تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 133 از 386 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

بو از جلو میاد
    تا به حال این بو رو نمیداده
    ممکنه بخار بنزین باشه ؟
    اگر از جلو و قسمت موتور میاد احتمالات زیادی هست که باید به نمایندگی مراجعه کنی

ساده ترینش خراب شدن و نشتی شیلنگهای بنزین هست + خرابی کانیستر بنزین و پیچیده ترینش هم خرابی پمپ بنزین و نشتی اون و مشکل در انژکتور و ... هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من بهمن ماه 88 براي E2LP با تحويل تيرماه در نمايندگي پارس خودرو ثبت نام كردم. اما تا الان برام دعوت نامه نيومده. كسي مي دونه معمولا چه وقت دعوت نامه مي ياد و كي به من ماشين رو تحويل ميدن؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

من بهمن ماه 88 براي E2LP با تحويل تيرماه در نمايندگي پارس خودرو ثبت نام كردم. اما تا الان برام دعوت نامه نيومده. كسي مي دونه معمولا چه وقت دعوت نامه مي ياد و كي به من ماشين رو تحويل ميدن؟
    اگر تحویل تیر ماه بوده باید تا الان ماشین به دست شما میرسیده چون دعوتنامه اول ماه میاد و هر موقع شما پول را تسویه کنید بین 1 تا 2 هفته بعد ماشین را به شما تحویل میده!!

پیشنهاد اکید می کنم که حضوری به نمایندگی سر بزنید و پیگیر باشد!!

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

سلام یه سوال کسی شرایط پیش فروش ال 90را داره اگه دارید برام بگذارید هر چه گشتم نتونستم پیدا کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اگر تحویل تیر ماه بوده باید تا الان ماشین به دست شما میرسیده چون دعوتنامه اول ماه میاد و هر موقع شما پول را تسویه کنید بین 1 تا 2 هفته بعد ماشین را به شما تحویل میده!!

پیشنهاد اکید می کنم که حضوری به نمایندگی سر بزنید و پیگیر باشد!!
    امروز 17/4/1389 به نمايندگي مراجعه كردم اما به من گفتند تازه دعوت نامه هاي تحويل خرداد ماه را توزيع كرده ايم!!!. آيا اين موضوع امكان داره؟
    ضمنا به سايت پارس خودرو هم رفتم و در آنجا با دادن كد رهگيري عبارت " پيش نويس قرارداد" ذكر شده بود.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

امروز 17/4/1389 به نمايندگي مراجعه كردم اما به من گفتند تازه دعوت نامه هاي تحويل خرداد ماه را توزيع كرده ايم!!!. آيا اين موضوع امكان داره؟
    ضمنا به سايت پارس خودرو هم رفتم و در آنجا با دادن كد رهگيري عبارت " پيش نويس قرارداد" ذكر شده بود.
    یعنی توی این یک ماهه پارس خودرو بد قول شده!!!
    احتمالا نمایندگی مشکل داره چون من خودم تحویل اردیبهشت امسال بودم اول اردیبهشت دعوتنامه رسید و 3 روز بعد پول را ریختم به حساب و 10 روز بعد هم از نمایندگی تماس گرفتن که ماشین شما حاضر هست!!

حالا اینکه چرا دعوتنامه شما نیومده واقعا عجیبه!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه meto_895's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اقا ال90 e1چی داره e0 نداره

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/MASTER/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/MASTER/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.png[/IMG]
    البته در مورد E0 لازم به ذکره که دربهای ماشین حتی پمپ هم ندارند و پمپ زدن هم به عهده خریداره ، کاری که خیلی زمانبر هستش .

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خوب حدود 700 کیلومتر با تندر 90 رانندگی کردم و یکسری اشکالات عجیب براش پیش آمد که می ذارم تا بقیه دوستان هم در جریان باشند.

اول از همه از داخل کابین که هیچ صدایی بیرون نمیاد و فکر هم نمی کنم که داخل کابینش مشکلی داشته باشه!!
    می رسیم به ایرادات
    1-من از روزی که ماشین را تحویل گرفتم از همون اول کولر را در حداکثر قدرت استفاده می کردم تا رسیدم به امروز صبح که با روشن کردن کولر یک صدای شدید از قسمت زیر داشبورد شنیده میشد که انگار شیعی با فن داخلی کولر در تماس بود که خودم حدس میزنم یا تکه ای از ابرهای عایق بندی جدا شده و با فن کولر در تماس هست یا آرمیچر فن جام کرده!!
    البته کولر هنوز داره بخوبی عمل می کنه و در حالی که سنسر دماسنج آینه داخل خودرو یکه یک سنسور هم بیرون خودرو روی برف پاکن داره دمای داخل را در ترافیک 19 درجه نشون میده سنسور خارجی در زیر نور خورشید دمای 54 درجه را نشون میداد!!
    صدا و لرزش بقدری هست که احساس می کنم فرمون را می لرزونه و یک حسی مثل ویبراتور در فرمون بوجود میاره (که البته تا حدودی هم جالب هست چون خستگی دست را میگیره)

2-وقتی پشت چراغ قرمز توقف می کنم از زیر ماشین یک صدای ضربه میاد و صداش به حدی هست که سرنشین ها با وجود صدای زیاد فن کولر احساس می کردن که یک ماشین از عقب با اتومبیل من تصادف کرده و مدام پشت سر را نگاه می کردن ولی فکر می کنم صدا از منبع اگزوز زیر ماشین هست و شاید بخاطر انبساط و انقباض فلزات باشه!!
    به هر حال نیاز به بررسی بیشتر داره

3-از همه مهمتر این یکی هست!!
    وقتی از ماشین کولر میگیرم و سر بریدگی قصد دارم دور بزنم و فرمون را تا آخر می گردونم دیگه هر چقدر عادی به ماشین گاز میدم دور موتور از 1000 دور بیشتر نمیشه و اگر کلاچ را رها کنم ماشین خاموش میشه و مجبور هستم که پا را تا آخر روی گاز فشار بدم تا دور موتور به 4000 برسه و بعد کلاچ را رها کنم(البته دو سه ثانیه طول می کشه که دور موتور اینقدر بالا بره) که ماشین با سرعت میپره و صدای چرخ ها هم در میاد و احتمال تصادف هم در این حالت خیلی زیاد هست!!
    خودم حدس میزنم که سیستم هیدرولیک فرمان درست عمل نمی کنه و یک ایرادی داره

به هر حال بعد از این مشکلات به این نتیجه رسیدم که اگر همون 141 مدل 85 را یکم تمیزش کنم کیفیت بدی هم نداره

پ.ن :
    نتیجه اخلاقی مهم که من به اون رسیدم این هست که حتی اگر پورشه 911 را هم بیارن و در ایران تولید کنند به سرنوشتی بهتر از پراید و پژو نمیرسه!!

10. 4 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

خوب حدود 700 کیلومتر با تندر 90 رانندگی کردم و یکسری اشکالات عجیب براش پیش آمد که می ذارم تا بقیه دوستان هم در جریان باشند.

اول از همه از داخل کابین که هیچ صدایی بیرون نمیاد و فکر هم نمی کنم که داخل کابینش مشکلی داشته باشه!!
    می رسیم به ایرادات
    1-من از روزی که ماشین را تحویل گرفتم از همون اول کولر را در حداکثر قدرت استفاده می کردم تا رسیدم به امروز صبح که با روشن کردن کولر یک صدای شدید از قسمت زیر داشبورد شنیده میشد که انگار شیعی با فن داخلی کولر در تماس بود که خودم حدس میزنم یا تکه ای از ابرهای عایق بندی جدا شده و با فن کولر در تماس هست یا آرمیچر فن جام کرده!!
    البته کولر هنوز داره بخوبی عمل می کنه و در حالی که سنسر دماسنج آینه داخل خودرو یکه یک سنسور هم بیرون خودرو روی برف پاکن داره دمای داخل را در ترافیک 19 درجه نشون میده سنسور خارجی در زیر نور خورشید دمای 54 درجه را نشون میداد!!
    صدا و لرزش بقدری هست که احساس می کنم فرمون را می لرزونه و یک حسی مثل ویبراتور در فرمون بوجود میاره (که البته تا حدودی هم جالب هست چون خستگی دست را میگیره)

2-وقتی پشت چراغ قرمز توقف می کنم از زیر ماشین یک صدای ضربه میاد و صداش به حدی هست که سرنشین ها با وجود صدای زیاد فن کولر احساس می کردن که یک ماشین از عقب با اتومبیل من تصادف کرده و مدام پشت سر را نگاه می کردن ولی فکر می کنم صدا از منبع اگزوز زیر ماشین هست و شاید بخاطر انبساط و انقباض فلزات باشه!!
    به هر حال نیاز به بررسی بیشتر داره

3-از همه مهمتر این یکی هست!!
    وقتی از ماشین کولر میگیرم و سر بریدگی قصد دارم دور بزنم و فرمون را تا آخر می گردونم دیگه هر چقدر عادی به ماشین گاز میدم دور موتور از 1000 دور بیشتر نمیشه و اگر کلاچ را رها کنم ماشین خاموش میشه و مجبور هستم که پا را تا آخر روی گاز فشار بدم تا دور موتور به 4000 برسه و بعد کلاچ را رها کنم(البته دو سه ثانیه طول می کشه که دور موتور اینقدر بالا بره) که ماشین با سرعت میپره و صدای چرخ ها هم در میاد و احتمال تصادف هم در این حالت خیلی زیاد هست!!
    خودم حدس میزنم که سیستم هیدرولیک فرمان درست عمل نمی کنه و یک ایرادی داره

به هر حال بعد از این مشکلات به این نتیجه رسیدم که اگر همون 141 مدل 85 را یکم تمیزش کنم کیفیت بدی هم نداره

پ.ن :
    نتیجه اخلاقی مهم که من به اون رسیدم این هست که حتی اگر پورشه 911 را هم بیارن و در ایران تولید کنند به سرنوشتی بهتر از پراید و پژو نمیرسه!!

ممنون

مواردی که شما گفتید در نوع خودش جالب و عجیب بود!
    متاسفانه خودرو سازی در کشور ما فاجعه هستش! (البته چی در کشور ما فاجعه نیست ؟)
    15 میلیون پول بدی برای ماشینی با این مشخصات و با این کیفیت . (تازه تندر با کیفیت ترین ماشین تو این رنج قیمتی در کشور ما هستش)
    الان داشتم مشخصات خودرویی رو میدیدم که در اروپا و آمریکا بفروش میره و در آمریکا حدودا هم قیمت همین لوگان هست . به نام Ford Focus ST ، موتور 2.5 لیتری توربوشارژر ، شتاب 0 تا 100 حدود 6.5 ثانیه، 5 ستاره ایمنی ، سیستم کنترل پایداری ESP ووو ...
    یه روزی به این دلخوش بودیم که لا اقل اگر ماشین رو با 3 برابر قیمت جهانی و با این کیفیت افتضاح میخریم لااقل بنزینمون ارزونه. الان که هم بنزین رو گرون کردن و هم خودرو گرون هست چه باید گفت ؟
    اونم با درآمد ریالی باید خودرو رو با 3 برابر قیمت بخریم در حالی که انور آب همین خودرو حقوق دوماهشون هم نمیشه

12. 2 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •