کوروش جان
Iluv مارکیه که الان تو بازار هست و جنسش بد هم نیست ولی من خودم iprot خریدم
کوروش جان
Iluv مارکیه که الان تو بازار هست و جنسش بد هم نیست ولی من خودم iprot خریدم
یک سوال در موردن برداشتن اسمارت کاور ( پلی اورتان) دارم. اسمارت کاور رو باید کامل برداشت یا میبرنش پشت در هنگام استفاده؟
یعنی کاربرد دوگانه داره برای پشت و رو؟ احساس میکنم بیشتر برای تکیه گاه کاربرد داره تا محافظت. یک کیف 10-15 تومنی بیشتر بدرد میخوره بنظرم. البته دیگه خریداری شده ولی خب...
سلام برنامه های شاخ ios چیه که همه میگن apple apple که واقعا به درد یک کاربر ایرانی بخوره که سیستم عاملای دیگه نداشته باشن که وقتی میخوای بگی apple به خاطر اسمش نباشه؟؟؟؟؟![]()
سلام بچه ها .
آقا عماد از شما ممنونم که زحمت میکشی و به بچه ها کمک میکنی.
من بعد از آپدیت به 5.01 و جیلبریک فقط یه بار یه آلبوم رو توی اپ golden ear کپی کردم و هیچوقت ایپدم با آیتیونز سینک نکردم و بک آپ نگرفتم .
الان که میخوام یه سری اپ جدید بریزم رو آیپدم تو مرحله Back up گرفتن میمونه و دیگه جلوتر نمیره . جای save شدن بک آپ رو هم عوض کردم بازم درست نشد.
آخرین ورژن آیتیونز رو هم دارم .
ممنون میشم اگه راه حلی بهم پیشنهاد کنید.
سلام امین جان
خواهش میکنم
دوست گرامی برای رفع این مشکلتون یک بار آیتیونز رو از تو کامپیوترتون کامل پاک کنید و آخرین نسخه رو دانلود و نصب کنید
مشکلتون حل میشه
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------
میتونید از اسمارت کاور به عنوان استند در هنگام تایپ کردن استفاده کنید یا میتونید اسمارت کاور رو به یک سطح فلزی متصل کنید ( به وسیله آهن ربای اسمارت کاور ) مثلا به یخچال و فیلم ببینید
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:28 PM ----------
برنامه شاخ که زیاده
شما بگو چی می خای ؟
سلام ممنون از جوابت من که اطلاعی ندارم دارم بررسی میکنم حالا اگه شما مورد خاصی به ذهنتون میرسه بگین ممنون میشممیخواستم ipad بخرم ولی با قیمت الانش و اومدن سامسونگ 7.7 و 10.1 به شک افتادم ... محدودیتای apple هم شده بلای جون مااا ...
جدی میگی و یا مسخره میکنی
تناقض توی حرفهای شما موج میزنه
اولا بگید در چه زمینه ایی و با چه قیمتی حدودا چون مثلا در زمینه موسیقی135 دلار قیمت یک نرم افزار حرفه ای هستش که البته قیمتهای پایینتر هم داره 35 دلارییا مثلا نرم افزار مخصوص عیب یابی و تعمیر خودرو میخوای و یا نرم افزاری برای چک کردن هواپیما برای پرواز! و با همین فوتوشاب هم هستش و...
دوما یا شما اینقدر پولدارید که میتونید چند هزار دلار نرم افزار حرفه ای الکی و بدون کار کردن باهاش مثل ویندوز بریزی پس خوش به حالت
و یا میخوای جیلبریک کنیکه در اونصورت دیگه محدودیتی ندارید
سوما شاید بخوای همه را رایگان بدون جیلبریک بگیری که در سطح شما نرم افزار زیاده برایت البته
یاد یک خاطره افتادم
همسایه ما رفته بود گوشی htc دیزایر خریده بود گفتم چرا ایفون4و یا4s نخریدی؟
گفت محدودیت داره!
گفتم چه محدودیتی
گفت نمیشه توش عکس ریخت و گرفتخدایش تا یک هفته فکم درد گرفته بود
آخه وقتی ویندوز7 دستگاه را اصلا به عنوان یک دوربین دیجیتال میشناسه
و راحترین چیز دیدن عکسهای آیپد در pc و ریختنشونه که بدون آیتونز هم میشود دید
در ضمن خیلی از فرومهای به اصطلاح مخصوص آیفون را دیدم که مدیراشون فقط دارند از بی اطلاعی کاربرا کمال سوء استفاده را میگند مثلا برای sms زدن حتما جیلبریک کنهیچ راهی نداری جز اینکه پول بدی و...
در حالی که بدون جیلبریک هم میشود با نرم افزار رایگان
برای همین جایی که اسمی از جیلبریک بیاد من نیستممعنی نداره وقتی هنوز نمیدونند چه کارهایی را بدون جیلبریک میتونی انجام بدی بیای و اعصابت را در درجه اول و دستگاه را در درجه دوم خورد کنی که چی؟بعضیها پول ازجیلبریک شما در بیارند
در ضمن چند وقت پیش ویندوز را عوض کردم و تمام نرم افزارهام هستش هنوز
خیلی راحتتر هم میشه تمام نرم افزار ایپد را بریزی تو pc با save و...البته که بدون جیلبریک
خود من روزهای اول برای طبقه بندی و فولدر بندی عکسها و رمز عبور اختصاصی برای هر عکس و... رفتم یک نرم افزار رایگان چند مگابایتی گرفتم
هر چند سرعت عالی نرم افزار پیشفرض خود آیپد یک چیز دیگه است
نمیدونم این محدودیتها چی هست که فقط اونها که ایپد وایفون و ایپاد تاچ ندارند بهش برخورد میکننددقیقا کدوم محدودیت
قیمتها هم نترس سامسونگ کپی کار لوح کهکشانو ایپد2 همه جای دنیا یکقیمته و اینجا هم پارت سامسونگ جدید بیاد همون قیمت آیپد2 و بیشتر خواهد بود
رضایت کاربرای دنیا از محصول مهمه که اپل روی 90 درصد و بالاتره
آقا تو این تاپیک اصلا نباید از اپل بد بگی چون کاربرای تعصبی زیاد داره
که اینجوری جوابت رو میدن
بند خدا یه محدودیت نوشت ببین چه قدر ---- شعر بهش جواب داده
الان واسه منم کلی جواب مینویسه
Last edited by shahabprince; 17-03-2012 at 14:05.
این محدودیت ها که میگید در واقع ضعف خود ما هستند. خیلی از سرویس ها و امکانات اپل نیاز به اینترنت پرسرعت (که حداقل امکانات کشورهای اروپایی و آمریکائیه) دارند، در ضمن تحریم های سیاسی هم به این ضعف ها اضافه کنید.
الان هم به جز آیپد قیمت همهی جنس ها بالا رفته.
تا این لحظه تنها برندی که تونسته استفاده واقعی از تبلت رو واسه کاربرها فراهم کنه اپل بوده. چندصدهزار برنامه توی فروشگاه اپل هست که فقط و فقط مخصوص تبلت نوشته شده. ولی توی سیستم عامل ها و برندهای دیگه توجهی به این موضوع مهم نشده و علاوه بر اینکه تعداد برنامه های مخصوص تبلت خیلی کمه، همون تعداد برنامه های تبلت هم در واقع هیچ تغییری نسبت به برنامه های موبایل نکردن و به قول معروف کش اومدن تا با سایز بزرگ صفحه تطابق پیدا کنند.
بیشتر تبلیغاتی هم که بر علیه آیپد میشه ضعف های ظاهری توی مشخصات بلااستفاده (فرکانس سی پی یو، مگاپیکسل دوربین، پورت USB و...) هست.
Last edited by *Ali*; 17-03-2012 at 15:34.
محدودیت ارسال فایل bluetooth .... اها شما ipad گرفتی برای اینکه ماشین تعمیر کنی یا هواپیما بفرستی هوا یا شایدم میخوای بری باهاش ماه
من منظورم این برنامه ها نبود
برنامه هایی که به درد همه بخوره
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------
هه هه من سرم درد میکنه برای کل کلدیگه بالاخره میخوام انتخاب کنم این حرفا بهم کمک میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)