سلام بچه ها
من این هفته واسه اولین بار از شهرتان میام واسه دیدن بازی میخواستم توصیه یا چیزه خاصی ندارید که بدرد بخوره مخصوصا درمورد بلیط بلیطو روز بازی میدن؟ دوربین بردارم گیر که نمیدن؟
سلام بچه ها
من این هفته واسه اولین بار از شهرتان میام واسه دیدن بازی میخواستم توصیه یا چیزه خاصی ندارید که بدرد بخوره مخصوصا درمورد بلیط بلیطو روز بازی میدن؟ دوربین بردارم گیر که نمیدن؟
تا یاد دارم کاری به دوریبن ندارن.بعدشم گفته شده که روز بازی بلیط میفروشن...
مهدی رحمتی : اگر من مصدوم شوم چه کسی پاسخگوست ؟
شبکه تلویزیونی جام جم که برای ایرانیان خارج از کشور پخش میشود برنامهای را به مناسبت لیگ برتر هر هفته نمایش میدهد که اجرای آن برعهده پیمان یوسفی است. این برنامه که نود در نود نام دارد، دیشب از این شبکه پخش شد. در قسمتی از آن مهدی رحمتی دروازهبان تیم استقلال در مصاحبه با گزارشگر این برنامه بعد از شکست مقابل تراکتورسازی تبریز به انتقاد از برنامهریزی فدراسیون پرداخت. رحمتی گفت:« چرا بازیکنان ملیپوش تیمهای استقلال و پرسپولیس باید این همه کم استراحت کنند. ما بلافاصله بعد از بازی با قطر به باشگاههایمان پیوستیم. سوال من این است که اگر این مسابقات روز جمعه برگزار نمیشد، چه اتفاقی میافتاد؟ علی کریمی در همین بازی پرسپولیس و ذوب آهن در دقایق آخر روی پای خودش هم به سختی میایستاد.»
دروازهبان تیم استقلال که سه بار توسط یاران تراکتورسازی دروازهاش را گشوده دید برای توجیه این شکست سازمان لیگ را مقصر معرفی کرد:« چرا ملیپوشان با این همه هزینه باید تحت فشار برنامهریزی سازمان لیگ باشند. آنها میخواهند لیگ را زودتر برگزار کنند اما من میخواهم بدانم اگر تحت این فشردگی مهدی رحمتی مصدوم شود چه کسی پاسخگوست؟!»
رحمتی در فصل پیش زمانی که همراه تیم سپاهان در ورزشگاه آزادی ۴بار دروازهاش توسط آبیپوشان گشود شد نوع نورپردازی ورزشگاه آزادی را به عنوان عامل شکست سپاهان معرفی کرد!
bordobakht
نگاه کردن دربی یا هر بازی فوتبال توی ایران از پای تلویزیون خیلی جذاب تره
توی ورزشگاه ها جز دلخونی و جنگ اعصاب(از لحاظ محیطی) چیزی نصیب آدم نمیشه
ما که هر سال خونه یکی از فامیل جمع میشیم یه استادیوم کوچولو با بهترین جو رو درست میکنیم قربونشون برم همه ی فامیله ما هم از دم اس اسی هستن![]()
مهمترین چیز اینه که اصلا دربیرو ازادی نیاین
دوربینم فکر نکنم بذارن بیارین.چون یکی دو نفر داشتن با موبایل فیلم برداری میکردن مامور گیر داد گفت جمعش کنند.البته خیلیا هم عکس میگرفتن
البته تا دربی هنوز باید برای ترکیب تیم صبر کنیم .. خدای نکرده مصدومی چیزی ندیم!
ولی من هم موافقم که خط هافبک رو باید درست بچینیم ... اون منطقه رو حتما باید در دست داشته باشیم ... و میلاد هم باید فیکس باشه ... اصلا چرا فیکس بازی نکنه؟
+
اواتارم رو تا بعد دربی عوض کردم ... خوشگله!![]()
تیم داوری داربی مشخص شد قهرمانی داور، سخندان کمک داور اول، فغانی داور چهارم
چند روز پیش گمانه زنی ها برای دانستن داور داربی جمعه پرسپولیس و استقلال آغاز شده و رسانه ها بر اساس اطلاعاتی که به دست آورده اند، نام داور این دیدار حساس را فاش کرده اند. در این بین نام محسن قهرمانی بیش از بقیه گزینه ها مدنظر قرار گرفته و حالا از کمیته داوران خبر می رسد که این داور گزینه قطعی و نهایی است.
محسن قهرمانی پس از محسن ترکی دومین داور مشهدی خواهد بود که این شانس را دارد که داربی بزرگ پایتخت را سوت بزند. تا امروز از محسن قهرمانی به عنوان گزینه احتمالی داربی نام برده می شد این در حالی است که او گزینه قطعی است
bordobakht
ساعت بلیتفروشی دربی پنجشنبه مشخص میشود
به گزارش خبرگزاری فارس، سازمان لیگ فوتبال همانند دیدار گذشته استقلال و پرسپولیس قصد ندارد بلیت های این مسابقه را گران کند.
قیمت بلیت دربی مثل سایر مسابقات (۵، ۳ و ۲ هزار تومان) است. بلیت فروشی نیز قرار است در روز مسابقه صورت گیرد اما ساعت شروع فروش بلیت روز پنجشنبه مشخص می شود.
سازمان لیگ به دلیل برنامه ریزی از قبل برای این بازی جلسه هماهنگی برگزار نمی کند.
دربی ۷۱ ساعت ۱۸:۳۰ روز جمعه برگزار می شود.
bordobakht
چرا امسال اینجوری شده؟
رحمتی و ۱۶ نکته مهم/اگر علی کریمی مصدوم بشود چه کسی میخواهد جوابگو باشد؟/از ترس محرومیت و مصدومیت باختیم
اقای رحمتی وقتی پول میلیاردی را برای چه دلایلی میگیرید به تخصص تان میگیرید.شما که اکثرا سواد انچنانی و یا تخصص ندارید فقط فوتبال بلد هستید این پول دیه جان و اعضای بدنتان است که در ۳۴ بازی ۹۰ دقیقه ای که ۲ بازی محروم ۳ بازی مصدوم ۴ بازی ذخیره و ... حتی بازیکنانی مثل میداودی از اول فصل تا اخر فصل مصدوم بوده و از دهات خوزستان به تهران امده در بهترین جای تهران اپارتمان با تجهیزات کامل ، اخرین خودرو و در بهترین بیمارستان تهران خود را درمان میکند و دیروز امده امروز مدل مو عجیب وارد میدان می شود برای هر روز خوردن و خوابیدن وگشتن یک میلیون تومان پول میگیرد اما حالا اگر مصدوم شود فتح اله زاده با پول ملت بدبخت ایران جوابش را میدهد شما نگران خود باشید که با قرارداد میلیاردی وارد استقلال شدی تا ۲ برابر طالب لو گل بخوری و بهترین دروازه بان باشی.حالا اگر شما مصدوم شدید چه کسی جواب خواهد داد.مگر مصدوم شدن برایتان بد است.وقتی می بازید بد شانس هستید چون یک توپ به تیر خورد اما در مقابل فولاد چندین توپ فولاد به تیر دروازه جنابعالی خورد اما با شانس بردید ولی نگفتید شانسی بردیم اگر ۳ توپ به تیر نمی خورد و پنالتی گل میشد چطور باخت را توجیه میکردید.
ورزشکار نباید به برد خود ارزش و برد حریف را شانسی بداند هر چند مهم ۳ امتیاز است.
ما فقط یک سوال داریم بازی با پرسپولیس چند امتیاز دارد؟
رحمتی: ما ۸ بازیکن ملیپوش داریم. (خسته بودند)
۱-اگر بازیکنی مثل علی کریمی مصدوم بشود چه کسی میخواهد جوابگو باشد؟ ۲-در بازی با تراکتورسازی هم برای ما همین خطر وجود داشت.
۳-اگر یکی از ملیپوشان ما مصدوم میشد چه اتفاقی رخ میداد؟!
۴-چرا میخواهند به هر شکل شده لیگ را برگزار کنند؟
۵- ۷۵هزار استقلالی میخواستند پیروزی ما را ببینند
۶-اما ما نتوانستیم هواداران را راضی به خانههایشان بفرستیم.
۷-این به خاطر خستگی ملیپوشان بود.
۸-مسوولان نباید به هر قیمتی که شده لیگ را برگزار کنند.
۹- بازیکنان که آدم آهنی نیستند.
۱۰-ما مستحق این شکست نبودیم.
۱۱- چند بار توپ را به تیر دروازه تراکتورسازی زدیم
۱۲-آنها با خوششانسی مقابل ما پیروز شدند.
۱۳-این شکست در آستانه دربی بسیار نگرانکننده است.
۱۴-هیچ ارتباطی بین این بازی و دربی وجود ندارد.
۱۵- هواداران نگران دربی نباشند.
۱۶- شکست مقابل تراکتورسازی را در دربی جبران میکنیم.
اقای رحمتی شانس با شما یار نبود و اینکه ۵ بازی اول شما باتیمهای ضعیف بود داماش، فولاد ،فجر،مس،سپاهان بحران زده
bordobakht
فکر میکنم برای این باشه که میترسه مصدوم بشه باز
+
اواتار مبارک
+
بچه ها برید سایت باشگاه به برد رای بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش
عجب!!! ناصر این چه سایته زردیه اخه ازش مطلب میذاری؟اقای رحمتی شانس با شما یار نبود و اینکه ۵ بازی اول شما باتیمهای ضعیف بود داماش، فولاد ،فجر،مس،سپاهان بحران زده
این چیه نوشته؟از کی تاحالا این تیمها ضعیف شدن که ما خبر نداریم؟
ویرایش2
این گزارش تمرین امروزه که یکی از بچه ها مستقیم دیده و گزارش کرده گفتم براتون اینجا بذارم
تمرین استقلال در حال برگزاریه
* یه عده تماشاچی یه نفس دارن دارن بازیکنهارو تشویق می کنن
* این بازیکن نیوزلندی هم تو تمرین حضور داره . چه قد و قواره ای داره ، جوون هم هست . به نظر خوب میرسه
* کرار جاسم باور کنید از بهترین های تمرینه . خوشم میاد که بعد بازیه نه چندان خوبش جلو تراکتور هی بیخود و بی جهت نمیخنده . به نظر میرسه که از اصلی های بازی جمعه است . لطفا کرار رو باور کنید!
* داش فرهاد هم دور زمین داره می دوئه و امروز تو تمرین های گروهی شرکت نکرد
* آرش برهانی کلا بی اعصاب به نظر میرسه !!
* پژمان هم با مولایی بدنساز تیم تمرین اختصاصی میکنه. اینجور که من میبینم برا بازی جمعه مشکلی نداره. چند باری هم تو تمرینات گروهی شرکت کرد و پا به پای بقیه فوتبال بازی کرد
* ولید علی هم بالاخره پیداش شده و اتفاقا خوب داره کار میکنه
* خیلی جالبه که این توحید غلامی همیشه یکی از خوبهای تمرینه
* ترابپور هم با رحمتی و زرین ساعد و برومند داره کار میکنه . برومند همچین تمرین میکنه هر کی ندونه انگار اون قراره جمعه تو دروازه واسته
* " آندوی استقلالی " شعاریه که بارها تماشاچیا سر دادن. جالبه انگار فقط آندو استقلالیه
* "جباری ریوالدو " هم یه شعار دیگس که میگن ...الان باید گفت ریوالدوی جباری
* " اسی شهر اهواز " شعار رو توروخدا شریفاتو میگن
* " میلاد میداوودی" این شعار که داده میشه بعدش واویلا هم میاد. ولی میلاد خیلی توجهی به شعارها نداره . معلومه از خودش راضی نیست. آرش برهانی هم همینطور . به تشویقهایی که میشه واکنشی نشون نمیده
* تو یه صحنه حنیف تو مصاف یک در مقابل یک اشتباه دفاع میکنه که زودی هنکه تمرین رو قطع میکنه و از طریق مترجمش اشتباهات بچه غول رو متذکر میشه . خیلی باحال بود , عمران زاده مسه بچه کوچولوها نگاه میکرد و سر تکون میداد . هنکه هم اصلا ازش نمیترسید
* تمرین فردا هم دور و بر ساعت 6 شروع میشه . ورود تماشاچیا هم آزاده . محل تمرین هم اکباتان / باشگاه پاس
* ای بابا چرا تمرین تموم نمیشه ... خیلی طول کشیده
نتیجه گیری : روحیه بچه ها خوب بود . مخصوصا حنیف ، حمودی ، شریفات ، آندو و میثم حسینی خیلی آماده بودن . هوادارها هم امروز کلی تشئیق کردن و روحیه دادن . قطعا تو روزهای باقیمونده باز هم شرایط بهتر میشه . اگر وقت کردین تمرین اس اس رو بیاید .
Last edited by Amir M.ohAma.D; 12-09-2011 at 19:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)