بین علما اختلاف افتاده![]()
بین علما اختلاف افتاده![]()
سلام
سال 92 هم اعلام شده پایان دنیاست؟
ایندفعه آزتک ها گفتن یا سومریان؟
تا اون جایی که من میدونم مایاها تقویمشون تموم میشه(که اونم گفتند نه فقط وارد یه دوره ی جدید میشه و7000سال دیگه ادامه داره)و نوستروداموس (مخلص همکارهای توی پارکشونم هستیم)پیشگویی (ونه پیشبینی)کرده که دنیا نابود میشود ویا یه بلایی تواین مایه ها سرش میاد.
داستان جالبی شد این روز 21 سپتامبر
اون اخبار یک من از اروپا و امریکا و شرق دور شنیدم حس میکنم خرافات همه جا هست.
یه جایی هم خوندم ک برخی از صاحب نظران و قدرتمندان برای پی بردن به افکار انسانها و برای استفاده های شخصی شایعه های اینچنینی رو مطرح میکنند تا ظرفیت جوامع مختلف رو در قبول و رد این شایعه ها بسنجند
کلا درامد خوبی هم از این طریق به جیپ هده ای فرصت طلب ریخته شد...نوش جونشون![]()
نوستراداموس دقیقاً چی گفته که ربطش دادن به 2012 ؟! یعنی به هر حال یه جمله ای گفته که اینا ربطش میدن به 2012 ، اون جمله چی هست ؟!
لابد وقتی اتفاقی نیوفته هم میگن بله سیارهه از کنار زمین رد رفت خونشون.خورشید هم دلش سوخت واسه ما گفت گناه دارن ادما.قصه ما به سر رسید و ...
به نظر من دنیا خیلی وقته تموم شده.
ممنون از پاک شدن پست قبلیم
منم با برخی نظر ها موافقم که اتفاقات بزرگ نشانه های خاصی دارند
آیا از روز قیامت اتفاق بزرگتری هم امکان داره؟قیامت نشانه های برزگ و کوچک زیادی داره ولی این 21 دسامبر که فردا باشه هیچ...(جز اینکه دیروز بندرعباس هواش ابری بود)
البته فکر نکنین من مخالف این نابودی دنیام ولی واقعا چیز الکی درست کردند.....
جایی علام نشده اما به نشونه ها دقت کنی کاملا مشخصه پایان دنیا هستش و این بار دیگه نیازی به پیش گویی آقای نستراداموس و امثالهم هم نداره
بزار سال جدید که اومد یه تاپیک با عنوان امید به زندگی در سال 92 میزنیم بعد قشنگ دریاره دلایل پایان دنیا و زندگی در سال 92 بحث میکنیم و ...
چه فرقی داره که این آقا چی گفته به هر حال هر جمله ای رو میشه به یه چیزی ربط داد و هر نشونه ای رو نشونه چیزه دیگه دونست مگه برای تمام چیزهای دیگه ای که نشونه میارن و عده ای هم قبولش میکنند دلیل منطقی وجود دارهنوستراداموس دقیقاً چی گفته که ربطش دادن به 2012 ؟! یعنی به هر حال یه جمله ای گفته که اینا ربطش میدن به 2012 ، اون جمله چی هست ؟!
باورهای مختلف رو به راحتی میشه به خورد ادمها داد و پولی کلونی به جیب زد و ...
هه هه ماخ!!! اینم جالبه.... یکی بر اساس زمان محلی کار میکنه! و دیگری بر اساس زمان نمی دونم کجا(والا الان حوصله ندارم ببینم کجای دنیا چه ساعتیه که باش چک بکنم...)بین علما اختلاف افتاده![]()
دو مسئله هست.... اونم اینکه الان من تو تاریخ 19 دسامبر دارم زندگی میکنم!!!(واقعا یه عمره که یه روز عقبم از بقیهی دنیا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)....
مسئلهی دیگه هم اینکه اگر حساب کنیم در 21 دسامبر چنین اتفاقی میافته، امریکا در یک لحظه دو تایم داره!! با اختلاف 3-4 ساعت.... اونا چه گلی به سرشون میگیرن؟! یعنی یه نصفش دنیا تموم میشه، یه نصفش دنیا تموم نمیشه تا 4 ساعت بعد....
کلیت حرفش تو پست قبلی بنده میباشه!!! اینکه جنگ میشه و قحطی و ملت همو میخورن و از گشنگی میمیرن و اینا...!!!!نوستراداموس دقیقاً چی گفته که ربطش دادن به 2012 ؟! یعنی به هر حال یه جمله ای گفته که اینا ربطش میدن به 2012 ، اون جمله چی هست ؟!
هه هه ماخ.....چه فرقی داره که این آقا چی گفته به هر حال هر جمله ای رو میشه به یه چیزی ربط داد و هر نشونه ای رو نشونه چیزه دیگه دونست مگه برای تمام چیزهای دیگه ای که نشونه میارن و عده ای هم قبولش میکنند دلیل منطقی وجود داره
این پست تایید میشه به شدت(البته همین یه تیکهاش!) یه بابایی اومده بود یه تحقیق باحال انجام داده بود که نتیجهاش تو وبلاگ جادی هست.... با این مضمون که هر وقت تو اروپا بارون بیشتر میباره، جادی از کلمهی موهن یا یه همچین چیزی بیشتر تو پستهاش استفاده میکنه!!!!!!
فقط اسم جادی رو گوگل کنین بلاگ رو پیدا میکنین.... میخوام بگم که دوستمون راست میگه، وختی میخوایم چیزی رو ثابت بکنیم راحتترین کار استفاده از اعداد و ارقام و ایناست!
Last edited by senaps; 20-12-2012 at 16:09.
از همین الآن اون آقایون وخانومایی که نظر بله رو به صورت اتفاقی یاغیر عمدی زدن بیان اعلام کنن.اونایی هم که نظرشون عوض شده بیان بگن.میخوام امان نامه بدم بهتون که ر.ز شنبه باهاتون کاری نداریم!
(خداوکیلی پست رو حذف نکنین میخوایم بدونیم کیا واقعا زدن بله چون بعضیا گفتن اشتباهی زدن ولی دیگه شنبه کارازکار گذشته واین حرفها وبهونه ها هیچ فایده ای نداره)
درضمن خودمایا هاهم این رو قبول ندارن درحال حاضر اون وقت مردم جهان گیر دادن به این بدبختا!بابا به پیر به پیغمبر ناسا یه چیزایی بالآخره حالیشه حرف بی ربط نمیزنه.ناسا صراحتا این قضیه رورد کرده.راستی راستی یه سوال اونم اینکه اونهایی که مث اون چینیه خیلی خرج کردن وآمادگی دارن حالا وقتی22دسامبر برسه میخوان چه خاکی به سرشون کنن؟؟!!حسابی حالشون گرفته میشه!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)