تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 1746 اولاول ... 33831231291301311321331341351361371431832336331133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

یچه ها امروز مال شما کلاینتتون مشکل دار نشد ؟ اولا موقع ورود زد 10 دقیقه تو صف وایستم . بعد که رفت بازی . یه نرمال اومدم زدم 5 دقیقه شد پیدا نکرد . کنسل کردم ارور داد نمیشه کنسل کنی . لاگ اوت کردم و دوباره اومدم تو که این دفعه صف نداشت . منتهی گزینه بازی نرمال حذف شده بود .
    گفتم یه Bot بزنم ببینم چی میشه . وقتی زدم اومد صفحه اصلی کلاینت . بعد دوباره رفتم ببینم چی شده دیدم کلا disable شده این بازی ها . بعد اون بالای صفحه قسمت information دیدم نوشته فعلا برای مشکل پیش امده بازی ها رو غیر فعال کردیم . یعنی اون قسمت به صورت انلاین اپدیت میشه ؟

راستی قرار شد یکی این مودهای Ranked و solo رو بگه که چه فرقی داره با مود نرمال . کسی نیست بگه ؟ eztech جان ؟ aria جان ؟
    سلام
    هیچ فرقی نداره بازی همونه خود summoners rift هست بازی تغییر نمیکنه!
    فقط قبل از بازی هر تیم 3 تا هیرو بن میکنه بعد بازی شروع میشه
    که میشه همون خود ِDraft Pick ولی رانکد ..... امیدوارم خوب توضیح داده باشم

----------
    راست میگیا ..... زده waiting average time 14 Minutes
    14 دقیقه!!! چه خبره؟
    Last edited by Aria1997; 15-09-2012 at 18:31.

2. 2 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام
    هیچ فرقی نداره بازی همونه خود summoners rift هست بازی تغییر نمیکنه!
    فقط قبل از بازی هر تیم 3 تا هیرو بن میکنه بعد بازی شروع میشه
    که میشه همون خود ِDraft Pick ولی رانکد ..... امیدوارم خوب توضیح داده باشم

----------
    راست میگیا ..... زده waiting average time 14 Minutes
    14 دقیقه!!! چه خبره؟
    مرسی .
    این بن کردن یعنی از توی این همه هیروی بازی سه تا رو خط بزنه که کسی برنداره ؟
    در ضمن سولو رو نگفتی چیه.

4. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

مرسی .
    این بن کردن یعنی از توی این همه هیروی بازی سه تا رو خط بزنه که کسی برنداره ؟
    در ضمن سولو رو نگفتی چیه.
    سولو با تیم رانکد هیچ فرقی نداره فقط تیم رانکد شما با تیمت بازی میکنی سولو میتونی تک نفره یا با یک نفر inv کنی بازی کنی
    این عکسم پیدا کردم ببخشید اگه یکم کوچیکه اون سمت چب و راست نوشته شده banned champions

وقتی هیرویی بن بشه دیگه نمیشه برش داشت مثلا داریوس رو بن میکنیم روش علامت ورود ممنوع میاد نمیتونیم برش داریم

6. 3 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حالا بیشتر دوستان گفتن..
    solo اگر بدونید بالا 1V1 میشه معنی همین یعنی یک نفر با تیم حریف که اونم تنها نبرد میکنی و پایین که دوتا نبرد 2vs2 میکنن ... که اینا برا خودش قانون داره خواستید اگر اطلاع ندارید میگم...
    خلاصه کلا اینکه بعد مود نورمال اون سه تا که همشون رانک حساب میشن اینکه اولی فرقش این که میتونی چمپ فری هفته بردارید در دومی و سومی این اماکن نیست و لی دومی و سومی ثبت میشه در پروفایل و جزو رانکیک به حساب میاد و ثبت میشه
    و این خیلی مهم سومی فرق کوچیک دیگه داره اینکه کلا تا گلید یا تیم عضو نباشید نمیتونید وارد بشید 5 یا سه نفر ... باید باشن و اسم گلید کنار یوزرتون میاد کلا کار تو رانک دومی و سوی سخت و شدیدا باید رو چمپ و بازی مسلط باشید سوتی = defet
    Last edited by Fusi0n; 15-09-2012 at 20:37.

8. 2 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت x_man2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ایا این بازی مسابقاتی داره؟
    و
    اگه میشه بگین وقتی 1 نفر هاست میزنه چه جور کد هایی را میتونه بزنه و کارایی اون کد چیه؟
    و
    1 سری از اصطلا حات هم را به ادم بگین توی بازی 1 هو هی میگفتن all mid من که نمیدونستم اینا چی میگن منظورشون چیه مینوشتم ok yes خوب بگین ادم از سردر گمی در بیاد

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بله میزارن دوستان چندتایی بود یکی تقریبا رسمی بود از riot اجازه گرفتن بودن سورس در اختیارشون قرار داده بودن ....
    هاست منظورتون چی ؟ قسمت کاستوم میگین اون جا میتونی مد های مختلف و مپ ... انتخاب کنی بیشتر به درد بازی ها که تعداد زیاد و میخوام مثلا 5به5 برید میخوره
    یه حالت هست که برای تورنومنت که کد در اختیار میدن میزنی میری داخل ...................

اره MID میشه وسط مپ

تو تصویر ببنید
    یعنی همهتون بریزن وسط مپ یک نو استراتژیک خرکی که همه میان وسط تا تیم حریف سکته کنه برای چند دقیفه که تاور بکنن کلا اگر برتری چمپ دارید این روش که تیم Job میشن با هم تاثیر داره...
    دیگر اصطلاحات بازی مثلا یکی SS موقعی که مثلا پایین مپ هستید کسی اگر چمپ روبرو یک یا هر دو شون میخواست برن وسط باید SS بدین
    یا در هر جایی که هستین این تایپ کنید که هم تیمی با خبر بشه تو حالت هم تیمی باید این بزنن که شما با خبر بشید
    KS هست یعنی اینکه یک نفر داره با چمپ رو برو مبارزه میکنه اخرش کشتن شما بیای بزنی بکشی این میشه KS
    GJ همین حالت بالا ولی درصورت که دیگه مجبور باشی که تیم حریف فرار نکنه وووووو
    دیگه چی میمینه ؟!!

11. 2 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من تازه لول 10 شدم . شما تیم خاصی ندارید که با هم جوین بدیم بازی کنیم ؟ این خارجیا خیلی بوقن
    وضعیت پینگ کدوم سرور بهتره ؟ من سرور north america هستم با پینگ 320 شبها بدون مشکل و روزها با کمی delay بازی میکنم . فکر کنم سرور ترکیه پینگش خوب باشه . اگه شما تست کردید بگید بریم اونجا

13. این کاربر از C0OPeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingstreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    میگن تهران

پيش فرض

سرور آمریکا که خیلی لگه چرا رفتی اونجا ؟
    بچه تو اروپا بازی EW و ES میکنن من خودم EW ام.

15. این کاربر از kingstreet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آی پی 3 تا سرور NA-EW-ES رو میدی تست بذارم ببینم کدوم در طول روز بهتره که همون رو شروع کنم

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من تازه لول 10 شدم . شما تیم خاصی ندارید که با هم جوین بدیم بازی کنیم ؟ این خارجیا خیلی بوقن
    وضعیت پینگ کدوم سرور بهتره ؟ من سرور north america هستم با پینگ 320 شبها بدون مشکل و روزها با کمی delay بازی میکنم . فکر کنم سرور ترکیه پینگش خوب باشه . اگه شما تست کردید بگید بریم اونجا
    آی پی 3 تا سرور NA-EW-ES رو میدی تست بذارم ببینم کدوم در طول روز بهتره که همون رو شروع کنم
    من یه چیزی رو توی این همه بازی دیدم ولی دلیلش رو نمیدونم چیه . کسی اگه میدونه بگه .
    چرا بازی های پشت سر همی که بازی میکنی بعضی بازی ها پینگشون افتضاحه در حالی که بازی قبلت و بعدت در طول بازی پینگ عالی داشتی . خیلی شده سه تا بازی پشت سر هم یکی پینگ ثابت 140 بوده . دومی رو که میزنم پینگ میشه 250 کل بازی ثابته . سومی میبینی باز خوبه و میاد روی 170 . یعنی متغیره .
    میشه از کیفیت خطوط بقیه بازیکنها هم باشه ؟

در ضمن من فکر میکردم پینگم توی East بهتر از وست باشه اما وقتی رفتم وست دیدم واسه من اونجا بهتره . اینم از موارد عجیب .

18. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •