اینو نمیدونم به احتمال خیلی زیاد همونطور که رفیقمون پینوکیو گفت شما tvتو آپدیت کن چون tv این وسط هی داره قاط میزنه.و اگر نه سینما که درست میشه
اینو نمیدونم به احتمال خیلی زیاد همونطور که رفیقمون پینوکیو گفت شما tvتو آپدیت کن چون tv این وسط هی داره قاط میزنه.و اگر نه سینما که درست میشه
ولی متاسفانه مودم تلوزیون هنوز برام نفرستادند گفتنداگه وایرلس میخواهی باید تا اخر اسفند صبرکنی ایا میشه بصورت افلاین ابدیتش کرد اگه امکان داره میشه بگی برنامه ابدیتش از کجا دانلود کنم متشکرم
1-نه دوست عزیز این مشکل همیشه هست
وارتباط نیز از طریق کابل اپتیک است
2-با این حال باز هم صدا بیس ساب زیاداست
Last edited by enayati193; 10-02-2012 at 13:53.
lمتشکرم از پاسخ گویی شما ولی
1-نه دوست عزیز این مشکل همیشه هست
وارتباط نیز از طریق کابل اپتیک است
2-با این حال باز هم صدا بیس ساب زیاداست
به نظر من سابوفرهای الجی به علت داشتن یک اسپیکر بزرگ در روی ساب صدای بیس ان زیاد است
منظور از - قابلیت Time Machine Ready) DVR) در مدل 57000 چی هست ؟ آیا منظور ضبط فیلمها بر روی usb هست ؟ و ایا این قابلیت رو داره ؟ هارد اکسترنال میشه به این تلویزیون وصل کرد ؟؟؟
فک کنم فقط از گیرنده دیجیتال میشه ضبط کرد
هارد هم 100% وصل میشه
فقط یکی از دوستان یادمه گفته بود باید 500 گیگی یا بالاتر باشه؟!
1-تلویزیون رو آپدیت کن ایشالا مشکلت حل میشه
من تاحالا آفلاین آپدیت نکردم ولی میدونم که شدنیه
یه گوگل کن دستت میاد...از بچه های همینجا هم یادمه اینکار رو کرده بودن
2-اگه همه تنظیمات رو انجام دادی و بازم سابش اذیت میکنه
یه راه ساده هست البته من توصیه میکنم اگه فنی هستی و حال حوصله اینکارا رو داری انجام بدی
وگرنه ممکنه یه بلایی سرش بیاری
اون هم اینه که یه مقاومت برابر با مقاومت ساب ووفر به صورت سری تو ورودی ساب بزاری(مقاومت یا همون امپدانس ساب رو پشتش نوشته)
کار سختی هم نیست
یه سر مقاومت رو به یکی از سیمهای ورودی و سر دیگشو به ورودی ساب وصل میکنی
فقط باید توان مقاومت بالا باشه وگرنه زود میسوزه چون ساب توان زیادی مصرف میکنه
لطفا اگه نمیدونید اطلاعات نادرست ندید
بله فرمت m2ts رو پخش میکنه
سلام من بالاخره نفهمیدم توتلوزیون هی بسیو تداخل وجود دارد یا نه اگه تو این تصویر ببینید می فهمید وجود داره فکر میکنید عیب از کجاس![]()
رفیق آخه اینطوری که معلوم نیست.عزیز من وقتی عینک نزنی معلومه تداخل تصویر وجود داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)