یه ادم مومن سیوهای بازی را از 21.2 درصد به انور بده ممنون میشم
یه ادم مومن سیوهای بازی را از 21.2 درصد به انور بده ممنون میشم
اینکه سال بعد یه نسخه جدید از cod خواهیم داشت فکر کنم تایید شده حالا اسمش چیه و داستانش چیه فکر نکنم به این زودی گفته بشه.
عزیز
بیخودی نگرد،نیست
کسی حاظر نمیشه (حداقل تو ایران) که 150 مگ فایل برات آپ کنه
اگه جاییش گیر کردی بگو تا کمکت کنیم
Save رو براتون آپلود کردم ، حجم فایل 16 مگابایت . من تا 78 درصد پیش رفتم بدون هیچ مشکل و باگ در کرک و بازی.
فایل را در محل نصب بازی Extract کنید.
Save بازی سالم هست و فایل اضافه از فولدر autosave حذف شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by zavf; 23-11-2011 at 01:42.
یه سبکی از همون سری های اول cod بوجود اومد که الان تو بیشتر بازی های این تیپی میبینیم که من اصلا باهاش حال نمی کنم! اونم اینکه تو یک موقعیت که هستی همینطور نا محدود دشمن میریزه سرت و تا وقتی که نری جلو و به یک نقطه خاص نرسی تموم نمیشن وقتی هم به اون نقطه میرسی همه چی آروم و سوت و کورمیشه انگار نه اگار. البته تو bt هم بود این موضوع. یکی دیگه از چیزایی که در مورد cod و همینطور bt غیر طبیعیه اینکه شخصیت هایی که همراهت هستن عمرا بمیرن حتی اگه یه نارنجک بندازی زیر پاشون!!
نمیدونم چرا تو همه ی سری های اینجور بازی ها این دو مورد هست!
اولین مشکلی که خیلی از دوستان فعلا باهاش مواجه هستن مشکل پریدن بازی از 23% به بعد هستش که راه حل جالبی براش داریم ، راه حلش اینه که الان یه توضیحی در مورد یه جا از بازی بدم :
توی ACT II مرحله ی اول که توی آلمان و توی شهر هامبورگ هست یه کم که جلو برید با پیغامReliable Command Buffer Overflow رو به رو می شید و دیگه نمی تونید بازی رو ادامه بدبد و وارد منوی بازی میشید. توی این مرحله ( یعنی وقتی به این قسمت رسیدید ) باید به جای اینکه از توی خیابون برید از توی یه پنجره که سمت راست شما پشت یه سنگر هست برید تا این قسمت رو رد کنید و با این پیغام مواجه نشید . توجه داشته باشید که تمامی نسخه ها این مشکل رو دارند...
سلام انگار کسی نیست این مشکل special ops را حل کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا بعد از تموم کردن دوتا بازی BF3 و MW3 نظرم رو میگم
اگر بحث گرافیک خیره کننده و صدا گذاری خوب و مناسب BF3 رو در نظر نگیریم ، در کل MW3 از نظر هیجان و داستان بازی و همینطور گیم پلی جایی برای Battlefield باقی نمیزاره ،
واقعا بازی به زیبایی تموم میشه ، مثل بقیه سری های قبلی
موزیک متن خوب + شخصیت ها و کاراکترهای به یاد ماندنی Price و Soap بازی رو فراتر از یک بازی می بره
لذتی که در تموم کردن MW3 بود در بتلفیلد اصلا نبود
بی اندازه از سکانس آخر بازی لذت بردم
منم بازی رو میخوام
رفتم دبی گفتم بذار اصلش رو بخرم 220 درهم بود کلی سوختم و خندیدم که اینجا دیسکی 1500 که میخوان بفروشنمیگم چرا گرونه و بغلی 1000 میده. (تازه MW2 که قدیمی شده رو هم 180 درهم میدادن)
یکی بگه من بازی رو از کجا تهیه کنم بهتره که باگ نداشته باشه و مثل سری قبل مجبور نشم 6 بار دانلود کنم و بخرم تا 1 نسخه سالم پیدا کنم. (اگه پیغام خصوصی بدید که تبلیغ نشه که خیلی بهتره)
150 مگ ؟
واقعا
؟
شاید زیپ بشه کم بشه
چون مال دوستمون 16 مگ هست
دوست عزیز
من خودم تو اساسینز کرید بارها با این روش جلو رفتم
و این روش را اونجا خودم کشف کردم (منظور از کسی نپرسیدم)
در مورد کالاو فرق میکنه
بازی هنگ میکنه و کلوز میشه
در ضمن تو مرحله ای نیستم
بلکه موقع لود مرحله 4 اینطوری میشه
دقیقت بعد از 21.2 درصد
باز شما
ممنون ازتون
من باید بازیو از اول نصب کنم
احتمال میدم بعضی فایلها درست کپی نشده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)