تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 456 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اینکه انتظار داشته باشیم یکی خلاف شخصیت خودش رفتار کنه خیلی منطقی نیست. مثلا نمیشه از مورینیو جز حرکات و حرفهای جنجالی و تحریک آمیز انتظار داشت. از پپ هم نمیشه انتظار داشت تو مصاحبه هاش خیلی تند باشه. همون یه بار فصل قبل رو اگه یادتون باشه، کلی جنجال به پا شد.
    اما از طرفی هم پپ در مقابل سلامتی بازیکنهاش مسووله. یه مربی با شخصیت و معمولا خونسردی مثل ونگر هم بارها شده که علیه فوتبال خشن تیمهای حریف مصاحبه کرده و خواسته که داورها با این مساله برخورد کنن. چه اشکالی داره یه بار پپ بیاد محکم تو یه کنفرانس مطبوعاتی بگه اگر قراره فوتبالی باقی بمونه داورها باید جلوی حرکات خشن و بی مبالات مدافع ها وایسن. مطمئن باشید تاثیر داره. همون جور که حرفهای بی شرمانه مورینیو درباره داوری و اخراج بازیکن هاش تاثیر داشت و این تاثیر رو توی فینال جام حذفی دیدیم.
    یعنی میخوام ببینم تماشاگرهای فوتبال باید منتظر این باشن تا یه Nobody مثل آربلوا یا په په بالاخره بلایی سر ستاره ای مثل مسی یا پدرو یا ویا بیارن که یه زمانی سر فان باستن اومد؟ شما کلا به استیل توپ گیری رئالیا نگاه کنید. با تمام سرعت و انرژی میان سمت بازیکن صاحب توپ، یعنی یا توپ رو میگیرن یا پا رو درو میکنن. چند تا صحنه روی تیاگو خطا کردن! تنها کاری که تیاگو میکرد این بود که یکم توپ رو مینداخت کنار، بعد هم پای رئالی پاش رو قیچی میکرد.
    اصلا یه سری از بازیکن هاشون دارن تغییر شخصیت میدن. یه نگاه به ژابی آلونسو بندازین. بازیکنی که تو لیورپول یا سال اولش تو رئال یه بازیکن کاملا بازیساز بود، ببینید تو چند تا بازی اخیر دو تیم چند تا تکل ناجور، فقط روی مسی رفته! فاجعه هم اونجاست که بعد از هر خطا با یه قیافه عصبانی که انگار دارن دندون به هم میسابن، بلند میشن و میرن. معذرت خواهی که هیچی، حتی راضی هم هستن از خودشون. البته این زمانیه که نرن بالا سر قربانی و حنجره رو تا ته باز کنن که تو داری تمارض میکنی
    تو هر کلاسیکو قبل از شروع بازی آرومم و اصلا استرسی ندارم، چون هم به تیمم اعتماد دارم و هم اینکه تعداد زیاد این بازیها حساسیتش رو برام کم کرده. اما تو جریان بازی و مخصوصا بعد از بازی اعصابم به هم میریزه. از دیشب تا حالا هنوز اون صحنه زشت و کریه اعتراض رئالیا سر خطای وحشتناک پپه رو دنی، داره دیوونم میکنه. اون انگشت هایی که میگرفتن به سمتش رو دلم میخواست بشکونم. آخه وقاحت تا چه حد! یعنی اینقدر عقده دارید! یعنی این واقعا عقده همین بازیکن هاست یا یه نفر دیگه که بازیکنها منتقل کرده؟

2. 8 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hoomankarimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام

من خودم بین رئال و بارسا همیشه دوست داشتم رئال ببره حتی اون سال که اینتر بارسا رو برد من با اینکه هوادار میلانم دوست داشتم اینتر(در واقع مورینیو)ببره!

ولی واقعا بعد از بازی دیشب از رئال مورینیو با این سطح خشونت واقعا بدم اومد!
    په په اصلا نمیدونم چرا اینطوریه انگار عقده داره از فوتبال!مسی شانس اورد دیشب زیاد پا به توپ نشد وگرنه شاید شاهد مرگ فوتبال میشدیم!
    پدرو که بنده خدا هر دفعه توپ بهش میرسید از چپ و راست مورد حمله انواع لگد ها بود!

البته رئال مخصوصا بنزما(10 20 دقیقه اول) و اوزیل (تا 70)یکمم رونالدو خوب بازی کردن!(یعنی نسبت به قبل)

اما در کل امیدوارم یه فکری به حال این خشونت وحشتناک (مخصوصا په په)بشه!

با تشکر

4. 9 کاربر از hoomankarimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

چند عکس از فابرگاس با پیراهن مقدس بارسلونا

6. 6 کاربر از metallica is me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خب ، خب ، خب...

این هم از سوپرکلاسیکو رفت...

نمیشه گفت خوب کار کردیم... (حتی نمیشه گفت بد کار کردیم! ) خب اول فصله و تیم ها هنوز به اون شرایط آرمانی

خودشون نرسیدن...بارسا هم از این قاعده مستثنی نیست...

ولی انصافا با این که بازیکن ها خسته بودن تونستن خوب تو زمین ادامه بدن...

یه سری بازیکن ها بودن که اصلا در حد خودشون که هیچی حتی پایین تر هم نتونستن ادای وظیفه کنن...(دوستان نام بردن دیگه)

نمی دونم چرا هر کاری می کنم نمی تونم از ماسکرانو به عنوان یه دفاع عالی اسم ببرم؟! تا دو - سه سال پیش باید از دست بوسکتس می کشیدیم حالا از دست ماسک ! تا ببینیم اون کی می تونه خودش رو تو بارسا مطرح کنه

گل های مسی ویا هم دیگه حرفی واسه گفتن باقی نمیزارن ...واقعا عالی بودن

عمو والدز هم که خدا رو شکر داره عالی کار می کنه...(بابت اون شیطنتش روی رونالدو واقعا ازش راضیم،حقشون بود )

تیاگو و سانچز هم واسه اولین بازی خیلی خوب ظاهر شدن ،به نظرم تا 4-5 بازی دیگه به مهره های قابل اعتمادی برای تیم تبدیل بشن ...

+

درباره ی عزیزان رئالی همچون (په په ،مارسلو ، آلونسو...) هم چیزی نگیم سنگینتریم !

حرکات جالب مورینیو کنار زمین هم داستانی است!

در کل تو برنابئو با این وضعیت تیم حتی می تونستیم برنده بازی باشیم که بخت + دست های پشت پرده با تیم حریف یار بود و اجازه نداد که تیم برنده زمین رو ترک کنه...

به امید اثبات شایستگی ها تو نیوکمپ و اضافه شدن یک جام دیگه به کلکسیون افتخارات بارسا

+

عکس یادگاری سسک و راسل قبل از امضای قرار داد در دفتر باشگاه

این هم سسک و راسل بعد از امضای قرار داد

+

یک بار دیگه خوش آمد میگیم ، بازگشت سسک رو به جمع آبی اناری ها

+

سنگباران اتوبوس مدیران بارسلونا در نزدیکی برنابئو

مدیر داخلی بارسلونا و یکی ازاعضای کمیته فوتبال این تیم مورد اصابت سنگ قرار گرفتند

سایت گل- اتوبوسی که یکشنبه شب مدیران باشگاه بارسلونا را به ورزشگاه سانتیاگو برنابئو آورد، مورد حمله عده ای از هواداران رئال مادرید قرار گرفت. این افراد با سنگ اتوبوس رئال را مورد حمله قرار دادد و در نتیجه این حمله آنتونی روسیچ، مدیر داخلی باشگاه بارسلونا و جوزپ کونترراس، یکی از اعضای کمیسیون فوتبال این باشگاه آسیب دیدند.

این اتفاق حدود یک ساعت قبل از آغاز بازی و زمانی رخ داد که اتوبوس حامل مدیران بارسلونا به باشگاه برنابئو رسیده بود. گروهی از هواداران باشگاه مادریدی در اطراف این اتوبوس جمع شدند و یکی از آنها سنگ بزرگی را به سمت شیشه اتوبوس پرتاب کرد که باعث شکستن شیشه اتوبوس شد که شیشه در عقب اتوبوس بود. یکی از سنگهای پرتاب شده به کمر کونترراس برخورد کرد و یکی دیگر به بدن روسیچ که در کنار او نشسته بود. هر دوی آنها در ردیف اول اتوبوس نشتسه بودند.
    این اتفاق باعث شد که مدیران بارسلونا به شدت عصبانی شوند و باعث شد تا آنها در حالتی عصبانی و غیر طبیعی وارد ورزشگاه شوند و البته روسیچ و کونترراس وارد ورزشگاه شده و بازی را تماشا کردند

پ.ن: فکر کنم تصویر بالا گویای همه چیز باشه !

8. 10 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تصاویر منتخب دیدار رفت سوپرکاپ اسپانیا

سایت گل- دیدار رفت سوپرکاپ اسپانیا یکشنبه شب در ورزشگاه سانتیاگو برنابئوبرگزار شد وبا تساوی 2-2 دو تیم به پایان رسید. در اینجا می توانید تصاویر منتخب این دیدار را ملاحظه کنید:

هواداران برنابئو در این دیدار برای تیمشان سنگ تمام گذاشتند

سلام و احوالپرسی مربیان دو تیم به سردی و خشکی هر چه تمام بود

ترکیب اصلی رئال مادرید چندان عجیب و تعجب آور نبود ولی ترکیب تیم گواردیولا خیلی عجیب بود: تیمی بدون پیکه، چابی، بوسکتس و پدرو!

شروع الکسیس سانچس: الکسیس سانچس اولین دیدار رسمی اش برای بارسا را برگزار کرد و از سوی دیگر هم کایخون و کونترائو اولین بازی رسمی شان را برای تیم مادریدی برگزار کردند

ضد حمله تماشایی رئال. کریم بنزما پاسی تماشایی به مسعود اوزیل داد و ستاره آلمانی رئال را از میهمانش پیش انداخت.

بارسا زیاد حمله نمی کرد و البته گل تماشایی داوید ویا کافی بود تا هواداران حاضر در برنابئو در سکوت فرو بروند

و تنها صدایی که بعد از گل ویا در برنابئو شنیده می شد، صدای فریادهای شادی آبی اناری ها بود

مسی و تور دروازه برنابئو: آنها دوستان خوبی برای هم هستند.ستاره آرژانتینی 7 گل در برنابئو به ثمر رسانده است

گل ژابی آلونسو رئال را دوباره به جریان بازی برگرداندو سرخیو راموس این گل را بدین شکل با گلزن تیمش جشن می گیرد

دوستاره از دو تیم؛ البته هر دوی آنها در بازی یکشنبه شب چندان ندرخشیدند.

و این هم آقای خاص که از عملکرد داوری+مسی عصبانی بود
    Last edited by Masoud-Susa; 16-08-2011 at 23:58.

10. 11 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض فابرگاس؛ بازگشت به خانه، قسمت آخر

پس از کش و قوس های فراوان و سه سال تلاش، باشگاه بارسلونا توانست سسک فابرگاس را به نوکمپ برگرداند.

ساندرو روسل در کنار "پسر گمشده"، رئیس باشگاه بارسلونا امروز کاپیتان "سابق" توپچی ها را اینطور توصیف کرده بود

12. 12 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض الکسیس سانچس: نتیجه خوبی بود؛باید کار را در بارسلونا تمام کنیم

ستاره شیلیایی بارسلونا اولین بازی اش را برای تیم جدیدش انجام داد

سایت گل- الکسیس سانچس، ستاره شیلیایی بارسلونا که خرید تابستانی این تیم بود، روز یکشنبه و در دیدار رفت سوپرکاپ اسپانیا اولین بازی اش را برای این تیم انجام داد.
    این دیدار با تساوی 2-2 به پایان رسید و دیدار برگشت این دو تیم که روز چهارشنبه در نوکمپ برگزار می شود، تکلیف قهرمان سوپرکاپ اسپانیا را مشخص خواهد کرد.
    در پایان این مسابقه الکسیس سانچس به خبرنگاران گفت:« از شروعم با پیراهن بارسلونا راضی هستم. تیم ما نهایت تلاشش را در زمین مسابقه به کار گرفت و نتیجه بازی خوب است. البته باید کار را در بارسلونا تمام کنیم. ارائه یک بازی خوب و رسیدن به نتیجه پیروزی در دیدار برگشت بسیار مهم است.»
    یکشنبه، روز ویژه ای برای الکسیس بود؛ او در این روز ویژه خانواده و مردم شیلی را فراموش نکرد.:« به یاد خانواده و مردم شیلی هستم.»

14. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض ساندرو روسل: ما برای فابرگاس 40 میلیون یورو نپرداختیم

روز گذشته هر دو باشگاه آرسنال و بارسلونا تایید کردند که برای انتقال این ستاره 24 ساله به توافق رسیده اند و راسل تایید کرد که این انتقال با 29 میلیون یورو انجام خواهد شد.

سایت گل- ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا، اعلام کرد این باشگاه برای خرید سسک فابرگاس 40 میلیون یورو پرداخت نخواهد کرد.
    روز گذشته هر دو باشگاه آرسنال و بارسلونا تایید کردند که برای انتقال این ستاره 24 ساله به توافق رسیده اند و راسل تایید کرد که این انتقال با 29 میلیون یورو انجام خواهد شد.
    فابرگاس امروز در تست های پزشکی بارسلونا حضور پیدا خواهد کرد و انتظار می رود که قرارداد نهایی نیز همین امروز بسته شود.
    روسل در گفتگو نشریه اسپورت گفت:" ما 20 میلیون یورو برای فابرگاس پرداخت کردیم، نه 40 میلیون یورو. ما قبلا هم گفتیم که نمی توانیم بیش از 30 میلیون یورو بپردازیم. خوشحالیم که به هدف مان رسیدیم.
    علاوه بر این، 5 میلیون یورو با توجه به شرایط مختلف می پردازیم و 5 میلیون هم که خود فابرگاس به آرسنال خواهد داد. بعدا در مورد جزئیات قرارداد بیشتر صحبت می کنیم."
    روسل همچنین از بازگشت فابرگاس به نوکمپ ابراز خوشحالی کرد و گفت اولین بازی او برای بارسا به نظر گواردیولا بستگی دارد.
    " سسک یکی از ماست و من خوشحالم که او به خانه برگشته است. ورود او باعث قوی تر شدن تیم می شود. خرید او یک خرید فوق العاده است. ما امروز بازگشت پسر گمشده مان را جشن می گیریم.
    آیا او روز چهارشنبه مقابل رئال بازی می کند؟ این سوال را باید گواردیولا جواب بدهد."

16. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امیر حسین جان یا پست من رو نخوندی یا دقیق نخوندی
    گفتم من به خشونت آگاهانه ای که ادامه داره اعتراض دارم
    وگرنه هر بازیکنی ممکنه عصبانی بشه حتی خوش اخلاق ترینشون حتی برخلاف گفته خیابانی که در بازی دیشب گفت هر خطایی روی مسی بشه بلند میشه و کارش رو میکنه من دو سه بار دیدم که مسی هم به بازیکنی که روش خطا کرده اعتراض کرده
    شما از آبیدال چنتا حرکت دیگه شبیه این دیدی؟ تازه همین حرکت واکنشی بود به حرکت غیر ورزشی فن پرسی

این نوع خشونت بازیکنای رئال یه خشونت مهندسی شدس

اینکه انتظار داشته باشیم یکی خلاف شخصیت خودش رفتار کنه خیلی منطقی نیست. مثلا نمیشه از مورینیو جز حرکات و حرفهای جنجالی و تحریک آمیز انتظار داشت. از پپ هم نمیشه انتظار داشت تو مصاحبه هاش خیلی تند باشه.
    قبول دارم ولی انسان یه موجود تک بعدی نیست و باید به مسائل اطرافش واکنش مناسب رو نشون بده
    البته وظیفه اصلی به عهده جناب راسله که به این مسئله رسیدگی کنه نه اینکه مثل دفعه قبل بعد از دو ماه به اتهامات و مصاحبه مورینیو واکنش نشون بده

18. 10 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض تیاگو آلکانتارا: انتظار نداشتم در ترکیب اصلی قرار بگیرم

این هافبک جوان در غیاب ژاوی و سرخیو بوسکتس که به تازگی دوران مصدومیت را پشت سر گذاشته بودند، در ترکیب اصلی به میدان رفت

سایت گل- تیاگو آلکانتارا، ستاره جوان بارسلونا، اعلام کرد انتظار نداشت که در دیدار رفت سوپرکاپ اسپانیا مقابل رئال مادرید در ترکیب اصلی قرار بگیرد.
    بارسا شب گذشته در دیدار رفت سوپرکاپ اسپانیا در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو مقابل رئال قرار گرفت و تیاگو در غیاب ژاوی و سرخیو بوسکتس که به تازگی دوران مصدومیت را پشت سر گذاشته بودند، در ترکیب اصلی به میدان رفت.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" انتظار نداشتم در ترکیب اصلی قرار بگیرم. بازی کردن از ابتدا یک سورپرایز بود زیرا ما در تیم مان بازیکنانی مانند ژاوی و اینیستا داریم. من خیلی خوشحال هستم."
    علی رغم کسب تساوی در خانه حریف، تیاگو معتقد است تیمش هنوز به چیزی دست پیدا نکرده است.
    " من معتقدم هیچ تیمی از شانس بیشتر برخوردار نیست. این دیدار رفت و برگشت است و باید یک بازی در خانه ما نیز برگزار شود. هنوز 90 دقیقه دیگر باقی مانده است."
    او همچنین در مورد انتقال سسک فابرگاس به نوکمپ گفت:" ما از او استقبال می کنیم. این تیم همیشه به دنبال تقویت خود با بهترین بازیکنان در هر پست است و او بازیکنی است که می تواند کمک زیادی به تیم بکند."

20. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •