگي چنان بازي ميكرد كه من پرسوليسي طرفدارش بودم بعد از ان قضيه مجاهد كجاست مرده يا زنده الان بايد سمت راست تيم ملي يا حتي اروپا بازي مي كرد
    حرف اخر زمين خورده را دوباره زمين زدن خطاست

عاشقتونم اساتيدي مثل علي پروين - غلام پيرواني -علي كريمي كه با اشاره به خطاي اين دو خواستار بخشش ملت هستند

به قران مرد روي علي پروين نديدم واقعا نشون داد پشت بازيكنان هست و اميدوارم اين صحنه ها ديگر تكرار نشود

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

تكراري شد
    با عرض پوزش
    Last edited by alex110; 08-11-2011 at 20:50.

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بازم تكراري شد شرمنده
    Last edited by alex110; 08-11-2011 at 20:50.

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خبر روز : محرومیت چهار ساله شیث و محرومیت یک ساله نصرتی

گفته می‌شود کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در رای صادره خود محرومیتی سنگین برای شیث رضایی و محمد نصرتی در نظر گرفته بود به گونه‌ای که اخبار نیمه رسمی حکایت از این دارد که اعضای کمیته انضباطی با در نظرگرفتن کارنامه تخلفات شیث رضایی محرومیتی چهارساله را برای وی درنظر گرفتند تا به این شکل وی به صورت اتوماتیک وار از ادامه فوتبال حرفه‌ای خود محروم شود، از سوی دیگر این کمیته با بررسی رفتار محمد نصرتی در بازی مقابل داماش به دلیل رفتار غیر متعارف وی محرومیتی یک ساله‌ای را برای در نظر گرفتند تا به این صورت وی را مواخذه کنند.
    منابع خبری نزدیک به فدراسیون فوتبال مدعی هستند این محرومیت‌ها از سوی کمیته انضباطی برای دو بازیکن خاطی در نظر گرفته شد اما پیش از آن که این رای به دفتر دبیرکل ارسال شود تا به صورت رسمی برای ابلاغ به باشگاه پرسپولیس امضا شود، رئیس فدراسیون فوتبال درخواست می‌کند تا حکم را قبل از ارسال برای مهدی محمد نبی رویت کند.
    گفته می‌شود، ساعت یازده روز یکشنبه کمیته انضباطی رای را برای کفاشیان ارسال می‌کند اما این رای هرگز از دفتر کفاشیان به طبقه دوم فدراسیون فوتبال دفتر دبیرکل ارسال نمی‌شود به همین دلیل وعده رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال برای اعلام حکم انضباطی این پرونده جنجالی عملی نمی‌شود.
    یک مقام آگاه در فدراسیون فوتبال در این خصوص می‌گوید: «تصمیم ناگهانی مدیریت فدراسیون فوتبال مانع از صدور و ابلاغ حکم کمیته انضباطی شد، کمیته انضباطی تصمیم خود را در خصوص متخلفان این پرونده اتخاذ کرده بود اما برخی اتفاقات مانع از ابلاغ رای شد که مهم‌ترین این اتفاقات مخالفت علی کفاشیان با صدور رای در این برهه زمان بود.»
    وی که تمایلی به اعلام نامش نداشت، در ادامه توضیح داد: «برای هیچ یک از اعضای فدراسیون فوتبال روشن نیست که چرا رئیس فدراسیون فوتبال به یک باره چنین تصمیم را اخذ کرد تا رای اعلام نشود اما پیش بینی می شود کفاشیان تمایل دارد فضا قدری آرام تر شود تا رای کمیته انضباطی چالش جدیدی برای فوتبال ایران به وجود نیاورد، از طرفی این احتمال وجود دارد که اگر چنین رای سنگینی اعلام شود مسوولان باشگاه پرسپولیس به رای فدراسیون فوتبال اعتراض کنند از این رو مسوولان فدراسیون فوتبال محتاطانه با این مساله برخورد کردند.»

farsnews

16. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •