تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 133 از 287 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

بعد از مسابقه پانک گیج شده و نمیدونه چه اتفاقی افتاده .

در بک استیج ، باتیستا داره از تلویزیون به جریکو و کمربندش نگاه میکنه .

اعلام میشه امشب ری میستریو و کین برابر هم قرار خواهند گرفت .

در بک استیج ، ادملی داره با کلی کلی صحبت میکنه که در همون لحظه دالف دیگلر میاد و خودش رو به ادملی معرفی میکنه . جریکو در حالی که کمربند رو روی شونه اش گذاشته داره به طرف اتاقش میره که ادملی او رو میبینه و درباره ی نو مرسی صحبت میکنه . جریکو میگه بهتره به اتاق تو بریم و درباره ی نو مرسی صحبت کنیم .

در بک استیج ، کین دیده میشه که داره ماسک قدیمیش رو میپوشه . او میگه که قبلا وقتی که من این ماسک رو میذاشتم کسی ازم نمیخواست که درش بیارم . الان من مثل قدیم نیستم. کسایی مثل ری میستریو ماسک میذارن و مردم دوستش دارن . در حین صحبت های کین ، ایون بورن میاد و میگه نمیتونه صبر کنه تا ببینه ری او رو امشب شکست بده . کین برای بورن میخنده و بورن میره . سپس کین نگاه عجیبی میکنه .

مسابقه ی دوم :: جیلیان هال در برابر کندیس میشل

جیلیان داره شعر میخونه و همه او رو هوو میکنن . اما بعد از کامرشال کندیس میشل وارد میشه و شعر لیلیان رو قطع میکنه . کندیس مورد تشویق قرار میگیره . کندیس داره با رقص به طرف رینگ میاد و بث فینکس ، حریف او در نو مرسی پشت سرش داره راه میاد . کندیس متوجه نمیشه . کندیس میره داخل رینگ و فینکس میره کنار جری لالر و مایکل کول میشینه . مسابقه شروع میشه و دو دیوا با هم درگیر میشن . کندیس یک کیک میزنه و کاور میکنه ۱..۲.. اما موفق نیست . جیلیان در گوشه ی رینگ قصد داره کندیس رو خفه کنه . سپس جیلیان کندیس رو میزنه و او رو میندازه . جیلیان در گوش کندیس جیغ میکشه . جیلیان یک سابمیشن رو اجراء میکنه اما کندیس در میره و نک بریکر میزنه . سپس چند کیک از کندیس . کندیس فورآرم و سپس لیپ فراگ موو رو اجراء میکنه . کاور میکنه ۱..۲.. اما بی فایده . جیلیان بک بادی دراپ میزنه . جیلیان کندیس رو میفرسته گوشه ی رینگ ، اما کندیس بطور ناگهانی کندی رپر رو اجراء میکنه . کاور میکنه ۱..۲..۳ و به این ترتیب کندیس میشل پیروز مسابقه میشه .

بعد از مسابقه کندیس از بث میخواد وارد بشه . بث تا بالای رینگ و جلوی طناب ها میاد که کندیس بهش دراپ کیک میزنه و او رو پرت میکنه روی زمین .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 428
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از کامرشال برمیگردیم .

مسابقه ی سوم :: جی بی ال در برابر تامی دریمر

آهنگ جی بی ال پخش میشه و او به همراه لیموزین سفیدش وارد میشه . جی بی ال میره داخل رینگ و منتظر هست حریفش بیاد . حریف او تامی دریمر هست . دریمر وارد میشه و گروهی از تماشاگرا تشویقش میکنن . جی بی ال به طرف دریمر حمله میکنه . او رو بشدت میزنه . سپس چندین البوء دراپ رو روی دریمر اجراء میکنه . سپس به دریمر بیگ بوت میزنه . در گوشه ی رینگ جی بی ال چندین مشت و کیک به دریمر میزنه اما دریمر با یک بوت از دست جی بی ال در میره . تامی دریمر چندین مشت و سپس سویینگینگ نک بریکر رو اجراء میکنه . کاور میکنه ۱..۲.. اما جی بی ال پین نمیشه . دریمر به جی بی ال حمله میکنه اما جی بی ال دریمر رو به ترنباکل میکوبه . سپس او رو به طرف طناب ها میفرسته و خودش هم بطرفش میره . سپس کلوزلاین فرام هل رو اجراء میکنه . کاور میکنه ۱..۲..۳ و جی بی ال پیروز مسابقه میشه .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 384
    کد:

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

بعد از مسابقه ، جی بی ال دریمر رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . سپس میره یک صندلی برمیداره . داور قصد داره جلوی جی بی ال رو بگیره اما نمیتونه . اصلا جی بی ال نمیخواد دریمر رو بزنه . میره و صندلی رو میذاره وسط رینگ و همونجا میشینه . جی بی ال میگه : " از اینجا تکون نمیخورم تا وقتی که ادملی من رو نامبر وان کنتندر کنه ، همین الان ، همیجنا ، امشب . " تماشاگرا یکصدا میگن ' یو ساک ... یو ساک ' . بعد از کامرشال برمیگردیم . ادملی داخل رینگ هست و جی بی ال بهش میگه : " به حرف های تماشاگرا گوش نکن . این ها فقیر هستن و چشم دیدن من رو ندارن . هیچ کس مثل من لایق نامبر وان کانتندر شدن نیست . " اما در همین لحظه آهنگ رندی اورتن پخش میشه و او وارد میشه . تماشاگرا با اورتن هم رفتار خوبی ندارن . اورتن وارد رینگ میشه و میگه : " من هفته ی قبل نظرم رو درباره ی چمپ های راء گفتم . جی بی ال هم در حد چمپین شدن نیست . ایج آو اورتن بدلیل مصدومیت من بود که تموم شد اما وقتی که من برگشتم ، ایج آو اورتن هم برمیگرده . چون اون وقت دیگه من برام مهم نیست کی چمپین هست . " آهنگ سانتینو مارلا پخش میشه و مارلا به همراه بث فینکس وارد میشه . مارلا رو به اورتن میکنه و میگه : " فکر میکنی کی هستی ؟ من از تو خوشم نمیاد . ما چمپین هستیم و تو نیستی . تو همیشه مصدومی ، مثل پدرت . چقدر دیگه میخوای مصدومیتت رو کش بدی ؟ شش سال ؟ " مارلا کمی دیگه صحبت میکنه تا وقتی که جی بی ال حرف های او رو قطع میکنه . او میگه : " من هفته ی قبل باتیستا رو با کلوزلاین شکست دادم . هیچ کس مثل من لیاقت قهرمانی نداره . " آهنگ باتیستا پخش میشه و او در میان تشویق شدید تماشاگرا وارد میشه . باتیستا بعد از انجام دادن حرکات همیشگیش میره داخل رینگ و میگه : " قبل از اینکه همتون رو بزنم باید بگم این بدترین صحنه ای هست که من تو این چند سال دیدم . " باتیستا بث و مارلا رو مسخره میکنه و سپس میگه در نو مرسی میخواد جی بی ال رو شکست بده . باتیستا در ادامه میگه : " رندی هم بعد از بازگشتش شکست خواهم داد تا یاد بگیره مثل آدم رفتار کنه . " چهره ی ادملی از تلویزیون ورزشگاه پخش میشه : " من بعد از مسابقه ی ری میستریو و کین تصمیم خواهم گرفت که چه کسانی در نامبر وان کانتندر بشن و حریف جریکو هم در نو مرسی مشخص خواهم کرد . " جی بی ال به باتیستا حمله میکنه و رندی هم سریعا رینگ رو ترک میکنه . باتیستا جی بی ال رو میزنه و سپس مارلا رو میگیره و بهش باتیستا بامب میزنه . سپس برمیگرده و بث فینکس به باتیستا سیلی میزنه . باتیستا رینگ رو ترک میکنه و فینکس میره بالا سر مارلا .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 399
    کد:
    در بک استیج ، رندی اورتن ؛ مانو ، تد دیبیاسی و کودی رودس رو میبینه .

مسابقه ی چهارم :: رودس ، تد دیبیاسی و مانو در برابر کوفی کینگستن ، جری لالر و چارلی هاس

در ابتدا قهرمانان تیمی جهان ، کودی رودس و تد دیبیاسی به همراه مانو وارد میشن . بعد از اون ها کوفی کینگستن میاد . جری لالر که در شهر خودش هست وارد میشه و داخل رینگ قرار میگیره . بعد از او آهنگ جیم راس پخش میشه و او مورد تشویق قرار میگیره اما نه ! جیم راس نیست . او چاریل هاس هست که اینبار اومده تا ادای جیم راس رو در بیاره . مانو و کوفی بازی رو شروع میکنند . مانو بازی رو بهتر از کوفی شروع میکنه ولی کوفی با چند کیک به بازی برمیگرده و مانو جاشو میده به کودی . کودی به رینگ میاد و کوفی با چند ضربه و ترنباکل اون رو نقش زمین میکنه و جاشو به جری لالر میده. جری به رینگ میاد و چند مشت به کودی میزنه اما کودی با یک بولداگ لالر رو نقش بر زمین میکنه و کار میکنه اما موفق نمیشه . کودی سابمیشن رو بر روی لالر اجرا میکنه و در همین لحظه چارلی هاس به سمت میز گزارشگر ها میره و مثل جیم راس میکروفون رو برمیداره و صحبت میکنه . لالر جاشو به هاس میده و هاس به رینگ میاد و با تد دیبیاسی درگیر میشه . هاس یک بلی اسپلش به تد دیبیاسی میزنه و کاور میکنه اما کودی دخالت میکنه و موفق نمیشه . در همین لحظه کودی و لالر با هم درگیر میشن و کوفی و مانو هم بیرون رینگ به هم حمله میکنند و هاس میخواد کار رو یکسره کنه اما تد از فرصت استفاده میکنه و فینیشرش رو بر روی هاس اجرا میکنه و کاور میکنه و موفق میشه تگ تیم خودش رو در این بازی پیروز کنه .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 470
    کد:
    دانلود ویدئو ، حجم : MB 6,328
    کد:
    بعد از کامرشال جریکو در بک استیج هست و جی بی ال به سراغش میره و باهاش صحبت میکنه . جی بی ال به جریکو میگه که هفته ی پیش مقابل باتیستا تگ تیم خوبی رو تشکیل داده بودند و بعد جریکو درباره ی قهرمانی خودش صحبت کرد و از پارسال هم که نتونسته بود کمربند دبلیو دبلیو ای رو از رندی بگیره حرف زد سپس درباره ی نو مرسی صحبت های کوتاهی داشت .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

مسابقه ی پنجم :: جیمی نوبل در برابر پاول برچل به همراه کتی لی

جیمی نوبل که هفته ی گذشته از ویلیام ریگال شکست خورده بود به رینگ میاد و پشت سرش هم پاول برچل به همراه کتی لی برچل به رینگ میاد و مسابقه رو شروع میکنند . پاول بازی رو بهتر از نوبل شروع میکنه و موفق میشه در ابتدای کار اوپرکات بزنه . اما کمی بعد نوبل اسنپ میزنه و حالت غیر عادی پیدا میکنه و اعصابش به هم میریزه و در یک لحظه پاول برچل رو از دور مسابقه خارج میکنه و به این ترتیب برنده ی این بازی یک طرفه میشه .

بعد از مسابقه لیلا به قصمت ورودی ورزشگاه میاد و به نظر میرسه که میخواد در رابطه با اتفاقات هفته ی گذشته از جیمی نوبل معذرت خواهی کنه اما این اتفاق نمیفته و لیلا میگه که مرد خودش رو پیدا کرده و سپس ویلیام ریگال وارد میشه و به نوبل میگه که کسی که اون دنبالش میگشت جیمی نوبل نیست و سپس دست همدیگه رو میگیرن و صحنه رو ترک میکنند .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 304
    کد:
    در بک استیج جنرال منجر راو ، مایک ادملی با لنس کید داره صحبت میکنه که در همین لحظه باتیستا به جمعشون میپیونده به ادملی میگه که درخواست یک مسابقه ی No. 1 Contender داره برای کسب عنوان قهرمانی سنگین وزن . کید میخواد که جواب باتیستا رو بده اما باتیستا محکم میزنه تو گوشش و سپس اونو به دیوار میکوبه و میگه که من نظر لنس کید رو درباره ی هیچ چیز نخواستم و صحنه رو ترک میکنه .

مسابقه ی ششم :: کین در برابر ری میستریو

بعد از کامرشال برمیگردیم. کین به عنوان نفر اول به رینگ میاد . این در حالیه که ماسکی بر روی صورتش نیست . ری میستریو هم در میان تشویق همگان وارد میشه و بازی شروع میشه . بازی تا اونجایی ادامه پیدا میکنه که کین ری رو به گوشه ی رینگ میفرسته و با زانو ضربه ی محکمی رو به ری وارد میکنه . ری وسط رینگ افتاده و کین داره روی زانوی ری کار میکنه . ری به بازی برمیگرده و تماشاچیا با فریاد 619 619 تشویقش میکنند . کین اونو به گوشه ی رینگ میفرسته و میخواد بیگ بوت بزنه اما ری بهش این اجازه رو نمیده و کین رو نقش بر زمین میکنه و کاورش میکنه اما موفق نمیشه . بعد از کمی درگیری سر انجام سر موفق میشه کین رو روی بند دوم رینگ بندازه و آماده بشه برای اجرای 619... ری حرکت میکنه و میره که 619 بزنه اما کین بهش یک کلوزلاین خیلی سنگین میزنه و ری رو به گوشه ی رینگ میبره اون رو اونجا نگه میداره و داور به کین چند بار تذکر میده که تمومش کنه اما کین به صحبت های داور توجهی نداره و داور هم بازی رو با دی کیو به نفع ری میستریو خاتمه میده (در حالی که تماشاچی ها همه فریاد بو سر میدادند) . بعد از اتمام کار کین دست بردار نبود و سعی داشت ماسک ری میستریو رو دربیاره . در همین لحظه ایوان بورن وارد میشه و به کین حمله میکنه و به همراه ری حرکات پرشی خودشون رو روی کین اجرا میکنند و دو تایی رینگ رو ترک میکنند ، در حالی که کین از داخل رینگ با خشم زیادی اونها رو نگاه میکنه .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 521
    کد:
    دانلود ویدئو ، حجم : MB 5,931
    کد:

قهرمان جدید سنگین وزن ، کریس جریکو با کت شلوار و به همراه لنس کید به رینگ میاد و شروع به صحبت میکنه و از مایک ادملی تشکر میکنه که به اون اجازه داد در مسابقه ی اسکرمبل شرکت کنه و قهرمانی رو از آن خودش کنه و به نظراتش گوش داده . جریکو ادامه میده و درباره ی چلنجر های حال حاضر خودش صحبت میکنه ، باتیستا و جی بی ال . اون میگه که هیچ یک از این سوپراستار ها برای ارزش ندارن و اونا باید در نو مرسی به مصاف هم برن و برنده با جریکو رو به رو بشه . سپس درباره ی آنفورگیوون و دو مسابقه ی خودش صحبت کرد و به مایک ادملی گفت که باید درخواستش رو قبول کنه . ادملی وارد میشه و صحبت هاشو شروع میکنه و میگه : " اینکه باتیستا و جی بی ال باید در نو مرسی با هم بازی کنند واضحه اما برنده ی این بازی درهمون شب یعنی نو مرسی به مصاف جریکو نخواهد رفت ." ادملی ادامه میده و میگه : "حتما باید در نو مرسی یک مسابقه ی قهرمانی سنگین وزن داشته باشیم ولی چلنجر جریکو کسی جز این دو باتیستا و جی بی ال خواهد بود . " مایک ادملی میخواد چلنجر رو معرفی کنه اما صحنه رو ترک میکنه و بعد از چند لحظه موزیک شان مایکلز پخش میشه و شان در میان تشویق هوادارنش وارد میشه . شان شروع به صحبت میکنه و میگه : " بله ، من چندین مسابقه ی مختلف با جریکو داشتم . معمولی ، آنسنکشند و ... حالا دیگه چه مسابقه ای میتونیم با هم داشته باشیم . این مسابقه به من کمک خواهد کرد تا من جریکو رو داغون کنم و همچنین قهرمان سنگین وزن بشم . این مسابقه یک ... " اما شان حرفش رو ادامه نمیده و از چند نفر کمک میخواد. در همین لحظه چند نفر یک نردبان بزرگ رو میارن و شان میگه این یک مسابقه ی نردبان خواهد بود!

دانلود عکس ها ، حجم: KB 354
    کد:
    دانلود ویدئو ، حجم : MB 5,038
    کد:
    شان رینگ رو ترک کرده و جریکو هم به هیچ وجه حال خوبی نداره . راء این هفته در همین لحظه به پایان میرسه .

-------------------------------------------------

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

مسابقه ی پنجم :: جیمی نوبل در برابر پاول برچل به همراه کتی لی

جیمی نوبل که هفته ی گذشته از ویلیام ریگال شکست خورده بود به رینگ میاد و پشت سرش هم پاول برچل به همراه کتی لی برچل به رینگ میاد و مسابقه رو شروع میکنند . پاول بازی رو بهتر از نوبل شروع میکنه و موفق میشه در ابتدای کار اوپرکات بزنه . اما کمی بعد نوبل اسنپ میزنه و حالت غیر عادی پیدا میکنه و اعصابش به هم میریزه و در یک لحظه پاول برچل رو از دور مسابقه خارج میکنه و به این ترتیب برنده ی این بازی یک طرفه میشه .

بعد از مسابقه لیلا به قصمت ورودی ورزشگاه میاد و به نظر میرسه که میخواد در رابطه با اتفاقات هفته ی گذشته از جیمی نوبل معذرت خواهی کنه اما این اتفاق نمیفته و لیلا میگه که مرد خودش رو پیدا کرده و سپس ویلیام ریگال وارد میشه و به نوبل میگه که کسی که اون دنبالش میگشت جیمی نوبل نیست و سپس دست همدیگه رو میگیرن و صحنه رو ترک میکنند .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 304
    کد:
    در بک استیج جنرال منجر راو ، مایک ادملی با لنس کید داره صحبت میکنه که در همین لحظه باتیستا به جمعشون میپیونده به ادملی میگه که درخواست یک مسابقه ی No. 1 Contender داره برای کسب عنوان قهرمانی سنگین وزن . کید میخواد که جواب باتیستا رو بده اما باتیستا محکم میزنه تو گوشش و سپس اونو به دیوار میکوبه و میگه که من نظر لنس کید رو درباره ی هیچ چیز نخواستم و صحنه رو ترک میکنه .

مسابقه ی ششم :: کین در برابر ری میستریو

بعد از کامرشال برمیگردیم. کین به عنوان نفر اول به رینگ میاد . این در حالیه که ماسکی بر روی صورتش نیست . ری میستریو هم در میان تشویق همگان وارد میشه و بازی شروع میشه . بازی تا اونجایی ادامه پیدا میکنه که کین ری رو به گوشه ی رینگ میفرسته و با زانو ضربه ی محکمی رو به ری وارد میکنه . ری وسط رینگ افتاده و کین داره روی زانوی ری کار میکنه . ری به بازی برمیگرده و تماشاچیا با فریاد 619 619 تشویقش میکنند . کین اونو به گوشه ی رینگ میفرسته و میخواد بیگ بوت بزنه اما ری بهش این اجازه رو نمیده و کین رو نقش بر زمین میکنه و کاورش میکنه اما موفق نمیشه . بعد از کمی درگیری سر انجام سر موفق میشه کین رو روی بند دوم رینگ بندازه و آماده بشه برای اجرای 619... ری حرکت میکنه و میره که 619 بزنه اما کین بهش یک کلوزلاین خیلی سنگین میزنه و ری رو به گوشه ی رینگ میبره اون رو اونجا نگه میداره و داور به کین چند بار تذکر میده که تمومش کنه اما کین به صحبت های داور توجهی نداره و داور هم بازی رو با دی کیو به نفع ری میستریو خاتمه میده (در حالی که تماشاچی ها همه فریاد بو سر میدادند) . بعد از اتمام کار کین دست بردار نبود و سعی داشت ماسک ری میستریو رو دربیاره . در همین لحظه ایوان بورن وارد میشه و به کین حمله میکنه و به همراه ری حرکات پرشی خودشون رو روی کین اجرا میکنند و دو تایی رینگ رو ترک میکنند ، در حالی که کین از داخل رینگ با خشم زیادی اونها رو نگاه میکنه .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 521
    کد:
    دانلود ویدئو ، حجم : MB 5,931
    کد:

قهرمان جدید سنگین وزن ، کریس جریکو با کت شلوار و به همراه لنس کید به رینگ میاد و شروع به صحبت میکنه و از مایک ادملی تشکر میکنه که به اون اجازه داد در مسابقه ی اسکرمبل شرکت کنه و قهرمانی رو از آن خودش کنه و به نظراتش گوش داده . جریکو ادامه میده و درباره ی چلنجر های حال حاضر خودش صحبت میکنه ، باتیستا و جی بی ال . اون میگه که هیچ یک از این سوپراستار ها برای ارزش ندارن و اونا باید در نو مرسی به مصاف هم برن و برنده با جریکو رو به رو بشه . سپس درباره ی آنفورگیوون و دو مسابقه ی خودش صحبت کرد و به مایک ادملی گفت که باید درخواستش رو قبول کنه . ادملی وارد میشه و صحبت هاشو شروع میکنه و میگه : " اینکه باتیستا و جی بی ال باید در نو مرسی با هم بازی کنند واضحه اما برنده ی این بازی درهمون شب یعنی نو مرسی به مصاف جریکو نخواهد رفت ." ادملی ادامه میده و میگه : "حتما باید در نو مرسی یک مسابقه ی قهرمانی سنگین وزن داشته باشیم ولی چلنجر جریکو کسی جز این دو باتیستا و جی بی ال خواهد بود . " مایک ادملی میخواد چلنجر رو معرفی کنه اما صحنه رو ترک میکنه و بعد از چند لحظه موزیک شان مایکلز پخش میشه و شان در میان تشویق هوادارنش وارد میشه . شان شروع به صحبت میکنه و میگه : " بله ، من چندین مسابقه ی مختلف با جریکو داشتم . معمولی ، آنسنکشند و ... حالا دیگه چه مسابقه ای میتونیم با هم داشته باشیم . این مسابقه به من کمک خواهد کرد تا من جریکو رو داغون کنم و همچنین قهرمان سنگین وزن بشم . این مسابقه یک ... " اما شان حرفش رو ادامه نمیده و از چند نفر کمک میخواد. در همین لحظه چند نفر یک نردبان بزرگ رو میارن و شان میگه این یک مسابقه ی نردبان خواهد بود!

دانلود عکس ها ، حجم: KB 354
    کد:
    دانلود ویدئو ، حجم : MB 5,038
    کد:
    شان رینگ رو ترک کرده و جریکو هم به هیچ وجه حال خوبی نداره . راء این هفته در همین لحظه به پایان میرسه .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : ای سی دابلیو

تاریخ انجام : سه شنبه ، ۱۶م سپتامبر سال ۲۰۰۸

محل انجام : سامت سنر ، نشویل تنسی

دانلود عکس ها ، حجم: KB 1,918
    کد:
    دانلود ویدئو ، حجم: KB 4,870
    کد:
    اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

سپس شاهد اینتروی ای سی دابلیو هستیم .

به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین ای سی دابلیو انجام میشه .

تاد گریشام به همه خوش آمد میگه .

اعلام میشه در نو مرسی مت هاردی باید از قهرمانیش برابر مارک هنری دفاع کنه .

مسابقه ی اول :: ای سی دابلیو چمپین مت هاردی در برابر مایک ناکس

آهنگ مت هاردی پخش میشه و او مورد تشویق شدید تماشاگرا قرار میگیره . مت میره داخل رینگ و منتظر میمونه حریفش وارد بشه . مایک ناکس وارد میشه و داخل رینگ قرار میگیره . زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد و دو استار با هم درگیر میشن . ناکس مت رو به طرف طناب ها میفرسته و سپس شولدربلاک میکنه . ناکس منتظر میمونه تا مت هاردی از جاش بلند بشه . سپس به او حمله میکنه و به مت هاردی بیگ بوت میزنه . مسابقه کاملا در کنترل ناکس هست . حالا ناکس نی دراپ میزنه . مت به بازی برمیگرده و چندین مشت به ناکس میزنه . ناکس گیج شده . مت هاردی میره رو طناب دوم و فلایینگ فور آرم رو اجراء میکنه . ناکس به گوشه ی رینگ میره . مت هاردی بطرف ناکس میره و بهش رانینگ کلوزلاین میزنه . سپس کله ی ناکس رو دور بازو هاش میگیره و بولداگ رو اجراء میکنه . کاور میکنه ۱..۲.. اما موفق نیست . دو استار بلند میشن . مت به طرف ناکس میره اما ناکس با زرنگی به مت هاردی پاور اسلم میزنه . سپس اسپلش رو روی هاردی اجراء میکنه . هاردی بسختی بلند میشه و ناکس به طرف او میدوئه . اما هاردی با دراپ توء هولد او رو میندازه . کاور میکنه ۱..۲.. اما بیفایده هست . هاردی منتظر میمونه و حالا تورنیدو دی دی تی رو روی ناکس اجراء میکنه . اما کاور نمیکنه . مت نشون میده که میخواد توییست آف فیت بزنه . ناکس بلند میشه . مت یک کیک به شکم ناکس میزنه و سپس توییست آف فیت رو اجراء میکنه . کاور میکنه ۱..۲..۳ و مت هاردی پیروز این مسابقه میشه .

چند ریپلی از این مسابقه داریم .

در بک استیج ، مشخص هست که مارک هنری و تونی اطلس مسابقه ی مت هاردی رو دیدن و هنری چندان اعصاب درستی نداره . تونی آرومش میکنه و میگه ما بهتر هستیم . مارک هنری میگه که مت هم خوبه ، اما بنظر من تقصیر اصلی رو در از دست دادن کمربندم فینلی و هورنسواگل داشتن .

مسابقه ی دوم :: ایون بورن به همراه ریکی اورتیز در برابر میز به همراه جان موریسن

میز و موریسن وارد میشن و میز میره داخل رینگ و موریسن بیرون رینگ میمونه . سپس ایون بورن با ریکی اورتیز وارد میشه و بورن میره داخل رینگ و اورتیز هم از بیرون هوای بورن رو داره . زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد و این مسابقه ی تک به تک شروع میشه . بورن از سرعت خودش استفاده میکنه و چند کیک قوی میزنه . اما میز سریعا به بازی برمیگرده . بورن به طرف میز میره اما میز آرم درگ رو روی او اجراء میکنه . بورن بلند میشه و میز بهش دراپ کیک میزنه . میز بورن رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . میز خودش هم بیرون میره و در بیرون رینگ بورن رو میزنه و او رو به رینگ برمیگردونه . اما به محض ورود میز به رینگ ، بورن بهش کلوزلاین میزنه . میز به بازی برمیگرده و اسپرینبورد دراپ کیک رو اجراء میکنه . بورن میز رو میزنه . سپس بازی از کنترل داور خارج میشه و موریسن وارد میشه و میخواد بورن رو بزنه . داور حواسش میره طرف موریسن که ریکی اورتیز وارد میشه و بیگ او رو روی میز اجراء میکنه . داور برمیگرده ، بورن کاور میکنه ۱..۲..۳ و بورن پیروز این مسابقه میشه .

هایلایت های همین مسابقه پخش میشه .

از تلویزیون ورزشگاه اعلام میشه که در مین ایونت ، مارک هنری به مصاف فینلی خواهد رفت .

مسابقه ی سوم :: جک سوئگر در برابر چیس استیونز

استیونز داخل رینگ هست و جک سوئگر وارد میشه . سوئگر قهرمان سنگین وزن اف سی دابلیو هست و دومین مسابقه ی خودش رو برای ای سی دابلیو داره انجام میده . دو استار همدیگه رو قفل میکنن . جک بازی رو در دست میگیره و به چیس ، اسلم میزنه . سپس چیس رو بلند میکنه اما او با چند مشت قصد داره سوئگر رو ازخودش دور کنه . سوئگر گات رنچ سوپلکس میزنه و سپس بیگ نی رو اجراء میکنه . جک سریعا حریف رو بلند میکنه و اونطور که استرایکر میگه ، بلوء تاندر بامب رو اجراء میکنه . سوئگر کاور میکنه ۱..۲..۳ و به این ترتیب جک سوئگر پیروز مسابقه میشه .

فینیشر سوئگر یک بار دیگه ریپلی میشه .

دانلود ویدئو ، حجم: KB 2,566
    کد:

اعلام میشه مسابقه ی بعد مین ایونت ای سی دابلیو خواهد بود .

مسابقه ی چهارم :: مارک هنری به همراه تونی اطلس در برابر فینلی به همراه هورنسواگل

فینلی و هورنسواگل وارد میشن و مورد تشویق قرار میگیرن . هورنی مثل همیشه میره زیر رینگ و فینلی هم میره داخل رینگ منتظر میمونه . مارک هنری وارد میشه و تونی اطلس هم کنار او هست . هنری میره داخل رینگ و به فینلی نگاه میکنه . زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد و دو استار با هم درگیر میشن . مارک هنری موفق تر هست و بازی رو در دست میگیره . سپس فینلی به طرف هنری میاد و هنری اسکوپ اسلم رو روی فینلی اجراء میکنه . هنری فینلی رو بلند میکنه و فینلی یک مشت به هنری میزنه . فایده ای نداره و هنری به بازی برمیگرده . هنری حریف رو به گوشه ی رینگ میفرسته و چاپ میزنه . اطلس دور از چشم داور پای فینلی رو میگیره و او رو به بیرون رینگ میاره . هنری هم میره بیرون رینگ و با فینلی درگیر میشه . در یک صحنه هم سر فینلی رو به میز گزارشگران میکوبه و سپس او رو به رینگ برمیگردونه . فینلی به بازی برمیگرده و اسپلش میزنه . هنری بسختی از جاش بلند میشه و فینلی رو میزنه . سپس میره طرف طناب ها و با کمک اون ها دوباره به طرف فینلی میاد و روی فینلی اسپلش میزنه . هنری تصمیم میگیره یک اسپلش دیگه بزنه . سپس فینلی رو بلند میکنه و او رو بالا میبره و وورلد استرانگست اسلم رو اجراء میکنه . کاور میکنه ۱..۲..۳ و مارک هنری پیروز این مسابقه میشه .

دانلود ویدئو ، حجم: KB 5,293
    کد:
    بعد از مسابقه هنری و اطلس رینگ رو ترک میکنن و ای سی دابلیو این هفته در این لحظه به پایان میرسه .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

هوم ویدئوی اج در ماه دسامبر به بازار عرضه خواهد شد .

کمپانی دابلیو دابلیو ای در صدد هست تا هوم ویدئویی از اج بسازه و رخ داد های مهم کریر این استار رو در سه دی وی دی جای بده . این دی وی دی " ا دیکید آو دکدنس " نامیده شده . سایت آمازون دات کام امروز مقاله ای درباره ی دی وی دی اج منتشر کرد :

" شاید طرفدارا از اج منتفر باشن ، ولی اون حتما کلکسیون افتخارات اج رو دوست خواهند داشت . قهرمان دابلیو دابلیو ای (دوبار) ، قهرمان سنگین وزن (دوبار) ، قهرمان بین قاره ای (پنج بار) ، قهرمان ایالات متحده (یکبار) ، قهرمان تگ تیم دابلیو دابلیو ای (یکبار) ، قهرمان تگ تیم جهان (یازده بار) ؛ افتخارات اج در نه سال حضورش در دابلیو دابلیو ای هست . تا الان ، " ریتد آر سوپراستار " اج هیچ هوم ویدئویی از هایلایت های کریر فوق العاده اش نداشته ولی از ماه دسامبر خواهد داشت . "

این بود مطلب جدید آمازون که البته اطلاعات زیادی هم در اختیار ما قرار نداد .

Last edited by reza boy; 18-09-2008 at 20:16.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اسمکدان این هفته در روز نوزدهم سپتامبر ۲۰۰۸ برای اولین بار از My Network TV بر روی Air میره. در مین ایونت اسمکدان هفته ی گذشته یک مسابقه ی چهار جانبه برگزار شد که طی اون جف هاردی تونست با شکست حریفان خودش (بنجامین ، کندریک و ام وی پی) جواز حضور در برابر قهرمان دبلیو دبلیو ای ، تریپل اچ در نو مرسی ۲۰۰۸ رو کسب کنه و این هفته هم این دو سوپراستار هر یک به رینگ میرن و با حریفان خودشون مبارزه میکنند. پیش نمایشی از اسمکدان این هفته برای شما آماده کردیم که میتونید در زیر بخونید:

------------------------------------------

به دنبال درگیری بیگ شو و آندرتیکر در آنفورگیون ، هفته ی گذشته بیگ شو به همراه ویکی گررو در رینگ حاضر شدند و همونطور که در اخبار خوندید ویکی گررو قصد معذرت خواهی از تیکر رو نداره و قصد داره همچنان به مبارزه با این مرد برزرگ دبلیو دبلیو ای ادامه بده و اینبار بیگ شو رو برای اینکار انتخاب کرده. ویکی گررو قصد داره کاری کنه که آندرتیکر در رابطه با اتفاقاتی که براشون افتاده از ویکی معذرت خواهی کنه و باید ببینیم که این هفته برنامه ی ویکی برای آندرتیکر چی هست...

و اما میرسیم به نبرد دو تا از بهترین سوپراستار های اسمکدان یعنی قهرمان دبلیو دبلیو ای ، تریپل اچ و چلنجر اون در نو مرسی ، جف هاردی. این دو سوپراستار بعد از آنفورگیون با هم درگیری ای نداشتند و این هفته هر یک از این دو سوپراستار مسابقه ای جدا دارند و باید برای مبارزه با حریفان خودشون به رینگ برن. مبارزه تریپل اچ و ام وی پی در مین ایونت این هفته ی اسمکدان به انجام میرسه و جف هاردی هم باید برابر حریف خودش برایان کندریک قرار بگیره. از طرفی هفته ی گذشته بعد از برد جف هاردی در مین ایونت ، سوپراستار روسی دبلیو دبلیو ای یعنی ولادیمر کوزلاو به رینگ اومد و جف هاردی رو مورد حمله ی خودش قرار داد و طلب مبارزه با یک سوپراستار مطرح رو کرد. باید ببینیم که برنامه ی کوزلاو برای این هفته چی هست و آیا اون باز هم در مین ایونت اسمکدان دخالت میکنه یا نه...

:: در ضمن در اسمکدان بیست و ششم سپتامبر ۲۰۰۸ (یعنی اسمکدان هفته ی بعد) ، ولادیمر کوزلاو در یک نبرد تک به تک برابر گریت کالی قرار میگیره. این مسابقه به دنبال درخواست کوزلاو (در رابطه با مبارزه با یک سوپراستار قدر) به ثبت رسید. این در حالیه که کوزلاو تا حالا در دبلیو دبلیو ای باخت نداشته و باید منتظر موند و دید که آیا گریت کالی میتونه این شکست ناپذیری رو خاتمه بده یا نه.

آر تروث که مدتیه در اسمکدان خوش درخشیده و خیلی خوب کار میکنه و تونسته حتی چاوو گررو رو هم مغلوب کنه ، این هفته هم به رینگ میره و برابر حریف قدر خودش شلتون بنجامین قرار میگیره. بنجامین مدتیه که پیروزی خوبی به دست نیاورده و در اکثر مسابقات خودش مغلوب شده و این مسابقه فرصت خوبیه برای شلتون که به روز های اوج خودش برگرده اما از طرفی آر تروث سوپراستار بسیار خوبیه و به سختی شکست میخوره.

همچنین کارلیتو که هفته ی گذشته اولین مسابقه ی خودش رو به طور رسمی در اسمکدان انجام داد ، این هفته هم در اسمکدان حاضر میشه. در حالیه که اون مدتیه با برادر خودش (پریمو کالن) تیم شده و تونستند در اولین مسابقه ی خودشون قهرمانان تگ تیم دبلیو دبلیو ای ، کرت هاکینز و زک رایدر رو شکست بدند.

:: در اسمکدان بیست و ششم سپتامبر ۲۰۰۸ ، کارلیتو و پریمو کالن در یک مسابقه ی تگ تیم به مصاف قهرمانان دبلیو دبلیو ای ، هاکینز و رایدر میرن. این مسابقه بر سر قهرمانی تگ تیم دبلیو دبلیو ای خواهد بود و تگ تیم کارلیتو و کالن میتونن با شکست هاکینز و رایدر اولین قهرمانی تگ تیم خودشون رو تجربه کنند.

سایر سوپراستار هایی که در اسمکدان این هفته شرکت خواهند داشت عبارت اند از: چاوو گررو ، بم نیلی ، کرت هاکینز ، زک رایدر ، گریت کالی ، فستس ، رایان برداک ، ماریس و میشل مک کول

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

میستر کندی بزودی به دابلیو دابلیو ای باز خواهد گشت .

در حالی که در اکثر سایت های خبری میگفتن که کمپانی دیگه هیچ علاقه ای به همکاری با کندی نداره ، سایت رسل زون اعلام کرد که دوری طولانی مدت کندی بدلیل بازی کردن او در یک فیلم بود که پس از اتمام کار ؛ این استار خوب کارش رو در اسمکدان ادامه خواهد داد .

آخرین مسابقه ای که کندی در اسمکدان انجام داد در برابر قهرمان ایالات متحده ، شلتن بنجامین بود که بعد از اون مسابقه در سایت ها اومد که کندی از ناحیه ی شونه دچار مصدومیت شده و هفته ها او رو در شوء ندیدیم اما حالا دلیل اصلی غیبت او مشخص شد .

------------------------------------------

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

يك خبر بد

باتیستا قصد داره در سال دیگه بازنشست بشه .

تصمیم عجیب باتیستا در رابطه با بازنشستگیش باعث ناراحتی خیلی از طرفداراش شده . ولی باید بدونید که قهرمان سابق سنگین وزن ، باتیستا واقعا قصد داره در سال ۲۰۰۹ و در سن چهل سالگی از دنیای کشتی کچ خداحافظی کنه .

اما میستر مک من با این موضوع کنار اومده و با بازنشستگی باتیستا در سال دیگه موافقت کرده . باتیستا اگه بهترین نبوده ، قطعا یکی از بهترین سوپراستار های این چند سال اخیر بوده و مک من برای خوشحال کردن او قصد داره که باتیستا رو در این یک سال آخر به یک استار کاملا مین ایونتی تبدیل کنه و شاید باتیستا در این یک سال برای مدتی ، قهرمان سنگین وزن هم بشه .

به هر حال باید قبول کرد که استاری مثل باتیستا براحتی پیدا نمیشه . دابلیو دابلیو ای بعد از باتیستا باید حتما به دنبال جانشین یا حتی جانشینان خوبی برای او باشه .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : اسمکدان

تاریخ انجام : جمعه ، ۱۹م سپتامبر سال ۲۰۰۸

محل انجام : نشویل ، تنسی

دانلود عکس ها ، حجم: KB 2,805
    کد:
    دانلود ویدیو ، حجم: KB 14,598
    کد:
    اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

ویدئویی از اتفاقات مهم هفته ی پیش پخش میشه .

شاهد اینتروی اسمکدان هستیم .

به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء انجام میشه .

تز و جیم راس به همه خوش آمد میگن .

مسابقه ی اول :: دیواس چمپینشیپ :: میشل مک کول © در برابر ماریس

ماریس وارد میشه و میره داخل رینگ . سپس میشل مک کول میاد و مورد تشویق قرار میگیره . مسابقه آغاز میشه و دو دیوا با هم درگیر میشن . مک کول هدلاک میکنه و ماریس رو میندازه وسط رینگ . اما ماریس بلند میشه و اینبار او ساید هدلاک میکنه و مک کول رو میندازه . مک کول درمیره و هد سیسورز رو اجراء میکنه . ماریس بر بازی مسلط میشه . مک کول بیس منت دراپ کیک میزنه و مایس از رینگ میفته بیرون . مک کول او رو مسخره میکنه . ماریس با عصبانیت برمیگرده و مک کول رو میزنه . مک کول میفته گوشه ی رینگ . حالا ماریس بیسمنت دراپ کیک میزنه . کاور میکنه ۱..۲.. اما نه . موفق نمیشه . ماریس عصبی میشه و چند مشت پشت سر هم به مک کول میزنه . مک کول رول آپ میکنه ۱..۲.. اما بی فایده . ماریس بلند میشه و به مک کول اسلم میزنه . سپس کمل کلاچ رو روی او اجراء میکنه . مک کول برمیگرده و میخواد اسلم بزنه اما موفق نمیشه و برای بار دوم یک اسلم از ماریس دریافت میکنه . کاور میکنه ۱..۲.. اما مک کول کیک اوت میکنه . مک کول به بازی برمیگرده و دو دراپ کیک میزنه . سپس نک بریکر رو اجراء میکنه . کاور میکنه ۱..۲.. اما موفق نیست . ماریس میره برای بک البوء اما مک کول کونر میکنه و سیت اوت امپلنت باستر رو اجراء میکنه . کاور میکنه ۱..۲..۳ و مک کول پیروز مسابقه میشه .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 314
    کد:
    دانلود ویدیو ، حجم: KB 5,646
    کد:
    هایلایت هایی از این مسابقه پخش میشه .

در بک استیج ، بیگ شوء و ویکی دارن با هم صحبت میکنن و بیگ شوء میگه که به کمک ویکی میتونه قهرمان بشه . ایو به اون ها ملحق میشه و از ویکی میپرسه که آندرتیکر کجاست ؟ ویکی میگه نمیخواد دربارش صحبت کنه . سپس ویکی میگه که این چند روزه تمرین کرده تا بتونه کشتی بگیره . سپس بیگ شوء و ویکی برای ایو میخندن .

ویدئویی از درگیری بین آندرتیکر و بیگ شوء در آنفورگیون پخش میشه .

مسابقه ی دوم :: رایان برداک در برابر فستس به همراه جسی

دو استار وارد میشن و جسی هم از بیرون رینگ مسابقه رو نگاه میکنه . زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد و فستس به طرف برداک حمله میکنه . برداک جاخالی میده و فستس رو میزنه . سپس به فستس در گوشه ی رینگ اسلم میزنه . فستس با عصبانیت به بازی برمیگرده و چند مشت قوی و یک آپرکات به برداک میزنه . برداک دوباره بازی رو در دست میگیره و چاپ میزنه . سپس فستس رو میندازه و چین لاک رو روی او اجراء میکنه . فستس آروم آروم بلند میشه و قفل رو میشکونه . برداک میره پشت فستس و میپره روی شونش و اسلیپر رو اجراء میکنه . اما فستس او رو از بالای شونش به پایین پرت میکنه . سپس فلایینگ بیسکوییت رو روی برداک اجراء میکنه . سپس فلپ جک میزنه . پین نمیکنه و همچنان برداک رو مجازات میکنه تا اینکه داور میبینه که نمیتونه فستس رو جدا کنه و مسابقه رو با قانون دی کیو به نفع برداک به پایان میرسونه .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 402
    کد:
    دانلود ویدیو ، حجم: KB 5,848
    کد:

بعد از مسابقه ، جسی و فستس برداک رو میزنن و سپس میرن .

در بک استیج ، بیگ شوء و ویکی درباره ی تیکر صحبت میکنن و ویکی میگه : " کاری میکنم تیکر روی زانوش بشینه و از من بخاطر تمام کارهایی که انجام داده عذرخواهی کنه . " بیگ شوء میگه امیدوار هست که چنین اتفاقی بیفته . ویکی به بیگ شوء میگه : " میخوام اتفاقی که در آنفورگیون افتاد در نو مرسی هم برای تیکر بیفته . " سپس این دو دوباره ویدئوی درگیری بیگ شوء و تیکر رو میبینن .

تز و جیم راس درباره ی درگیری های تیکر و بیگ شوء صحبت میکنن .

پرومویی از شلتن بنجامین پخش میشه و او درباره ی خودش صحبت میکنه .

مسابقه ی سوم :: یونایتد استیتس چمپین شلتن بنجامین در برابر آر تروث

دو استار وارد میشن و زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد . با هم درگیر میشن و کارشون به گوشه ی رینگ میکشه . داور این دو رو جدا میکنه و بنجامین به تروث نگاه میکنه . دوباره با هم درگیر میشن و تروث بک البوء میزنه . بنجامین با چند مشت برمیگرده . اسپینینگ فورآرم از تروث . سپس در گوشه ی رینگ چندین بوت به بنجامین میزنه . لگ لریت از تروث . کاور میکنه 1..2.. اما موفق نیست . شلتن فن تروث رو کونر میکنه و اکسپلودر چین لاک رو اجراء میکنه . کراس فیس از بنجامین و سپس ساید بک بریکر . چندین بار تروث به بازی برمیگرده و شلتن دوباره بر بازی مسلط میشه . تروث آپرکات و چند کیک میزنه . اما بنجامین با یک نی به بازی برمیگرده و تروث رو به گوشه ی رینگ میفرسته . بنجامین در گوشه ی رینگ تروث رو میزنه و سپس روی او کمل کلاچ رو اجراء میکنه . تروث به بازی برمیگرده و چند مشت میزنه و سپس به طرف بنجامین میره که بنجامین با زرنگی برمیگرده و اسلیپر رو روی تروث اجراء میکنه . تروث قفل رو میشکونه و ساید کیک میزنه . میره برای اکسه کیک اما بنجامین نمیذاره . بنجامین میره برای جرمن سوپلکس که تروث رول آپ میکنه 1..2..3 و آر تروث پیروز این مسابقه میشه .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 351
    کد:

چهره ی گرگوری هلمز از مانیتور ورزشگاه پخش میشه و او بشدت مورد تشویق تماشاگرا قرار میگیره .

آهنگ جف هاردی پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . جف یک میکروفون میگیره و میگه : " من ده سال هست که دارم در این کمپانی فعالیت میکنم و ریسک کننده ترین استار لقب گرفتم . من خودم اینجوری نشدم و این نظر مردم بوده . " در ادامه ی صحبت ها میگه که از دست تریپل ایچ عصبانی هست و میگه : " کار هایی که این چند وقته تریپل ایچ با من انجام داد باعث شده من بهتر بشم . خوبه ، اما من در نو مرسی برای کمربند تو خواهم آمد . ضمن اینکه درگیری با کوزلاو در هفته ی قبل هم به من کمک کرد تا مثل یک مرد بجنگم . " جف میخواد ادامه بده که آهنگ کندریک پخش میشه و او وارد میشه . کندریک میگه : " مثل اینکه من رو فراموش کردی . " جف میگه : " نه یادم هست ، هفته ی قبل تو رو شکست دادم و نامبر وان کنتندر شدم . " کندریک میگه : " اون هفته فرق میکرد ." سپس جف رو به یک مسابقه ی تک به تک دعوت میکنه .

مسابقه ی چهارم :: جف هاردی در برابر دی براین کندریک

دو استار داخل رینگ هستن و زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد . جف حمله میکنه و هیپ تاس ، چندین بوت و مشت میزنه که داور او رو جدا میکنه . طرفدارا جف رو تشویق میکنن . دو استار دوباره با هم درگیر میشن و کندریک بک بادی دراپ میزنه و میره برای پاور بامب . بعد از کامرشال برمیگردیم . برگشتیم و حالا کندریک پای جف رو قفل کرده . جف طناب رو میگیره و داور ه کندریک میگه قفل رو بشکونه . کندریک بلند میشه و چند کیک به جف میزنه . بیس منت دراپ کیک از کندریک . کاور میکنه 1..2.. اما موفق نیست . کندریک کاملا بر بازی تسلط پیدا کرده و چندین قفل رو هم روی جف امتحان میکنه . اما جف هاردی با چند کیک به بازی برمیگرده . کندریک رو میندازه گوشه ی رینگ و کرنر دراپ کیک از جف هاردی . کاور میکنه 1..2.. اما موفق نیست . کندریک سعی داره به بازی برگرده اما جف میره بالای رینگ تا ویسپر این د ویند رو اجراء کنه اما ازکیل ، بادی گارد کندریک میاد و نمیذاره . جف ایز رو میزنه و کندریک میره برای زدن فینیشرش ، اما جف بک اسلاید میکنه 1..2..3 و به این ترتیب جف پیروز مسابقه میشه .

بعد از مسابقه ، حف رینگ رو ترک میکنه و به طرف رمپ ورزشگاه میره که کوزلاو میاد و یک کیک به پشت سر جف هاردی میزنه و میره .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 614
    کد:
    دانلود ویدیو ، حجم: KB 5,954
    کد:
    در بک استیج ، ویکی گررو دیده میشه که در همون لحظه بیگ شوء به طرفش میاد و میگه آندرتیکر داخل ساختمان هست . سپس ما از پشت تیکر رو میبینیم که میگه : " عذر میخوام . من رو ببخشید چون ...! " این چاوو گررو هست که لباس تیکر رو پوشیده . سپس ویکی و بیگ شوء شروع میکنن به خندیدن .

کارلیتو و داداشش پریمو کولون داخل رینگ هستن و رینگ رو به شکل کابانای کارلیتو در آوردن . این دو نفر نشستن و کارلیتو میگه : " هفته ی قبل برای من هفته ی خوبی بود چون به اسمکدان بازگشتم و همچنین با برادر کوچکترم پریمو تیم شدم . " پریمو کولون میگه : " پیروز شدن در هفته ی قبل کار آسونی بود و به هر حال فرصتی بود که من و برادرم با هم باشیم . ما میتونیم قهرمانان تیمی بشیم و این کول ( تکه کلام کارلیتو ) هست . " کارلیتو از داداشش میخواد جمله های او رو ندزده . قهرمانان تیمی ، هاکینز و رایدر وارد میشن . اما در بدو ورودشون هاریکن هلمز وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . سپس هاکینز و رایدر رو مسخره میکنه . رایدر و هاکینز عصبانی میشن . سپس میگن که کارلیتو و پریمو هفته ی قبل شانس آوردن . هاکینز و رایدر خودشون رو معرفی میکنن و میگن که قهرمان هستن . کارلیتو با خنده میگه : " جدا ؟ اگه شما قهرمان هستید پس الان یک تایتل مچ به ما بدید . " رایدر و هاکینز این کار رو نمیکنن . سپس کولون اون ها رو مسخره میکنه تا اینکه هاکینز و رایدر قبول میکنن در هفته ی بعد یک مسابقه سر کمربندشون انجام بشه . در این لحظه جسی و فستس وارد میشن . هاکینز و رایدر به طرف کارلیتو حمله میکنن . پریمو میره بیرون رینگ و زنگ رو بصدا درمیاره . فستس هم صدای زنگ رو میشنوه و مثل همیشه آتیشی میشه و به طرف هاکینز و رایدر حمله میکنه و اون ها رو میزنه .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 306
    کد:
    در بک استیج ، ماریا دیده میشه که بریه بلا میاد و با او صحبت میکنه . چند لحظه بعد ناتالیا و ویکتوریا مزاحم اون ها میشن و میگن در هفته ی بعد یک مسابقه ی دو به دو انجام خواهند داد .

مسابقه ی پنجم :: اسکاتی گلدمن در برابر گریت کالی

قبل از شروع مسابقه یک کلیپ از گلدمن پخش میشه که او در اون کلیپ رانجین سینگ ، منیجر کالی رو مسخره میکنه و بهش یک عروسک کاغذی نشون میده و میگه که این رو دخترم درست کرده . به ورزشگاه میریم و گلدمن داخل رینگ هست و کالی وارد میشه . زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد و کالی حریف رو به گوشه ی رینگ میفرسته . سپس شورت آرمد کلوزلاین میزنه . کلاء هولد و سپس تری اسلم از کالی . یک پاش رو برای کاور روی سینه ی گلدمن میذاره . داور میشمره 1..2..3 و کالی در کمتر از دو دقیقه پیروز این مسابقه میشه .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 295
    کد:
    اعلام میشه در هفته ی بعد ، کالی در برابر ولادیمیر کوزلاو قرار خواهد گرفت .

تز و جیم راس درباره ی ریتینگ های عالی اسمکدان در هفته ی های قبل صحبت میکنن .

راء ریباند پخش میشه .

در بک استیج ، چاوو گررو ، بم نیلی ، کرت هاکینز و زک رایدر هستن و چاوو همه ی اون ها رو به شوخی از اتاق بیرون میکنه و میگه میخواد درگیری آندرتیکر و بیگ شوء در آنفورگیون رو دوباره ببینه . حالا آندرتیکر داخل اتاق هست و گلوی چاوو رو میگیره و او رو از اتاق بیرون میکنه .

مسابقه ی ششم :: دابلیو دابلیو ای چمپین تریپل ایچ در برابر ام وی پی

ام وی پی وارد میشه و داخل رینگ منتظر میمونه . آهنگ تریپل ایچ پخش میشه و او در میان تشویق شدید تماشاگرا وارد میشه . بعد از حرکات همیشگیش میره داخل رینگ و زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد . ام وی پی ساید هدلاک میکنه ولی تریپل ایچ او رو به طرف طناب ها میفرسته و ام وی پی موفق میشه شولدر بلاک کنه . هیپ تاس از ام وی پی . ام وی پی دوباره شولدربلاک میکنه اما اینبار که میخواد بره برای هیپ تاس موفق نمیشه چون تریپل ایچ کونر میکنه و کلوزلاین میزنه . مشت قوی از تریپل ایچ و سپس دراپ توء هولد از او . هدلاک میکنه و ام وی پی رو میندازه وسط رینگ . بعد از کامرشال برمیگردیم . بعد از سه دقیقه کامرشال برگشتیم و حالا ام وی پی مسابقه رو در دست داره . ام وی پی روی دست چپ تریپل ایچ کار میکنه اما تریپل ایچ با چند مشت به بازی برمیگرده و سپس فیس باستر میزنه . کاور میکنه 1..2.. اما موفق نیست . ام وی پی با چند مشت ، آر درگ و کیک به بازی برمیگرده و سپس با زانو ضربه ای قوی به شونه ی تریپل ایچ وارد میکنه. کاور میکنه 1..2.. اما تریپل ایچ روپ بریک میکنه . هف نلسن از تریپل ایچ زده میشه . کاور میکنه 1..2.. اما موفق نیست . بازی داره قشنگ دنبال میشه و ام وی پی آرم بار میکنه ، تریپل ایچ بلند میشه چند مشت میزنه اما باز هم ام وی پی آرم بار میکنه . تریپل ایچ با یک نی به بازی برمیگرده و سپس یک کیک میزنه و دی دی تی رو اجراء میکنه . کاور 1..2.. اما بی فایده . ام وی پی یک کلوزلاین به پشت سر تریپل ایچ میزنه اما تریپل ایچ با یک هارلی ریس کیک به بازی برمیگرده . تریپل ایچ فیس باستر و سپس کلوزلاین میزنه . کاور میکنه 1..2.. اما ام وی پی پین نمیشه . ام وی پی یک بوت میزنه ، سپس برمیگرده به طرف تریپل ایچ و تریپل ایچ به او اسپاین باستر میزنه . ام وی پی خودش رو میندازه بیرون رینگ . تریپل ایچ هم میره بیرون و این دو با هم در بیرون رینگ درگیر میشن . ام وی پی به تریپل ایچ روی میز گزارشگران اسلم میزنه . سپس تریپل ایچ رو به رینگ برمیگردونه و خودش میره بالای رینگ . میپره اما تریپل ایچ یک کیک به شکم ام وی پی میزنه ، سر ام وی پی رو میذاره لای پاش و پدیگری رو اجراء میکنه . کاور 1..2..3 و تریپل ایچ پیروز این مسابقه میشه .

بعد از مسابقه آهنگ کوزلاو پخش میشه و او وارد میشه . ام وی پی از پشت به تریپل ایچ حمله میکنه . کوزلاو میاد و چند شولدربلاک میکنه . تریپل ایچ میخواد بجنگه که کوزلاو هدبات آو دوم رو اجراء میکنه و سپس به تریپل ایچ میگه : " من غول بی شاخ و دم هستم ! "

دانلود عکس ها ، حجم: KB 483
    کد:
    دانلود ویدیو ، حجم: KB 6,955
    کد:
    اسمکدان این هفته در همین لحظه به پایان میرسه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •