اتفاقن اینجا دانگل و اینجور چیزهای خیلی راحت پیدا میشه!
میتونید از این سایت آنلاین بخرید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقن اینجا دانگل و اینجور چیزهای خیلی راحت پیدا میشه!
میتونید از این سایت آنلاین بخرید :
اولا ممنون که اینقدر سریع جواب دادید.
اگه بشه با یک فلش معمولی و با استفاده از custom firmware ها این کار رو انجام داد که خوب خیلی بهتره (مجانی میشه)
راستی این لینکایی که فرستادید دانگل برای downgrade هست یعنی نسخه دستگاه که 4.55 هست رو به نسخه های پایین تر که ه-ک شدن downgrade میکنه؟ بعد از این کار اونوقت کار دیگه ای هم باید انجام داد؟ اونوقت فرقی نمیکنه که نسخه فعلی دستگاه چی باشه؟ هر چی باشه این دانگل ها میتونن downgrade کنن؟
یه مطلب دیگه اینکه من تو نت خوندم که PS3 برای همیشه توسط گروه سه تفنگدار ه-ک شد. اون سیستمش چطوریه برای همه نسخه ها قابل انجامه؟ رایگان هن بود ظاهرا
من راستش خیلی در مورد اون دانگل مجانیها و فرمور و اینها نمیدونم!
در مورد اینها گویا میتونند از هر ورژنی دانگرید کنند چون دستگاه رو روی سرویس مود بوت میکنند. بعد میتونید نسخه های قدیمی تر که قابل هَک شدن هستند رو بریزید و باقی داستهان.
در مورد گروه سه تفنگدار هم هیچی نمیدونم راستش رو بخواید. دوستانی که توی کار جیل بریک هستند بهتر از من میدونند![]()
بچه ها من یه خرده در زمینه اطلاعات در مورد ps 3 نوبم دو سوال :
1- الان میشه ps3 که فریمور 4.40 با یه cfw ای مثل rebug4.46 یه ps3 را براحتی کپی خور کرد
2- بازی های ps3 را می شه تو خود هارد ps3 کپی کرد یا نه؟
Sent from my C2105 using Tapatalk
کسی نیست جواب سوالات ساده منو بده
Sent from my C2105 using Tapatalk
سلام حرفه ای ها راهنمایی كنید لطفا . نظرتون چیه یك ps3 slim 320 ارجینال بخرم . تو بازار بدم كبرا روش نصب كنن . به صرفه تر نیست؟ و قیمت كبرا چقد در میاد؟ آیا باید هارد اكسترنال باشه برا كپی ؟ ممنون
Last edited by aref_Him_777; 14-03-2014 at 12:35.
آقا مـا الان با Format Mass Storage هاردِ دستگاه رو فرمت کردیم [ Quick Format ] . بعدش دیگه از مولـتی من خبری نیست :(
یعنی مولتـی من پاک شده ؟!
بعدنوشت : الان آخرین ورژن مولتـی من رو گرفتم و نصب کردم .
Last edited by Dark Shine; 06-05-2014 at 18:52.
سلام
بازی های 5تا 15 تومنی که تو بازار هست رو پلی استیشن بدون کپی خور میاد یا نه؟
یا حتما باید از این 120 تومنی ها باشه؟
اخه من تو بوشهرم نمیتونم به جایی اعتماد کنم![]()
دوستان عزیز! نمیدونم اینجا جاش هست یا نه. من یه کنسول دارم با مشخصات و متعلقات زیر. یکی از همکارام برای پسرش میخواد. میخواستم بدونم چه قیمت باید بهش بگم:
1- کنسول PS3 کپی خور (3.55) اسلیم با هارد 160gb (در حال حاضر Rebug روش نصبه) به همراه یک دسته دوال شاک
2- دو عدد کنترلر موو با دوربین
3- شارژر مخصوص کنترلر موو و ناویگیشن (دارای 4 استند شارژ)
4- هارد یک ترابایت اکسترنال seagate
4- تعدادی از بهترین عناوین بازی شامل Uncharted 2,3 - God of war 3,4 - Last of US و.... به همراه دیسکهای نصب بازیها (خریداری شده از سایتهای معتبر) به ارزش حدود 200.000 تومان
5- کارکرد کنسول کمتر از 100 ساعت (بسیار تمیز و سالم)
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)