من روت کردم هر بنج دقیقه یه بار هنگ میکنه چرا؟
چه فرقهايي با هم دارن؟ من به خاطر صفحه بزرگش خوشم اومده!
وان V چهل ونه گرم سبکتره
صفحش کوچیکتره ولی کیفیتش یخورده بهتره
باتریش بهتره
سنس 4 رسمی براش میاد
در عوض دیزایر اچ دی صفحه بزرگتری داری
256 مگ رم بیشتر از وان V داره
دوربینش 8 هست ولی وان وی 5 هست
صفحه زد خش Gorilla Glass داره ولی وان وی نداره(البته اینو مطمعن نیستم و شاید one V هم داشته باشه)
و..
خلاصه كدوم بهتره؟ الان قديمي نشده؟ تو اين رنج ديگه چي هست؟
چرا قدیمی شده شده انقضاش گذشته
من خودم بین این دوتا دیزایر HD را انتخاب میکنم
از htc مورد بهتری نیست در این رنج قیمتی نیست
ولی از برندهای دیگه arc s و اکسپریا U و...
برندهاي ديگه بهتره يا همين خوبه؟ سرعتش چطوره؟ اندرويد 4 مياد واسش؟ اگه مياد سرعتش چطور ميشه؟
همه سوالارو يجا پرسيدم !![]()
سرعتش خوبه
اندروید 4 هم احتمالا سرعتش بالا باشه رام های کوک شده با اندروید 4 که سرعت خوبی دارند
اندروید 4 رسمی هم اره میاد قولش را در July-August دادند
خواهرم الا 7-8 ماهه كه اين گوشي رو داره.
در ابتداي صحبتم بهتون پيشنهاد ميكنم كه سراغ اين گوشي نريد.
با پول اين گوشي مي تونيد گلكسي اس بخريد كه به غير از بعضي چيز ها در يك سطحه با اين گوشي.
من تو اين 7-8 ماه كه خواهرم اين گوشي رو داره 2 گوشي در حده اين گوشي عوض كردم.
يكي ويو 2 بود كه درسته اندرويد نيست اما مقايسه ميكنم و يكي هم گوشي فعليم يعني ال جي اپتوموس بلك.
ويو 2 در نمايشگر,دوربين,سرعت,هنگ نكردن كاملا برتر بود نسبت به ديزاير اچ دي.
گوشي فعليم هم در نمايشگر اختلاف زيادي داره با ديزاير و اصلا قابل قياس نيستن.
نه گوشي خودم بلكه چند گوشي ديگه همچون گلكسي اس و ارك رو مقايسه كردم باز ديزاير از رده خارج ميشد.
كلا نمايشگر افتضاهي داره اين گوشي و اصلا در حد يك گوشي 500 تومني نيست.
دوربين:
با اولين تست دوربين مي تونيد بفهميد كه اصلا در حد و اندازه يك دوربين 8 مگايي نيست.
مي تونم تضمين كنم كه بيش از 70% گوشي هاي 5 مگاپيكسلي سامسونگ حالا مي خواد گلكسي اس باشه يا يه گوشي ارزون ,دوربينش از اين بهتره.
نوردهي خوبي داره و كيفيت عكس ها هم مطلوبه اما نويز بسيار زيادي در عكسا داره و همينطور با كوچك ترين حركت دست,عكس رو تار خواهد انداخت .دوربين گوشي من كه 5ـــه از اين خيلي بهتره.
فيلمبرداري هم 720 پي هست اما كيفيت حداكثر در حد 480 پي يا HQ هست و نويز در ويدئو هم زياده. همچنين سرعت فيلم برداري هم پايينه (25 فريم بر ثانيه) در مقايسه با 30 فريم گلكسي اس.
باطري و نگه داري شارژ نقطه ضعف اصليه.
خواهر من كه كاره زيادي با گوشي نميكنه تقريبا هر شب گوشي رو بايد به شارژ بزنه.
گوشي فلزي هست و بسيار قوي و محكمه اما در ازاش وزن غير قابل تحملي داره.
يعني اگه يذره حواست نباشه حتما روزي يك بار گوشي رو از دستت ميندازي :دي
اما خدايي يكي از خوبي هاي اين گوشي اينه كه كاملا حس يك گوشي اسمارت فون رو بهتون ميده و با كلاسه
تو اين رنج گوشي شيك همينو من پيدا كردم! چون تبلت سامسونگ دارم galaxy s واسم تكراريه! منظورم منو هاشه عينه همه! منم به خاطر ظاهرش خوشم اومده بود! مخصوصا شكل ال سي دي كه باريك نيست! دوربينم واسم مهم نيست اصلا واسه عكاسي به دوربين موبايل اعتقاد ندارم چون همشون ضعيفند دوربين جلو داشت بهتر بود! به خاطر قديمي بودنش دو دل بودم بدتر شد!از راهنماييتون ممنون!
![]()
دوربینش هم بد نیست متوسط عکس میگیره
فیلم برداریش هم به خاطر مموری همراه گوشی هست که بده(مموری همراهش سامسونگ هست متاسفانه) مموری کلاس 10 بندازید مشکل نویز برطرف میشه
باتری و صفحه نمایش هم به اون بدی گفته شده نیست با اپدیت شدن گوشی به اندروید 2.3.5 شارژ را خیلی بهتر نگه میداره و نور صفحه هم بهتر تنظیم شده و صفحه نمایش درخشان تر و بهتر شده
اکسپریا U را هم در نظر داشته باش گزینه خوبیه تو این رنج قیمت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)