خوب حدود 700 کیلومتر با تندر 90 رانندگی کردم و یکسری اشکالات عجیب براش پیش آمد که می ذارم تا بقیه دوستان هم در جریان باشند.
اول از همه از داخل کابین که هیچ صدایی بیرون نمیاد و فکر هم نمی کنم که داخل کابینش مشکلی داشته باشه!!
می رسیم به ایرادات
1-من از روزی که ماشین را تحویل گرفتم از همون اول کولر را در حداکثر قدرت استفاده می کردم تا رسیدم به امروز صبح که با روشن کردن کولر یک صدای شدید از قسمت زیر داشبورد شنیده میشد که انگار شیعی با فن داخلی کولر در تماس بود که خودم حدس میزنم یا تکه ای از ابرهای عایق بندی جدا شده و با فن کولر در تماس هست یا آرمیچر فن جام کرده!!
البته کولر هنوز داره بخوبی عمل می کنه و در حالی که سنسر دماسنج آینه داخل خودرو یکه یک سنسور هم بیرون خودرو روی برف پاکن داره دمای داخل را در ترافیک 19 درجه نشون میده سنسور خارجی در زیر نور خورشید دمای 54 درجه را نشون میداد!!
صدا و لرزش بقدری هست که احساس می کنم فرمون را می لرزونه و یک حسی مثل ویبراتور در فرمون بوجود میاره (که البته تا حدودی هم جالب هست چون خستگی دست را میگیره
.gif)
.gif)
)
2-وقتی پشت چراغ قرمز توقف می کنم از زیر ماشین یک صدای ضربه میاد و صداش به حدی هست که سرنشین ها با وجود صدای زیاد فن کولر احساس می کردن که یک ماشین از عقب با اتومبیل من تصادف کرده و مدام پشت سر را نگاه می کردن ولی فکر می کنم صدا از منبع اگزوز زیر ماشین هست و شاید بخاطر انبساط و انقباض فلزات باشه!!
.gif)
به هر حال نیاز به بررسی بیشتر داره
3-از همه مهمتر این یکی هست!!
وقتی از ماشین کولر میگیرم و سر بریدگی قصد دارم دور بزنم و فرمون را تا آخر می گردونم دیگه هر چقدر عادی به ماشین گاز میدم دور موتور از 1000 دور بیشتر نمیشه و اگر کلاچ را رها کنم ماشین خاموش میشه و مجبور هستم که پا را تا آخر روی گاز فشار بدم تا دور موتور به 4000 برسه و بعد کلاچ را رها کنم(البته دو سه ثانیه طول می کشه که دور موتور اینقدر بالا بره) که ماشین با سرعت میپره و صدای چرخ ها هم در میاد و احتمال تصادف هم در این حالت خیلی زیاد هست!!
خودم حدس میزنم که سیستم هیدرولیک فرمان درست عمل نمی کنه و یک ایرادی داره
به هر حال بعد از این مشکلات به این نتیجه رسیدم که اگر همون 141 مدل 85 را یکم تمیزش کنم کیفیت بدی هم نداره
پ.ن :
نتیجه اخلاقی مهم که من به اون رسیدم این هست که حتی اگر پورشه 911 را هم بیارن و در ایران تولید کنند به سرنوشتی بهتر از پراید و پژو نمیرسه!!