تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 507 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام به دوستان گلم .
    منم چنتا تجربی که داشتم رو مینویسم شاید به درد یکی از دوستان بخوره

1- هیچ دوستی ، هیچ دوستی قابل اعتماد مطلق نیست و در سر دو راهی رفاقت و زندگی خودش ، حتما زندگی خودش رو انتخاب میکنه !
    2- با هیچ کس نباید شراکت کرد ، حتی با بابا !
    3- اگه کسی پاک زندگی نکنه در آینده اثر اون رو میبینه ! (دقیقا موج منفی که فرستاده شده تو دنیا بیه خود آدم برمیگرده !!)
    4- جواب خیانت ، خیانت خواهد بود !
    5- قدر پدر رو آدم وقتی میدونه که خودش زندگی داشته باشه کار کنه ، پس از اول باید دونست قدرش رو !
    6- ازدواج بدون عشق و بی شناخت کامل ازدواج درستی نیست ، چون آدم از اشتباهات کسی که قلبا دوسش نداره راحت نمیگذره !
    7- پایه زندگی مشترک ایثار و گذشته . این نکته رو هم 2 طرف باید بدونن که هر کاری میکنن واسه زندگشونه نه منت برا فرد مقابل !
    8- وقت ازدواج و ارتباط با جنس مخالف هیچ وقت در مراحل آشنائی همه داشتهاتون رو رو نکنید چون اون وقت عاشق شما نمیشه ، عاشق داشته هاتون میشه !
    9- با وجود اینکه همیشه بعضی ها پاپیچ این پسرهای جلف و فشن فوشون هستن اما آخر سر آدم متین و با وقار هست که مشتری داره !
    10- امیدتون به خدا باشه و تلاش خودتون نه خلق خدا !
    11- وقتی موقع رفتن بیرون از خونه مامانتون میگه چتر وردارید حتما وردارید چون قطعا هوا خودی نشون خواهد داد !
    12- دردسر راست گفتن خیلی کمتر از دروغ گفتن بدون حافظست !
    13- همیشه حقتون رو رک و محکم بخواین ، عقب کشیدن در این مورد همانا پرروئی طرف مقابل رو به همراه داره !

بقیشم بدن میگم

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوستان

همیشه سعی کنید کاری برای انجام دادن داشته باشید.اگه بیکار باشید حتما حوصلتون سر میره و تنهایی عذابتون میده و افکار منفی و مزاحم میشه کل زندگیتون.حتما که نباید سر کار برید که بهتون نگن بی کار.اگه دانشجویید میتونید زبان و برنامه های کامپیوتری رو یاد بگیرید

حتما تو یه زمینه تخصص داشته باشید.اینطوری نسبت به بقیه متمایز میشید و اعتماد به نفستون بالا میره.

هیچ وقت برای کار از شاخه ای به شاخه ی دیگه نپرید.یه رشته و یا زمینه کاری رو ادامه بدید تا بتونید موفق بشید

اگه تو مسائل ریشه ای و اعتقادی با دوستانتون اختلاف عمیق دارید بهتره که این دوستی رو بزارید کنار.من یکی از دوستام به شدت مذهبی و تو دانشگاه با چند نفر دوسته که فشن مشنن!!!!چند روز پیش تو ماشین بودیم یکی از دوستانبه یه دختر خانوم متلک گفت.نزدیک بود تو ماشین همدیگه رو بکوشند

3. 10 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

-وقتی پول داری مثل شاهی ولی وقتی دست کسیش دادی مثل گدایی

- همیشه یک مقدار پول برای حوادث غیر مترقبه پس انداز کنید . این ماه 200 تومن پول می خواستم پس انداز کنم که دندون درد شدیدی گرفتم و همشو تقدیم دندانپزشک باید بکنم!

- همیشه تو دعواها داد و بیداد راه نندازید بعضی موقعا با سکوت می تونید برنده بشید و طرف مقابل از این که مثل دیونه ها داد و بیداد کرده را شرمنده کنید( البته تشخیص این که ایا در همه دعوا ها بدون استثنا باید سکوت کنید یا نه با خودتونه ضمتا اگر بعد از سکوت احساس استثمار شدن و تحقیر شدن پیدا کردین مسئو لیتش با من نیست!!!!!!!!)
    Last edited by parinaz571; 07-12-2011 at 18:38.

5. 12 کاربر از parinaz571 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

هیچ وقت اگه از طرف اداره ای دعوت به کار یا همکاری شدی، از همون اول بحث مالی رو پیش نکشید
    ممکنه از رفتار، کار و هوش شما خوششون بیاد و استخدامتون کنن...

( این برای خواهر خودم اتفاق افتاده )

دوماه حقوق نگرفته بود، ولی در عوض الان بهترین سمت رو در بهترین اداره شهر داره...

7. 14 کاربر از EHSANRF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

یه جمله یه جا خوندم بهم ثابت شده , هیچوقت یادم نمیره :
    یا به اندازه آرزوهات تلاش کن , یا به اندازه تلاشت آرزو کن!

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

همیشه کپی برابر اصل مدارک خودت رو تهیه کن هزینه هربرگ کپی برابراصل 200 تومن بیشتر نیست....یه باروقت بذار برو دادگستری قسمت کپی برابر اصل .... وقتت هم گرفته نمیشه..
    کپی برابر اصل مدارک شناسایی ( کارت ملی - شناسنامه-پایان خدمت و معافی- پاسپورت- .....) مدرک تحصیلی ( دیپلم- پیش دانشگاهی- دانشگاه - گواهی نامه های مهارتی و ....) همیشه به درد میخورن
    Last edited by mali.sh; 26-11-2011 at 10:12.

10. 11 کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

از مجلس عروسیتون هرچقدر که می تونید عکس و فیلم بگیرید...اون موقع ممکنه زیاد به فکرش نباشید یا خسته شید....ولی بعدا خاطره خیلی لذتبخشی میشه...همش می گید کاشکی بیشتر عکس گرفته بودم

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

هیچ وقت به کسی وابسته نباشید

و سعی کنید راز هاتون رو برای همه نگید

شخصیت خیلی محبوب جمع نباشید چون دشمن زیاد پیدا می کنید

اگر کسی مسخره یا ..... کرد سریع جوابشو بشید تا بعدا براتون شاخ نشه و این که هی فکرتون مشغول این نباشه که چرا جوابشو ندادم

تو حساب و کتاب با کسی رو دروایسی نکنید چون شما صاحب بانک صادرات نیستید و پدرتون هم یه تاجر پولدار نیست

اگر دانشجو شهرستان هستید خیلی خونه دوستاتون که خونه دانشجویی دارند نرید چون ممکنه یکیشون با اومدن شما راضی نباشه ولی به روتون نیاره

اگر کسی براتون قیافه گرفت شما هم خیلی سرد از کنارش رد شید این بدترین کاری هستش که میتونید بکنید

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

دوستان این اخرین تجربیاتمه دیگه میرم خدمت باید اونجا یاداشت کنم بیارم برا تاپیک......
    ولی تجربه جدید
    ببخشیدا خودم و بعضی از دوستان املا فارسی خوبی ندارن بعضی وقتا غلط املاء ی دارن مثل (متمئن یا اتماد یا ...... ) ازین جور غلطا های خییییییییییییییلی زشته به خدا آبرو واسه آدم نمیمونه.....اینجا که بچه ها خودی هستن ولی یجا مینویسی که دیگه کار از کار گذشته
    پس
    همیشه با دقت بنویسیم ..... چون بی سواد که نیستیم همه تحصیل کردن ( محصل - دیپلم -دانشجو - دکتر- مهندس-....) همشم به دلیل بی دقتی نیست بعضی وقتا به خاطر این فینگلیش هم هست که املا کلمات یادمون میره
    نکته بعدی دست خط .......... من خودم مشکل پیداکردم ... دست خط داغون داشتم بس که کارام رو تایپ میکنم دیگه نوشتن با دست یادم رفته.... اینقد به تایپ وابسته نشین
    Last edited by mali.sh; 28-11-2011 at 14:09.

14. 10 کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نمیدونم گفته شده یا نه ...اما:

همیشه کارهاتون رو سر وقت خودش انجام بدید ...کار دیروز رو به امروز ، کار امروز رو به فردا و کار فردا رو به پس فردا نندازید که بدطور ضرر می کنید...

(به خصوص اینکه اگر دانشجو هستید ،در خصوص درس خوندن اینجور زیاد پیش میاد،پس سعی کنید واستون پیش نیاد که بد ضرر می کنید ... مثل من : (

16. 12 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •