تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 171 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

لب تاب های 5110 دل که از شرکت یا سایت دیجیکالا فروخته میشه ویندوز نداره و باید خودمون ویندوز بزنیم براش.حالا با توجه به اینکه خیلی از برنامه ها نسخه 64 بیتی نداره من اگه ویندوز 7 نسخه 32 بیتی رو نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟(برای درایور هاش مشکلی پیش نمیاد)به نظرتون چکارکنم؟64 یا 32؟
    یه سوال دیگه: تمامی درایور هاش رو از کجا باید دانلود کنم؟(آخرین نسخه هاش رو میگم)چون یکی از آشناها از دیجیکالا که گرفته بود سی دی درایور هاش روش نبود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوست عزیز شما 64بیت بزن
    شما میتونید روی ویندوز 64بیت برنامه ای 32بیت اجرا کنید اگه ویندوز 32بیت نصب کنید کل رمتونو نمیشناسه
    برو تو سایت دل برو قسمت پشتیبانی و درایور سرور تگ دستگاه رو بزن روی پشت دستگاه یا روی کارتونش نوشته بزن تو سایتو ویندوز رو انتخاب میکنی بعدشم دانلود

3. 3 کاربر از peyman_mi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

دریورهارو همه رو دیجی کالا تو جعبه لبتاب قرار داده !
    شاید تو بدون گارانتی ها درایورهارو قرار نمیده

داره خودمونی میشه punisher man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    hamedan

پيش فرض

من دارم این مدلو. واقعا راضیم ازش. بدنش ولی آلومینیوم نیست. ولی طرححایه زیادی داره

6. این کاربر از punisher man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

سلام,5۱۱0 وقتی به برق وصله باتری یکسره شارژ میشه درحالیکه بعضی مدلها دیگه مثلا وقتی شارژ ۹۵% باشه باتری شارژ نمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

لب تاب های 5110 دل که از شرکت یا سایت دیجیکالا فروخته میشه ویندوز نداره و باید خودمون ویندوز بزنیم براش.حالا با توجه به اینکه خیلی از برنامه ها نسخه 64 بیتی نداره من اگه ویندوز 7 نسخه 32 بیتی رو نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟
    اگر تمام درایورهای 32 بیتی دانلود و نصب کنید مشکلی پیش نمیآد اما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3.2 الی 3.7 گیگ از رم نصب شده بر روی لپتاپ قابل استفاده هست.
    یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم وجود داره که روی ویندوزهای 32 بیتی نصب میشه و بعدش شما میتونی از تمام رم نصب شده روی لپتاپ استفاده کنید که نصب این patch ویندوز بی ثبات میکنه و توصیه نمیشه.

(برای درایور هاش مشکلی پیش نمیاد)
    در سایت دل فقط درایورهای 64 بیتی قرار گرفته. میتونید اکثر درایورها رو از سایت های سازندشون دانلود کنید که نسخه 32 بیتی هم دارن. به عنوان نمونه درایور گرافیک nvidia . البته راه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم وجود داره!

به نظرتون چکارکنم؟64 یا 32؟
    64 بیت نصب کنید. هم مشکل پیدا کردن درایورهای جدید 32 بیتی ندارید و هم از تمام ظرفیت رم نصب شده بر روی لپتاپ استفاده میکنید. فراموش نکنید که شما با برنامه های گرافیکی سر و کار دارید و باید بتونید از حداکثر رم لپتاپتون استفاده کنید.
    برای برنامه هایی که میخواهید روی ویندوز 64 بیتی نصب کنید هم نگران نباشید. برنامه های 64 بیتی کم نیستند علاوه بر این که برنامه های 32 بیتی هم به آسانی بر روی ویندوز 64 بیتی نصب میشن با این تفاوت که برنامه های 64 بیتی در پوشه C:\Program Files و برنامه های 32 بیتی در پوشه (C:\Program Files (x86 نصب میشن و این کار به صورت هوشمند توسط ویندوز انجام میشه.

یه سوال دیگه: تمامی درایور هاش رو از کجا باید دانلود کنم؟(آخرین نسخه هاش رو میگم)چون یکی از آشناها از دیجیکالا که گرفته بود سی دی درایور هاش روش نبود.
    در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آدرس بعد از وارد کردن سریال لپتاپ لیست جدیدترین درایورها نمایش داده میشه و با توجه به قطعاتی که روی لپتاپ نصب هست درایورهای مناسب انتخاب و دانلود کنید.

سلام,5۱۱0 وقتی به برق وصله باتری یکسره شارژ میشه درحالیکه بعضی مدلها دیگه مثلا وقتی شارژ ۹۵% باشه باتری شارژ نمیشه
    منظورتونو از دیگر مدل ها متوجه نشدم. برای لپتاپ من بدین صورت هست که وقتی باتری 100 درصد شارژ هست و آداپتور از لپتاپ جدا میکنم باتری شروع به کم شدن میکنه و مثلا میرسه به 96 درصد. وقتی در 96 درصد آداپتور به لپتاپ وصل میکنم اعلام میکنه که باتری 100 شارژ هست در صورتی که باتری 4 درصد خالی شده. حتی اگر باتری تا 95 درصد هم شارژ داشته باشه باز هم باتری شارژ نمیشه. اما وقتی باتری به 94 درصد رسید با متصل کردن آداپتور به لپتاپ باتری شروع به شارژ شدن میکنه تا از 94 درصد به 100 درصد برسه.
    وقتی باتری 100 درصد شارژ هست دیگر ولتاژی به باتری ارسال نمیشه برای شارژ شدن. در برنامه batterycare میزان ولتاژی که به باتری برای شارژ شدن ارسال میشه نمایش داده میشه.
    Last edited by mansia; 16-07-2012 at 00:45.

9. 4 کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

1

منظورتونو از دیگر مدل ها متوجه نشدم. برای لپتاپ من بدین صورت هست که وقتی باتری 100 درصد شارژ هست و آداپتور از لپتاپ جدا میکنم باتری شروع به کم شدن میکنه و مثلا میرسه به 96 درصد. وقتی در 96 درصد آداپتور به لپتاپ وصل میکنم اعلام میکنه که باتری 100 شارژ هست در صورتی که باتری 4 درصد خالی شده. حتی اگر باتری تا 95 درصد هم شارژ داشته باشه باز هم باتری شارژ نمیشه. اما وقتی باتری به 94 درصد رسید با متصل کردن آداپتور به لپتاپ باتری شروع به شارژ شدن میکنه تا از 94 درصد به 100 درصد برسه.
    وقتی باتری 100 درصد شارژ هست دیگر ولتاژی به باتری ارسال نمیشه برای شارژ شدن. در برنامه batterycare میزان ولتاژی که به باتری برای شارژ شدن ارسال میشه نمایش داده میشه.
    منظورم برندهای دیگه بود.
    سوال من دقیقا همین بود که از چند درصد باتری شارژ نمیشه؟ 96-95% یا ...
    که ظاهرا جواب 95% هست.

11. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه punisher man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    hamedan

پيش فرض

دوست من منظورتو نگرفتم چطور بیشتر از 95% شارژ نمیشه؟ در ضمن وقتی روی آیکون باتری کلید راست کنی و گزینه battre metre رو بزنی برات 1گزینه میاد که میتونی وقتی باطری وصله به دستگاهت و به برقم متصله. باتریت شارژ نشه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست من منظورتو نگرفتم چطور بیشتر از 95% شارژ نمیشه؟
    راستش من دوباره نوشته هامو خوندم و دیدم که کاملا توضیح دادم اما بزارید این طور بگم که لپتاپها معمولا نمیزارن که باتری لپتاپ شارژ بشه وقتی که فقط مقدار بسیار اندکی از باتری خالی شده و هر شرکت سازنده لپتاپ روی محصولات لپتاپ یک درصدی رو مشخص میکنن که باید حتما تا اون مقدار باتری دشارژ بشه و بعد اجازه شارژ شدن به باتری داده میشه.

برای dell n5110 این مقدار 95٪ هست. یعنی شما باید حداقل 5٪ از باتریت خالی بشه یا بعبارتی 95٪ از باتریت هنوز شارژ داشته باشه تا بتونی باتری لپتاپ شارژش کنی. اگر برات هنوز شک برانگیز هست خیلی راحت همین الان آداپتور برق از پشت لپتاپت بکش و وقتی باتری رسید به مثلا 96 درصد همون لحظه آداپتور برق دوباره به پشت لپتاپ وصل کن. میبینی که سریع مینویسه باتری 100٪ شارژه اما خودت دیدی که 4٪ از باتریت خالی شده. دوباره آداپتور از پشت لپتاپ بکش و این دفعه بزار تا به 94٪ برسه. حالا آداپتور به پشت لپتاپ وصل کن. میبینی که باتری شروع به شارژ شدن میکنه. منظور از مطلب بالا هم همین بود.

در ضمن وقتی روی آیکون باتری کلید راست کنی و گزینه battre metre رو بزنی برات 1گزینه میاد که میتونی وقتی باطری وصله به دستگاهت و به برقم متصله. باتریت شارژ نشه...
    دوست عزیز با تشکر ازتون. از این مورد اطلاع داشتم.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

انگار سوءتفاهم شده،منظورم این بود که وقتی مثلا ۹۷ درصد باشه و بزنیم به برق شارژ نمیشه ولی وقتی 94 باشه و بزنیم شارژ میشه;نه اینکه کلا 97‎ ‎درصد شارژ بشه و به صد نرسه.به هر حال جواب سوالم رو گرفتم.‏‎ ‎

15. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •