سلام برای ورود به منوی مخفی ال سی دی شهاب مدل LCD32V68N باید چکار کنم لینک فایل آپدیت را هم نیاز دارم
سلام برای ورود به منوی مخفی ال سی دی شهاب مدل LCD32V68N باید چکار کنم لینک فایل آپدیت را هم نیاز دارم
اینجا واسه محصولات سامسونگ هست ولی واسه چی میخواین وارد منومخفی بشین.؟ ضمنا از تلویزیون راضی هستید ؟ تلویزیون کی و چند گرفتید؟
سلام دوستان
کسی نمیتونه کمکی کنه؟
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
اینطور که دیدم شما تو بقیه فروم ها رو هم رفتی ایا تا حالا با اون نرم افزار ru samsung کارکردی؟
نه متاسفانه
مشکلم اینه ک توی منوی سرویس ایرن تنظیمه ولی وقتی تیونر رو روی auto میزارم و تی وی رو خاموش و روشن میکنم تا دیجیتالی شه میبینم هنوز آنالوگه و وقتی دوباره میرم توی منوی سرویس تیونر باز ب حالت اولیه برگشته و auto نیست
فکر کنم اگه auto بمونه دیجیتالش فعال بشه (این طور ک دوستان تست کردن)
این نرم افزار چطوریه؟
نکنه مشکلی برای تی وی ایجاد کنه؟
آخه نمایندگی گفت اگه حتی توی منوی مخفی بری دیگه از گارانتی میاد بیرون و منم دست بهش نمیزنم (منظور نمایندگی مجاز) یه خورده ترسیدم
حالا چی کار کنم؟ کار با این نرم افزار چطوریه و چی کار میکنه؟
لینکش رو هم بدید ممنون میشم
Last edited by wolfomid; 06-11-2012 at 00:23.
نمیدونم چرا کسی جواب منو نمیده!
خکخ گ میگن تست شده و کار میکنه پس چرا کسی جواب منو درست و حسابی نمیده ک باید چی کار کنم؟
اقا یه نگاه به پیغام های خصوصیت بنداز!!!
باید با همون برنامه ru samsung طبق راهنمایی هایی که تو فروم گذاشته شده بری تو منوی مخفی و اونو Unlock کنی و لوکال ست رو روی ED_IRAN بذاری. البته بعید می دونم سری C تیونر دیجیتال داشته باشه.
Last edited by smhsh121; 08-11-2012 at 18:41.
سلام
من اشتباها منوی مخفی ال ای دی ua46d5500rrxzn به منظور فعال کردن گیرنده دیجیتال دست کاری کردم متاسفانه پس از اون ورودی hdmi غیر فعال شده و وقتی وصلش می کنی میگه « بدون سیگنال » این در صورتی که قبلش با همین تجهیزات کار می کرد من با دو فرستنده ( لپ تاپ و پلیر ) و دو کابل hdmi متفاوت چک کردم ولی تغییری مشاهده نکردم .
از دوستان ممنونم اگه راهنماییم کنید
پیشاپیش ممنون
ببین حالا دیجیتالت فعال شد؟
حالا دوتا راه داری یکی این که ریست فکتوریش کنی یا این که دقت کنی و بگی تو منو مخفی چیو دست کاری کردی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)