ممنون هوس جان ردش کردم
الان رسیدم به مرحله هفتم که اسمش Core میباشد کم کم بازی میره تو تریپ تخیلی نه؟
کلا این بازی چند قسمت هستش؟
ممنون
ممنون هوس جان ردش کردم
الان رسیدم به مرحله هفتم که اسمش Core میباشد کم کم بازی میره تو تریپ تخیلی نه؟
کلا این بازی چند قسمت هستش؟
ممنون
جدا این بازی یکی از زیباترین بازی هایی بود که بازی کردم حتما امتحانش کنید خیلی جالبه مخصوصا داستانش!!!!!!!!!!!!!!!!1
اگه دقت میکردید در پست قبل عنوان کردم Crysis در ژانر Sci-Fi First-Person Shooter (شوتر اول شخص علمی-تخیلی) جای میگیره...
این بازی شامل 11 مرحله هست... به این ترتیب:
Contact
Recovery
Relic
Assault
Onslaught
Awakening
Core
Paradise Lost
Exodus
Ascension
Reckoning
سخت ترین و گیج کننده ترین قسمت بازی همین مرحله Core هست که شما به اونجا رسیدید!
سلام
آقا بیچارمون کرد این مرحله
یک ساعت وقت مبارکمون رو گرفت تا تمومش کردم خیلی این مرحله مزخرف بود کاری به سختیش ندارما ولی اصلا هیچ جذابیتی نداشت
دیگه بقیه مراحل که اینطور مزخرف نیست؟
ممنون
اقا من تو اوون مرحله كه بي وزن شده يا تو ابه گير كردم يكي پري دريايي يا تو اين مايه ها هم ديدم نقشه هم راهنما نداره فكر كنم اسم مرحلش coreباشه. لطفا راهنمايي كنييد.
ممنون.
Last edited by p30boy.s; 26-07-2008 at 12:46.
این مرحله یکی از سخت ترین مراحل این بازی هست .... باید خودت راه پیدا کنی من خودم با کلی دردسر این مرحله رو رد کردم البته عکس بذاری بیشتر میشه راهنماییت کرد
خسته نباشيد، من داخل يه مرحله گير كردم توي اين مرحله من داخل يه اتاقم و موجودات فضايي حمله كردن يكي از افراد روي زمين افتاده كه يه خانوم بهش كمك ميكنه يك كاپيتان خونسرد هم وايستاده، يه در هست كه كنارش خم شده و من هر كاري مي كنم باز نميشه ميشه بگين بايد چيكار كنم؟
مرحله Reckoning
خودتون رو در حالت Maximum Strength (قدرت ماکسیمم) قرار بدید.
تنها راه خروجی یه در داغون شده هستش. با مشت بهش ضربه بزنید.
![]()
سلام
آقا من هم تو این مرحله Reckoning گیر کردم
البته آخراشم یعنی تو کشتن اون قوله که از آب میاد بیرون مشکل دارم
این چهار تا چیز که علامت زده بود رو منفجر کردم حالا یه علامت مونده که سمت چپش هست این رو چطوری باید نابود کنم؟
و اینکه با چه سلاحی باید نابود بشه؟ اون سلاحه که از تو ساختمون برداشتم شلیک نمیکنه چرا؟
ممنون
دوست عزیز بعد از اینکه 4 تا Turret را نابود کردی باید صبر کنی تا دوستانت سوار بر هواپیمای VTOL بال سمت راست سفینه را ضعیف کنند. در این مدت تو باید با موجودات دیگر درگیر بشی و حملات سفینه مخصوصا اشعه فریز کننده را جا خالی بدی. وقتی مقداری از این موجوداتو کشتی و زمان گذشت بال سمت راست تضعیف شده و تو می تونی با TAC Cannon همون اسلحه که شلیک نمی کرد شلیک کنی بدین صورت که توسط اسلحه بال را نشانه بگیر تا روی هدف قفل کند ( چند ثانیه نگه دار) بعد شلیک کن.
همین پروسه را برای بال چپ انجام بده و بعد که هر دو قسمت نابود شد سفینه حرکت کرده و تو باید با موشک انداز صفحه پایینی و زیرین سفینه را نابود کنی و توسط TAC Cannon یک شلیک به داخل سفینه انجام بدی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)