+ اینکه کمپانی 4 جلسه محروم شد . 3 جلسه بخاطر کارت قرمز مستقیم و 1 جلسه دیگه بخاطر اینکه 2مین کارت قرمز مستقیم فصلش بود ... !
من صحنه رو چند باری دیدم . نانی اگه نمی پرد مچ پاش خورد می شد![]()
+ اینکه کمپانی 4 جلسه محروم شد . 3 جلسه بخاطر کارت قرمز مستقیم و 1 جلسه دیگه بخاطر اینکه 2مین کارت قرمز مستقیم فصلش بود ... !
من صحنه رو چند باری دیدم . نانی اگه نمی پرد مچ پاش خورد می شد![]()
یه عکس خوب از صحنه ی خطای کمپانی می شه بذارید ؟ ممنون
بازم نظر من اینه که داور سخت گیری کرد....
کوتاه از اسطوره
پل اسکولز ، بازیکن اساطیری منچستریونایتد و تیم ملی انگلستان ، پس از اینکه اعلام بازنشستگی کرده بود ، دوباره به دنیای فوتبال بازگشت و در نیم فصل دوم برای منچستریونایتد به میدان خواهد رفت. پیش از این یک بار فابیو کاپلو در پیش از آغاز جام جهانی 2010 تلاش کرده بود تا او را از بازنشستگی ملی خارج سازد اما اسکولزی نپذیرفته بود. اما او به درخواست سر آلکس فرگوسن دوباره به یونایتد بازگشت و دوره کوتاهی تا پایان فصل برای شیاطین سرخ به میدان خواهد رفت. با هم به مرور کارنامه کاری این اسطوره می پردازیم:
1974: در 16 نوامبر در سالفورد انگلستان متولد شد.
1991: به عنوان یک کارآموز به منچستریونایتد پیوست.
1992: به منچستریونایتد کمک کرد تا فاتح جام حذفی جوانان شود.
1993: با منچستریونایتد قراردادی حرفه ای امضا نمود.
1994-95: نخستین بازی لیگ برتریش را مقابل ایپسویچ انجام داد.در طول این فصل در 17 مسابقه 5 گل به ثمر رساند.
1995-96 : در 26 مسابقه 10 گل به ثمر رساند. در حالیکه منچستریونایتد با قهرمانی در لیگ برتر و جام حذفی دابل کرده بود.
1996-97 : در 26 مسابقه لیگ 3 گل به ثمر رساند و یونایتدها مجددا قهرمانی لیگ را به دست آوردند
9 می 1997: توسط گلن هادل به تیم ملی دعوت شد آن هم در حالیکه در منچستریونایتد یک ذخیره بود.
24 می 1997: نخستین بازی ملی خودش را به عنوان یک ذخیره در برابر آفریقای جنوبی در ورزشگاه اولدترافورد انجام داد.
4 ژوئن : در Le Tournoi برای انگلستان بازی کرد و در نخستین بازی فیکس خود برابر ایتالیا گلزنی نمود.
1998 : در 31 بازی 8 گل برای منچستریونایتد در لیگ به ثمر رساند. آنها در آن سال پشت سر آرسنال نایب قهرمان شدند.
می 1998 : در فهرست تیم ملی انگستان برای جام جهانی قرار گرفت.
ژوئن : برابر تونس دومین گل را زد تا انگلستان این تیم را 2-0 شکست دهد.
مارچ 1999: در مقدماتی یورو 2000 برابر لهستان در ورزشگاه ویمبلی هت تریک کرد.
می 1999 : منچستریونایتد قهرمان سه گانه لیگ ، جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا شد اما پل اسکولز به دلیل محرومیت فینال در برابر بایرن مونیخ را از دست داد.
ژوئن : در انتخابی یورو 2000 برابر سوئد در ویمبلی از زمین اخراج شد.
نوامبر : در برابر اسکاتلند در ورزشگاه همپدون پارک دو گل به ثمر رساند تا انگلستان 2-0 اسکاتلند را شکست دهد.
ژانویه 2000 : به دلیل مصدومیت جام باشگاه های جهان را از دست داد و نتوانست منچستریونایتد را در این رقابت ها همراهی کند.
ژوئن : نخستین گل انگلستان برابر پرتغال را در یورو 2000 فقط سه دقیقه پس از شروع بازی به ثمر رساند. مسابقه ای که در نهایت آنها 3-2 شکست خوردند.
ژوئن 2001 : نخستین گل مقابل تیم ملی یونان را در برتری 2-0 انلگستان در آتن را به او به ثمر رساند.
2001-2002: در 35 بازی لیگ 8 گل برای منچستریونایتد زد و عضوی از تیم ملی انگلستان بود که به یک چهارم نهایی جام جهانی رسید.
2002-2003: با زدن 14 گل بهترین آمارش را به جا گذاشت و کمک کرد تا یونایتد هشتمین قهرمانیش در لیگ برتر را کسب کند.برابر نیوکاسل در مسابقه 6-2 ، هتریک کرد و در سایر رقابت ها با زدن 6 گل دیگر ،آمار کلی 20 گل در یک فصل را ثبت کرد.
14 فوریه 2004 : در پنجمین دور جام حذفی و داربی برابر منچسترسیتی ، چهارصدمین بازی خودش را برای یونایتدها انجام داد . در این بازی که با برتری 4-2 یونایتدها تمام شد ، او نخستین گل را زد.
ژوئن : در تمام چهار مسابقه انگلستان در یورو بازی کرد و در برتری 4-2 مقابل کرواسی نخستین گل را زد. این اولین گل او برای تیم ملی بعد از سه سال بود.
3 آگوست : در اعلام خبری شوکه کننده ، کناره گیری خودش از تیم ملی را اعلام کرد.
21 می 2005 : در فینال بدون گل جام حذفی مقابل آرسنال ، یک ضربه پنالتی را از دست داد و توپچی ها قهرمان شدند.
12 آگوست : قرارداد چهار ساله ای با منچستریونایتد امضا کرد که او را تا سال 2009 در اولدترافورد نگه می داشت.
24 ژانویه 2006 : به دلیل عارضه چشمی برای سه ماه از مسابقات به دور بود.
22 اکتبر : پانصدمین بازی خودش برای منچستریونایتد را برابر لیورپول در اولدترافورد انجام داد و در برتری 2-0 گلزنی نیز کرد.
می 2007 : به منچستریونایتد کمک کرد تا برای نهمین بار فاتح لیگ برتر شود.
29 آپریل 2008 : مقابل بارسلونا در بازی برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان گلزنی کرد تا برتری تیمش در مجموع دو بازی را بیمه کند.
21 می : با منچستریونایتد فاتح لیگ قهرمانان اروپا شد. آنها در ضربات پنالتی 5-6 چلسی را شکست دادند.
1 مارچ 2009 : عضوی از یونایتدها بود که در فینال کارلینگ کاپ در ضربات پنالتی قهرمان شدند.
می 2009 : یونایتد مجددا قهرمان لیگ شد اما در فینال لیگ قهرمانان 2-0 به بارسلونا باخت.
28 فوریه 2010 : به منچستریونایتد کمک کرد تا مجددا قهرمان کارلینگ کاپ شود. آنها 2-1 استون ویلا را شکست دادند.
16 آپریل : قرارداد یک ساله جدیدی با یونایتدها امضا کرد.
می: پیشنهاد فابیو کاپلو برای بازگشت به تیم ملی انگلستات و بازی در جام جهانی 2010 را رد کرد.
16 آپریل 2011 : در شکست 1-0 یونایتد در نیمه نهای جام حذفی ، از زمین اخراج شد.
14 می : به یونایتدها کمک کرد که رکورد 19 قهرمانی لیگ را ثبت کنند.
28 می : عضوی از تیم منچستریونایتد بود که در فینال لیگ قهرمانان به بارسلونا 3-1 بازی را واگذار کردند.
31 می : بازنشستگی خودش از فوتبال و تمایلش برای مربیگری را اعلام کرد.
5 آگوست : در دیدار خداحافظی خودش ، از فاصله 20 یاردی گلی فوق العاده زیبا را به تیم نیویورک کاسموس زد. مسابقه ای که تمام بلیت هایش فروش رفته بود.
8 ژانویه 2012 : برای کمک به منچستریونایتد از بازنشستگی خارج شد و در فهرست تیمش برای دیدار مقابل منچسترسیتی در جام حذفی قرار گرفت. مسابقه ای که با برتری 3-2 شیاطین سرخ همراه بود.
اسکولزی تا پایان این فصل با منچستریونایتد به عنوان بازیکن همکاری خواهد کرد.
لینک منبع خبر:
به نقل از:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوشحالی سر الکس و بازیکنان از بازگشت اسکولز
سر الکس فرگوسن ،وین رونی و کریس اسمالینگ هر یک از بازگشت دوباره پل اسکولز تمجید کرده اند.
هافبک افسانه ای یونایتد در ماه می سال گذشته یعنی حدود هفت ماه پیش از میادین فوتبال خداحافظی کرد اما دیروز درست ساعتی پیش از بازی حساس در جام حذفی در اقدامی شوکه کننده از بازگشتش به میادین تا پایان فصل خبرداد.
در همین زمینه سر الکس توضیح می دهد:"در چند هفته گذشته وی به شدت با تیم ذخیره ها تمرین میکرد و زمان زیادی را به بدنسازی پرداخت.
وی چند روز پیش نزد من امد و گفت که از تصمیمش برای بازنشستگی پشیمان شده است .این کار به نظر من هیچ اشکالی ندارد من همان موقع هم گفته بودم که وی می تواند یکسال دیگر هم بازی کند.بازیکنان از این اتفاق خوشحال اند .هواداران از این اتفاق خوشحال اند و من هم از این اتفاق خوشحال هستم.
ما شدت تمرینات وی را در چند هفته گذشته زیاد کرده بودیم و وی در هفته گذشته با بقیه بازیکنان به صورت گروهی تمرین کرد.این یک کمک فوق العاده به ترکیب تیممان در زمان بسیار مهمی از فصل است."
وین رونی درباره بازگشت اسکولز می گوید:"من شوکه شده بودم.ما هیچ چیزی در این باره نمی دانستیم تا زمانی که به رختکن رفتیم و دیدیم وی دارد اماده بازی میشود.
این اتفاق قطعا خوب است چون وی بازیکن بزرگ و باتجربه ای است.وی در دقایق پایانی بازی دیروز بسیار به ما کمک کرد و با تجربه اش بازی را کنترل کرد.
ما فکر می کردیم وی فقط امده تا بازی را ببیند اما ناگهان دیدیم که وی دارد لباسش را عوض می کند .همه ما تعجب کرده بودیم تا اینکه ان پیراهن شماره 22 با نام اسکولز را بر تنش دیدیم.این اتفاق بسیار خوبی است .وی فرد محبوبی در رختکن ما است."
در همین رابطه کریس اسمالینگ جوان هم میگوید"این یک اتفاق بسیار خوب برای ما است که باعث میشود ما پیشرفت کنیم.من بسیار ناامید شده بودم زمانی که وی از فوتبال خداحافظی کرد.
من قبل از بازی دیروز با ولبک صحبت می کردم و ما از بازگشت اسکولز بسیارخوشحال بودیم.
وی در چندین جلسه تمرینی با ما شرکت کرده بود ولی اگر بخواهم راستش را بگویم به هیچوجه انتظار نداشتم که وی را روی نیمکت ببینم."
رونی:قرار نیست از یونایتد بروم
وین رونی پافشاری می کند که قصد دارد برای مدتی طولانی در منچستر یونایتد باقی بماند و تمام شایعات مبنی بر جدایی اش را تکذیب می کند.
مهاجم یونایتد که با دو گل خودش به تمیش کمک کرد تا رقیب همشهری شان را از جام حذفی کنار بزنند به شبکه ITV میگوید"من فکر می کنم تمام مطالبی که در این چند وقت در مطبوعات درباره جدایی من چاپ شده مزخرف و بی اساس است.
تمام این شایعات به خاطر این است که نام منچستر یونایتد و من در میان است .ان ها از حد خودشان گذشته اند.من هیچ مشکلی با باشگاه ندارم و قصد دارم که برای مدتی طولانی در اینجا بمانم"
سر الکس فرگوسن هم از رونی دفاع می کند ولی به وی هشدار می دهد که همیشه زیر ذره بین رسانه ها قرار دارد.
وی می گوید:"ما باید این را درباره رونی توضیح دهیم که یک فرد تیتر ساز برای مطبوعات است.حالا می خواهد این عنوان یا سر تیتر خوب باشد یا بد
این شرایطی است که ما سال ها پیش با پل گاسکوئین داشتیم.این یک گاسکوئین جدید است یک تیتر ساز برای مطبوعات
وین اگر کوچکترین مشکل یا عیبی داشته باشد به شکل نابود کننده ای توسط رسانه ها کوبیده می شود .این روش ان ها است.ما با این رسانه های حیوان صفت سر و کار داریم.
نمایش امروز رونی عالی بود.هیچ مشکلی با خلق و خوی وی وجود ندارد.به هیچ وجه مشکلی نیست.وی فقط در خارج زمین در تمام مدت زیر ذره بین شدیدی قرار دارد."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اختلاف بسیار وسیع میان منچستر یونایتد و لیورپول
مقاله پیش روی شما ، نگاهی متفاوت به دو باشگاه بزرگ جزیره ، دو رقیب سنتی ، دو شهر بندری است که ریشه در تاریخ اختلافات آنها دارد .
بحثی در رابطه امتیازها و تناقضات ـی که دارای عمق و بٌعدهای عمیق ثابت ، این از نظر یک طرفدار تیم منچستر است صرفا برای نشان دادن سابقه تیم ، مقابل تیم حریف سرسخت و از طریق آن یک سری حقایق عمیقی که طرفداران هر دو تیم در رابطه با آن صحبت نمیکنند ولی فقط با یک یاد آوری ساده و صحبت از ابعاد و معانی که خیلی از حقایق را به یک حقیقت تبدیل خواهد کرد ...
تاسیس
منچستر یونایتد در سال 1878 با نام نیوتن هیت (Newton Heath) و برای هدفی معین تاسیس شد . این تیم برای سرگرمی کارکنان راه آهن بود ، برای دور کردن کارکنان از مشکلات و سختی های کار و زندگی و این به تنهایی دلیلی بسیار پیشرفته و بسیار عمیق بود و این اصل فوتبال را بیان میکند که ورزشی جالب برای لذت بردن از آن است . این سرگرمی در آن زمان در رتبه اول قرار داشت و یونایتد معنی حقیقی و واقعی را در مورد فوتبال درک کرد . این بحث را با بحث پایینی مقایسه کنید ...
سبب اصلی که تیم لیورپول (Liverpool) در سال 1882 تاسیس شد ، به این دلیل تاسیس شد که اورتون (Everton) ورزشگاه آنفیلد (Anfield) را ترک کرد به دلیل اینکه مالک ورزشگاه قیمت اجاره را برای سود بیشتر شخصی بیشتر کرد . و در نتیجه مالک ورزشگاه آنفیلد (Anfield) تصمیم گرفت تیم لیورپول (Liverpool) را تاسیس کند تا تیم هایی که آنفیلد (Anfield) را ترک کردند از آنها انتقام بگیرد و درس عبرتی برای آنها شود .
تفاوت وسیع موجود میان دو باشگاه در زمان و نحوه تاسیس آنها مشاهده کردیم که گواه فاصله موجود میان دو باشگاه است ...
ورزشگاه
در آنجا واقعا فرق بسیار بزرگی بین ورزشگاه اولدترافورد و آنفیلد است و مطمئنم افراد زیادی سوال خواهند کرد که این فرق بزرگ در اینجا چیست !
ورزشگاه اولدترافورد توسط طراح و هنرمند اسکاتلندی آرچيبالد ليتش (Archibald Leitch) که کار او معماری است به صورت اختصاصی تاسیس شد تا این ورزشگاه یکی از زیباترین معماری را داشته باشد تا بتواند قدرت منچستر یونایتد را نشان دهد و تئاتر رویاها (Theatre of Dreams) اختصاصی برای منچستر یونایتد ساخته شد تا لیاقت تیمی ریشه دار همچون منچستر یوناتید را داشته باشد .
اما در آن سو ، دلیل تاسیس لیورپول را ذکر کردیم تیمی که برای پر کردن ورزشگاه و سودجویی تاسیس شد و این به طور قطع ارزش بسیار کمی دارد زیرا ورزشگاه برای لیاقت این تیم تاسیس نشد .
بنابراین تفاوت بین این دو برای ذهن ها واضح تر شد ، و فرق وسیع بین اینکه ورزشگاه اختصاصی خود را تاسیس کنید یا اینکه تیمی را تاسیس کنید تا بتواند ورزشگاه خالی را پر کند مشخص شد ... !
حوادث
هر کدام از این تیم ها منچستر یونایتد و لیورپول حوادث ناگواری را در طول تاریخ خود داشتند ...
ابتدا از منچستر یونایتد شروع میکنم ، این تیم با حادثه ای واقعا سخت روبرو شد، زمانی که نیروی هوایی هیتلر ورزشگاه اولدترافورد را بمباران کرد به طوری که این ورزشگاه به طور کامل نابود شد این امر باعث تهدید ادامه ندادن مسابقات از سوی تیم منچستر یونایتد در رقابت ها شد ولی منچستر یونایتد با پولی که در اختیار داشت تقریبا به مدت سه سال در ورزشگاه همشهری خود یعنی منچستر سیتی بازی کرد تا ورزشگاه اولدترافورد بازسازی شد و تیم به خانه خود بازگشت ... و اما حادثه دوم و بدون شک سخت ترین و بزرگترین حادثه در طول تاریخ فوتبال یعنی حادثه مونیخ (Munich Air Disaster)که در 6 فوریه 1958 اتفاق افتاد ، هنگامی که هواپیما سقوط کرد در حالی که بازیکنان و کادر فنی تیم در آن حضور داشتند ، اشخاص مجرب و بازیکنان مهمی در آن حادثه درگذشتند و این امر نیز ادامه حضور یونایتد در مسابقات را تهدید کرد .
اما در سمت مقابل ، با یکی از مهمترین حوادث تاریخ باشگاه لیورپول آشنا خواهیم شد . با حادثه هیسل (Heysel Disaster) شروع میکنم ، حادثه ای که در فینال جام قهرمانان در سال 1958 بین دو تیم لیورپول و یوونتوس اتفاق افتاد . در اینجا خواهیم فهمید که این اتفاق به دلیل شورش تماشاگران لیورپول به یوونتوس اتفاق افتاد، تماشاگران لیورپول به تماشگران یوونتوس حمله کردند و سه نفر از تماشگران ایتالیایی بر اثر شورش لیورپولی ها بر علیه آنها در گذشتند و در این جریان آسیب دیدن حدود 600 نفر دیگر نیز وجود داشت ، تماشاگران لیورپول از اسلحه های سردی همچون چاقو و بطری های شکسته شیشه ای استفاده کردند . اما حادثه دوم تیم لیورپول حادثه هيلزبرو (Hillsborough Disaster) است که در ورزشگاه شيفيلد وينزدی (Sheffield Wednesday) در سال 1989 اتفاق افتاد و باعث کشته شدن 96 طرفداران لیورپول شد ، این اتفاق به دلیل هل دادن به سمت حصار جدا ساز بین زمین بازی بود . و نکته قابل ذکر این است که قربانیان شعارهایی مسخره و توهین آمیز به قربانیان حادثه مونیخ در دست داشتند و صدای خود را با خواندن سرودهایی در این رابطه بلندتر کردند و در آخر جزای کار خود را بعد از هل دادن هایی مکرر که در ورزشگاه انجام میدادند را دیدند ...
و در اینجا اختلاف واضح تر شد و فرق بزرگ اتقاقاتی که بین منچستریونایتد و لیورپول اتفاق افتاد و تراژدی حادثه های منچستر یونایتد به دلیل شرایط خارجی به وجود آمدند نه از طریق شورش و قلدری.
سرود ها
قصد داریم کمی در رابطه با سرود منچستر یونایتد (We Will Never Die) صحبت کنیم ، این سرود بعد از حادثه مونیخ و از دست دادن تعداد زیادی از بازیکنان تیم در بین هواداران ظهور کرد و این سرود میگوید که این تیم هرگز نخواهد مرد هر اتفاقی که رخ بدهد ، را به طور قاطعی بیان میکند و این سرود (Glory Glory Man United) اسم منچستر یونایتد را ذکر میکند .
و در آن سو ترانه یا همان سرود (You Will Never Walk Alone) را پیدا میکنیم ، ترانه اختصاصی گروه بیتلز (The Beatles) است و حقیقت ترانه این است که به سادگی میتوان فهمید ترانه ای است از البومی که یک گروه جهانی آن را ساخته است و آن را روی در ورودی گذاشته اند . میتوان به دلایلی که این ترانه مختص لیورپول نیست پی برد ، طرفداران تیم بروسیا دورتموند (Borussia Dortmund) آلمان و همچنین طرفداران تیم سلتیک (Celtic) اسکاتلند نیز این ترانه را میخوانند و مسئله عجیب و شگفت انگیز این است که طرفداران سلتیک (Celtic) این ترانه را بهتر از طرفدران لیورپول میخوانند و نکته ای را که نباید فراموش کرد این است که ، اسم منچستر یونایتد در این سرودها تکرار میشود ولی در ترانه باشگاه رقیب چنین چیزی دیده نمیشود .
بیل شانكلي
در مورد مربی و پدر معنوی لیورپول یعنی بیل شانکلی (Bill Shankly) به دو نکته اشاره خواهم کرد نکته سومی وجود ندارد ، نکته اول این است که در نابغه و اسطوره بودن او شکی نیست ، ولی او در شهر لیورپول در دربی مرسی ساید (Merseyside) تعصب و گرایش های نفرت در بین این دو تیم را به وجود اورد . در صورتی که او سخنانی بحث برانگیز بر علیه اورتون میزد و جوی بیش از حد تعصبی به وجود آورد که این اولین بار بود در شهر و دربی لیورپول این اتفاق می افتاد .
اما نکته دوم این است که قبل از اینکه این مربی سکان هدایت لیورپول را به دست بگیرد، یکبار با ماشین خودش همراه یکی از همراهانش از کنار ورزشگاه اولدترافورد عبور کرد ، اولدترافورد در آن صحنه در زیر بمباران هوایی ارتش آلمان خراب شده بود وی ان زمان گفت : <این باشگاه دیگر به وجود نخواهد امد> ولی این تیم با ورزشگاه خراب شده خود ،بعد از 7 سال توانست قهرمان لیگ انگلیس شود و این توانست یک سیلی بر صورت بیل شانکلی (Bill Shankly) بزند ...
در مقایسه ، سر مت بازبی و سر الکس فرگوسن که هر دو هیچ وقت مشکلاتی بین همشهری آبی خود به وجود نیاوردند ، این دو به دلیل کسب موفقیت های زیاد از جانب همشهری خود یعنی سیتی مورد نفرت قرار دارند ، نه به خاطر حرف های بیهوده و جنجال های ایجاد شده !
مشارکت ها
(PFA) موسسه ای است در بین ورزشکاران حرفه ای که شناخته شده به توزیع جوائز به بازیکنان برای سپاسگزاری و حمایت از آنها ، این انجمن در انگلیس ظهور و متولد شد و سپس به سراسر اروپا و جهان انتشار یافت و توانست سهم بسیار بزرگی برای پیشرفت این ورزش داشته باشد و این امر باعث شد که به بهترین نوع فوتبال دست پیدا کنیم ...
این موسسه را باید هر طرفدار منچستر بشناسد این موسسه به سبب بازیکنان منچستر یونایتد تحت رهبری ستاره خود بیلی میردیث (Billy Meredith) متولد و تاسیس شد ، موسسه در اوایل قرن بیستم تاسیس شد . تقریبا در آن زمان به بازیکنان فوتبال حقوق های خوبی نمیدادند با اینکه بازیکنان مشهوری هم بودند و شهرت آنها کمتر از ستاره های هنر و سینما نبود .
بازیکنان زیادی از منچستر یونایتد به دنبال راه حلی برای این موضوع بودند . تیم های فوتبال در هر بازی پول های هنگفتی بدست می آوردند ولی بازیکنان نه ! نظر بیلی میردیث (Billy Meredith) درباره این موضوع که یک بازیکن فوتبال مثل یک بازیگر سینما و یک خواننده و موسیقی است او هنری دارد که برای سرگرمی مردم است و باید پول بیشتری دریافت کند و حقوق بیشتری دریافت کند . این موسسه در حال حاضر از بازیکنان حمایت میکند و حق اعتصاب را به بازیکنان میدهد که میتوانند برای تیم های خود بازی نکنند ، همانطوری که هم اکنون این اواخر در لیگ های ایتالیا و اسپانیا مشاهده کردیم ... به هرحال این موسسه توسط اعتصاب بازیکنان منچستر یونایتد به وجود آمد و بازیکنان زیادی به این موسسه ملحق شدند ولی اتحادیه انگلیس به شدت با این موسسه به جنگ پرداخت و دستور داد که هر بازیکنی که به این موسسه ملحق شود از بازی کردن محروم خواهد شد و این امر باعث محروم شدن بازیکنان منچستر یونایتد شد و بازیکنان تیم های دیگری این موسسه را ترک کردند ولی اصرار بیش از حد بازیکنان منچستر یونایتد به ادامه دادن راه خود و با دلسوزی مردمی با آنها ، با توجه به هم عقیده بودن همگان با این موسسه ، و که عقیده بر این بود :آنها قهرمانان واقعی هستند و از حقوق و اصول خود دفاع میکنند ، باعث شد تا در نهایت بین بازیکنان منچستر یونایتد و اتحادیه به توافقی ساده رسیدند . این موسسه به طور ابتدایی مشهور شد تا اینکه این موسسه بزرگ و بزرگتر شد و به چیزی که هم اکنون مشاهده میکنیم رسیده است ، این موسسه در کل جهان انتشار یافته است و قدرت بسیار قوی دارد . این به لطف بازیکنان تیم ریشه دار و رویایی به اسم منچستر یونایتد است .
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که انتظار می رفت بولتون رو بردیم... نکته جالب توجه حضور اسکولزی از ابتدای بازی و گلزنیش بود...تیم به نظر میرسه بعد از برد جلو سیتی و بازگشت اسکولز جون تازه ای گرفته.
+
بالتبع نمیتونیم به ویگان امیدوار باشیم که از سیتی امتیاز بگیره... فقط خدا کنه کم جلوش گل بخوره... + تاتنهام هم خوشبختانه مساوی کرد.
یه دو تا خبر هم بزارم:
گیبسون به اورتون پیوست
بازگشت اسکولز از بازنشستگی به او ثابت کرد که باید از یونایتد برود
دارن گیبسون هافبک تازه جذب شده اورتون فاش کرد که بازگشت مجدد اسکولزی به او درب های خروج از اولدترافورد را نشان داد و وین رونی برای متقاعد کردن او برای رفتنش به گودیسون پارک نقش مهمی داشته است. گیبسون 24 ساله که با قراردادی چهارسال و نیمه با اورتون پیوسته است تایید می کند که تعداد کم بازی هایش در تیم اصلی یونایتدها از دلایل این جدایی بوده است. " من با وین کمی در این مورد صحبت کردم و بعد از امکانات باشگاه را دیدم. پس از آن تصمیم گیری آسان بود.او به من گفت که آنجا باشگاه بسیار بزرگی است و او از اوقاتش در آنجا و مردمی که آنجا هستند لذت برده است. صحبت کردن با او و افرادی که آنجا هستند ، مثل تیم کاهیل و فیل نویل من را قانع کرد که به آنجا بروم. من در منچستریونایتد نا امید شده بودم و آنجا اوقات سختی را سپری می کردم. من فکر میکردم از شانس هایی که در اختیارم بود خوب استفاده کردم ولی بعد از آن گاه گاهی در ترکیب قرار می گرفتم.وقتی اسکولزی برگشت مربی به من گفت که برای رفتن آزاد هستم.اورتون یک ماه پیش به من علاقه نشان داده بود و دیوید مویس مرا می خواست.من بسیار نا امید بودم ولی من فکر کردم که حالا بهترین زمان برای رفتن است و من به دنبال اوقاتم در آنجا هستم.اینجا باشگاهی بزرگ با طرفدارانی بزرگ است و من امیدوارم که بتوانم در اینجا پیشرفت کنم.من فکر میکنم هافبک گلزنی هستم و امیدوارم که بتوانم چند گل نیز در اینجا بزنم.من فقط به دنبال این هستم که بهترین نمایش ها را برای تیم داشته باشم." دارن گیبسون یکی از دلایل اصلی حضورش در اورتون را نیز بازگشت دوباره به فهرست تیم ملی و حضور در یورو 12 می داند و امیدوار است که با استارت های متعددش در ترکیب اورتون بتواند نظر تراپاتونی سرمربی تیم ایرلند را به خود جذب کند.
لینک منبع خبر:
پ.ن: دارن هر جا باشی همیشه خاطرات خوبت تو ذهن یونایتدی ها خواهد بود!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرگوسن: اورا براي آنفيلد آماده است
فرگوسن اصرار دارد پاتريس اورا براي به ميدان رفتن در ديدار اواخر ماه در جام حذفي بين ليورپول و منچستريونايتد آماده است
در بازي قبلي اين دو تيم در آنفيلد سوارز متهم به توهين نژادپرستانه به اورا شد و در بازي مذكور به دليل محروميت حضور ندارد. با وجود تمام مسائلي كه در آن بازي و بعد از آن رخ داد، فرگوسن از حضور او در آنفيلد نگران نيست.
فرگوسن در مورد دادن بازوبند كاپيتاني به اورا پس از مصدوميت ويديچ با وجود بازيكنان با سابقه اي چون گيگز و فرديناند دليل اين مسئله را به خاطر حضور منظم و بازي كردن بيشتر اورا دانست و گفت: « گيگز و فرديناند به دليل سن و برخوردن با مصدوميت ها بازيكنان ثابتي نيستند و اين به صورت خودكار بازوبند كاپيتاني را به سمت اورا سوق مي دهد. »
او افزود: « در صورتي ريو كاپيتان مي شد كه با مشكلاتي چون مصدوميت هاي پياپي رو به رو نمي شد و برخي فراز و نشيب ها در كارش نبود. اورا زبان چرب و نرم تري از ريو ندارد و بازيكن تاثيرگذار و كارآمدي است. بازيكنان به او نگاه مي كنند. او بسيار محبوب است و شخصيت خوبي دارد. او مهربان، شوخ طبع و پر تلاش است. »
لینک منبع خبر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برد خوبی بود بعد از 2 باخت پیاپی در لیگ ، و امیدوارم ادامه داشته باشه / خیالمون هم بابت تاتنهام فعلا تا حدودی راحت شد
1- اسکولزی شروع خوبی داره بعد از رجعتشگل هم که زد و پاسهاش هم خوب بود و برای این شروع دیرهنگام حقیقتا آمادگی مناسبی داره /
2- حضور رافائل هم نکته ی خوب این بازی بود ، با بازی خوبش و نفوذهاش و بعضا حرکات "برزیلی" چه میکرد سمت راست /
3- هنوز برام نیمکت نشینی بربا قابل درک نیست ، حتی وقتی هم قرار به تعویضه چیچاریتوی نه چندان درخشان این فصل به بربایی که در دوبازی و اندی حضورش خوش درخشید ترجیح داده میشه /
4- اسکولز اومد و گیبسون رفت چه جالب ! هنوز هم احساس میشه این تیم در میانه ی میدان نیاز به تقویت داره ، و امیدوارم این لجاجت سرالکس به ضرر تیم نشه در انتهای فصل / "یاد گل گیبسون به بایرن به خیر"
+
از میزان مصدومیت ولبک اطلاعی بیرون نیومده هنوز ؟
بازی خوبی بود .
نکات مثبت بازی ، نمایش خوبه رافائل و کریک بود . خیلی وقت بود کریک رو انقدر خوب ندیده بودم .
و البته والنسیا که اونم خوب بازی کرد .
وااااااااااااااای نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــه !
من خیلی خوشم میومد ازش .
چرا اینجوری می کنن اینا !!!؟
گل بود به سبزه نیز آراسته شد
ما هافبک کم داریم اونوقت یه هافبک جوون و آینده دارمون رو هم میدیم بره.
امیدوارم ساف بدونه داره چیکار میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)