ای بابا. زور تون میاد بگید کدوم سرویس !!!!!
آقا مهدی کدوم سرویس رو میگی سرعت پایینه ؟
ای بابا. زور تون میاد بگید کدوم سرویس !!!!!
آقا مهدی کدوم سرویس رو میگی سرعت پایینه ؟
این داستانی که سرعت از ساعت 24 تا 4 خرابه حتی برای سرویس هایی که شبانه رایگان هم ندارند همینه.کلا داستان برای همه سرویس ها یک جوره.
من کاشمرم مخابرات اینجا میگه فقط طرح 9 و 13 شبانه داره ولی 2020 مشهد میگه همه طرح ها شش ماهه دارن شبانه به نظر دوستان ممکنه اینجا با مشهد فرق داشته باشه؟ چون شارژ و پنل ما هم همون گلدنته
واقعا که دیگه آخرشه ،من طرح 10 رو شش ماهه شارژ کردم .ساعت های یک ونیم تست کردم چه سرعت دانلودی داشت به 30 هم نمی رسیدیعنی فکر می کنید این سرعت ارزش دانلود شبانه رو داره
![]()
سلام دوستان منم مجبور شدم از256 نامحدود به یه طرح دیگه برم.اومدم طرح شماره7 یعنی نقرهای3ماهه رو انتخاب کردم جالبه که زده10گیگ با27500که جمعش واسه 3ماه میشه82500که ازمن در حدود86هزاروخورده گرفتن .سرعت دانلودشم متغیره ونهایت 150 تو وقت اداری میرسه اونم فقط برا چند ثانیه.شب وروزش سرعتش فرقی نداره من یه فایل1200مگابایتی رو تو3ساعت دانلود کردم
حالا کسی میدونه کدوم طرحاش دانلود شبانه ایگان داره
از 4 به بعد چی میشه؟
آره همینجوریاست دیگه خیلی جالبه
جالبه من عمری هست که همین بعثت رو دارم سرعتم شب و روز نداره زیاد (شب 10 کیلو بایت کم میشه ) .
افت سرعت بطور کلی از یه چیز دیگه هم میشه :
سیم کشی ساختمون اگه ضعیف باشه تاثیر داره
اگر نازک باشه تاثیر داره
اینا رو از یه سیم کش که باز نشسته مخابرات هست سوال کردم.
امروز رفتم مخابرات میگه نمیشه سه ماهه ات رو 6 ماهه کنی . اقا قضیه این طرحهای نوروزی چیه که گذاشتن عوضی ها . میگفت نوروزی ها 6 ماهه اش شبانه داره اما طرح های معمولی کلا شبانه نداره . باز زنگ زدم 2020 میگه نوروزی ها کلا شبانه داره و طرح های معمولی فقط 6 ماهه به بالا .
منظور از نوروزی هاش همونهایی که نوشته برنزی نوروزی ، نقره ای نوروزی و ... و معمولی ها رو نوشته فقط برنزی ، نقره ای ، طلایی و ...
...ییدم ما رو به خدا با این پشتیبانیهاشون . به جان خودم راست میگن میخوان کلا اینترنت رو قطع کنن.
برو بابا . دیگه از سیم کشی ساختمون اگه باشه که باید سرعت روزانه هم بیاد پایین دیگه . یا کلا اگه از شرکت دیگه هم داشته باشی باید سرعت اون هم پایین باشه . در صورتی اکثرا اینطوری نیست . فقط محدودیت . چیزی جز محدود کردن ما دلیل این همه سرعت پایین و ... نیست . حتی گرونی هم دلیل نیست وگرنه طرح نامحدود رو حذف نمیکردن .
حالا انشاله مشکل شما که رفع شد یه زحمتی بکش یه تست اینحا بذار بخصوص آمار شبانه اش رو به ما بده (افت سرعتش چقدره مثلا یا واقعا رایگانه!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)