بازی های ار پی جی به خاطر داستانش بیخودی گندش می کنن . اخه این چه گرافیکی داره خیلی ضایع هست .
حالا یه عده فیلسوف نما میان میگن تو عقده گرافیک داری . مهم گیم پلیه ولی برای من گیم پلی دو زار اهمیت نداره!
بازی های ار پی جی به خاطر داستانش بیخودی گندش می کنن . اخه این چه گرافیکی داره خیلی ضایع هست .
حالا یه عده فیلسوف نما میان میگن تو عقده گرافیک داری . مهم گیم پلیه ولی برای من گیم پلی دو زار اهمیت نداره!
این بازی که گرافیکش خیلی خوبه![]()
منم مث خودت به گرافیک اهمیت میدم.
مطمئنی گرافیکش پایینه ؟![]()
البته قبول دارم حرکات لب و انیمیشن های صورت کاراکتر ها زیاد جالب نیس ولی در کل گرافیک بازی خوبه![]()
1 ازفیلسوف به دریم چون گیمریم. 2 فیلسوف نداریم اینجا که بخواد نما باشه! کجا همچین ادعای کردیم. یه جورای داری مسخره میکنی.توهین نکن لطفا!
نه داستان اهمیت داره برات نه گیم پلی نه اهنگ نه .... فقط گرافیک سلیقه و نظر خودته و محترمه.
Last edited by 3taxxx; 16-03-2012 at 22:58.
من تازه اولاشم.خیلی تفریحی بازی میکنم![]()
فک کنم مرحله اول رو رد کردم، تا اونجایی رفتم که طرف میزنه آشلی رو داغون میکنه (همون دختره نمیدونم اسمشو درست میگم یا نه)
الان توی اون سازمانه علافم باید چی کار کنم ؟![]()
روی نقشه که جای خاصی رو نشون نمیده.
فقط گفته مثلا تو ناحیه ی دو دکتر فلان هست باید چی کار کنم حتما برم ببینمشون ؟
کلا یکی بگه این قسمت علافی توی سازمان رو باید چی کار کنم من ندیدم جایی هدفی چیزی بنویسه![]()
نفهمیدم کجایی یه عکس کوچیک بذار تا بگم.
بابا همون اول اول![]()
که یه دختره دشمنته میاد رفیقت رو میکشه.
آشلی دختره رو میگم.
بعد از اون میری دنبال دکتر واسش
نفهمیدی ؟
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
فک کنم قلق بازی دستم اومد
فهمیدم![]()
این قضیه جنفیج چیه ؟ خوب متوجه نشدم .....
یه سئوال دیگه : واسم میل اومد گفته u have upgrades wating ....
کدوم آپگریدارو میگه ؟
توی اتاق لیارا که بری یه قسمت هست میتونی آپگرید انتخاب کنی. البته باید پیداشون کنی بعد آپگرید کنی. الان یه آپگیرد داری که میتونی انتخاب کنی
سلام دوستان.
یک سوال عجیب داشتم . ، من بازی رو گرفتم . اوایل بازی دیدم که نوشته لول 30 هستم و می تونم 59 تا قابلیت ارتقا بدم!!! این طبیعیه؟! سیو ME2 رو هم import کرده بودم...
اگر از یه بازی خوشت نمیاد دلیل نمیشه بیای به هواداراش توهین کنی. در ضمن این بازی به عقیده خیلی افراد بهترین بازی تاریخ هست.
---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------
اگر سیو رو ایمپورت کنید از لول 30 شروع می کنید.
.................................................. ...
دور دوم بازی رو دارم پیش میرم. به نظرتون سختی بازی توی میزان war asset تاثیر داره؟ چون
محتوای مخفی: .
Last edited by alirezajah; 17-03-2012 at 00:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)