دوستان با اومدن كدكِ H265 كه قابليتش در حفظ كيفيت با حجم كم ثابت كرده كدوم تي وي از اين كدك پشتيباني ميكنه؟؟
تي وي من كه سامسونگ مدل UA40ES6960M هستش متاسفانه ساپورت نكرد :(
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان با اومدن كدكِ H265 كه قابليتش در حفظ كيفيت با حجم كم ثابت كرده كدوم تي وي از اين كدك پشتيباني ميكنه؟؟
تي وي من كه سامسونگ مدل UA40ES6960M هستش متاسفانه ساپورت نكرد :(
جواب من بود؟؟؟ يا كاربرِ ديگه؟؟!
بله دوست عزیزم جواب شما بود
پپشتیبانی از فرمت hevc یا h265 در tv ها 4k هست
با سلام خدمت همه دوستان عزیز.
بعد از کلی تحقیق و خوندن نظرات شما عزیزان تصمیم داشتم سونی مدل w904 سایز 46 اینچ رو تهیه کنم.اما خیلی کمیاب شده و اصلش گیر نمیاد.
در حد این مدل کامل باشه سایز 46 اینچ،فوول اچ دی،از مدلای 2013 ، 2014 چه پیشنهادی دارید.
ممنون میشم از راهنماییاتون.
سلام ، دوستان میخواستم لطف کنید بفرماایید بین دو مدل 40 سامسونگ 6390 و 6430 چه اختلافی وجود داره دوستانی که این مدلها رو دارند بنده رو راهنمایی بفرمایند ممنون میشم
سلام من تلويزيون ''samsung c8000 55 دارم ميخواستم مدل جديدتر بگيرم امروز رفتم نمايندگی آمار قيمت دستم بياد ديدم مدل ''HUC9990 55 رو 9,900,000 ميده و همين مدل رو ''65 با اختلاف 8 ميليونی ميده 17,900,000 کسی ميدونه اين اختلاف قيمت که ميشه 2 تا از همون مدل رو خريد برای چی هستش يعنی 10 اينچ بيشتر انقدر اختلاف قيمت هستش![]()
دوست عزیز
هرچه اینچ بالاتر برود قیمت هم بالاتر است و مدل مشابه همین در 110 اینچ حدود 120 میلیون قیمت دارد.
سلام بله ميدنم ولی تو 10 اينچ اين قيمت برام عجيب بود
سلام دوستان.یه زمانی میخواستم یه تی وی بگیرم اومدم تحقیق و تفحص و یه جورایی بی خیال شدم.چون فهمیدم هیچی همون تلویزین لامپی ها نمیشه.هرجای خونه بشینی با بهترین کیفیت میتونی برنامه ها رو ببینی
الان دیگه تلویزیونمون آخرای عمرشه و یه بارم تعمیر شده و خودتون میدونید وسیله برقی بره تعمیر چی میشه.
این شد که مصمم شدم ال ای دی یا پلاسما بخرم.
منتها یه سری سوال برام پیش اومده که ممنون میشم کمکم کنید.
1- آیا هنوز ال ای دی یا ال سی دی و پلاسما هنوز تو تصاویر معمولی مشکل دارن.هنوز وقتی نزدیک تی وی میشی تصاویر مثل نقاشی آبرنگ میشه؟(مهمترین دلیل برای ارجح دونستن سی آر تی).
2- هنوزم با تغییر زاویه دید ، رنگ ها تار میشه.مثلا یه مانیتور ال ای دی دارم که فقط باید مثل بچه آدم بشینی روبروش رو صندلی تا یه فیلم رو با کیفیت بتونی ببینی.
3- در حال حاضر خصلت 3بعدی بکار میاد وقتی هنوز شبکه هامون معمولیه و اچ دی هم نیست؟
4- تی وی هایی که میشه به نت وصلشون کنی به چه درد اساسی میخورن؟
آیا فقط میشه وبگردی کرد؟اگر اینجوره با کامپیوتر بهتر نمیشه این کار رو کرد؟اگر کار خاص دیگه ای انجام میده این اینترنت و وای فای بگید شاید بعدها بکار بیاد؟
5- تی وی های داخلی مدلی هم دارن که ر-س-ی-و-ر داشته باشن؟
6-مگر نمیگن فلان تلویزیون اچ دی هست و شیکه های سیما مثل ورزش و پویا و... اچ دی پخش میشن (برا همین نمیشه با ر-س-یور معمولی بگیریشون)؟پس چرا تو مشخصات شبکه ها میزنه SD
7- پلاسما بهتره یا ال ای دی؟دلیل ؟(هنوز ال سی دی تولید میشه؟خریدش پیشنهاد میشه؟)
8- مشکل burn in پلاسما هنوز پا برجاست؟
فعلا اینا تو ذهنم بود.بازم سوال داشتم میپرسم.
ممنون از همه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)