دوستانی که به صورت حرفه ای Skyrim رو بازی میکنن پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما به این Link سر بزنن، مطمئن باشید پشیمون نمیشید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی که به صورت حرفه ای Skyrim رو بازی میکنن پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما به این Link سر بزنن، مطمئن باشید پشیمون نمیشید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همیشه مدها برای الدر اسکرولز باعث شده ورژن مافوق این بازی ساخته بشه. از همه جالبتر فکر کنم اون مده باشه برای اونایی که از عنکبوت میترسند.به جاش خرس گذاشتند
این مدها هم در صورتی اومده که هنوز بتزدا creation-kit مخصوص ساختن مد رو ریلیز نکرده!
Last edited by aristocrat; 24-11-2011 at 18:29.
daedra heart توی معابدشون میده
Ebony هم که برو به این معدن!البته اگر اهل کاری!
Gloombound mine
در جنوب شرقی Windhelm جای یه کمپ ارک(orc)
عجب دنیای داره Cheat ها!ولی به نظر من شوق بازی رو از بین میبره!من تمام چیت های بازی رو دارم ولی واقعا توصیه میکنم به چیت فکر نکنین واردش هم نشین دوستان!![]()
بعضی مثل tcl - resurrect- خوبه
حتی چیت اضافه کردن ددرا هارت هم هست![]()
یه راه خیلی آسون برای لول آپ شدن:
برید پیش یه دشمن قوی(ترجیحا سریع ضربه بزنه!)و بعد یه سپر بگیرید دستتون و بزارید اون دشمنه شما رو بزنه و خودتون دفاع کنید!
+
محل دقیق همه معبد های Daedra رو کسی داره؟
Last edited by Leon-117; 24-11-2011 at 19:17.
Daedra heart که یکیشه! تمام آیتم ها ...کتاب ها ....حتی کشتن تمام موجودات در منطقه ای که هستید!!!!پول و ....!ولی وارد نشی بهتره واقعا شوق بازی رو از بین میبره!![]()
بچه ها کمک کنید![]()
وای من sneak و archery رو صده! بعد تیر کمون deadra رو برداشتم با تیر های ebony در حالت sneak فقط با یک تیر giant رو از پا در اواردم و با 3 تیر یک ماموت!!!!!!!!!!!حال کردمممممم
---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------
راهنما نداره j رو بزن تا مراحل برات بیاد یکیشو انتخاب کن بعد برو روی نقشه روی نزدیک ترین مکان نزدیک به مرحله(اگر سفید باشه و قبلا کشفش کرده باشی) کلیک کن تا سریع به اونجا بری بعد هم برو دنباله علامت![]()
خجالت نمیکشی چیت میزنی بد میای پز میدی ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)