تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 258 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 2579

نام تاپيک: [ Yahoo! Mail ] / تمامی مسائل ياهو ميل

در آغاز فعالیت رویا123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام
    بقیه هم همون طوری مثل فایر فاکس باز میشه.
    بهتره بیشتر توضیح بدی
    احتمالا اینترنت اکسپلورر این مسیر باید طی بشه:
    menu>tools>option>connection>lan settings
    تیک گزینه آخر رو بردار
    خب این کارو کردم مشکل اینترنت اکسپلوررم حل شد. الان مشکل اصلیم اینه که یاهو مسنجرم باز نمیشه. من میخوام اون مشکل هم حل شه. امشب با فیلتر شکن فقط می تونستم بازش کنم ولی دم به ثانیه دیس می شدم. چی کار کنم که دیگه بدون فیلتر شکن باز شه. چون همین فیلتر شکن حس می کنم کلا میزنه همه چیمو به هم می ریزه. دیگه نمیخوام استفاده کنم. ولی مشکل یاهو مسنجرم چطوری حل میشه. چی کار کنم که باز شه؟؟؟؟

2. این کاربر از رویا123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام
    بقیه هم همون طوری مثل فایر فاکس باز میشه.
    بهتره بیشتر توضیح بدی
    احتمالا اینترنت اکسپلورر این مسیر باید طی بشه:
    menu>tools>option>connection>lan settings
    تیک گزینه آخر رو بردار
    در ضمن پایین صفحه گزینه ای واسه تشکر ندیدم. پس اینجا تشکر می کنم ازتون. از مدیران محترم سایت به خاطر اسپم معذرت میخوام.

4. این کاربر از رویا123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خب این کارو کردم مشکل اینترنت اکسپلوررم حل شد. الان مشکل اصلیم اینه که یاهو مسنجرم باز نمیشه. من میخوام اون مشکل هم حل شه. امشب با فیلتر شکن فقط می تونستم بازش کنم ولی دم به ثانیه دیس می شدم. چی کار کنم که دیگه بدون فیلتر شکن باز شه. چون همین فیلتر شکن حس می کنم کلا میزنه همه چیمو به هم می ریزه. دیگه نمیخوام استفاده کنم. ولی مشکل یاهو مسنجرم چطوری حل میشه. چی کار کنم که باز شه؟؟؟؟
    shift + ctrl + P
    تا وارد تنظیمات یاهو مسنجر بشید و گزینه پنجم رو بزنید در سمت چپ و در صفحه سمت راست هم گزینه اول تیک داشته باشه
    فیلتــر شــکن مسیر دسترسی برنامه ها رو عوض می کنه و بععضیهاشون مثل نسخه های قدیمی اولترا سورف هم یادشون میره این تنظیمات رو برگردونند و وقتی فیلــتر شکن نیست، برنامه بر اساس تنظیماتش همون مسیر قبلی رو می خواد طی کنه که الان دیگه فعال نیست و شما باید دستی تنظیم کنید.
    ضمنا دکمه تشکر همین پایین سمت راست باکس وجود داره. من برای تشکر جواب نمی دم! ببخشید! بارها و بارها بدون کمترین چشمداشت افرادی دست من رو گرفته اند که .............

6. این کاربر از manuch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

shift + ctrl + P
    تا وارد تنظیمات یاهو مسنجر بشید و گزینه پنجم رو بزنید در سمت چپ و در صفحه سمت راست هم گزینه اول تیک داشته باشه
    فیلتــر شــکن مسیر دسترسی برنامه ها رو عوض می کنه و بععضیهاشون مثل نسخه های قدیمی اولترا سورف هم یادشون میره این تنظیمات رو برگردونند و وقتی فیلــتر شکن نیست، برنامه بر اساس تنظیماتش همون مسیر قبلی رو می خواد طی کنه که الان دیگه فعال نیست و شما باید دستی تنظیم کنید.
    ضمنا دکمه تشکر همین پایین سمت راست باکس وجود داره. من برای تشکر جواب نمی دم! ببخشید! بارها و بارها بدون کمترین چشمداشت افرادی دست من رو گرفته اند که .............
    متشکرم از پاسختون. من این کاری که گفتید رو انجام دادم. ولی همون گزینه بالایی خودش تیک داشت. با این وجود هم شما میگید که درست میشه مشکل آن شدنم؟؟ حالا خودم هم امتحان می کنم اگه مشکل داشتم باز مطرح می کنم.

8. این کاربر از رویا123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

متشکرم از پاسختون. من این کاری که گفتید رو انجام دادم. ولی همون گزینه بالایی خودش تیک داشت. با این وجود هم شما میگید که درست میشه مشکل آن شدنم؟؟ حالا خودم هم امتحان می کنم اگه مشکل داشتم باز مطرح می کنم.
    خواهش میکنم
    نکنه حسابتون رو به فیس بوک متصل کرده اید؟ از طریق گزینه چهارم توی همون صفحه تنظیمات؟

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

خواهش میکنم
    نکنه حسابتون رو به فیس بوک متصل کرده اید؟ از طریق گزینه چهارم توی همون صفحه تنظیمات؟
    اینی که گفتید رو من زیاد متوجه نشدم. ولی خب یکی از آیدی هام که باز نمیشه همونی هست که وقتی فیس بوک می خواستم بسازم وارد کردم. ولی خب وقتی هم مشکل داشتم اون یکی هم باز نمیشدا. حالا نمی دونم. من که کاری نکردم. ولی فکر کنم مشکلم حل شد. امشب با فیلترشکن آن شدم. بعد اون کاری که گفتید و کردم. بعدش فیلترشکنو آف کردم. ولی قطع نشدم. امیدوارم که موقع آن شدن هم دیگه مشکلم حل شده باشه.
    بازم ازتون سپاسگذارم.
    Last edited by رویا123; 05-03-2013 at 23:48.

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اینی که گفتید رو من زیاد متوجه نشدم. ولی خب یکی از آیدی هام که باز نمیشه همونی هست که وقتی فیس بوک می خواستم بسازم وارد کردم. ولی خب وقتی هم مشکل داشتم اون یکی هم باز نمیشدا. حالا نمی دونم. من که کاری نکردم. ولی فکر کنم مشکلم حل شد. امشب با فیلترشکن آن شدم. بعد اون کاری که گفتید و کردم. بعدش فیلترشکنو آف کردم. ولی قطع نشدم. امیدوارم که موقع آن شدن هم دیگه مشکلم حل شده باشه.
    بازم ازتون سپاسگذارم.
    connected networks منظورمه. از اینجا به حساب فیسبوک و توئیتر می تونید متصل بشید که هر دو شکر خداوندگار بزرگ، فیــلتر تشریف دارند! بنابراین شما هم باید فیلـتـر شکن داشته باشید. از همونجا هم می تونید این اتصال رو قط کنید. موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

connected networks منظورمه. از اینجا به حساب فیسبوک و توئیتر می تونید متصل بشید که هر دو شکر خداوندگار بزرگ، فیــلتر تشریف دارند! بنابراین شما هم باید فیلـتـر شکن داشته باشید. از همونجا هم می تونید این اتصال رو قط کنید. موفق باشید.
    شرمنده من اینقدر سوال می پرسما. ولی بازم که ایمیلم باز نمیشه. با این کارم مشکل آن شدنم حل نشده. هنوزم باید با فیلتر شکن بازش کنم که.

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شرمنده من اینقدر سوال می پرسما. ولی بازم که ایمیلم باز نمیشه. با این کارم مشکل آن شدنم حل نشده. هنوزم باید با فیلتر شکن بازش کنم که.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه وقت مناسب ( نه الان نصف شبی!) چت کن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام و خسته نباشید.ببخشید من یه مشکل تو دانلود محتویات ایمیلم دارم.یعنی وقتی یه فیلم به عنوان مثال 2 یا 3 مگی رو از یه سایت میخوام دانلود میکنم تو عرض 1 دقیقه ای دانلود میشه اما تو یاهو میل همون حجم 2 یا 3 مگی رو حدود 10 دقیقه طول میکشه دانلود کنم.اگه میشه کمک کنید چون بدجوری تو حجم بالا گیر میکنم....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •