تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 329 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 3281

نام تاپيک: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

یه سوال دیگه:
    توی گلکسی اس 4 وقتی اس ام اس رو فارسی تایپ میکنم و میفرستم توی گوشی خودم فارسی نشون داده میشه ولی رو گوشی دیگران(دریافت کننده ها) متن به طور کامل به صورت ؟؟؟(علامت سوال)نشون داده میشه!!! چی کار باید بکنم
    سلام.

دوست عزیز توی قسمت Massaging برید به قسمت ستینگ و در اونجا توی قسمت Input mode گزینه Automatic رو انتخاب کنبد و تیک اون قسمت رو بزنید مشکلتون حل میشه .
    Last edited by AryanLand; 31-01-2014 at 00:25.

2. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام دوستان.گوشیم(huawei y300) رم 1 گیگ رو نمیخونه :( هر رم دیگه ای از جمله یه 1 گیگ دیگه رو تست کردم خوند.مشکل رمم چیه؟؟؟ممنون
    سلام.

احتمالا" فرمت مموریتون طوری هست که نمیتونه بخونه (گاهی اوقات بعضی از گوشیها فرمت NTFS رو نمیتونن بخونن ) فرمتش رو به Fat تغییر بدید احتمالا درست میشه.

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

سلام یه گوشی xperia u هست تا چند روز پیش راحت با وایرلس خونه کار میکرده! یه بار وایرلسش رو قطع کرد و از اون بع بعد وایرلس خونه رو پیدا نمیکنه!بقیه وایرلس های اطرافمون رو شناسایی میکنه ولی وقتی میخواد اسکن کنه وایرلس خونه خودمون رو پیدا نمیکنه!

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام یه گوشی xperia u هست تا چند روز پیش راحت با وایرلس خونه کار میکرده! یه بار وایرلسش رو قطع کرد و از اون به بعد وایرلس خونه رو پیدا نمیکنه!بقیه وایرلس های اطرافمون رو شناسایی میکنه ولی وقتی میخواد اسکن کنه وایرلس خونه خودمون رو پیدا نمیکنه!
    سلام . با گوشی دیگه امتحان کردین ؟ اگر هیچ گوشی وایرلس خونه رو پیدا نمیکنه پس مشکل از روتر هست . بهتره reset کنین . اما اگر با گوشی دیگه مشکل نداره پس وایرلس گوشیتون مشکل داره . شاید آپشنی داره که شما وایرلس خونه رو ممنوع کردین در گوشیتون

6. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید بزرگوار بخش موبایل

چطوری باید GPRS گوشی Xperia P رو فعال کنم؟

خطم همراه اوله و بسته اینترنت خریدم و پیامک فعال شدنش هم برام اومد. پیغام داد مدل گوشی رو بفرستید تا تنظیمات ارسال بشه. اما به هر حالتی مدل گوشی رو میفرستم جواب عدم شناسایی میده :

هیچ صفحه ای هم باز نمیشه و کلاً قطعه. تنظیم زیر رو هم از اپلیکیشن Set up Guide انجام دادم اما هیچ اتفاقی نیفتاد:

.
    Last edited by poonel; 02-02-2014 at 19:32.

8. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید بزرگوار بخش موبایل

چطوری باید GPRS گوشی Xperia P رو فعال کنم؟

خطم همراه اوله و بسته اینترنت خریدم و پیامک فعال شدنش هم برام اومد. پیغام داد مدل گوشی رو بفرستید تا تنظیمات ارسال بشه. اما به هر حالتی مدل گوشی رو میفرستم جواب عدم شناسایی میده :

هیچ صفحه ای هم باز نمیشه و کلاً قطعه. تنظیم زیر رو هم از اپلیکیشن Set up Guide انجام دادم اما هیچ اتفاقی نیفتاد:

.
    سلام.

دوست عزیز شما برید توی قسمت ستینگ از اونجا برید توی قسمت More networks سپس در اونجا Mobile network رو انتخاب کنید توی صفحه ای که میاد،Access Point Name یا همون APN رو انتخاب کنید.
    توی قسمت Name وارد کنید MCI-GPRS توی قسمت APN وارد کنید mcinet و توی قسمت پراکسی آی پی 192.168.194.73 رو وارد کنید.حالا از گزینه منو Save رو انتخاب کنید و از این صفحه برید بیرون وتوی صفحه ای که میاد MCI-GPRS رو انتخاب کنید حالا اگر موبایل دیتای گوشی رو روشن کنید باید کنار آنتن گوشیتون یا حرف G یا حرف E نمایش داده بشه که یعنی اینترنتتون فعاله.اگر دیدی نشد یکبار گوشی رو خاموش و روشن کن درست میشه.(لازم بذکره من گوشی شما رو ندارم ولی آندروید ها معمولا" منوهاشون به همین صورت که عرض کردم هست اگر منوی گوشیتون فرق میکرد باز هم باید همون گزینه ها رو پیدا کنید و انجام بدید).

پ ن: ضمنا" به کوچک و بزرگ بودن حروف هم دقت کنید همونطور که عرض شد بنویسید.

10. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

سلام.

دوست عزیز شما برید توی قسمت ستینگ از اونجا برید توی قسمت More networks سپس در اونجا Mobile network رو انتخاب کنید توی صفحه ای که میاد،Access Point Name یا همون APN رو انتخاب کنید.
    توی قسمت Name وارد کنید MCI-GPRS توی قسمت APN وارد کنید mcinet و توی قسمت پراکسی آی پی 192.168.194.73 رو وارد کنید.حالا از گزینه منو Save رو انتخاب کنید و از این صفحه برید بیرون وتوی صفحه ای که میاد MCI-GPRS رو انتخاب کنید حالا اگر موبایل دیتای گوشی رو روشن کنید باید کنار آنتن گوشیتون یا حرف G یا حرف E نمایش داده بشه که یعنی اینترنتتون فعاله.اگر دیدی نشد یکبار گوشی رو خاموش و روشن کن درست میشه.(لازم بذکره من گوشی شما رو ندارم ولی آندروید ها معمولا" منوهاشون به همین صورت که عرض کردم هست اگر منوی گوشیتون فرق میکرد باز هم باید همون گزینه ها رو پیدا کنید و انجام بدید).

پ ن: ضمنا" به کوچک و بزرگ بودن حروف هم دقت کنید همونطور که عرض شد بنویسید.
    خیلی خیلی ممنون که وقت گذاشتی
    شرمندم کردی
    خیلی مخلصیم

اتفاقا تا داشتم مواردی که فرمودید وارد میکردم، همراه اول تنظیمات رو فرستاد و سیوشون که کردم همه چیز Ok شد.

12. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

سلام

گوشی من کمی با نت مشکل داره که قضیه از این قراره:
    مثلا اپلیکشن هایی مثل بازار یا بعضی از اپلیکیشن هایی که نیاز به نت دارن خوب کار میکنن و با نت ارتباط بر قرار میکنن حتی کروم
    ولی google now یا plus کار نمیکنن...حتی گوشی وارد حساب گوگلم نمیشه...یا نمیتونم از جیمیل استفاده کنم
    دلیلش از کجا میتونه باشه...اینطور که به نظر میاد فقط با اپلیکیشن هایی که به گوگل مربوطه مشکل دارم...

Experia L 4.2.2
    خیــلی ممنون

پروفشنال omid81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر منگنه !

پيش فرض

سلام بچه ها
    من چن روز پيش نكسوس چهارمو به كيت كت(4.4.2) آپ كردم. راحت جواب ميداد همه چيش ولي نميدونم توي قسمت Settings>>Home يه لانچري رو حذف كردم! در ضمن قبل از آپديت لانچر كيت كت رو روي گوشي نصب كرده بودم! الان گوشي اين شكلي شده:

ظاهر بعضي از قسمتا به 4.2 برگشته! بضي قسمتام 4.4

مثلا اين قسمت كه نشون ميده هم از ويژگي A Work Of Art پشتيباني ميكنه و هم نواراي بالا و پايين شفافن

ولي باز اينجا هم آيكنا كوچيكن و هم نوارا شفاف نيستن

اينم قسمت Setting>Home

و اينم كه آپديت شده

چيكارش كنم ؟

15. این کاربر از omid81 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sama_65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    آسمــان

پيش فرض

سلام
    چطور میشه منوی گلکسی S III رو فارسی کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •