تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 1364 اولاول ... 33831231291301311321331341351361371431832336331133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

آخر فروم باز Y.O.U.S.E.F.P.3.0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    :اصفهان:P30 WORLD::

12

نقل قول نوشته شده توسط WooKMaN
    ببين كي صندلي نشين شده ...

يوسف جان خوبي ؟

سلام رامبد عزيزم ..... مشتاقانه منتظر سوالهاي خوب و مفيد شما هستم ....
    فقط مواظب باش سوالهايي كه تايپ ميكني از دست نرند
    ....

از امروز تا هفته ديگه فكر ميكنم و سوالاتي ازت ميپرسم مغزت سوووت بكشه ...

منتظر باش
    ممنونم رامبد عزيز
    موفق باشي : يوسف

======+++++++++++======

دوستان جوابها رو آماده ميكنم و در تاپيك قرار ميدم ...

موفق باشيد : يوسف

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

11 جواب سوالهاي سركار خانم magmagf ...

magmagf ::: سلام اقا يوسف . مرسي كه اين دفعه شما زحمت نشستن رو اين صندلي را قبول كرديد

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: خواهش ميكنم .... شما لطف داريد همانطوري كه گفتم من افتخار ميكنم

magmagf ::: چند سالتونه ؟

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: من دو تا تاريخ تولد دارم ... يكي اصلي و يكي هم شناسنامه اي ....

تاريخ تولد اصلي من : 11/11/1363 ... يعني حدودا 22 سال ....
    تاريخ تولد شناسنامه اي من: 15/6/1364 .... يعني حدودا 21 سال ...

magmagf ::: رشته تحصيلي ؟

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: من در رشته رياضي درس خوندم

magmagf ::: چرا كاربر فعال انجمن موسيقي شدي؟

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: اول از آقا ميثم و ديگر مديران كه به كاربر فعال شدن من راي دادند تشكر ميكنم ... دوم اينكه من به موسيقي و فيلم بسيار علاقه دارم و دوست دارم تمام فيلمهاي زيبا و پر معني رو در آرشيو خودم داشته باشم و چون من در كمال تاسف قدرت اينترنتم بسيار پائين هست نميتونم اكثر فيلمهاي مورد علاقم رو داشته باشم .... براي همين لينكهاي اون فيلمها رو براي دوستان ديگه در تاپيك و انجمن فيلم و موسيقي قرار ميدم ....

magmagf ::: موسيقي چه قدر از زندگيتا تشكيل مي ده؟

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: اگر دقيق بگم 70% تا 80% .... و در كل هنر 90% زندگي من رو تشكيل داده ...

magmagf ::: خواننده اي ايراني مورد علاقه ات؟

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: سوال بسيار خوبي پرسيدي ( متشكرم ) ... در كل ميتونم بگم .... اول ::: شادمهر عقيلي ::: و دوم ::: منصور :::

magmagf ::: چندتا از خواننده هاي مجاز را كه دوست داري بگو ؟

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: فريدون ... كمي هم اخشابي

magmagf ::: چه رنگي را دوست داري ؟

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: من اول رنگ آبي ... بعد رنگ سفيد ... بعد رنگ سبز ... و بعد هم رنگ مشكي

magmagf ::: به كدوم انجمن ها بيشتر مي ري ؟

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: خوب كاملا مشخصه ... اول انجمن موسيقي و فيلم .... دوم انجمن متفرقه .... و در آخر ساير انجمنها

magmagf ::: چندتا از كاربرهاي مورد علاقه ات را بگو ؟

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: خوب بايد بگم سوالتون واقعا مشكله من بايد بگم كه اول تمام كاربرهاي باوفاي پي سي ورلد ....

و اما بهترينها به نظر من ::: ( من با اين دوستان بيشتر ارتباط داشتم و از پستها و تاپيكهاي آنها خوشم اومده و استفاده بردم )
    :::::::::::::::::::::::::::::::
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

magmagf ::: نظرت راجع به اسمت چيه؟

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: اگر منظورت اسم واقعي من هست ( يوسف ) كه خيلي خيلي دوستش دارم و سعي كردم اخلاق و رفتارم مثل حضرت يوسف باشه .... واگر منظور شما اسم كاربري من هست چون P30 World و كاربرهاي اون رو دوست دارم اين اسم كاربري رو انتخاب كردم ....

magmagf ::: يك اسم دختر و 1 اسم پسر قشنگ بگو ؟

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: اسم دختر خيليهاش قشنگه ... ولي من فرشته و ستاره و فاطمه رو در يك سطح دوست دارم .... و يك اسم پسر هم الياس رو خيلي دوست دارم چون مادرم ميگفت اگر اسم يوسف رو برات انتخاب نميكردم حتما اسم الياس رو انتخاب ميكردم ...

magmagf ::: از چه جور تاپيك هايي تو متفرقه بيشتر خوشت مي ياد ؟

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

magmagf ::: بهترين مزيت پي سي واست چي بوده ؟

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: از همه دوستان اطلاعات زيادي بدست آوردم .... در مورد كامپيوتر و مسائل جانبي ديگه ...

magmagf ::: به پي سي معتادي يا راحت مي توني بذاريش كنار ؟

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: ميشه گفت 50% به P30 World معتادم و 50% نيستم و فكر كنم اينطوري خيلي بهتر باشه .... چون اگر يك روز در موقعيتي قرار گرفتم كه نتونستم به اينجا سر بزنم دلخوريم كمتر باشه .... درسته ؟

magmagf ::: اهل كتاب هستي ؟

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: بله100% ....

magmagf ::: اگه جواب سوال بالا مثبت چندتا از بهترين كتاب هايي را كه خوندي نام ببر

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: نهج البلاغه ... آموزش Photoshop ME ... من از مريخ مي آيم ... دائره المعارف عمومي .... گياه شناسي .... و ...

magmagf ::: اوقات فراقتت را معمولا چي جوري مي گذروني ؟

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: سعي ميكنم مسافرت برم ( قراره چند وقت ديگه به اتفاق داداشم به مشهد و خوزستان و شمال ( گيلان ) يك سفري داشته باشيم ) .... و همينطور ورزش با دوستان و همكاران خيلي برام لذت بخشه .... و بهتر از اونها بازي با خواهر كوچيكم كه 7 سالشه و ماشاالله خيلي دختره نازيه و همينطور در كنار خانواده بودن ....

مرسي خيلي زياد

خواهش ميكنم ... من بسيار خوشحال شدم .... و از شما تشكر ميكنم بابت سوالهاي خوبتون ...

در ضمن رنگ نارنجي چشم را اذيت مي كنه
    بله ... موافقم .... شرمنده هواسم نبود ... من از شما و همه دوستان معذرت ميخوام

خدا نگهدار شما
    براي شما آرزوي موفقيت و سربلندي ميكنم

3. این کاربر از Y.O.U.S.E.F.P.3.0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    خسته نباشيد .
    1- به جز موسيقي به چه هنر ديگه اي علاقه داريد ؟
    2- چه ورزشي مي كني ؟
    3- دوست داري دانشگاه چه رشته اي بخوني ؟
    4- بهترين خصوصيت اخلاقيت ؟
    5- بدترين خصوصيت اخلاقيت ؟
    6- به نظرت چرا سعيد دست از سر پوپك گلدره بر نمي داره ؟ ( آقا سعيد شوخي كردم ها )
    7- بيشترين دلشوره را توي زندگيت كي تجربه كردي ؟
    8- كدوم خيابون اصفهان را بيشتر از بقيه دوست داري ؟
    9- اهل شعر هستي ؟ اگه اره شاعراي مورد علا قه ات ؟
    10- چه نرم افزارهايي بلدي ؟
    با تشكر مجدد واسه وقتي كه مي ذاري
    موفق باشي

پروفشنال andyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

قراره چند وقت ديگه به اتفاق داداشم به مشهد و خوزستان و شمال ( گيلان ) يك سفري داشته باشيم
    پيشنهاد ميكنم اگه خواستي به خوزستان بياي، پايينتر از ايذه و نهايتا شوشتر نياي. چون اونجوري كه تو گفتي ظهرها اصفهان گرمه ميترسم اگه بياي مثلا اهواز يا آبادان دقيقا مثل آواترت بشي. حتما ميدوني كه اهواز كمتر از 50 درجه نيست. البته نبايد ناشكر باشيم چون اول صبح ساعت 5 دما تا 40 درجه هم مياد پايين. ولي ايذه آب و هواي بسيار خوبي داره. در كل اگه اومدي خوزستان رفتن كنار سدهاي شمال خوزستان را فراموش نكن.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

12 جواب سوالهاي saeid_ronaldo عزيز ...

saeid_ronaldo ::: نظرت درباره سعيد_رونالدو؟
    یه پسره دوست داشتنی .... با شخصیت جدی ... ولی یکم یکدنده ....

saeid_ronaldo ::: نظرت درباره رونالدو؟
    بازیکن بسیار خوبیه .... من از بازیکنهای با تکنیک خیلی چیزها یاد گرفتم چون فیلم و کلیپهای انها رو بدست میارم و حرکاتشون رو تمرین میکنم ... . که یکی از اونها رونالدو هست

saeid_ronaldo ::: چه شباهتي بين سعيد و رونالدو ميبيني؟
    راستش من تا به حال با شما Face To Face نشدم و از نظر ظاهری و اخلاقی نمیتونم نظری بدم .... ولی فکر کنم تکنیکهای فوتبال شما به رونالدو خیلی شبیه باشه.

saeid_ronaldo ::: كدوم پست سعيد رونالدو نظرت رو جلب كرده به طوري كه هر وقت ميبينيش ياد اون پست ميفتي؟
    راستش همین تاپیک صندلی داغ که خیلی عالیه .....

saeid_ronaldo ::: بهترين تاپيك انجمن متفرقه؟
    صندلی داغ ... مشاعره .... داستانهای کوتاه

saeid_ronaldo ::: اگه مسئوليت صندلي داغ با تو بود چه تغييري توش ايجاد ميكردي؟
    در صفحه اول اسم کسانی رو که تا به حال روی صندلی نشسته اند رو به صورت لینک در می آوردم .... یعنی به صورتی که اگر روی اسم (مثل)ا سعید رونالدو کلیک کنم من رو به صفحه (مثلا) 7 ببره که سعید رونالدو از اون صفحه شروع به صندلی نشینی و پاسخ گویی به سوالهای کاربرها کرده .... این کار حداقل برای دوستانی خوبه که سرعت اینترنتشون پائینه و تازه با این تاپیک آشنا شدند و مایلند جوابهای صندلی نشین مخصوصی رو پیگیری کنند ...

saeid_ronaldo ::: بهترين صندلي نشين تا قبل از تو؟
    به دلیل بالا متاسفانه موفق نشدم همه رو مطالعه کنم .... چون من وقتی تاپیک در صفحه 101 بود به اینجا اومدم ... ولی فکر کنم همه خوب بودند .... و چون میگید یک نفر من میگم که مونیکا خانم بد نبودند ....

saeid_ronaldo ::: جالب ترين سوالي كه تا الان ازت پرسيده شده

خواننده مورد علاقه من و همینطور سوال در مورد آشنایی من با P30 World و همه سوالها ...

saeid_ronaldo ::: يه سوال از خودت بپرس و جوابشو بده

یک آرزویی برای P30 World و کاربرها ؟ امیدوارم کاربرها و مسئولان P30 World موفق باشند .... و شاهد پیشرفت روز به روز P30 World و کاربرهاش باشیم ...

saeid_ronaldo ::: استقلال يا پرسپوليس؟

متاسفانه هیچکدام .... چون من اصلا فوتبال ایران رو دوست ندارم ...

saeid_ronaldo ::: صندلي نشين بعدي به انتخاب تو باشه كيو انتخاب ميكني؟
    Amin یا Wookman یا magmagf یا Meisam ....

saeid_ronaldo ::: نظرت درباره مرحوم پوپك گلدره
    بازیگر نسبتا خوبی بود .... از اینکه نسبت به این بازیگر بی توجهی شد ناراحت شدم ....

saeid_ronaldo ::: اگه بگن شيوه مرگت رو انتخاب كن دوست داري چجوري بميري؟

خوب طبیعتا خیلی کم زجر و شیرین .... این سوالتون من رو یاد یک قصه انداخت .... |||| یک ملکه بود که این ملکه اقدام به جمع آوری تمام مارهای سمی میکرد ... این ملکه مارها رو در جعبه هایی نگهداری میکرد و هر بار که یک زندانی رو دستگیر میکردند ملکه یکی از مارها رو به جون این زندانی مینداخت تا ببینه مار چجوری اون زندانی رو میکشه .... تا اینکه یک روز دشمن به ارتش و منطقه این ملکه حمله کرد .... تمام منطقه رو دشمن محاصره کرده بود و هر لحظه محاصره تنگتر میشد .... تا اینکه کاملا منطقه رو به دست آوردن و تصرف کردند .... ملکه تا با این اتفاق روبرو شد و راه فراری ندید سریع به طرف جعبه های مار رفت و یکی از اونها رو که قبلا انتخاب کرده بود برداشت و با خودش به اتاقش برد ... مار ملکه رو نیش زد ... و ملکه مرد .... حالا میدونید اون مار روش کشتنش چجوری بود؟ .... به این صورت بود که : وقتی کسی رو نیش میزد .... اون فرد به خاطر سم مار به خواب عمیقی فرو میرفت و دیگر بلند نمیشد ( میمرد ) ||||

saeid_ronaldo ::: فرض كن پشت فرمون نشستي. به دليل تصادف يا هر دليل ديگه با يكي دعوات ميشه و فحش و فحش كشي راه ميفته.
    هرچي از دهنت درمياد به طرف ميگي و يا ميگيري يه فص ميزنيش
    بعد يه مدت عاشق دختري ميشي كه زندگي بدون اون برات غير ممكن ميشه. ميري خواستگاري دختره ولي ميبيني باباي دختره همون بنده خدا بوده؟ چي كار ميكني؟

عجب سوال حیاتی و سختی .... راستش من سعی میکنم تصادف نکنم ... اگر هم تصادف کردم سعی میکنم دعوا نکنم و فحش ندم به خصوص اگر طرف مقابلت یکی باشه که سنش از شما بالاتر باشه که احترامش واجبه .... اما جواب سوال شما ... والا اگر زندگی بدون دختره برام سخت باشه ... پدر دختره رو میبوسم و از پدر دختره معذرت میخوام ... اگر آدم عاقل و منطقی بود و قبول کرد که من به خاطر جوونیم اشتباه کردم و من رو بخشید که چه خوب .... اگر نشد و قبول نکرد سعی میکنم با خریدن یک هدیه یا یک و سیله نو اون رو راضی کنم تا به دختر دلخواه خودم برسم ...

saeid_ronaldo ::: نظرت درباره ليلا فروهر؟
    خواننده نسبتا متوسطی هست .... یکی دو تا از آهنگهاش رو میپسندم ...

saeid_ronaldo ::: وقتي دلت ميگيره و دلت ميخواد گريه كني كدوم اهنگ تسكينت ميده؟
    از آهنگهای شادمهر گوش میدم ... مثل : باور .... یا از منصور : یادت نره دوست دارم ..... یا از ماحسون : Vefasiz .....

saeid_ronaldo ::: نظرت درباره مديرا چيه؟
    خیلی عالی هستند ... من قبولشون دارم ... . خیلی هم دوستشون دارم و بهشون احترام میگذارم

saeid_ronaldo ::: نظرت درباره سهراب سپهري؟
    یک شاعر عالی و دوست داشتنی .... (( به سراغ من اگر می آیید .... نرم و آهسته بیایید ... مبادا که ترک بر دارد .... چینی نازک تنهایی من ))
    (( من ندیدم دو صنوبر را با هم دشمن .... من ندیدم بیدی سایه اش را بفروشد به زمین .... هر کجا برگی هست شور من می شکفد ))
    (( وچنان بی تابم که دلم میخواهد ... بدوم تا ته دشت بروم تا سر کوه .... دورها آوایی است که مرا میخواند ))

saeid_ronaldo ::: نظرت درباره بهروز
    پسر خوبیه فقط یکم مهربون وشادتر باشه عالی تر میشه ....

saeid_ronaldo ::: نظرت درباره ووكمن
    دوستش دارم .... اگر نباشه دلم واسش تنگ میشه ... خیلی هم شوخه و مهربون

saeid_ronaldo ::: نظرت درباره مونيكا
    مثل خانم های دیگه در فروم با شخصیت بالا ولی مهربان و جدی ...

saeid_ronaldo ::: نظرت درباره مستر
    پسر گل و خوب ... دوست داشتنی ...

saeid_ronaldo ::: نظرت درباره امين موزي-اشكان بوفون و ايدين كه سه تاييشون با هم بن شدن؟
    امین موزی که نميشناختم .... اشکان بوفون هم که به خاطر بوفون بودنش دوستش داشتم ... آیدین رو نمیشناسم ...

saeid_ronaldo ::: جواب يكي از سوالاي بالا رو كه دادي رو به انتخاب خودت تغيير بده و اينجا بنويس؟
    19::: یک پسره فوق العاده و کلی مهربون ....

saeid_ronaldo ::: نظرت درباره اين چيه؟

خدا این روز رو نیاره ... اصلا معتقدم لیاقت این تاپیک این نیست و دوستان سعیشون رو میکنند کار به اینجا نکشه ... درسته؟ ...

آقا سعيد از بابت سوالهاتون ممنونم ...

براي شما آرزوي سلامتي و سربلند ميكنم ...

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

11

نقل قول نوشته شده توسط andyan
    پيشنهاد ميكنم اگه خواستي به خوزستان بياي، پايينتر از ايذه و نهايتا شوشتر نياي. چون اونجوري كه تو گفتي ظهرها اصفهان گرمه ميترسم اگه بياي مثلا اهواز يا آبادان دقيقا مثل آواترت بشي. حتما ميدوني كه اهواز كمتر از 50 درجه نيست. البته نبايد ناشكر باشيم چون اول صبح ساعت 5 دما تا 40 درجه هم مياد پايين. ولي ايذه آب و هواي بسيار خوبي داره. در كل اگه اومدي خوزستان رفتن كنار سدهاي شمال خوزستان را فراموش نكن.

از اظهار نظر و توجه شما بسيار متشكرم ...

من در خوزستان آشنا دارم ( فاميل ) و كاملا با آبو هواي اونجا آشنا هستم ...

موقف باشي : يوسف

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

12 جواب سوالهاي سركار خانم magmagf ...

magmagf ::: سلام

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: سلام ... حالتون خوبه ؟ .... امیدوارم سلامت باشید.

magmagf ::: خسته نباشيد .

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: خیلی ممنونم شما لطف دارید ... پاینده باشی.

magmagf ::: به جز موسيقي به چه هنر ديگه اي علاقه داريد ؟

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: من همه هنرها رو دوست دارم از جمله : نقاشی // خوشنویسی // کاریکاتور // موسیقی // طراحی صنعتی // و... وقتی بیکارم یا ناراحتم سعی میکنم با نقاشی یا کاریکاتور خودم رو آروم کنم.

magmagf ::: چه ورزشي مي كني ؟

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: همه رشته های ورزشی ( به جز شمشیر زنی و اسکواش ) رو دوست دارم .... که از بین اونها فوتبال و فوتسال رو به صورت حرفه ای دنبال میکنم.

magmagf ::: دوست داري دانشگاه چه رشته اي بخوني ؟

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: کامپیوتر ... عمران ... و...

magmagf ::: بهترين خصوصيت اخلاقيت ؟

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: راستش یکم سخته اما ... به نظر خودم خیلی خوش اخلاق هستم و کمتر عصبانی میشم.

magmagf ::: بدترين خصوصيت اخلاقيت ؟

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: در خریدن پوشاک یا هر وسیله ای برای خودم آنقدر میگردم تا یک جنس خوب و مورد پسندم گیرم بیاد ( حتی گاهی شده یک هفته برای خرید یک شلوار تمام اصفهان رو زیر پا گذاشتم ) و در آخر هم پول زیادی بابت این انتخابم میپردازم.

magmagf ::: به نظرت چرا سعيد دست از سر پوپك گلدره بر نمي داره ؟ ( آقا سعيد شوخي كردم ها )

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: شاید سعید از پوپک خوشش میومده و مرگ پوپک در جوانی براش یکم غیر قابل باور شاید هم غیر قابل تحمله.

magmagf ::: بيشترين دلشوره را توي زندگيت كي تجربه كردي ؟

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: یک موقعیت دلشوره من برمیگرده به 7 سال پیش .... وقتی که قرار بود خواهر کوچیکم پا به دنیا بگذاره ... من اون موقع دلم برای مادرم و آجی کوچیکم شور میزد ولی خوشبختانه هر دوشون سلامت و سر حال بودند ...

و یک موقعیت دیگه این بود که یکی از دوستان من در حال برگشت از شمال بود ... چون قبلش خواهر این دوستم به من زنگ زده بود و گفته بود که دوستم ( برادرش ) خیلی عصبانی بوده ( برای یک موضوع حیاتی و شخصی ) و داره به اصفهان بر میگرده .... در کل این دوست من وقتی عصبانی هست سرعت اتومبیلش کمتر از 100 تا نمیشه .... و من بعد از شنیدن این خبر خیلی دلشوره داشتم .... و متاسفانه دلشوره من هم به جا بود و دوستم تصادف کرد و فوت کرد ....

magmagf ::: كدوم خيابون اصفهان را بيشتر از بقيه دوست داري ؟

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: راستش من خیاباتهای اصفهان رو کامل نمیشناسم .... ولی از میدان امام خیلی خوشم میاد و خاطره های زیادی از اونجا دارم ..

magmagf ::: اهل شعر هستي ؟ اگه اره شاعراي مورد علا قه ات ؟

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: بله ... خیلی زیاد .... همه شاعرهای خوب و صاحب سبک رو دوست دارم ... البته من بیتها و شعرهایی رو میپسندم که در وصف حال و روز خودم باشه و به من یک درس بده یا من رو امیدوار کنه .... مثل این بیت از حافظ :
    (( گر روی پاک و مجرد چو مسیحا به فلک از فروغ تو به خورشید رسد صد پرتو ))

magmagf ::: چه نرم افزارهايي بلدي ؟

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: زیاد بلد نیستم ... بیشتر سرو کارم با PhotoShop یا Corel هست ... ولی نرم افزارهای زیادی رو در نظر دارم یاد بگیرم چون دوستشون دارم ...

magmagf ::: با تشكر مجدد واسه وقتي كه مي ذاري

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: خواهش میکنم .... من هم از شما به خاطر سوالهاتون تشکر مجدد میکنم ... و مجددا میگم خیلی متشکرم

magmagf ::: موفق باشي

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: سلامت باشید ... خدانگهدارتون

موفق باشی : یوسف

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض

به ببين که صندلی نشينه آقا يوسف گل کاربر فعال انجمن موسيقی سلام آقا يوسف اميدوارم
    حالت خوب باشه شرمنده که سوالام زياد پس اگه زياد به بزرگی خودت ببخش اگه هم
    زياد پرويی کردم بازم ببخش

1-چند سالته و متولد چه ماهی هستی؟
    2-به چه چيزی خيلی علاقه داری؟
    3-از چه چيزی خيلی بدت ميآد؟
    4-از چه ادم هايه خوشت مياد و از چه ادم هايی بدت مياد؟
    5-چرا اين نامه کاربريو برايه خودت انتخاب کردی؟
    6-اخرين کتابی که خوندی چی بود؟
    7-نظرت در مورده پی سی چيه؟
    8-چه موزيکی گوش ميدی و آيا مداحی هم گوش ميدی و از کدوم مداح خوشت مياد؟
    9-از کدوم مديرايه پی سی خوشت ميآد و از کدوماشون کمتر خوشت ميآد؟
    10-نماز ميخونی یا نه اما نظر کليت راجع نماز چيه ؟
    11-به چه غذايی علاقه داری و خودت آيا آشپزی ميکنی؟
    12-به کدام يک از معصومين و بزرگان تاريخ ارادت بيشتری داری؟
    13-به امام زمان اعتقاد داری اگه داری به چه دليل و اگه نداری به چه دليل؟
    14-نظرت در مورد واقعه کربلا چيه؟
    15-نظرت در مورده واقعه فاطميه چيه؟
    16-نظرت در مورد ايران و ايرانی چی؟
    17-نظرت در مورده نظام کنونی چيه؟
    18-با کدوم بچ ها تو پی سی بيشتر حال ميکنی لطفا چند تا نام ببر؟
    19-با کدوم از انجمن هايه پی سی بيشتر حال ميکنی؟
    20-اگه يه مشکلی داشته باشی بعد خدا با کی دردو دل ميکنی و ازش راهنمايی ميخوای؟
    21-نظرت راجع به چت چی؟
    22-به جز پی سی به چه سايتايه ديگه سر ميزنی؟
    23-نظرت در مورده تحريف نام خليج فارس توسط عرب ها و کشور هايه غربی چيه؟
    24-به چه رنگی علاقه داری؟
    25-از چه گلی خوشت ميآد؟
    26-باحال ترين فيلم هايه که تا حالا ديدی چی بودی؟
    27-به چه نرم افزار هايی تسلط داری و باهاشون کاری ميکنی؟
    28-روزی چند ساعت با کامپيوتر کار ميکنی؟
    29-روزی چند ساعت ميآی اينترنت؟
    30-روزی چند ساعت مطالعه داری؟
    31-نظرت در مورده من و امضام چيه؟
    32-از کدوم تاپيکی که من تاحالا زدم خوشت اومده؟
    33-با کدوم تاپيک ها خيلی حال ميکنی؟
    34-بعد 120 سال عمر با عظت دوست داری چطوری بميری و کجا بميری و کجا خاکت کنند؟
    35-دوست داشتی چه حسی داشته باشی که تا حالا نداشتی؟
    36-بدترين خصوصيت اخلاقيت؟
    37-بهترين خصوصيت اخلاقيت؟
    38-دوست داری صندلی نشين بعدی که باشه نام ببر؟
    39-بد ترين خاطره زنديگتو تعريف کن؟
    40- زيباتری خاطره زندگيتو تعريف کن؟
    41- 3 تا از بهترين شاعرايی که دوسشون داری رو نام ببر؟
    42-3 تا از بهترين دانشمندانی که بهشون علاقه داری رو نام ببر؟
    43- زيباترين مقاله که خوندی نام ببر؟
    44-زيباترين شعری رو که خوندی نام ببر؟
    45-زيباترين منظريی رو که تا هالا ديدی وسف کن؟
    46-زيباترين صدايی رو که شنيدی وسف کن؟
    47-تابلو ترين دروقی رو که گفتی بگو؟
    48-وقتی يه کار خوب ميکنی چه هسی بهت دست ميده؟
    49-آخرين باری که دعوا کردی رو بگو؟
    50-اخرين باری که کتک خوردی رو بگو ؟
    51- آخرين باری که گريه کردی رو بگو؟
    52-اگه قرار باشه 3 تا نصيحت به بچه هايه پی سی در مورده زندگی بکنی چی ميگی؟
    53-نظرت در مورده افراد زير چيه لطفا در مورده هر کدومشن يه جمله بگو؟
    behrooz
    Wookman
    Saeid_ronaldo
    hoseinquest
    Man hunter
    Master
    Venus
    magmagf
    Monika
    glaxy_110
    Saviss
    bb
    Meisam
    Amin
    Mafia
    Morteza
    Amir_P30

ديگه با وجود اين سوالات ميدونم الان اگه دمه دست باشم زندم نميزاری
    شرمنده که زياد شد و زيادی پرويی کردم به بزرگی خودت ببخش

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

یوسف جان پیشنهاد خیلی خوبی دادی بابت اینکه اسم افراد در صفحه اول به صورت لینک دربیاد تا با کلیک کردن روی اون به صفحه اون فرد بره . عالی بود امیدوارم سعید این کار را انجام بده حتما .

راستی یوسف جان چقدر اهل مسافرت هستی ؟
    دوست داری تنهایی این ور اونور بری یا یکی باهات باشه؟
    از دوران جنگ چیزی یادت میاد ؟
    شب ها بیشتر با فکر به چه چیزی خوابت میبره ؟
    سربازی رفتی؟
    نظرت درباره حسین رضا زاده چیه؟
    اگر جنگ بشه حاضری بری جبهه؟
    تا حالا شده یک ماه نری حمام ؟ من این سوال را از همه میپرسم چون در دوران خدمت درباره خودم اتفاق افتاد . وقتی برگشتیم پادگان زیر پیراهنم انقدر ... بود که دلم نیامد پودر رختشویی را بابتش حرام کنم . مستقیما سطل اشغال ...

تا حالا خون اهدا کردی ؟
    روزی چند تا سیگار میکشی؟

تا حالا باعث بن شدن کسی شدی ؟ در مورد من بله . من باعث بن شدن keyvan_sss شدم چون انچه لایق خودش و ... بود به همه ملت ایران به خصوص پی سی ورلدی های عزیز گفته بود

ببخشی که سرت را درد اوردم . من از شهر شما خاطرات به یاد ماندنی زیادی دارم .
    به امید سلامتی شما

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان جوابها رو آماده ميكنم و اينجا قرار ميدم ....
    چون امروز صبح بايد برم اصفهان و عصر جوابها رو ميذارم .... ميبخشيد ...

از همتون صميمانه تشكر ميكنم .... دوستتون دارم ....

موفق باشيد : يوسف

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •