سلام خوبین؟
من شنا که میزنم بعدش احساس کمر درد میکنم.احساس میکنم به مهره هام فشار میاد.مشکل از کجا میتونه باشه؟
قبل از شنا هم باید گرم کنم؟/من گرم میکنم ولی نه زیاد میتونه آسیب به کمر دلیلش این باشه؟
میشه راهنماییم کنین؟مرسی
سلام خوبین؟
من شنا که میزنم بعدش احساس کمر درد میکنم.احساس میکنم به مهره هام فشار میاد.مشکل از کجا میتونه باشه؟
قبل از شنا هم باید گرم کنم؟/من گرم میکنم ولی نه زیاد میتونه آسیب به کمر دلیلش این باشه؟
میشه راهنماییم کنین؟مرسی
سلام/یبار این شنا رو تست کن البته اگه رو زمین میری!یپا رو او یکی پا قرار بگیره و سر رو به رو یعنی جلوتونو نگاه کنین شنا سوئدی همه که میری زانوها کاملا شکسته
از بین این ها به نظر من ماسل فارم و vpx خوبه.
صاحب این سایت رو تا حدودی میشناسم, محصولاتش ظاهرا خوب هست(منظورم اینه که قبلا خوب بود الان رو نمیدونم)
سلام
دوستان برای گودی کمر و همچنین قوز کمر چه حرکتهایی روتو باشگاه پیشنهاد میکنید
برای تقویت فیله چه حرکتی خوبه؟
خوب خودت جواب خودتو دادی
حرکت فیله ای برووو
چه ورزش های واسه شش تکه کردم شکم خوبه ؟
برای گودی کمر حتی خونه هم بودی کاملا دراز بکشین و یک پاتونو از زانو شکسته و دست زیر زانو به سمت خودتون بکشین و 10 ثاینه نگه دارین و پای بعدی هم به همین منوال/سعی کنید موقع خواب زیر زانوهاتون یه بالشت یا پتو بزارین تا گودی کمرتون به زمین بچسبه و فشار بش نیاد.از دمر خوابیدن کاملا اجتناب کنید.برای غوز کمر هم به خودتون عادت بدین که سر سینه هارو بالا به کشین چه موقع راه رفتن و چه نشستن/حرکت شراگ هم برای این هدف مفیده.برای تقویت فیله هم از دستگاهی که در باشگاه هست استفاده کنید و در روزهای بعد این حرکت رو با وزنه انجام بدین.موفق باشین
حرکتهای زیادی برای شکم هست که باید با برنامه ریزی انجام بدین/عضلات جزء عضلاتیس که دیر در میاد و نیاز به حوصبه زیاد داره/برنامه ریزی تو حرکات شکم و اینکه به قول معروف ست هارو نپیچونی خیلی تاثیر داره.موقع رفتن حرکت شکم از دراز نشست کامل خود داری کنید چون اینکار علاوه بر فشار اوردن به کمر فشار رو از رو عضلات بر میداره.سعی کنید شکم رو با وزنه انجام بدین تا فشار بیشتری بیاره.جسارت نباشه/خودتون استادین ولی مداوت تو حرکات شکم و تمرکز رو انجام حرکات و به قول معرروف نپیچوندن تعداد خیلی تاثیر داره حالا شما هزار تا حرکت رو انجام بده ولی اگه درست انجام ندی و تعداد رو کاملا نری هیچ تاثیری نداره.یا علی
کسی جوابی برای این سوالات نداره ؟؟؟؟!!!!
سلام یک برنامه ای دارید دوستان برای وزنه زدن ( هم تعداد هم ست هاش هم وزن وزنه ها ) و کار با تردمیل ( مدتش - سرعتش - شیب اش ) برای تازه کاری مثل من ؟ ( قد 186 وزن 86 )
از اون جهت میگم که هم این دو تا رو در منزل دارم
یا اگر باشگاه رفتم مربیه یک برنامه داد لا اقل بدونم برنامه پرتی بهم نداده
ممنون از کمکتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)