خب تنها راهت اینه که از همین لینکی که گذاشته شده بازی رو دانلود کنی
تازگی اینطوری شده آره فکر کنم باید دیگه از تاپیک دانلود کنم![]()
خب تنها راهت اینه که از همین لینکی که گذاشته شده بازی رو دانلود کنی
تازگی اینطوری شده آره فکر کنم باید دیگه از تاپیک دانلود کنم![]()
ای بابا اگه اینطوری هست که من ضد حال بدی خوردم باورت نمیشه گفتم این مد رو بریزم 5 ساعت بازی کنم
رضا تو هم حال ما رو گرفتی با این مد![]()
اگه میتونید برای ورژن 1.31 این مد رو پیدا کنید برای من بزارید که اگه این کار رو بکنید یه حال اساسی به من دادید![]()
آره
یادته من مشکل هنگ کردن سر گاراژ مونیخ رو داشتم؟
مشکل با این کرک برطرف شد
آره یادمه
ما هم این لینک بازی رو برای این گزاشتیم توی صفحه اول چون شما دو تا بازی رو تست کردید و مشکلی نبود
حالا نمیدونم این دوستمون چرا کرک براش خراب از اب دراومده
حالا رضا هم میخواد از این لینک دانلود کنه بزار ببینیم برای اون هم مشکلی نداره یا اگه برای رضا مشکل داشته باشه یعنی به احتمال زیاد لینک مشکل پیدا کرده یا کرک مشکلی پیدا کرده فعلا همه چیز به رضا بستگی داره که دانلود کنه ببینیم سالم هست یا نه؟![]()
من با بدبختی و آپدیت کارت گرافیک بازی را نصب کردم اما موقعی که شهری را انتخاب می کنم موقع لود گیر می گیره
خب شاید سیستمتون نمیکشه مشخصات سیستمتون رو بدیدمن با بدبختی و آپدیت کارت گرافیک بازی را نصب کردم اما موقعی که شهری را انتخاب می کنم موقع لود گیر می گیره
چه كاريه هر روز هر روز بازي دانلود مي كنين و آخرش هم خراب در مياد...
مثل من برين يكيش رو بخرين راحت بازي كنين...
تا حالا بازي من مشكلي نداشته...!
من هم خریدم ولی جدیدا داره اذیت میکنهچه كاريه هر روز هر روز بازي دانلود مي كنين و آخرش هم خراب در مياد...
مثل من برين يكيش رو بخرين راحت بازي كنين...
تا حالا بازي من مشكلي نداشته...!
نمیدونم چه مرگشه یه بار یه مد رو قبول میکنه فرداش ارور میده معلوم نیست چی شده![]()
نه رضا فکر نمیکنم که به پایین بودن سیستم ارتباطی داشته باشه چون من این بازی رو روی گرافیک 256 و رم 1 گیگ تست کردم توی بازی میرفت ولی خیلی گیر داشت ولی اینجوری هم نبود که توی لودینگ بخواد گیر کنه
شما یا درایور گرافیک رو درست نصب نکردی یا یه مدی ریختی که باعث گیر کردن شده
یه احتمال دیگه هم هست که کرک مشکل داره
من به مد ها خيلي مشكوكم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)